2964
-
manoca #1523 ha jártál már a vízparton, akkor tudod, hogy a pufi apát odavan a madarakért: add oda neki a sípot, erre elszalad, te meg csórj el egy szerzetesruhát, vedd át a bokorban, s így bejutsz a mosostorba -
#1522 na most meg nem tok bejutni a monasterybe:( felcsongetek erre razza a fejet:(( -
#1521 ja igen, ahogy zaki irta:) amugy ahol a vizparton ugat a youki, asszem ott kell elmenni balra az ut vegeig(nincs messze) s ahogy irta zaki onnan latszik a haz is, s ott van a foldon par darab ag. -
#1520 Big THX!
Az egész bejárható területen végigpásztáztam a kurzort, de természetesen azt ott pont nem szúrtam ki, hogy ott van. :P -
#1519 menj teljesen addig, amíg az út vége van. ugye látod a házat lent, de nem tudsz továbbmenni. na ott kell lennie a földön egy kis száraz gallynak. az beteszed a jég alá, meggyújtod, a halat odaadod a dögnek, és utána már szabad a pálya -
#1518 végre
nincs mit -
#1517 Huhh.. Lehet hülye helyen akadtam el...
SPOILER
Ott vagyok, hogy a híd leszakadt, a Youkival jobbra mentem, bekergetett egy hódot, vagy mit a vízbe, s a vizet "ugatja", balra tőlle a víz túlpartján egy ház. Korábbi részen, meg fagyott kövek, meg halak, de alágyújtani nemtok', fadarabokat meg nem találok alá. -
manoca #1516 köszi a segítséget, megvagyok! :)) -
#1515 fent legfelül betetted a résbe a mammutos érmét. azt mondtad beütötted a helyes kombinációt. egy szakaszt mész le jobbra (sorry, előbb rosszul írtam ), és ha jól csináltad, akkor rá van vetítva a falra a mammut. ha nincs akkor a kombinációval lesz bibi -
manoca #1514 én már tisztára begogyóztam: semerre nem látom azt a nyamvadt mammutot! merre balra? bocsi, hogy zaklatlak, de egyszerűen nem találom! -
#1513 húzd fel elöl a vonat rugóit, aztán duma oscar-ral, meg a palival a bótban, aztán add oda a cukrot a kiscsajszinak (ne a halasat :P), az meg lufival felküldi a kulcsot -
#1512 balra egy szakaszt kell lemenned, és oda lesz vetítve a mammut a falra (aztán a papíron az utolsó mondatot olvasd el, amit a dagadt palitól kaptál) -
manoca #1511 egy kis segítségre lenne szükségem, plz: a kolostorban az ablaknál betettem a mammutos üveget, aztán beütöttem a helyes bal-fent-jobb-lent kombinációt, de nem látom, hogy merre kellene vetülnie a fénycsóvának! pedig azt a fránya könyvtárat már 20-szor körbejártam! :( -
#1510 Youkol faluban vagyok (kegyetlen szép), és nem tudom hogyan lehet vizet meríteni a kútból... tudna valaki segíteni? -
#1509 igen, erre én is gondoltam, csak sehogy se sikerult:( -
#1508 Ha megvan a cukor, akkor azt le kell dobni egy lánynak, ott ahol a szén adagoló karja is van. -
#1507 szegyen hogy itt elakadok, de segitsetek pls:)
A legelejen vagyok meg, kene szen, de nem tudok lemenni, mert zarva van az ajto. van 2 fajta cukorkam, a 3. nem fogad el semmilyen penzt, van ugye egy kulcsom a cukorkakhoz de mit kene csinalni? -
fucko #1506 Dede:D
Most neztem utana es az északi felteken csak a maori pingvin van jelen ami egeszen kismeretu.Hat sztem a jatekban levo pingvinek nem voltak eppen kicsik:D Azer meg jo volt a jatek;) -
#1505 Basssszus, hogy ezt nem vettem észre! :-) Köszi -
#1504 a kulcs amit csortal az meg ott a templom ajtajanal nyit egy ajtot. de mar nem emlekszem mi van ott:) ja de igen. szal: meg kell huzni a harangot, mire a papok elindulnak a templomba. ezutan mehetsz a falhoz, s a tobbi mar megy magatol. -
#1503 Sziasztok, tudnátok nekem segíteni? Végigolvastam a fórumot, de nem találtam a gondomra segítséget.
