Syberia II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bogyoka
Köccike

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

zoli80
esetleg valaki?😊utána igyekszem nem terhelni titeket csak picit szertnék továbbjutni.

zoli80
ok,finom leszek de az a kiscsaj akkor is meglép😊

zaki
#1158 😊

Bogyóka menjél oda ahol raknak fel egy ház kerítésére pósztereket egyiket vizsgáld meg tépd le menj be a kertbe és ottlesz az olaj
nemleszek bunkó😊))))))))) kibaszott jó a gameee csak finoman kell kezelni😊))
bogyoka
SPOILER!

Gázolajat szeretnék a szénszállító gépbe, de sehun nem tudok a kannámban tölteni. Mindenkivel beszéltem úgytudom, de még gázolajam nincs

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

zoli80
szarra verem a gépemet mindjart,a cukor megvan de a kislány mindig elhuz amikor oda akarom adni neki😊eléggé idegölö ez a game vagy én vagyok nagyonhülye?

zaki
igen, a vonat fürdõszobájában 😊

Szevasztok, egy kérdés, megvan a téli ruha a Colonel padlásáról, de hogy használjam,hogy eljussak a monastery-be? Át kell valahol öltözni vagy mi?????
zoli80
köszi😊

aggyá cukit a csajsznak😊
zoli80
ja nem is irtal kisfiurol,bocsi
a lufit nézhettem annak,mert egyaltalán nem hasonlit a két szó egymáshoz😊

zoli80
na egy utso kérdés utána feladom,nem nekem valo ugy látszik:hol van kisfiu?kislányt találtam de csak leinvitált,az ajtot baszik kinyitni vagy tippet adni.

zoli80
köszönöm,probálkozom még,ha nagyon nem megy ránézek.

A kislany lent all lufival azzal beszelj. Van vegigjatszas si hozza amugy, ha mar itt elakadtal lehet jobban elvezned ha abbol csinalnad.

zoli80
valaki vegye már a faradtsagot pls!nem szoktam ilyen jatekokkal jatszani,nem tudom mire kell figyelni.

zoli80
bocs,ugy maradt a capslock!

zoli80
SENKI NEM AKAR VELEM BESZÉLNI,MINDEN KART MEGHUZGALTAM,CSAVARTAM ÉS SEMMI😞

zoli80
ASSZEM SPOILER VAGY MI,BÁR FINGOM SINCS MIT JELENT!na fasza,a legeslegelején elakadtam,leszállok a vonatról,dumálok a boltossal meg a robotmasinisztával és ennyi!az ajtó zárva,mi a turost kell csinálni?

zaki
örök hála

_RudY_
zaki
sorry, azt hittem a rádióvevõnél vagy

ok megvan, csak nem vettem észre hogy arra is lehet menni...

ECS N2U400-A, 2,4 AMD Sempron,1024 mb 400hz Kingston, MSI NX6600 128 Diamond,gembird dualfan 400w

Sephi
Pontosan azt a hibat koveted el amit en. Amiutan megvan a negy szamod azonnal meny visza oda ahol felmasztal es ahogy josz a repulo felol balra menyel (lefele) es ott a megoldas!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

bocsánat azok kapcsolók és nem gombok,ja és jobb oldalt lent is van két kapcsoló de azokra sem reagál semmit

ECS N2U400-A, 2,4 AMD Sempron,1024 mb 400hz Kingston, MSI NX6600 128 Diamond,gembird dualfan 400w

na de ez az hogy nincs ott 8 gomb...bal oldalt lent van 5 gomb amit még semmire sem használtam, de azokra meg nem reagál semmit

zaki
ott van 8 gomb, azokkal tudod a számokat beírni

sziasztok, újabb problemám akadt😞( a repcsinél megvan a két db szám, gondolom ezt kéne valami rádióba bepötyögni amivel tudni hívnám a pilótát de nem tudom hova kell, ott a képernyõn nem lehet sehova beírni!(pedig ott a rádió gombja meg a hangszóró) Köszi elõre is a segítséget)

PTW
hehe ok visszavontam.. 8) ebben a pillanatban sikerult

PTW
Sephi! valamit naghyon nem latok akkor... semmit sem tudok csinalni csak a ket kis pockot kapcsolgatni.. aznonkivul semmit sem tudok megmozditani az oran... azt mondja hogy be van ragadva.....

zaki
nem tud valaki egy nocd patch letöltõhelyet? gamecopyworld-on nem találtam

zaki
nincs mit

LezLee
Na én is nyomom folyamatosan. Hát azt kell mondjam, hogy teljesen egyetértek Sephi-vel. A hatása alatt vagyok teljesen. Hihetetlen jó a hangulat, tele van akciódús átvezetõ animációkkal, amitõl az embernek olyan érzése támad, mintha egy kalandfilmbe csöppent volna, és ez baromi jóóóó. A sztori is nagyon kafa, majdnem hogy jobban tetszik ez a rész, mint az elsõ.

