2964
-
#1604 elöl felhúzod a vonat rugóit, duma Oscarral, meg a boltos csávóval (az nem kocsma, mert az lent van), cukrot odaadod a kiscsajszinak (ne a halasat :P), ő meg lufival felküldi a kulcsot -
#1603 -
Bilux #1602 Bakker mindenki megcsinálta már az elejét miért nem tudja valaki megmondani mit csinálok rosszúl! -
#1601 Menj el a boszihoz, és hozd el a maskot a falról, azt add oda Oskarnak, majd beszélj a barlang bejáratánál a pici fazonokkal. Utánna azt hiszem a honatra akasztott kampónál meg kell feszíteni a kötelet. Aztán visszamész a nagy karokhoz, és meghúzod. Azt hiszem nem hagytam ki semmit :) -
#1600 a varázslógádzsinál van egy maszk. odaadod Oscar-nak, beszélgetsz vele, ő felveszi, kiinteget a 2 kis eszkimónak, vagy kinek :), "beszélgetsz" velük, ráakasztják a kötelet a vonatra, aztán vmi pumpával, vagy mivel feszesre húzod a kötelet, és utána csak meg kell húzni a jobb oldali kart (a másikat nem is tudod), és behúzza azojjektum a vonatot -
team3 #1599 Hello Mindenki!
Nagyon teszik a game és sztem kíváló alkotás! Azonban mostanra kezd kicsit az agyamra menni... Mindenféle gond és segítség nélkül eljutottam a youkol faluba, de ott :(( fórum,fórum,fórum.... és még most sem tudom behúzni a vonatot. Voltam az "álomban" viszajöttem, majd beszéltem oscarral aki mindenáron be akarja húzatni a vonatot. Az álványon két kar van. Abal oldali szokásához híves "stucked" a másikra meg pörög a rúd de semmi hatás. Beszélni nem lehet csak "tooktoot" a válasz.
Segítene valaki behúzni a vonatot?? -
#1598 kösz, majd megpróbálom később :) -
mochee #1597 Szerintem itt nincs nekem valami tárgyam, ami kéne, mert nem nyílik ki a hídnál a láda, és itt buktam az egészet. -
manoca #1596 bár ez tőlem teljesen szokatlan, nem várt fordulat... :)) -
manoca #1595 elakadtam! :)) -
Bilux #1594 Waaaaah hát ezt nemértem az első epizódnál elakdatam...:(
Kiszedtem a gumicukrokat a halassat meg a másikat és a kiscsaj nem fogadja el hanem elmegy.
Sehova nem tudok menni oscar csak szerelget az öreg is.
Akocsmáros csak habog meg köszön.
Ha hozzászólok a kiscsajhoz akkor is elmegy.
Le nem tudok menni mert zárva a kapu.
Ekkora láma nem lehetek az elsőrészt 3-4 nap alatt végig vittem. (nem 24 órázva...)
-
#1593 Na majd szólj, ha végleg elakadtál. Szerintem itt elfogsz :))) -
manoca #1592 kac-kac, könnyen mondja az, aki már túljutott rajta! :) -
#1591 Pedig az nem is nehéz ;) Nincs sok variáció ;) -
manoca #1590 megérkeztem a repcsihez, ahol min. húszmillió variáció lehetséges a különböző ketyerékkel! már kezdem pedzegetni, hogy mit jelent, amikor azt írtad, hogy most jönnek a nehezebb feladványok... :)) -
manoca #1589 igen, közben rájöttem, köszike! :)) nem akadok el túl sűrűn, csak nem vagyok valami türelmes: ha nem megy egyből.. :)) később még nehezebb feladatok lesznek? ne már! :) már a lovak beindításánál is majd megettem az egerem, mire rájöttem! :) -
#1588 Ez amúgy velem is sűrűn előfordul :))
Én legtöbbször nem azért akadok el egy kalandban, mert nem tudom megfejteni a puzzle-t, hanem azért mert nem veszek észre egy dolgot, vagy tárgyat, ami majdnem kiszúrja a szememet. Ez a pixelvadászat effektus :)) -
#1587 Mindenesetre elég sűrűn elakadsz :)))
Mi lesz veled később a Youkol faluban, meg a szigeten, mert ott lesznek ám rohadt nehéz feladványok :) -
#1586 Azért nem tudod elérni, mert nem mindegy merre mész. Nem csak felfele, hanem oldalra is tudsz lépegetni. Próbálgasd, egy idő után össze fog jönni :)) -
