2964
-
#1563 Állítsd az órát 2:45-re aztán álítsd be a két bábút majd indítsd el az ingát és utána állítsd be a 7:15-t aztán húzd meg az egyik súlyt- és kattitnts a csengőre! ;) -
#1562 az óránál vagyok, és közöm sincs hozzá mit kell csinálni, pedig visszaolvastam... de semmire nem reagál az óra, azt mondta, hogy be van ragadva, csak a két pöcköt tudom állítani (azt 7:15-re nyomtam, ahogy a kisgádzsi mondta) -
#1561 SPOILER
Most éppen ott vagyok meglőve, hogy feláldoztam Oscar-t Hansért és folytatnom éne az utazást! De hogyan, gondolom a hajóval, de hogyan szabdítom ki a jégből. Egyébként meg mit keres a hajó mellett oscar szelleme? -
#1560 Ha már Hans jobban lett a gyertyától utána harangozol a templomban, elmész hanshoz, dumálsz vele és leszánkóztok ennyi! -
#1559 na megszereztem a konyveket alexeiről, márcsak kikéne jutni vhogy. hogyan vesezmr a a dokit hogy szankazzon le velem a hegyen?:D -
#1558 beszélj Oscarral, aztán menj a panelhez, hívd fel telefonon és ő majd kinyitja -
#1557 HELP!
!elakadtam!
Ott tartok, hogy a vonatról le kéne kapcsolnom az utaskocsit, de azt a padlóban lévő panelt nem tudom kinyitni. Azt mondja, hogy valahogy nyitva kéne tartani. Nade hogyan/mivel? -
#1556 Hülye kérdés volt. Megoldottam Csak neház volt észrevenni a vízhúzó ráakasztós részét! -
#1555 keresd meg -
#1554 Oksa, dugó meg víz merre van? -
#1553 #1444 -
#1552 Na dumáltam a mágusnővel. Oscarral felvetettem a maszkot, rákapcsolták a kötélre a halcsontot meg bedobtam az egyik leming jártaba, de hogyan szerzem meg a jég mügül a bogyókat? -
#1551 azt a dagadt pap-tól kapod. hans-sal dumálni kell, ő hallgatózik az ajtón, és utána oda fogja adni -
#1550 van 2 festmény a kolostorban, az 1iknél találod a megoldást (de vigyél kefét, mert anélkül a büdös életbe nem tudod meg) -
#1549 Köszi! -
#1548 ja tényleg, csak nem vettem észre elöl azt az izét, amire rá kell akasztani, sorry az alma kérdésért -
#1547 aaaah, ahol megkapom a mammutos lencset, meg a scrollt, akkor mit kell csinalni? huzogattam gyertyat meg ilyenek, de milyen komboban kell? -
#1546 Hans-tól -
#1545 Hát Hanstól, kitől mástól. Ő a legilletékesebb ebben :))) -
#1544 Sikerült megint elakadnom milyen kütyüt kell megszerezni a lovakhoz és kitől? -
#1543 bejuthatsz Hans-hoz: ott van ahol a doboktol nem tudsz tovabbmenni. illetve meg nem. a csuzlival lodd le a dobok folotti egyik jegcsapot. s benn vagy -
#1542 Na most totálisan elakdtam. Youko village-ben vagyok. Van nálam egy üres flaska, halcsont, népi baba és egy csúzli. Valahogy be kéne jutnom Hanshoz vagy be kéne vontattatnom a vonatot, de félnek a hülyék OSCAR-tól! Valaki segítsen, hogy mit kell csinálni js igen és bagoly is ott üldögél bent a faluban! -
#1541 a ket szelso es a kozepso izere kattints:) -
#1540 hat igen.. nem is tudok rola mit irni..:( -
#1539 Vonatban a hídnál, mikor le kell választani a kocsit...már az összes kombinációt kipróbáltam, előreballagtam Oskarhoz is, de visszazavar. Mi hiányzik még, vagy mit nem csinálok jól? -
#1538 Köszi, de már rájöttem magamtól. Eleinte rossz logikával gondolkodtam, és azér nem volt jó. Hát a vége az egyszerűen zseniális. Egyszerű és zseniális :))
Megkönnyeztem én is, asszem életem egyik legjobb kalandját éltem most át, csak sajnos véget ért :((( -
#1537 a sipot a colonel adja. mennj be hozza a boltba, s dumalj vele. a madarakrol. erre ad 3 sipot. az ezust sipot add a monknak. -
#1536 j megvan, illetve a sip nincs -
#1535 lezlee: vagyis mamutus kep melletti kombo: felso sor balrol kezdve: ures, felig, ures
also sor b-rol kezdve: felig, zart, ures -
#1534 hat felrakod a tomlot, majd jobb oldalon asszem van valami fogantyu. azt tekerd meg.. ennyi. eleg egyszeru. nem jut eszembe, hogy valami trukk kellene hozza. -
#1533 tuti jo a kombo? a csilag vagy milyen alaku potty van , akkor uresen kell hagyni a rest, ha egy kor van , akkor felig kell elzarni, ha semmi nincs, akkor teljesen el kell zarni. igy csinaltad? -
#1532 #1510-re valaki? -
fucko #1531 Ha tenyleg jo az irany akkor a sipok vannak rosszul allitva.Tudod ott van a hajo falan a rongy amin van hogy a mamuton lovaglo srac hanghoz mit kell beallitani. -
switch #1530 Ahol a kombinációt állitottad be megnyitottad a szelepet? -
#1529 milyen sip es milyen pufi apat?:) -
#1528 Na a szigeten, mi a f.szért nem akarnak jönni a mammutok?? A hajó faláról lenéztem a kombinációt, jó irányba forgattam a kürtöt, mert hangot ad ki, mégsem jönnek a mammutok a hívásra. Mit rontok el??? -
#1527 Ez elég hosszú válasz lenne. Az egész pálya erről szól -
#1526 Hagyal ma' .. ezek nevezik magukat adventure jatekosoknak? Ne haragudj...
Mindgyart megkerdik hogy hogyan kell uj jatekot kezdeni mert nem tudgyak :)))) -
#1525 kicsit olvass vissza -
#1524 Spoiler Sziasztok elakodtam a legelején mit kell csinálni hogy szenem legyen és hogyan?