2964
  • mochee
    Nem ott, hanem a Yukol faluban.
  • Sephi
    Menyel visza ugyanoda ahol a ruhat kaptad... az oreg a biltba agya oda neked. Vagy Hans? Nem is tudom mar :P
  • mochee
    A bagolyhivogató hol van?
  • Sephi
    Mar elnezest de maga az osszehasonlitas alapelve is serto. Jaccal akkor CSI-t baz de ne gyere nekem osszehasonlitani oket mert eg es fold.
  • ACE
    basszus... rosszabb mint a CSI...
  • zaki
    fent az állomáson a csávótól kapod meg a meleg rucit
  • mochee
    A reklámtáblákat nézegesd a kerítésen...
  • ACE
    Nekem nem ad senki meleg ruhát, meg a csaj sem, már mindenkivel beszéltem, senki nem mondd semmit...
  • Kumesz
    Köszi szépen mind 2-nek a segítséget!!!!Sikerült!
  • Hoz_Hun
    Megmondom pontosan: a kut mellet van a földön, ott ahol a vízel töltögeted a butykost(úgyan úgy nagyitózni kell a kutnál tehát teljesen közel hozzá).
  • mochee
    Kösz a helpet, a dugót tájold be nekem lécci ugy naggyából.
  • mochee
    Tudom már mi a bajod:
    Azzal a nemtommivel, amit kivettél a hid elötti gépből, csinálj lenyomatot Hans pofájáról.
  • Kumesz
    Kösz megnézem!:)
  • Hoz_Hun
    Ja és ha még nem tetedd meg akkor a kislánytol elkunyizod a kuporgatott érmélyét és azzal szerezd meg a hid lábánál lévő "postaláda szerüségből" a kendőt. Azt ráteszed Hans arcára. Na akkor már ott lesz a szerzetes a folyónál.

u.i.: a temető csak később lesz egy nagyobfajta harangozás után...amikor odaérsz, megérted...
  • Hoz_Hun
    Beszélsz mindenkivel, aztán odébb mos egy szerzetes. Beszélszvele. Ő kifejti a madarak iránti "beteges" vonzódását, különösen egy iránt. Uccu szerez neki madárcsali sípot a pályaudvar boltjából. Annak úgy megörül, hogy hagy neked hátra némi álca csuhát...
  • Kumesz
    Felvettem az érmét és bedobtam a hidhoz + megvan a meleg ruha is!Utánna áttmegyek a hidon és meghuzom a harangot vagy mit aztán lenéz egy muksó rám jobbra megyek akkor meg csak a jeges viz van
  • Kumesz
    Hol van Temető?én csak egy jeges vizet találtam a monostornál
  • Hoz_Hun
    Hopp akkor nem a harangot húztad meg.
  • mochee
  • Hoz_Hun
    Kell dugó, víz, halcsontváz és hangszer a bagolyhoz. halcsontit egy helyre teheted. Dugóval tömd be a jobbalsó lukat. És csak akkor tedd fel a bagolyhívogatót. Nem akarom elvenni a feltalálás örömeit úgy hogy csak annyit árulok el hogy az egeret el kell kalauzolnod a piros bogyokig a dugó és a víz segítségével egész (az addigra már felszabadult) jobboldali lukhoz.
  • Kumesz
    Nekem csak lenéz a toronyból valaki és kész
  • mochee
    Beszélgess mindenkivel ha kell, többször, a lényeg, hogy a boltostól kell kérned meleg ruhát, azt felvenni, a kislány majd ad valami érme szerűséget, azt meg be kell dobni a hid előtti gépbe.
  • Hoz_Hun
    Ha végignézted a harangozáskor bejátszott videót akkor láthattad, hogy a temetőből lelép a szerzetes. Ha elfogadsz egy tippet nézz arra körül.
  • mochee
    Menj a temetőbe a koporsóhoz, majd vissza Hanshoz. Már megy veled.
  • mochee
    A Yukol faluban mi a francot kell csinálni? Avízzel szórakozom most, öntögetem a lyukakba, de kifolyik és semmi.
  • Kumesz
    Ott akadtam el hogy a áttmentem a hidon és a Monostorba meghuztam a haragot utánna mit kell csinálni?
  • bogyoka
    Oksa, köcci, megnézzük, remélem meg lesz a ludas, mert nagyon bánatos vagyok.
  • ACE
    És utána? Már megkérdeztem mindenkit, kell üzemanyag a széntovábbító készülékbe, meg van egy másik repülőszerű cucc a sín alatt, de nem jutottam előre. Most mit kell csinálni?
  • Hoz_Hun
    Lejárt a 12 óra játékidőd. Ha az alatt nem tudod teljesíteni a játékot akkor visszadob az XP-be....Hülye poén volt. Fogalmam sincs mitöl lehet. Tényleg nézd meg mit telepített él fel a játék óta. Az lesz a ludas, ha előtte futott.
  • Pharaoh
    Habár elég érdekes ,hogy az isten háta mögött is van térerő, az a mobil meg nem tűnik műholdasnak.
  • mochee
    Mongyuk nekem akkor lefagy, és nem kidob, de sosem lehet tudni.
  • mochee
    Valamit biztos feltelepítettél azóta, netán ace codec pack...
  • bogyoka
    Hellóka
    Segítsetek nekem szépen kérlek ha tudtok, bajban vagyok.
    Eddig játszottam a gaméval, de nem értem mi történhetett, a logo után visszamegy az xp-be, holott eddig simán játszottam vele. Már ujrainstalláltuk, de semmi.
    Tudtok valamit erre mondani?
  • JustIce
    vonat rugoit felhuzni, dumalni mindenkivel, majd ezutan dobd le a cukrot a kiscsajnak, aki felkuld egy kulcsot a lufival..
  • Kumesz
    MEGÖRÜlök!! NEM fogadja el az a k... azt a jó cukorkát mi a fene baja van mindig elsétál???
  • mochee
    Sajnos kicsit feledésbe merültek nálam az első rész részletei, végig kell nyomnom még egyszer. :)
  • mochee
    Jaja, eddig nem is kellett telcsizni, ha nem akartál, nem jöttem volna rá. Kösz mindekinek.
  • JustIce
    ja mondja is Oscar hogyha megvan szolj neki, s elmondja mit kell tenned. tehat ahogy Sephi is irta, amikor ott vagy panelnel telcsizz egyet.
    Amugy az elso reszben sokkal tobbet kellett telefonalni.
  • JustIce
    ezen a freqvencian hivd fel borist
  • JustIce
    0328