Syberia II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eyecandy
SEGÍÍÍÍÍTSÉÉÉÉÉÉG!

Sziasztok, nagy gondban vagyok. Két napja próbálom feltelepíteni a gamét, de a második cd után visszakéri az elsõt, és hiába tolom be nem reagál rá. Már megírtam újból a lemezeket, de semmi változás. Ha meg a vinyóról installálom, hiába cserélem ki az exet, kéri a cdt. Tapasztalta valaki már ezt a hibát? Ha valaki tud megoldást írjon THX

JustIce
eloszor katt a nagyitora az uvegnel. s amikor mar kozelrol latod, akkor vedd elo a mamutos uveget, s rakd bele.

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

JustIce
szerintem is rovidebb volt mint az elso resz..😞 de rossz volt befejezni😞 ebbol nem hiszem, hogy lesz 3ik resz😞

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

ki van nyitva. hozzá se nyúltam a kis háromszögekhez
Pharaoh
CSak akkor lehet beletenni, ha teljesen ki van nyitva. (ilyenkor tudol kinézni is rajta)

Visszatérve arra a könyvtáros dologra: Az addig rendben is van hogy a dokumentumok között ott van a Mamutos üveg(ennyire nem vagyok kretén).Nekem az a bajom hogy megfogom a kézzel és betenném az ablakba, de nem engedi.Tudjátok van a karika amivel lehet a csajt ide-oda küldeni.Ez átvált nagyítóra ha valamit meg lehet nézni, és amikor valamit használni is lehet, akkor ilyen fél nagyító lesz belõle.Na de ez nem csinál semmit a mamutos üveggel ha az ablak fölé viszem, hanem marad sima karika.
Ezt mér csinálja???
Egyszeruen azert van ott mellette a masik bagolyülõ mert ha egybõl odahivod a baglyot a leminghez akkor az a jobb jaratba menekul(ahogy nalam is volt) ezert at kell hivni mashova a bagolyt es szerencsere ott van 2 helyzinnel arrébb.

Sephi
Szamojuk meg hanyszor kerdezik meg ugyanazt paran (hisz a valasz ott lett volna 5-6 hozaszolasal lentebb es egyben az oldalon csak vagy 10-szer) es csinajunk ranglistat 😊)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

PTW
mert ha megnezed egybol az orat akkor haromnegyed harom van alapbol.. tehat az a kiindulopont..
ha azt beallitottad.. tekerd meg a ket kis babut fennt. majd allitsd az orat 7:15 re ezutan inditsd el az ingat majd huzd meg a jobboldali fuggot.. ha ez megvan klikk a kis csengo fennt

Az álomvilágban az óránál a számlapon miért pont 2:45 árulja el valaki?????
zaki
köszi a gyors választ 😊 ok, most már megcsináltam, elõbb nem vettem észre a kapcsolóját a radarnak tetszett az utána következõ kis jelenet 😊 na, lépek aludni, majd holnap folytatom a gamet 😊

Pharaoh
Ahol a rádió volt, ott van egy radar, azt is be kell kapcsolni, majd az antennát addig forgatni, míg nem jelez a radar. Errõl kell a számokat leolvasni.

zaki
kéne egy kis segítség: miután lezuhant a repcsi: megbabráltam a mûszerfalat, a megkapott számokat beütöttem az adóvevõbe, Bárisz (Blöff rulez) magához tért meg minden, most szereli a gépet, és hogy tudom meg milyen kombinációt kell beütni a mûszerfal bal oldali paneljébe?

ÁÁÁÁÁ megvan ,mondtam én csak most szúrtam ki a gumit a földön ,megvan a csúzli
PTW
na mi a nagy titok ott a jobboldali barlangreszben?....

mellesleg nagyon szep ez a jatek csak kar hogy ilyen rovid volt... es a vege nekem kicsit kurta... de azt is mondhatnank akar egyszeruseg=szepseg 8))

nem mert akkor rossz lyukba megy! azért kell bedugaszolni hogy jó lyukba menjen😊)

Köszi!

