2964
  • Lacc
    Argh segítsetek plz! Nem engednek fel a monostorba a papok mert nő vagyok :D Fel kell venni valami álruhát vagy mi?
  • zaki
    mind1, a lényeg 1. sor 3. csalija jobbra be a vízbe :)
  • Sephi
    Pontosabban. Elso sor harmadik csalijat kell kb 3 centire dobni jobra ahonnan te alsz ugy kb annak a faizenek a sarkanal amin alsz :)
  • JustIce
    zaki:))) te mindig elrontod:D meg amikor a demo vegigjaccasarol volt szo, akkor is elirtad:D narancs halat kell kifogni, s a csali zold:) mivel szereti a hal kis zold be'ka'kat:) de a szin a lenyeg neki a konyv szerint:)
  • zaki
    ezt mondtam én is :P
  • JustIce
    az elso sor jobb szelso csalija kell. asszem legalabbis. kicsi es zold. helynek: en a faronktol jobbra dobtam elsore, s be is jott:) kaszaltam vele egy narancs izet. gold/orange is hasznaljak ra. szal az a hal kell neki. s nem a zold:)
  • zaki
    1. sor 3. csaliját (asszem narancssárga) jobbra dobd be a vízbe
  • magus
    jo igen, most probalgassam vegig mindegyik helyet, mindegyik csalival?:D

oké, legalább annyi, hogy azt a halat kell elédobni, ami a konyben van?
  • zaki
    bemész a mozdonyba, és egy kis fejtörő következik :)
  • hella
    bocsi, visszajöttem álomvilágból, Hansra rákapcsolta Oscart, de ezután mi van? gondolom a hajót kéne kiolvasztani, de oda se tudok menni hozzá! segítsen vki! köszi!
  • LezLee
    Miután eljössz a hajótól, fordulj jobbra (játékban egyenesen), és egy alagútba érsz, ott vannak virágok, szedjél belőle, és add oda a kutyának.
  • InviciblE
    SPOILER

Ott vagyok a szigeten! És összeszedtem a múmiától. Az amulette és a 4datab követ is megteláltam. Úgy láttam, hoyg Yuki kellen a kapu nyitásához, de lent alszik és nem lehet felkelteni! Most mit csináljak?
  • JustIce
    jaja:)
  • zaki
    olvass bele a könyvbe
  • magus
    milyen hal kell a macinak?:D
  • JustIce
    Ja SPOILER telleg t3-as hans papa:)
    kalandjatekokrol: en kb azota zuzom az adv. gamekat, hogy megkaptam elso amigamat:) utana c128, majd 286, 386...:) esetleg valaki hamarabb is nyomta?:) ha igen milyen gepen?:) ja es meg spectrumon is zuztam:)
  • zaki
    SPOILER!!! (ha kell még írni :P)

most hagytam el Youkol falut a hajóval, Hans úgy néz ki, mint valami Terminátor :D
  • I.C.ram
    Nekem az kapásból beugrott :) Sőt mivel előrelátó voltam, ezért fel is rajzoltam az összes ábrát, és csillagot, mielött még magát a feladványt láttam volna :)

