Syberia II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Miert ugy is meg lehet szerezni a sipokat ha nem beszelgettel vele ?😊))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Vid mar fel a mosogatos szerzeteshez es add oda neki a ezustost!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

LezLee
A monostornál, menj el jobb kéz felé a tópartra, ott add oda a szerzetesnek, de elõtte beszélgess el vele.
Sephi
Az akkor kurvara idegesito ha pl fogalmad sincs mit kell ott csinalni 😊)

Bar en tok veletlenul jottem ra!

LezLee
Hát ezt én se igazán értettem, de lehet hogy annyira elzárva a külvilágtól, semmi szórakozás, lehet hogy nekik ez is élvezetes 😊)
zoli80
hol kell használni a madárhangot imitálo cuccost?kicsit kezdem unni a keresgélést.

LezLee
Köszi, de már közben rájöttem, igaz tök véletlenül 😊))

Most éppen a Youkol villageban szarakszok, a barlang falán a víztöltögetõs puzzle-t próbálom kitalálni 😊))
Sephi
En nem is igazan ertettem mi volt abba nagy show hogy a negy lo fel le mozgott 😊 De bisztos elveztek a reszegek a barba 😊

Ha valaki ugyanit akadna el: a kerék a 4. állásba,bal fesõ szelep balról a 3. lyukba,jobb felsõ szelep balról az elsõ lyukba,bal alsó szelep középsõbe,jobb alsó szelep balról a 3.lyukba!! A vak szerencse velem van!! 😊
Sephi
Azt is...

Sephi
Tudomasom szerint a logikajat probalgatasokbol kovetkeztettem le. Megyegyszer nem tudnam megcsinalni kinlodas nelkul... probalgatni kell... azt tudom hogy mind a negy forgatas madjenm megegyezik.

zaki
frankón? játékokat fordítasz? nem tudtam sry

NA jó feladtam bazzeg ,azt áruljátok el ,mi alapján jöttetek rá a lovasjátéknál a fogaskerekes témára, nem az érdekel mit kell csinálni, hanem hogy mi volt az útmutató, illetve ha a vak szerencse játszott szerepet nálatok is, amit erõsen gyanítok ,akkor PLS MELYIK SZELEPET MELYIK LYUKBA, JA ÉS aKERÉKNEK IS NÉGY ÁLLÁSA VAN.HA a játék végig ilyen, hogy semmi útmutató (pl egy könyv amiben sejtetnek valamit mint a horgászós résznél)akkor jobb ha leteszem!!!!!
Sephi
En ezzel foglakozok jouember 😊

zaki
de azért ez szép gesztus... ilyen jól tolod az angolt? egy ilyen játékot nem egyszerû lefordítani, rengeteg szöveg van benne...

zaki
ja, az 1

Sephi
Okiikaaa

JustIce
ja bezzeg amikor papi cuccba oltozik, csak beall egy ko moge😊 qrva karbatot meg vonatban kell atvenni😊 lattatok mar egyik videoban kate-et? majdnem latni a melleit😄

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

JustIce
hogy is kell lekapcsolni: szal elmesz a vonatnak arra a reszere, ahol az elso reszben a kis hengereket lejatszottad😊 fel van borulva az allvany. amugy egy terkepnek is kell lennie nalad , azon is rajta van. na mindegy. a felborult allvany helyen nagyito lesz a kurzorbol. szal ha ott vagy, telefonalj oscar-nak aki elmondja mit kell tenned. ket kart kell meghuznod. melyiket meg nem mondom. ennyi

zaki
jaja, ezt akartam mondani, sztem felesleges elkezdeni fordítani

zaki
passz... kérdezd meg itt

Pharaoh
Biztos ez is kapható lesz magyarul is, de csak hónapok múlva.

insp
Kapható magyarul is.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Sephi
Amikor Kate aszongya hogy msot kell talajon egy olyan helyet ahol privatba atoltozhet neked mi jon le elsore? Talan fagyos erdo ?😊)

Én nem igazán értek hozzá, de meg kéne próbálni felvenni a kapcsolatot az elsõ rész készitõivel. Hátha hasonló a kettõ is! Én minden esetre sok sikert kivánok hozzá!