ECS N2U400-A, 2,4 AMD Sempron,1024 mb 400hz Kingston, MSI NX6600 128 Diamond,gembird dualfan 400w

Szerintem a baglyot elõbb oda kéne csalni,hogy a patkány megijedjen és bemenjen a lyukba NEM?
Jah és a patkány baszik bemenni a bal alsó lyukba, hogyha bedugaszoltam a jobb alsót
Hálás köszönetem, már csak egyetlen egy bibi van... Hogy hogy jutok be a boszihoz? 😊 Mert olvastam valami csuzlival le kell lõni egy jégcsapot, csak a csuzlim nincs meg.
Sephi
Eloszor is a boszorkanynal a szobaba lesz egy bagoly hivo szerkezet. Ezt vidd abba a barlagba ahol a leming van. Akaszd ra a tartora es forgasd meg mire odajon a bagoly 😊

De mielott ezeket megteszed a kis dugoval dugaszold el a jobb also lukat mire a leming bemegy a masik also lukba. Amikor bement dugaszold hogy ne jojon ki. Amikor latod hogy ott all a kovetkezo luk elott akkor azt dugaszold be mire atugrik. Majd dugaszold be a ball also lukat es a bal felsobe ontsel vizet. Mire latod hogy mar fent van amr csak a halat kell berakni a felso kozepso lukba mire a kisleming lecsuszik es megkaptad a bogyokat.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Odamesz az orahoz. Bealitod a szamokat lent hogy 2:45 ot mutassanak. Majd azutan megforgatod a ket babut. Majd 7:15-re alitod majd meghuzod a jobb kart....

Szevasztok! a yuoki faluba vagyok, találtam egy flaskát egy szarvas aggancsot, és egy halszálkát. Gondolom a bagolynak kéne a kisegér, a kisegérnek meg valami piros gyümölcs. Van az az egérjárat hátul a barlangban, a bal alsó lyukba beraktam a dugót, feltöltöttem egyszer vizzel, a jobb legfölsõbe bedobtam a halszálkát, megpróbáltam a balfelsõbe mégegyszer vizet önteni, de a vizszint nem emelkedik. Halvány lila fingom sincs, HOGY MIT LEHETNE ITT CSINÁLNI!
na már az óránál vagyok😊))

visszaolvastam a 3. oldalon hogy hogy is kéne azt megoldani de nem megy😞(

beszéltem már az öreggel hogy gyárba megy , beszéltem a Annával hogy 7:15: ott állok az óra elõtt, tudom állítgatni az idõt a kis számlapon(az is be van állítva), de a probléma az hogy bármit próbálok csinálni azt mondja "this things stuck"...nem tudok semmit jobb oldalt lehúzni, semmit elforgatni....segítséget elõre is köszi

ECS N2U400-A, 2,4 AMD Sempron,1024 mb 400hz Kingston, MSI NX6600 128 Diamond,gembird dualfan 400w

Sephi
A jo eg aldjon meg titeket! Az elso reszel nem jacottatok? Amikor bemenztek az inventoryba ott van egy nyil jobra amit ha lenyomsz akkor a dokumentumokat latod. Ot a Mamut uveg. Fent lenyomod a kez ikont es nem a szemet majd ugy berakod az ablakba!

Egybekent ke erdekesseg!!!!!!

FIGYELEM!!!!

Romansbourg ban amikor elrohanna Ivan a vonattal ha viszamegyunk a kutyusert akkor nezzuk meg az asztalt! Egy ujsag van azon erdekes hirekrol 😊)))

Tovabba nagy rejtely hogy a Youkol faluban van az a barlang ahol ha balra megyunk ott a kis leminges dolog de ha jobra ott nincs semmi... megis oda lehet hivni a bagolyt. Kivancsi vagyok hogy ott ki jott ra a titokra 😊

ez az ablakos dolog nekem se tiszta.fénylik fint a fene, addig megvan. na de hová kell tenni azt a mamut üveget? nekem azt nem engedi berakni sehova. ezt nem tudnátok egy kicsit jobban körülírni?
Sephi
Rakd bele az ablakba a Mamut uveget amit a levellel egyutt kaptal a paptol. Azutan meg bal fel jobb le szerint usd befele a korulotte allo haromszogeket!

Pharaoh
Ez az ablakos dolog még mindig nem megy

Hat en azer kinlodtam vele, kiveve a sipokkal.

Sephi
Mennyire fasza vol ugye? Te mennyit kindlodtal Syberian? imserosom sir hogy semmit nem bir ott megfejteni de hisz csak korul kell nezni mindehol es az utolso ket puzzle pofonegyszeru 😊

Hat nem konnyeztem el de hasonlo erzelmek uralkodtak bennem😊

Annyi az egesz hogy a 4. helyre kell forgatni a fogaskereket, a lovakat meg ugy kell hozzakapcsolni hogy egymas utan mozogjanak."szor is megcsinaltam mer nekem az antialiasing miatt fagyott, aztan rajottem,hogy ki kene venni😉

Sephi
Te elkonyeztel? Mert engem kurvara meghatott....

