2964
-
#1644 behalok, hogy a fenebe kell meggyujtani a hulye gyertyat. van gyufam, gyertyam, ures asztalom hans mellett de ez a barom nem akarja meggyujtani:( -
#1643 tom... -
Bilux #1642 Ja amúgy én 2 gyertyát öntöttem magamnak remélem ez nem gond... -
Bilux #1641 Na kinyilt az a valami, de mire jó hogy össze vissza nyomkodhatom azt a 4 szeletet? -
#1640 2 festmény van a kolostorban, a bal oldalit a kefével letisztítod, és ott lesz a kombináció -
#1639 ez kesz. nemtom ravenni hogy meggyutmsa a gyertyat. need something else to activate it. a konyvben nem irnak semmit arrol hogy kell megyujtani. -
#1638 A temlpomban az egyik freskó-t mosd le a szivaccsdal és ott lesz a megoldás. -
Bilux #1637 A könyvtárban melyik gyertyát kell lehúzni? -
team3 #1636 Ya és köszönet a segítség(ek)ért ;) -
team3 #1635 Hát Finító..
Ez volt életem harmadik legjobb játéka! Sajnos most véget ért, tegnap délben kezdtem este tízig nyomtam, ma pedig tíztől. Csak a jégcsaplelövősdit, a gyümit meg a vonat behúzást kellet +néznem illetve segítséget kérnem. A történet nagyon yó, az első rész is kiváló volt! Bár sztem az kicsit húzósabb volt mert nem tudtam ilyen gyorsan végig vinni, pedig ott a madaras résztől szinte végig néztem a leírást... Szerintetek is könnyebbre sikerült? Vagy szándékosan írták így? Aki teheti az ne száguldjon végig rajta ilyen gyorsan hanem élvezze ezt a remek alkotást! Azokat a játékfejlesztő cégeket illeti+ a tizenezer forintos összeg akik ilyen fantasztikus történetbe burkolt remekműveket alkotnak mit ez a (kétrészes) sorozat. Nagyon remélem innen folytatónak Kate Walker kalandjai ;) (Ha végigvitted érted...) -
#1634 Ja, akkor ott, ahol a kötelet ráakasztották a vonatra, ott meg kell egy pumpához hasonlító szerkezettel feszíteni a kötelet, és utána menni fog. -
#1633 Ezt már mind megcsináltam. De a kötél üres járaton van, és nincsen rajta a csörlő hengeren. -
#1632 Figyelted, hogy mit mondd Hans az álomvilágban? Azt hogy a robotok arra készíttetnek, hogy ha eljön az idő, akkor segítsék az embereket. Tehát Oscar lesz a kulcs. De előtte be kell vontatni a vonatot, ezért rá kell aggatni Oscarra a Youkol maszkot, mert félnek tőle. -
#1631 Az úgy normális, hogy az álomvilágból visszajöttem, úgyhogy hans eltünt az álom világban a padlás szobából, én meg rakattantam arra a kis tojásra az asztalon. Visszajöttem a valóságba, de a sámán nem mondott semmi újat, és Hans sem kelt fel. Ugyanaz van...
A kötelet, hogyan lehet rárakni a tengelyre, úgyhogy ne csak üres járatban forogjon, és hol van ez a szerkezet, amivel ezt meglehet csinálni? Véigmentem vagy 5* az egész pályán, de sehol semmi, csak az a 2 kar, amiből az egyik nem működik, a másik meg a tengelyt forgatja. -
#1630 De akkor is zenélő szerkezet :) Bagoly huhogást kiadó zenélő henger :) -
#1629 A dugót a jobbszélső lyukba kell dugni, még mielőtt az egér bebújna. -
#1628 A kiscsajtól kapsz 'kulcsot', ha szükséged lesz rá. -
#1627 Mi a secret a lemminges barlang jobboldali részén, azon kivül hogy oda lehet hívni a madarat lehet még csinálni vmit? -
Bilux #1626 Bakker ha nem abban a sorrendben csinálom ahogy te mondtad akkor a kiscsaj kezében nem volt lufi...
