Syberia II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
húzd fel elöl a vonat rugóit, aztán duma oscar-ral, meg a palival a bótban, aztán add oda a cukrot a kiscsajszinak (ne a halasat 😛), az meg lufival felküldi a kulcsot

zaki
balra egy szakaszt kell lemenned, és oda lesz vetítve a mammut a falra (aztán a papíron az utolsó mondatot olvasd el, amit a dagadt palitól kaptál)

egy kis segítségre lenne szükségem, plz: a kolostorban az ablaknál betettem a mammutos üveget, aztán beütöttem a helyes bal-fent-jobb-lent kombinációt, de nem látom, hogy merre kellene vetülnie a fénycsóvának! pedig azt a fránya könyvtárat már 20-szor körbejártam! 😞
zaki
Youkol faluban vagyok (kegyetlen szép), és nem tudom hogyan lehet vizet meríteni a kútból... tudna valaki segíteni?

magus
igen, erre én is gondoltam, csak sehogy se sikerult😞

Pharaoh
Ha megvan a cukor, akkor azt le kell dobni egy lánynak, ott ahol a szén adagoló karja is van.

magus
szegyen hogy itt elakadok, de segitsetek pls😊

A legelejen vagyok meg, kene szen, de nem tudok lemenni, mert zarva van az ajto. van 2 fajta cukorkam, a 3. nem fogad el semmilyen penzt, van ugye egy kulcsom a cukorkakhoz de mit kene csinalni?

Dede😄
Most neztem utana es az északi felteken csak a maori pingvin van jelen ami egeszen kismeretu.Hat sztem a jatekban levo pingvinek nem voltak eppen kicsik😄 Azer meg jo volt a jatek😉

Giovanni
Basssszus, hogy ezt nem vettem észre! :-) Köszi

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

JustIce
a kulcs amit csortal az meg ott a templom ajtajanal nyit egy ajtot. de mar nem emlekszem mi van ott😊 ja de igen. szal: meg kell huzni a harangot, mire a papok elindulnak a templomba. ezutan mehetsz a falhoz, s a tobbi mar megy magatol.

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

Giovanni
Sziasztok, tudnátok nekem segíteni? Végigolvastam a fórumot, de nem találtam a gondomra segítséget.

SPOILER

Bent vagyok a monostorban, magához térítettem Hansot, most már csak el kéne menni, de nem tudok. Beszéltem a pappal, megvizsgáltam a sírkertben a falat a kopórsót, de Hansot nem tudom kivinni. Jah és van egy kulcsom is, amit a pap templomából csórtam. Elõre is kössz!

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Pharaoh
A pingvinek nem a déli féltekén élnek?

huh, azannya, el is felejtettem, hogy odaadta az üveget! 😊
köszke-köszke, roppant hálás vagyok!
JustIce
a pap adja oda neked, aki hallgatozik az ajtonal mikozben hans-al beszelsz. legalabbis ugy emlekszem😊 beszelj vele.

még egy pinduri segítségkérés: hol lehet azt a bizonyos mamutos üveget megszerezni?
zaki
nincs mit

Mi volt az?En nem emlexem ra hogy lett volna olyan.

re: Zaki
köszike a segítséget, már teljesen elkenõdtem, hogy ennyire elakadtam! Köszike még egyszer az infót!
egy herbal candle boldog és büszke tulajdonosa lettem! 😊 köszike a sgítséget!!
Sephi
Na ezt most ujra.

A jatekban ott a szigeten van egy targy amit fel leeht venni de nem lehet hasznalni 😊 Csak egy megjezest ejt meg Kate. A masik az az ujsag ami Romansbourg-ban van...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
A jatekban egyebkent ot titkos targy van amit nem kell soha hasznalni csak egyszer. 4 targy pontosabban ujsagok es valami romanyok es a 5-odik targy azt nem arulom el 😊 Kerestek meg 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
En pl nem is hasznaltam a humokos resznel azt a medalt... sot.. egyszer neztem ra tobbet nem. A koveket ugy raktam le hgoy paszojanak. Aztan a szeles dolgot felfogtam magamtol es a hajon levo rongyon ott volt a hivo kod az orgonahoz 😊

zaki
gyógyfüvet beteszed a vödörbe, alul azt a pici izét betolod, és a csapot megnyitod

JustIce
gyogyfu bele, aztan lezarod a kis dobozt, majd ...uhh nem emlekszem pontosan. van rajta tobb kar is azt hiszem. egyikkel benyomod a masszat a nagyobb vodorbe, a masikkal pedig beleengeded a kis dobozba.. probalkozz. ne maradjon ki semmi kar vagy ilyesmi..

nu, kezdjük elõrõl! 😊) A gyógyfüvek oksi, beletettem a bödönbe, de nem csinál semmit, mert mindig azt írja ki, hogy kell még valamit mókolni vele, de mit?
JustIce
Keszits egy gyertyat a gyogyfuvel. ahol ezt megteheted az a liftnel van. gyergyak huzigalasa utan, mennj fel a lepcson, rakd be a mamutos uveget az ablakba, s szukitsd le a fenyt(majd rajossz hogyan😊

egy pindurit ismét elakadtam 😞( meghuzgáltam a gyertyákat, levágtam a sírról a gyógyfüvet, visszavittem a lifthez, de nem tudom mit kell utána csinálni?
zaki
nincs mit

re: IrrvicibIE
köszi a segítséget, sikerült a gyertyás akción túllendülnöm. az életben nem találtam volna ki!
InviciblE
Köszi, akkor biztosan nem néztem ellégé szét!