Haat ez a vege iszonyat jo volt,nem kellett csalodnom egy cseppet sem, sõt!
Na most legalabb 1 evig biztos nem lesz ilyen jo kalandgame 😞((

Sephi
Van a falu kozpen egy kut. Ott kell legyen egy kis flaska es egy dugo. A flaskat ra kell kotni a is gepeztre majd beleeresteni a kutba es kihuzni.

köszönöm!

nekem ebben a játékban a legnagyobb gondom hogy nem veszem észre merre kell menni néha v. bizonyos helyiségeket😞((
nektek is vannak ilyen problémáik?

viszont vizet sehol sem találok, pedig bejártam már 50X a falut....

Sephi
Van a alblak oldalain negy jel. Kezd a baloldalival majd fel jobra es lent.

PTW
SPOILER.

windly

samannal balra asztalrol felveszed a parayer wheel t... szobaban maszkot...
a prayer whelt a barlangban talalhato furcsa alvanyzatokon tudod hasznalni amivel odacsalhatod a madarat a lemming melleti fahoz...
flaskat toltsd meg vizzel. es innen mar nem fog gondot okozni kiugyeskedni a piros bogyokat a lemmingbol...

a maszkot pedig oscarnak kell odaadni hogy a youkolok segitsenek felrakni a kabelt a vonatra mert anelkul felnek tole...

Pharaoh
Hát én ott semmit nem látok, ahol világosabb van az ablakon bejövõ fény miatt. Egy kicsit pontosabban.

Sephi
Ravetitt a tuloldara... ott egy gombot ko menyumni 😊

szárnyakat becsuktad?haigen akkor lesz valami a falon
na Spoiler..😊
sámánhoz kell bejutni,a csuzlit használd a doboknál,van ott egy nagy jégcsap azt kell megcélozni
Pharaoh
Miután a kolostor könyvtárában kinyílt az ablak és a legfényesebbre állítottam, mit kell csinálni?

hmmm már megint elakadtam, pedig elég sokat fejlõdött az angoltudásom az elsõ részhez képest😊) (az csak magyarul ment)

SPOILER vagy mi..

Youkol villageban vagyok, ami mozdítható volt azt megszereztem(halszálka,dugó,üres üveg, csúzli?). ki kéne szabadítani Hansot(dobok mögött van) meg behúzni a vonatot(félnek Oscartól). már mindenkivel beszéltem mindent és nem is tudok már senkivel sem.Ja meg a madárral kéne valamit csinálnom

Kérdésem: most mit kellene csinálnom? olvastam hogy kéne lemingre vadászni de a halszálkabedobáson túl én sem jöttem rá semmire😞( nos asszem elég kimerítõen leírtam mit tudok, ha tudtok akkor segítsetek légyszives. elõre is köszi!

ja meg azt még hogy mt jelent a spoiler...

Seth
Mármint a 2 csücsül itt...áá nem bírom ki hogy ki ne próbáljam

PSN ID.: Beegabor

Seth
Uff...akkor neki se állok amíg be nem szerzem az elsõt( pedig már itt csücsül a gépen )

Pharaoh
Kb olyan mint a gyûrûk ura, vagy a Kill bill részei közötti kapcsolat.

LezLee
Nagyon szoros, és amúgy is butaság lenne kihagyni az elsõ részt, mert az is hihetetlen nagy élmény, és a sztori nagy részébõl is kimaradnál, ha kihagynád az elsõt.
Seth
Szoros a kapcsolat a két rész között,vagy nyugodtan nekiállhatok a 2-nek?

LezLee
Nem tom, lehet, hogy nem 😊))))
LezLee
Hát igazad van, k.rvára nincs fogalmam, mit kell ott csinálni. Beleraktam a lyukba a halszálkát, de hogy mi lesz ebbõl, gõzöm sincs. Asszem ezt már hagyom holnapra, hogy minél tovább élvezzem ezt a hihetetlen jó játékot. Sokkal jobb, mint az elsõ rész, és ez nem sûrûn fordul elõ folytatásoknál.