SPOILER!

Most tartok a lezuhant repülõnél, meg a lokátorral vagy mivel szaraxok éppen, egy picit megakadtam itt, de remélem magamtól rájövök a megoldásra. Egy ilyen játéknál vétek lenne végigjátszást használni, aki ezt megteszi, az bûûnt követ el 😊)))
kösz
zaki
van 2 festmény a kolostorban. ott kell keresni a megoldást

nah elõször elakadtam gyerekek monostor és sok gyertyát kell lehúzni a kampóval mi a szisztémája!!Nemhiába vártam a játékot embertelenûl jó ilyen sztori oscart érdemel énis a játék hatása alatt vagyok valami csodás ez a játék!Filmnek is kitûnõ lenne!Szóval léci segítsetek ebben!!
zaki
ha már beletetted középre az alkatrészt, akkor a 4 kart kell helyesen beállítani. középre, az alkatrészre kattintva (amit beletettél) tudod megnézni, hogy jó helyen van-e a kar, mert akkor a ló megmozdul. ha mind a 4 kar a helyén van, akkor már csak az alkatrészt kell forgatni, amíg a lovak teljesen megemelkednek, és akkor lesz kész

zaki
ha már megvan az 1. cd, akkor már nyomhatod is a játékot. minimal-on telepítsd, a 2. cd-t csak késõbb kell. én is így tettem, közben meg töltöttem a 2. cd-t 😊

Az elsõ CD-t letöltöttem tegnap, ma majd a másodikat, hétvégén nyomom is. Remélem a laptopomon elmegy. Ezt nyugisan ágyban fekve szeretném nyomni. Az elsõ rész nagyon bejött. Remélem nem csalódok ebben sem

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

sziasztok, egy kérdésem lenne: hogyan leht beindítani a lovakat? már beletettem amit Hans adott és beszéltem is újra vele meg a bár tulajával de nem lettem okosabb.válaszokat elõre is köszönöm!

Kalóz Pepi

MadFairy szőke és nagyon veszélyes

zaki
hdc.atw.hu pl. vagy warezcenter.cjb.hu

Szia még nincs magyar verzió szerintem kb 1-2 hónap és lesz!!Warezcenteren fennvan de ponjtosan nemtudom hol de olvass vissza van pár link ahol fennvan ugyhogy teis letöltheted simán nézz utána az uccsó 2-300 hozzászólás valamelyikében megtalálod azt a linket ahonnan letöltheted a gamét!!!
Kalóz Pepi
Sziasztok!
Napok óta olvasgatlak benneteket és hol ríhatnékom van, hol vigyorgok.
Egyik kedvenc játékom volt a Syberia I, boldog vagyok hogy megjelet a második rész, már régóta vártam, és erõteljesen brühühüzök, mert nekem még nincs meg.
Tudom, hogy most elfoglaltak vagytok--de ha esetleg tudnátok segíteni...
Tehát az lenne a kérdésem, hogy honnan lehet letölteni, és van-e már magyar nyelvû verziója. (Nekem az elsõ rész magyarul volt meg, hálistennek, sokat segített)
További jó játékot, baromira irigyellek benneteket.

MadFairy szőke és nagyon veszélyes

Nagyon jó a játék kibaszottul jó a barátnõm szólt is hogy nem aludtam tegnap este mellette egész éjszaka nyomtam és kb 3órát aludtam és most folytatom de sajna az õ gépén megy az enyémen nem nemértem mert neki sokkal szarabb a gépe nah majd valamit kitalálok addigis nyomom a gamét ezerrel náluk dejó hogy nincs péntekenként suli😊)))9
Sephi
Most keltem fel! Syberiaval amodtam bazzeg! Nem is csodalom... 13 ora majdnem non-stop jatek 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
#1282 😊

PTW
hi! Sephi teged kerdezlek mert vegignyomtad...

--------------SPOILER-------------

alomvilagban vagyok es Hans apjanal kene valamit babralni az oraval de nemtom mire kell alllitani.. a kislany mondja hogy 7:15 de arra nem csinal semmit...
koszi

_RudY_
Igenigenigen, ezek mind megtörténtek...de megyek vissza dumcsizgatni 😊