Syberia II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gázolajat szeretnék a szénszállító gépbe, de sehun nem tudok a kannámban tölteni. Mindenkivel beszéltem úgytudom, de még gázolajam nincs
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
a lufit nézhettem annak,mert egyaltalán nem hasonlit a két szó egymáshoz😊
ECS N2U400-A, 2,4 AMD Sempron,1024 mb 400hz Kingston, MSI NX6600 128 Diamond,gembird dualfan 400w
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ECS N2U400-A, 2,4 AMD Sempron,1024 mb 400hz Kingston, MSI NX6600 128 Diamond,gembird dualfan 400w
SPOILER!
Most tartok a lezuhant repülõnél, meg a lokátorral vagy mivel szaraxok éppen, egy picit megakadtam itt, de remélem magamtól rájövök a megoldásra. Egy ilyen játéknál vétek lenne végigjátszást használni, aki ezt megteszi, az bûûnt követ el 😊)))

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Napok óta olvasgatlak benneteket és hol ríhatnékom van, hol vigyorgok.
Egyik kedvenc játékom volt a Syberia I, boldog vagyok hogy megjelet a második rész, már régóta vártam, és erõteljesen brühühüzök, mert nekem még nincs meg.
Tudom, hogy most elfoglaltak vagytok-
-de ha esetleg tudnátok segíteni...
Tehát az lenne a kérdésem, hogy honnan lehet letölteni, és van-e már magyar nyelvû verziója. (Nekem az elsõ rész magyarul volt meg, hálistennek, sokat segített)
További jó játékot, baromira irigyellek benneteket.

MadFairy szőke és nagyon veszélyes
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
--------------SPOILER-------------
alomvilagban vagyok es Hans apjanal kene valamit babralni az oraval de nemtom mire kell alllitani.. a kislany mondja hogy 7:15 de arra nem csinal semmit...
koszi