Na a lényeg, hogy megvan most azzal szívok hogy a "lepedős" ládát kinyissam.
Azt mivel lehet? -
#1625 az nem zenélő henger, haenm bagolyhívó szerkezet :P -
#1624 #1444 -
#1623 Nincs mit -
#1622 Na végre folytattam a játékot. Ott vagyok, ahol az egérke odújába visszakergettem a madárral az egérkét, aztán bedugaszoltam baloldali nyilást, és feltöltöttem vizzel a baloldali járatot (nem tudom, mi értelme), az egér meg bent remeg a jobb alsó helyen. Halcsontot is bedobtam. Na most mit kéne csinálni? :( Van egy csúzlim, egy mátrioska babám és egy flaskám, amiből a vizet öntöttem bele a járatba, ja meg a zenélő henger. -
manoca #1621 azannya, erre tényleg nem gondoltam, köszönöm szépen a segítséget! -
#1620 Akkor keresd meg a radarállomást, forgasd el az antennát úgy, hogy jelezze a pontot, és a kordinátatengelyről olvasd le az értékeket. Azt kell majd betáplálni Borisnak. -
manoca #1619 igen, köszönöm, azon már túl vagyok: ott akadtam el, hogy bent ülök az "ejector seat"-ben, s nem tudom, hogy milyen koordinátákat adjak meg, mert a Boris mindenre csak rázza a fejét, s csak köpi a "nyet"-eket :(( -
#1618 #1286-ban le van írva pontosan -
manoca #1617 köszike a segítséget, megpróbálkozom vele! -
#1616 A repülőgép paneljén balra fent van a bekapcs gomb, attól jobbra 2 másik. + még van jobbra lent a rádió panelje, ahol van asszem 4 gomb + 2 tekerentyű. Már nem emlékszem hogy volt, de az utolsó két számot úgy kapod meg, ha a bekapcs gombtól jobbra az első gomboz felnyomod, és a rádópanelen variálsz a többivel. Az első 2 számot meg úgy kapod meg, ha bekapcs gombtól jobbra az első gombot lenyomod, attól még jobbra a köv gombot felnyomod, és a rádiópanellel variálsz. Jobban én sem emlékszem, de majd talán valaki érthetőbben elmagyarázza. -
manoca #1615 segítsen valaki, plz! Ma a vonat koordinátája a repcsiben? -
#1614 Már nem emlékszem rendesen, de ha az eszkimók felrakták a kampót, neked oda kell gyalogolni a vonat elejéhez, ahova felakasztották és csak simán megfeszíteni. Én úgy emlékszem, hogy ehhez nem kellett semmi. -
#1613 koszi, megprobalom majd. bar en korbeneztem a temetoben es nem lattam semmit, de megnezem koszi -
manoca #1612 szió! én is pont ott akadtam el, ahol te s sajna Giovanni segítsége alapján sem sikerült rájönnöm a koordinátákra :(( neked siekrült? -
team3 #1611 Üdv!
A maszkos macera meg a beszélgetés és a ráakasztás is már +volt, de nem tudom mivel kell +feszíteni a kötelet... HOL?????? MIVEL?????? -
#1610 Elmész a talicskához, felveszed a nyesőollót. Utánna elrohansz a sírkertbe Alexej sírjáról levágod a gyökereket. Utánna visszamész oda, ahol a liften feljöttél, és ott balra azzal a géppel csinálsz gyertyát a gyökerekből... -
#1609 milyen gyertya? -
#1608 Kapcsold be a rádiót és a fenti 2 gombbal, meg a jobb oldali panelen lévőkkel variálj. Rá fogsz jönni! -
#1607 A repülőnél a vonat koordinátákat, hogyan lehet kitalálni?
-
Bilux #1606 Már mindenkivel beszéltem miután felhúztam a vonatot.
Kiscsaj még mindíg nem küldi a lufit odaadom neki a cukrot és elmegy... -
htibor #1605 utána meg kezdődik az eksön :))