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

Pharaoh
Én elmentem a vonatba, de azt nem gondoltam hogy még a fürdõszobába is el kell menni.
Lehet, hogy már 10X le van írva, de nem szeretném elolvasni az egész topicot a sok spoiler miatt.

Sephi
Menyel ma' el a vonatba es oltozzel at a furdoszobaban! Eskuszom ha nem volt mar leirva 10-szer ez a dolog akkor egyszer sem. Ha ti ilyen dolgokon akadtok el akkor meg fogtok halni Syberia szigeten baaazz 😊))

Sephi
Te nem tudod veletlenul hogy hogyan kene megcsinalni a magyarositast?

Pharaoh
Kéne egy kiss segítség.
Az elején vagyok még. Megszereztem a téli kabátot, de mikor átmegyek a hídon mindig azt mondja hogy nem megy tovább. Hogy kell a kabátot felvetetni Kate-vel?

Akkor majd megkapja a játékot karácsonyra!
Talán addigra lesz! 😞(

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

Sephi
Hmm..en szivesen megcsinalom a magyarositast ha valaki elaruja nekem hogy azt hogy kell....

zaki
(még) nincs sajnos...

Hali!
Anno a párom nagyon sokat játszott az elsõ résszel, és rágja a fülem a második rész miatt is. A kérdés az, hogy létezik -e magyarítás ehhez a részhez (ugyanis nem beszélni angol nyelv)?

Sephi
Vegulis ha a mosogatos papal beszeltel volna sokat akkor vegul kiderult volna hogy mik Alexei imatkozasi szokasai es kiderult volna kombinacio 😊

THX! Asszem ez az egyetlen egy kombináció amit nem próbáltam!! 😊
Sephi
told meg a baloldalit majd a felsot majd jobboldalit majd alsot es voila 😊

zaki
hát anélkül pedig elég gyér az egész

zoli80
kezd nekem is tetszeni,az elsöt sajna nem nyomtam

gyraph
Hi All! Vegig toltam en is, csak direkt nem akartam benezni a topicba, mert feltem, hogy belefutok vmi. spoiler-ba 😊. Zsenialis volt ez a jatek es ami ritkasag, hogy raver az elso reszre hangulatilag... meg talan mindenhogy. Meg ilyet, sokat! 😊

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

zoli80
megvan,a kart nem huztam meg.

zoli80
azt a bigyot a vonat elején elforgattam,utána kivel kell dumálni?elvileg senki nem szol hozzám.

THX! Lenne még valami, nem vagyok valami jó megfigyelõ ,a monasteryben a gyetyhúzogatós témára rájöttem, kinyílik az a kis ablak,betettem a mammuth emblémát viszont a nyílás szárnyaival is kéne valamit csinálni, de nem tudom mijen sorrendben kel õket mozgatni!!! Vagy nem is kell ezeket piszkálni?????
zaki
próbáltad amit mondtam?

zoli80
ráklikkelek a cukorral ö meg odébáll.

zoli80
az a kis pics* mindig elhuz,mindkét hulye cukrot probáltam.

zoli80
LEDOBNI?

LezLee
Na hát én is szégyellem magam, de elakadtam 😞((

SPOILER!!!!

A vonatról az utaskocsit hogy az istenben lehet lekapcsolni??? Én csak egy panelt találok ott, gondolom ott kéne a lekapcsoló mechanizmust elérni, de mantyog valamit Kate, de nem csinál semmit. HELP!
JustIce
eloszor dumalj a kislannyal. addig mig ki nem fogy a valaszokbol. aztan dobd le a cukrot(ne a halasat😊, o erre a kulcsot feljuttatja hozzad a lufival..

LezLee
SPOILER!!!!!

Nem lehet, hogy azért lép le a kiscsaj, mert rossz cukrot adsz neki??? 😊))
Kétféle cukrot is tudsz szerezni, az egyik fish candy, na azt nem szereti a kiscsaj, de viszont erre is szükséged lesz késõbb, nem árulom el, hogy hol 😊)))
zaki
a vonatnál elöl húzd fel a vonat rugóit. aztán irány a csávóhoz, utána a kisgádzsinak odaadod a cukrot, õ meg odaadja a kulcsot, ami nyitja a kaput