2964
  • InviciblE
    Állítsd az órát 2:45-re aztán álítsd be a két bábút majd indítsd el az ingát és utána állítsd be a 7:15-t aztán húzd meg az egyik súlyt- és kattitnts a csengőre! ;)
  • zaki
    az óránál vagyok, és közöm sincs hozzá mit kell csinálni, pedig visszaolvastam... de semmire nem reagál az óra, azt mondta, hogy be van ragadva, csak a két pöcköt tudom állítani (azt 7:15-re nyomtam, ahogy a kisgádzsi mondta)
  • InviciblE
    SPOILER

Most éppen ott vagyok meglőve, hogy feláldoztam Oscar-t Hansért és folytatnom éne az utazást! De hogyan, gondolom a hajóval, de hogyan szabdítom ki a jégből. Egyébként meg mit keres a hajó mellett oscar szelleme?
  • InviciblE
    Ha már Hans jobban lett a gyertyától utána harangozol a templomban, elmész hanshoz, dumálsz vele és leszánkóztok ennyi!
  • magus
    na megszereztem a konyveket alexeiről, márcsak kikéne jutni vhogy. hogyan vesezmr a a dokit hogy szankazzon le velem a hegyen?:D
  • InviciblE
    beszélj Oscarral, aztán menj a panelhez, hívd fel telefonon és ő majd kinyitja
  • SecMan
    HELP!
    !elakadtam!
    Ott tartok, hogy a vonatról le kéne kapcsolnom az utaskocsit, de azt a padlóban lévő panelt nem tudom kinyitni. Azt mondja, hogy valahogy nyitva kéne tartani. Nade hogyan/mivel?
  • InviciblE
    Hülye kérdés volt. Megoldottam Csak neház volt észrevenni a vízhúzó ráakasztós részét!
  • zaki
    keresd meg
  • InviciblE
    Oksa, dugó meg víz merre van?
  • zaki
  • InviciblE
    Na dumáltam a mágusnővel. Oscarral felvetettem a maszkot, rákapcsolták a kötélre a halcsontot meg bedobtam az egyik leming jártaba, de hogyan szerzem meg a jég mügül a bogyókat?
  • zaki
    azt a dagadt pap-tól kapod. hans-sal dumálni kell, ő hallgatózik az ajtón, és utána oda fogja adni
  • zaki
    van 2 festmény a kolostorban, az 1iknél találod a megoldást (de vigyél kefét, mert anélkül a büdös életbe nem tudod meg)
  • InviciblE
    Köszi!
  • zaki
    ja tényleg, csak nem vettem észre elöl azt az izét, amire rá kell akasztani, sorry az alma kérdésért
  • magus
    aaaah, ahol megkapom a mammutos lencset, meg a scrollt, akkor mit kell csinalni? huzogattam gyertyat meg ilyenek, de milyen komboban kell?
  • zaki
    Hans-tól
  • LezLee
    Hát Hanstól, kitől mástól. Ő a legilletékesebb ebben :)))
  • Charly
    Sikerült megint elakadnom milyen kütyüt kell megszerezni a lovakhoz és kitől?
  • JustIce
    bejuthatsz Hans-hoz: ott van ahol a doboktol nem tudsz tovabbmenni. illetve meg nem. a csuzlival lodd le a dobok folotti egyik jegcsapot. s benn vagy
  • InviciblE
    Na most totálisan elakdtam. Youko village-ben vagyok. Van nálam egy üres flaska, halcsont, népi baba és egy csúzli. Valahogy be kéne jutnom Hanshoz vagy be kéne vontattatnom a vonatot, de félnek a hülyék OSCAR-tól! Valaki segítsen, hogy mit kell csinálni js igen és bagoly is ott üldögél bent a faluban!
  • JustIce
    a ket szelso es a kozepso izere kattints:)
  • JustIce
    hat igen.. nem is tudok rola mit irni..:(
  • Giovanni #1539
    Vonatban a hídnál, mikor le kell választani a kocsit...már az összes kombinációt kipróbáltam, előreballagtam Oskarhoz is, de visszazavar. Mi hiányzik még, vagy mit nem csinálok jól?
  • LezLee
    Köszi, de már rájöttem magamtól. Eleinte rossz logikával gondolkodtam, és azér nem volt jó. Hát a vége az egyszerűen zseniális. Egyszerű és zseniális :))
    Megkönnyeztem én is, asszem életem egyik legjobb kalandját éltem most át, csak sajnos véget ért :(((
  • JustIce
    a sipot a colonel adja. mennj be hozza a boltba, s dumalj vele. a madarakrol. erre ad 3 sipot. az ezust sipot add a monknak.
  • magus
    j megvan, illetve a sip nincs
  • JustIce
    lezlee: vagyis mamutus kep melletti kombo: felso sor balrol kezdve: ures, felig, ures
    also sor b-rol kezdve: felig, zart, ures
  • JustIce
    hat felrakod a tomlot, majd jobb oldalon asszem van valami fogantyu. azt tekerd meg.. ennyi. eleg egyszeru. nem jut eszembe, hogy valami trukk kellene hozza.
  • JustIce
    tuti jo a kombo? a csilag vagy milyen alaku potty van , akkor uresen kell hagyni a rest, ha egy kor van , akkor felig kell elzarni, ha semmi nincs, akkor teljesen el kell zarni. igy csinaltad?
  • zaki
    #1510-re valaki?
  • fucko
    Ha tenyleg jo az irany akkor a sipok vannak rosszul allitva.Tudod ott van a hajo falan a rongy amin van hogy a mamuton lovaglo srac hanghoz mit kell beallitani.
  • switch
    Ahol a kombinációt állitottad be megnyitottad a szelepet?
  • magus
    milyen sip es milyen pufi apat?:)
  • LezLee
    Na a szigeten, mi a f.szért nem akarnak jönni a mammutok?? A hajó faláról lenéztem a kombinációt, jó irányba forgattam a kürtöt, mert hangot ad ki, mégsem jönnek a mammutok a hívásra. Mit rontok el???
  • Pharaoh
    Ez elég hosszú válasz lenne. Az egész pálya erről szól
  • Sephi
    Hagyal ma' .. ezek nevezik magukat adventure jatekosoknak? Ne haragudj...

Mindgyart megkerdik hogy hogyan kell uj jatekot kezdeni mert nem tudgyak :))))
  • zaki
    kicsit olvass vissza
  • Charly
    Spoiler Sziasztok elakodtam a legelején mit kell csinálni hogy szenem legyen és hogyan?