SPOILER
Bent vagyok a monostorban, magához térítettem Hansot, most már csak el kéne menni, de nem tudok. Beszéltem a pappal, megvizsgáltam a sírkertben a falat a kopórsót, de Hansot nem tudom kivinni. Jah és van egy kulcsom is, amit a pap templomából csórtam. Előre is kössz! -
#1502 A pingvinek nem a déli féltekén élnek? -
manoca #1501 huh, azannya, el is felejtettem, hogy odaadta az üveget! :)
köszke-köszke, roppant hálás vagyok! -
#1500 a pap adja oda neked, aki hallgatozik az ajtonal mikozben hans-al beszelsz. legalabbis ugy emlekszem:) beszelj vele. -
manoca #1499 még egy pinduri segítségkérés: hol lehet azt a bizonyos mamutos üveget megszerezni? -
#1498 nincs mit -
fucko #1497 Mi volt az?En nem emlexem ra hogy lett volna olyan. -
manoca #1496 re: Zaki
köszike a segítséget, már teljesen elkenődtem, hogy ennyire elakadtam! Köszike még egyszer az infót! -
manoca #1495 egy herbal candle boldog és büszke tulajdonosa lettem! :) köszike a sgítséget!! -
#1494 Na ezt most ujra.
A jatekban ott a szigeten van egy targy amit fel leeht venni de nem lehet hasznalni :) Csak egy megjezest ejt meg Kate. A masik az az ujsag ami Romansbourg-ban van... -
#1493 A jatekban egyebkent ot titkos targy van amit nem kell soha hasznalni csak egyszer. 4 targy pontosabban ujsagok es valami romanyok es a 5-odik targy azt nem arulom el :) Kerestek meg :) -
#1492 En pl nem is hasznaltam a humokos resznel azt a medalt... sot.. egyszer neztem ra tobbet nem. A koveket ugy raktam le hgoy paszojanak. Aztan a szeles dolgot felfogtam magamtol es a hajon levo rongyon ott volt a hivo kod az orgonahoz :) -
#1491 gyógyfüvet beteszed a vödörbe, alul azt a pici izét betolod, és a csapot megnyitod -
#1490 gyogyfu bele, aztan lezarod a kis dobozt, majd ...uhh nem emlekszem pontosan. van rajta tobb kar is azt hiszem. egyikkel benyomod a masszat a nagyobb vodorbe, a masikkal pedig beleengeded a kis dobozba.. probalkozz. ne maradjon ki semmi kar vagy ilyesmi.. -
manoca #1489 nu, kezdjük előről! :)) A gyógyfüvek oksi, beletettem a bödönbe, de nem csinál semmit, mert mindig azt írja ki, hogy kell még valamit mókolni vele, de mit? -
#1488 Keszits egy gyertyat a gyogyfuvel. ahol ezt megteheted az a liftnel van. gyergyak huzigalasa utan, mennj fel a lepcson, rakd be a mamutos uveget az ablakba, s szukitsd le a fenyt(majd rajossz hogyan:) -
manoca #1487 egy pindurit ismét elakadtam :(( meghuzgáltam a gyertyákat, levágtam a sírról a gyógyfüvet, visszavittem a lifthez, de nem tudom mit kell utána csinálni?
-
#1486 nincs mit -
manoca #1485
re: IrrvicibIE
köszi a segítséget, sikerült a gyertyás akción túllendülnöm. az életben nem találtam volna ki! -
#1484 Köszi, akkor biztosan nem néztem ellégé szét!