manoca #1585 egy pindurt ismét elakadtam: mászok felfelé a gleccseren ezerrel, de a végét nem tudom elérni! :( -
#1584 Itthon is mindíg az van ez van. Valamit nem találok, tuti hogy az orrom előtt van :))) -
#1583 Mega LOL....jobban el sem tudták volna dugni :-D -
#1582 Ezek szerint mégsem nézted meg eléggé figyelmesen az összes kezelőszervet a vonatban :))) -
#1581 Nincs mit :)))) -
#1580 Jó kérdés :) A vonatban végignéztem az összes kezelőszervet, meg hogy hova illik a kulcs, beszéltem mindenkivel (akivel lehetett) és végigjártam mindent. Ill valszeg nem mindent, mert akkor már továbbjutottam volna :-D -
#1579 Pedig közép tájon fennt van egy halvány, kereszt alakú rés, na oda illik a kulcs. Utána már szerintem menni fog. -
#1578 Tegnap éjjel óta szívok vel és én is gondoltam a kulcsra, de hova illik? -
manoca #1577 ne tessék bizergálni! :)) olvastam én, hogy a zöld színre gerjed a hal (azt írta a könyv, hogy a zöld békára emlékeztető kajákért van úgy oda), csak azt nem tudtam, hogy a megfelelő csali kiválasztása ellenére mijjé csak azok a fránya zöld lazac akad a horgomra. De most már tudom, hogy nem jó helyre dobáltam. Köszike szépen a segítséget! -
#1576 Erre már én is gondoltam :) Nálam van a felhúzó, de nem találom, hogy hova illik. Már reggel óta szívok vele....még próbálkozom egy kis ideig, de sztem már teljesen reménytelen :))) -
#1574 Ezt is leírták már nagyon sokszor. A legfelső sor legutolsó csaliját rakd be a folyóba tőled jobbra, az árnyékos részre. De ha elolvastad volna a könyvet, amit találtál, akkor tudnád, hogy az aranyhal a zöld színre gerjed, és az árnyékos helyeket szereti :))) -
#1573 Csak annyit árulok el a hajó jégből való kiszabadítására, hogy a vonat a kulcs. :)))))) Hát Hans mindenre gondolt, amikor megépítette a vonatot :))) -
manoca #1572 sziasztok! egy pindurit elakadtam: itt állok a folyónál, s tudom, hogy a maci a narancs színű halat szereti, de én csak zöldet tudok fogni! Valakinek valami ötlete? -
#1571 Sikerűlt megoldani a problémát? Én is ott akadtam el :) -
#1570 végig kell beszélni a kislánnyal mindent a városban
De milyen gyertya amúgy? Utána a harangzást még metalálom v hol (remélem) -
#1569 Ha még nincs ott a pap, akkor csilálja Hans arcáról lenyomatot egy vászonra, amit a hídnál lévő izéből vehetsz ki. -
#1568 A kolostornál menj el jobbra, a tóparton dumálj a pappal (legjobb, ha mindenről). Utána men vissza a boltoshoz... -
#1567 SEGÍÍÍÍÍTSÉÉÉÉÉÉG!
Sziasztok, nagy gondban vagyok. Két napja próbálom feltelepíteni a gamét, de a második cd után visszakéri az elsőt, és hiába tolom be nem reagál rá. Már megírtam újból a lemezeket, de semmi változás. Ha vinyóról teszem fel a crack után is kéri a lemezt Tapasztalta valaki már ezt a hibát? Ha valaki tud megoldást írjon THX -
mochee #1566 Kösz, de a boltos nem ad semmit, semmiről nem tudok vele dumálni, és nem találkoztam olyan pappal aki csuhákat mos. Csak az az egy van aki felülről lenéz rám, és rázza a fejét. Biztos kihagytam valamit, de gőzöm sincs hogy mit. -
htibor #1565 Hi!
Visszamenni a boltoshoz, kérni tőle sípot, és utána meg a papnak adni az egyiket, aki mossa a csuhákat.
Egyik csuhát magadra rakod, és máris fel tudsz menni :) -
mochee #1564 Szevasztok!
Sokat olvastam vissza, de nem akadtam rá a problémám megoldására. Szal nem tudok bemenni a papokhoz, csak rázza a fejét a csuhás mikor csengetek. Mit kell csinálni?