Syberia II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok, nagy gondban vagyok. Két napja próbálom feltelepíteni a gamét, de a második cd után visszakéri az elsõt, és hiába tolom be nem reagál rá. Már megírtam újból a lemezeket, de semmi változás. Ha meg a vinyóról installálom, hiába cserélem ki az exet, kéri a cdt. Tapasztalta valaki már ezt a hibát? Ha valaki tud megoldást írjon THX
Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000
Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000
Ezt mér csinálja???
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ha azt beallitottad.. tekerd meg a ket kis babut fennt. majd allitsd az orat 7:15 re ezutan inditsd el az ingat majd huzd meg a jobboldali fuggot.. ha ez megvan klikk a kis csengo fennt
tetszett az utána következõ kis jelenet 😊 na, lépek aludni, majd holnap folytatom a gamet 😊

mellesleg nagyon szep ez a jatek csak kar hogy ilyen rovid volt... es a vege nekem kicsit kurta... de azt is mondhatnank akar egyszeruseg=szepseg 8))
Köszi!
ECS N2U400-A, 2,4 AMD Sempron,1024 mb 400hz Kingston, MSI NX6600 128 Diamond,gembird dualfan 400w
De mielott ezeket megteszed a kis dugoval dugaszold el a jobb also lukat mire a leming bemegy a masik also lukba. Amikor bement dugaszold hogy ne jojon ki. Amikor latod hogy ott all a kovetkezo luk elott akkor azt dugaszold be mire atugrik. Majd dugaszold be a ball also lukat es a bal felsobe ontsel vizet. Mire latod hogy mar fent van amr csak a halat kell berakni a felso kozepso lukba mire a kisleming lecsuszik es megkaptad a bogyokat.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
visszaolvastam a 3. oldalon hogy hogy is kéne azt megoldani de nem megy😞(
beszéltem már az öreggel hogy gyárba megy , beszéltem a Annával hogy 7:15: ott állok az óra elõtt, tudom állítgatni az idõt a kis számlapon(az is be van állítva), de a probléma az hogy bármit próbálok csinálni azt mondja "this things stuck"...nem tudok semmit jobb oldalt lehúzni, semmit elforgatni....segítséget elõre is köszi
ECS N2U400-A, 2,4 AMD Sempron,1024 mb 400hz Kingston, MSI NX6600 128 Diamond,gembird dualfan 400w
Egybekent ke erdekesseg!!!!!!
FIGYELEM!!!!
Romansbourg ban amikor elrohanna Ivan a vonattal ha viszamegyunk a kutyusert akkor nezzuk meg az asztalt! Egy ujsag van azon erdekes hirekrol 😊)))
Tovabba nagy rejtely hogy a Youkol faluban van az a barlang ahol ha balra megyunk ott a kis leminges dolog de ha jobra ott nincs semmi... megis oda lehet hivni a bagolyt. Kivancsi vagyok hogy ott ki jott ra a titokra 😊
Na most legalabb 1 evig biztos nem lesz ilyen jo kalandgame 😞((
nekem ebben a játékban a legnagyobb gondom hogy nem veszem észre merre kell menni néha v. bizonyos helyiségeket😞((
nektek is vannak ilyen problémáik?
viszont vizet sehol sem találok, pedig bejártam már 50X a falut....
windly
samannal balra asztalrol felveszed a parayer wheel t... szobaban maszkot...
a prayer whelt a barlangban talalhato furcsa alvanyzatokon tudod hasznalni amivel odacsalhatod a madarat a lemming melleti fahoz...
flaskat toltsd meg vizzel. es innen mar nem fog gondot okozni kiugyeskedni a piros bogyokat a lemmingbol...
a maszkot pedig oscarnak kell odaadni hogy a youkolok segitsenek felrakni a kabelt a vonatra mert anelkul felnek tole...
sámánhoz kell bejutni,a csuzlit használd a doboknál,van ott egy nagy jégcsap azt kell megcélozni
SPOILER vagy mi..
Youkol villageban vagyok, ami mozdítható volt azt megszereztem(halszálka,dugó,üres üveg, csúzli?). ki kéne szabadítani Hansot(dobok mögött van) meg behúzni a vonatot(félnek Oscartól). már mindenkivel beszéltem mindent és nem is tudok már senkivel sem.Ja meg a madárral kéne valamit csinálnom
Kérdésem: most mit kellene csinálnom? olvastam hogy kéne lemingre vadászni de a halszálkabedobáson túl én sem jöttem rá semmire😞( nos asszem elég kimerítõen leírtam mit tudok, ha tudtok akkor segítsetek légyszives. elõre is köszi!
ja meg azt még hogy mt jelent a spoiler...
PSN ID.: Beegabor