Hát igen veteren kanadjátékos vagyok :)
  • JustIce
    ja. le kell kapcsolni a 4 lovat a korongrol, majd katt annyiszor hogy legfelso allasban legyen a kapcsolo, ezutan ra a lovakat. hu de reg neztem forumot:)
  • LezLee
    Azért mert előtte le kell a korongról mind a négy lovat kapcsolni, csak úgy tudod mozgatni, méghozzá úgy, hogy a korong közepén lévő gombra klikkelsz.
  • magus
    ja, arra gondoltam, enis, de nem engedi hogy hozzanyuljak. illetve nem lehet rakattintani. megcisnaltam most ugy hogy lassan, de hullamozva mozog mind 4. de nem tom bugetni a folotte levot
  • LezLee
    Akkor nem jól csináltad meg :)))
    Van ott egy négyfokú kapcsoló is fölül, azon is állítani kell.
  • magus
    megcsinaltam a ulye lovait, mozog minden, de nem mondd semmit...:(
  • Bilux
    ahh ok megvan...
  • LezLee
    A mammutos medált a hallgatozó pap adja oda neked, aki hallgatózik, mikor beszélgetsz Hans-sal.
  • magus
    ja megvan. most megy mindegyik egymas utan, csak cirkossal nemtok dumalni. na mind1
  • Bilux
    Huhh akkor kérdés medált hol találom?
    És azt a mamutos gyertyatartót?
  • LezLee
    Tán csak nem a lovas feladvány? :))))
  • LezLee
    Én a szigeten leginkább a kürttel szívtam nagyot. Sok időbe telt, míg rájöttem, hogy vissza kell mennem egész a hajóig, hogy rájöjjek a kombinációra. A poén az volt, hogy még jóval a sziget előtt, amikor a pingvines jégtáblán voltunk, már ott láttam azt a két képet, mégsem ugrott be, hogy az lehet a megoldás :)))
    Ja meg még az óránál szoptam picit, de hál isten megoldottam :)
  • magus
    jovan, most cirkonal szivok:)

igazabol az agaz hogy nem vagom milyenlogika alapjan kene gondlkodnom
  • I.C.ram
    Szigeten lévő feladványok voltak a legkönnyebbek. Szigeten kb. fél óra alatt végigmentem :( Számomra a szopatás a havas pályán volt, főleg a lentebb leírtak miatt.
  • LezLee
    Nekem személy szerint ez jobban tetszett az első résznél, és főként a végjáték miatt. Meg sokkal több átvezető anim volt ebben a részben, ami nagyon megdobta a hangulatot, és tényleg olyan érzésem lett tőle, mintha egy kiváló kalandfilmbe csöppentem volna. A gépek nekem is hiányoztak picit, meg az első rész helyszínei is közelebb álltak a lelki világomhoz, de összességében véve szerintem jobb lett mint az első rész, nekem legalábbis jobban tetszett. Szerintem nem lett könnyebb, az első részt is símán végig lehetett játszani 1-2 nap alatt, és itt a végén azért szopattak rendesen a szigeten lévő feladványok.
  • LezLee
    Mondjuk eléggé furcsán festettek volna azok a gépek, az északi sarkon, a nagy semmi közepén, ahol semmi civilizáció sincs.
  • zaki
    jaaa... én azt hittem a könyvtárban nem tudod őket meggyújtani, sorry
  • I.C.ram
    Addig kell variálni, amig pont akkor nem lesz a nyílás, hogy be tudd rakni a mammutos lencsét.
  • zaki
    tedd a lyukba a mammutos medált
  • Bilux
    Na már csak azt kérdem mit kell csinálni azzal a 4 körcikkel amit nyomogathatok a könyvtárban...
  • I.C.ram
    Végigvittem én is a játékot. Végén a rejtvények végre jók voltak, és nem attól függöt az egész, hogy észreveszek valamit, vagy nem. Mint pl a kampónál a pmpát, eddign em vette észre, de ahogy felakasztotta a vonatra, hirtelen már észrevette :( Meg a csúzlihoz a gumikötelet is tök véletlenül vettem észre :(

Az első rész abból a szempontból sokkal jobb volt, hogy több gép volt benne. Nagy Jules Verne fan vagyok. A zenék is sokkal jobbak voltak az első részben, a helyszínekről nem is beszélve, de összeségében méltő volt az első részhez, de semmivel sem jobb. :(
  • magus
    köszi
  • I.C.ram
    A kis elefántos gyertyatartó megvan már?

Ha igen, akkor szerezd meg a növényt a temetőből, és azt keverd bele a viaszba. A gyógynövényes gyertyát kell majd meggyújtani.