ECS L7VTA 1.7F|Athlon XP 2000+|Radeon 9600Pro|1GB 333Mhz ELIXIR|Samsung 160GB 7200RPM|LG 4160B DVD-RW|ADSL 1024/128|Lan 10/100|Windows XP Prof. SP2

zaki
feljebb fel kell venni a faágakat, azokat betenni a jégtömb alá, és a gyufával meggyújtod

re: IrrvicibIE köszi az infót, megyek kefélni :-)
InviciblE
Srácok elakadtam. Amikor kergettem a vonatot és megállunk azon a pályán ami a demoban is van ott mit kell csinálni? Youki ugatja a hódokat! Merre kell, menni? Hogyan kell felolvasztani a halat?

ECS L7VTA 1.7F|Athlon XP 2000+|Radeon 9600Pro|1GB 333Mhz ELIXIR|Samsung 160GB 7200RPM|LG 4160B DVD-RW|ADSL 1024/128|Lan 10/100|Windows XP Prof. SP2

InviciblE
Törölgesd meg az egyik oltárképet és ott lesz a kombináció! Egy szivacsra azért szükséged lesz!

szisztok!
Bocsi a zavarásért, tudom, hogy mindenki tolja ezerrel a játékot, de elakadtam, s kellene egy pici segítség! Mi a gyertyák kombinációja a monostorban? Megnéztem a korábbi hozzászólásokat is, de én nem láttam semmily képeket a falon. Vaksi tyúk lennék?!
ok megvan!!!!!!!!!!! végigvittem, tényleg nagyon megható a vége!

ECS N2U400-A, 2,4 AMD Sempron,1024 mb 400hz Kingston, MSI NX6600 128 Diamond,gembird dualfan 400w

En is benaztam amugy ott es az volt a baj az en esetemben hogy 7:45re allitottam es nem 7:15re mert forditva volt csak utana vettem eszre😊Ha rendesen be van allitva 7:15re elkezded porgetni es raklikkelsz a kisharangra akkor jo kell hogy legyen.

Nem kovettel el semmi hibat ugyanis csak ugy lehet elinditani az orat ahogy csinaltad.Beallitod 7.15re miutan elkezdett jarni aztan meg siman kezd el porgetni 7.15nel elkezd harangozni.

zaki
pl ez 😄

LezLee
Ajjaj, van egy kis gond. Asszem elcsesztem az órás feladványt az álomvilágban. Beállítottam alul a csúszkát háromnegyed háromra, majd megbirizgáltam a két bábut. Na itt követtem el a hibát, elindítottam a lengõt, még mielõtt beállítottam volna az órát 7.15-re. És nem tudom már leállítani. Így meg hiába van beállítva alul a csúszka 7.15-re, mikor az óra 7.15-öt mutat, az istennek sem akar jelezni. Esetleg tudna valaki küldeni nekem egy mentést az órás feladvány elõttrõl rögtön, mert az a bibi, hogy csak ez az egy mentésem van, és nem akarom most ezért teljesen elölrõl kezdeni. Nagyon megköszönném.
ok feladom, nem értem a beállítást a rajz alapján sem😞(
nem csinál semmit, inkább légyszives mond el melyiket hova kell állítani, köszi elõre is

és valami kulcs is kéne....

ECS N2U400-A, 2,4 AMD Sempron,1024 mb 400hz Kingston, MSI NX6600 128 Diamond,gembird dualfan 400w

Vegulis leirtam mindent😊

Csak annyit irok hogy mibol kell rajonni😊
A medálon vannak korbe a jelzesek,aszerint tedd a helyukre a koveket,aztan pedig a sipokat aszerint allitsd be ahogy a hajon van a papiron a falon(a mamuton lovaglo faszi)Az iranyzekot pedig arra a jelre kell allitani amelyikre a por esik a nagy körön amihez hozzatetted a darabokat.

GAthersw
Mi a fasz az a SPOILER??????

01110000 01110010 00110000

SPOILER

na végre itt vagyok a szigeten, átmentem a kapun is, és ott két fejtörõ van, egyik ahol a hiányzó köveket kell odarakni(mind megvan) majd egy kereket forgatni, a másik meg a mamuthívó szerkezet ahol a hangot kéne kicsikarnom, egyikkel sem tudok mit kezdeni, Hans nem segít.

segítséget elõre is köszönöm!

(ja még annyit aki segít az írja le legyenszives azt is hogy mibõl kellett volna rájönni a megoldásra!)

Sephi
Arra is de meg vann ott valami ami csak akkor nagy szam ha emlekszel meg egy jelentre az elso reszbol 😊 😊

Sephi
Hat tenyleg nem lenne ertelme egy harmadik resznek. Legfejjeb mondjuk mitomen Kate utja hazafele de az mar lamasag lenne a Mamutok es Hans nelkul 😛

Sephi
Amielott elkezdened telepiteni ne legyen a gepeden Alcohol 120% vagy Daemon tools ... htehat telepits le akarmilyen CD iro progit vagy image drive-ot es ugy probald meg.

LezLee
Nem lesz Syberia 3, ezt határozottan kijelentette a Microids. Nem is nagyon lenne értelme, mert lezárult a történet. Viszont azt mondták a készítõ srácok, hogy Kate Walker kalandjai még folytatódhatnak, és ezt azért szerintem nem véletlenül mondták 😊))) Terveznek valamit a srácok, az tuti 😊))))
JustIce
cd-rol nem tudok nyilatkozni, meg nem irtam ki. vinyorol installnal meg ha felulirod a crack-el az eredetit, akkor mennie kell.. nem kerheti a cd-t. max az lehet, hogy valahogy nem az eredetit irtad felul😊 nem tudom...