2964
  • Sephi
    Meny oda a penlehz es hivd fel Oscart :)
  • mochee
    Viszont nekem is volna egy gondom, mégpedig az, hogy hogyan lehet kinyitni azt a panelt, amit Oscar olajozása után kell megnézni?
  • magus
    kocsog szamozasa van...
  • mochee
    elküldtem privibe, de hogy jött neked 8060??
  • magus
    8060 na:(
  • magus
    5060. leolvastam bazze nem veszi be:)(
  • magus
    erre gondoltam, enis, de azt hittem az a potty az a repulo... na mind1 koszi
  • mochee
    a repülőbe ám :)
  • mochee
    na figy: ezen én is tököltem egy cseppet, ugyhogy az a lényeg, hogy másszfel a toronyra, és forgasd el azt az antennát, vagy mi a szart, és mindig nézd meg utána hogy a radarnál jelöl e egy pöttyöt, amikor igen, akkor annak olvasd le a kordinátáit tizes pontossággal, és ird be a gépbe
  • magus
    megse kerdezem...
  • magus
    megsekerdezema katapultot...
  • magus
    ja megvan...:P
  • Taptarap
    muhaaahahahaha
  • magus
    igen, tom, sajna muxik az alt tab, emglatok vmit iderohanok, de tudod, e az utsoo:D
  • magus
    hát, nekem kitartoan mutatja a 4 8-ast:D
  • zaki
    írni sem tudok már
  • zaki
    nem tudsz maagdtól rájönni a dolgokra? kicsit gondolkozz, aztán kérdezz. így semmi értelme, hogy mi mondjuk meg mindenre a megolsást. én is elakadtam pár helyen, de azé ez má túlzás :)
  • magus
    most meg tobb bizgenytu a repuloben. hogy ebrsztem fel az alvo csavot? beszelek vele a radarallomasrol?
  • mochee
    ja, izé, hozzászólás 1720
  • mochee
    1720, meg a környéke
  • magus
    hopp, bemertem vkit a radaron, csak nem ertek a radikhoz, milyen kordinatak vagy mik azok a szamok?:)
  • magus
    igen, kozben rajottem, koszi:D
  • magus
    ja hogy oldalra is lehet:D
  • zaki
    nem csak egyenesen lehet felmenni, lehet jobbra-balra is mászni :)
  • magus
    te, most ott tartok hogy egy falon kell felmenni, belevagtam az elejebe a baltat, de ugy a felenel nemtok feljebb menni. es teljesen lejonn ise tok. vmi ötlet?:)
  • zaki
    te mekkora lol vagy... nincs közöd véletlenül egy RYAN MCKEAN nevű volt fórumozóra? :P
  • Dynamic
    Valaki copyzzon már be lécci egy hivatalos minimum konfigot a játékhoz.
    Köszönöm!
  • fucko
    Eddig csak te nem vagy a legjobb velemennyel rola, de lehet mar mas is irt negativat rola.
  • mixk
    A hajoval , hogy kell elindulni a szigetröl.
  • pluhi
    SPOILERS
    Hát ennek hamar vége lett. Kb. 10 óra a játékidő, nem sok. Néhány helyen mákom volt mondjuk. Szép grafika, pár idióta nyomkodós probálkozós puzzle, néhány zseniális (lemming rulez). Néhány design hiba. Elég jól leakadtam a Borisnál, mert nem gondoltam, hogy a fülhallgatójában beépitett rádió is van. Rögtön utána marha királyságos, hogy meg tudja mondani, hogy melyik koordináták nem jók, de a jót nem tudja.Néha vissza kell menni beszélni Oscarral, de mobilon nem intézhető a téma. Ha már point&click, miért nem lehet ugratni a helyszineket? Mondjuk minusz 2 óra játékidő lenne, az biztos. Miért nem lehet megvizsgálni a dolgokat? Ki a halál tudta, hogy az a cucc a kolostorban gyertyaöntő? Ebből kifolyólag sokszor úgy jut tovább az ember, hogy nem tudja mit miért csinál, csak csinálja, mert ott mutatja a kurzor, hogy dolog van. És a vége. Most mi a rák lesz Kate Walkerrel? Hazamegy, vagy mi? A történetből semmire nem tudsz következtetni, mert nincs karakterfejlődés, nincsenek már a mobilos beszélgetések.
    Magasan a legjobb kaland az utóbbi években, de nem lesz klasszikus.
  • zaki
    ott van bazd+ leírva
  • mixk
    Tudnátok segiteni a szigeten a vonattal kiolvasztotam a hajot beszéltem a boszorkányal és Hansal is utánna mit kell csinálni.
  • Pharaoh
    A 12,3,6,9 óránál lévő gombokat kell megnyomni.
  • mixk
    Az álomvilágbol már visszajötem az orás részt már megcsináltam utánna mit kell csinálni mikkor Oscár már lefeküdt a boszorkánynál.
  • Pharaoh
    Ha jól emlékszem 7:15 a kulcs
  • zaki
    az a szíve :)
  • mixk
    Segitsetek ott tartok , hogy a boszinál Oscar lefeküdt és a melkasán be kellene kapcsolni két gombot de melyik kettöt, és utánna mit kell csinálni.
  • Sufa
    Sikerült továbbjutni az elején....Köszi szépen, nem húztam meg a peonnál a kart, az volt a baj....a beleolvadós fajtáját neki!
  • Hoz_Hun
    Jaja én is . Pl. mikor a híd leszakadt ott utánna sok gyönyörű képen csak át kell menni. Lehet hülyének néztek, de ott én meg is álltam csodálni a képet. Aztán szépen komótosan sltyogtam tovább.
  • zaki
    hát igen, még én sem vittem végig, keveset játszok vele, hogy sokáig kitartson, de asszem már a vége felé járok, nem lesz nagyon sok hátra