2964
  • moonster
    Próbáld meg a játék exe fájljának kompatibilitását win98-ra állítani
    (jobb klikk rajta, kompatibilitás és win98 vagy win ME)
    Valki írta, h eltüntek a save fájljai, de nem fagyott utána
  • campy
    "na srácok eddig tartott úgy tűnik a játékörömöm... megetettem a 3 varjút felmászom kakukktojást elcsortam lemásznék a létrán és állandóan lefagy annál a résznél, maximum CTRL alt deletével tudok kilépni aztán pedig kiírja a hibajelentést:S:(:( kérdezem én miért vagyok ilyen szerencsétlen evvel a game-el? patchel van gond?? várok tippeket ez hihetetlen:("
  • moonster
    nm
  • campy
    köszi örök hála:)
  • campy
    hopsz nem tudja a file-t megnyitni:S na nem baj megkeresek egy patchet hátha segít:)
  • campy
    köszi szépen megpróbálom:)
  • moonster
    elirtam a download-ot :)
    miert nincs szerk gomb?
  • moonster
    SP3 Syberia patch orvosolja

donwload
  • syberia2
    Hát, én nem tudom. Biztos valami hiba a CD-n...
  • campy
    sziasztok, másik topikba is írtam... a Syberia 1-hez lenne kérdésem: miért van az hogy olyan lassú mint a huzat? lassított felvétel az egész játék pedig erős a gépem! netalán vmit be kell állítani ehhez a játékhoz? vagy nem mind1 h 16 bit vagy 32 bit? mindent megpróbáltam grafikát levettem felbontást is de semmi ugyanolyan lassított felvétel mint volt...nektek is ilyen? hogy van ez?
  • Gregorius
    Ha valakinek nem megy valami, nyugodtan írjon nekem. De ne ide, mert ide havonta egyszer nézek be kb.
  • syberia2
    Szivatott a gyerek????
  • ldavid
    valaki összevágta az egészet, azt írhatott volna rá amit csak akar
  • syberia2
    De akkor mér van kiírva, h 2008 winter?
  • ldavid
    az (ha készülne film, már mindenki tudna róla)
  • syberia2
    http://www.youtube.com/watch?v=YNAFGpLMCiw&feature=related
    Ez most kamu???(Mondjuk magyarul 100% hogy nem jelenik meg...)
  • dzsámbi
    leszedem = letörlöm
  • dzsámbi
    Tuti a magyarítással kell csinálni valamit, mert ha leszedem akkor minden működik. Ennyi angoltudással, mint amennyi nekem van, nem élvezhető a játék. Jó lenne ha tudnál segíteni.
  • ffxi
    Vagy meg kell pecselni? Nem emléxem pontosan :(
  • dzsámbi
    Nekem nem jók a magyarítások. A magyarítások.hu-ról leszedtem, kicsomagoltam, be is tettem a helyére, de mikor elindítom, az elején megakad, vagyis már a menü sem jön be. Mi lehet a baj?
  • syberia2
    Dizzey! A www.syberia2.gportal.hu -n (Enyém az oldal) asszem fent van pár ilyen honlap...
  • dizzzey
    Köszi a tippet, de 1 hét még licitálhatok :(
    Láttam, hogy van a vaterán.
    Postán küldik az aktiváló kódot vagy mi.
    Nekem meg még 1 napom van h megszerezzem.
    Ennyit az online vásárlásról...
  • syberia2
    www.vatera.hu
    Itt nézd meg, legutóbb láttam.:D
  • dizzzey
    Sziasztok!
    SOS keresek eredeti syberia 2 játékot.
    Csak karc mentes működő példány érdekel.
    5000 ft-ot adok érte!!!

Írj a [email protected] email címre és megbeszéljük a részleteket!
  • syberia2
    Miért, te megnézted őket?
  • ffxi
    Ok! Jöhet még :)
  • syberia2
    5X-6-x?
  • ffxi
    Még hányszor?
  • Gregorius
    Neked ezért fizetnek?
  • syberia2
    www.mimbltonia.mlap.hu
    Nézzétek meg légyszi!!
  • Tibor016
    Már nem kel megoldotam...
  • Tibor016
    Sziasztok
    Én is végigjácás melett aktam el valaki megmondaná hogyan kell az ora lapját 2:45-re huzni:??????? esetleg képest is rakhatna fel mert nem nagyon megy..
  • mrteo
    megoldottam
  • mrteo
    Sziasztok!

Én is alakadtam a végigjátszás mellett is.
    Annál a résznél, ahol sárga pisztrángot kéne fognom a medvének, csak zöld pisztrángot tudok fogni.
    Próbáltam a leírás szerinti zöld csalival is, sőt mindegyikkel, de soha nem fogok sárga halat.
    A folyamatot gondolom jól csinálom: horgászbot megfog -csaliládában csali kiválaszt -bot tetejére klikkelek.
  • syberia2
    Nem küldte fel a lufit mielőtt elmegy? Vagy próbáltad hogy előtte odamész a rácshoz? Nekem ez volt a bej!
  • atihtml
    Hello!!Elakadtam még a legelején amikor A kisleánynak oda kell adni a cukrot de nekem elmegy amikor oda akarom adni.Pedig a pclife-s Végigjátszás szerint csináltam lécci segítsetek.Vagy külgyetek mentést.Lécci elöre is kösz
  • syberia2
    ez tényleg az én oldalam, és azért írtam ezt az oldalt, mer elrontottam a beillesztést. amúgy az övé: www.syberia.mlap.hu
  • Gregorius
    Azt el tudod mondani, hogy miért van az, hogy a haverod oldalát is a sajátodnak nevezed a magad oldaladon, és a haverod is a magáénak tekinti a te oldaladat a sajátján?

De ha úgy kérdezed, hogy mennyivel sikerült jobban a második oldalad az elsőnél, akkor aszondom, hogy jobban sikerült.
  • syberia2
    Ez egy haverom oldala, ha értetek hozzá, légyszi értékeljétek: www.syberiagame.mlap.hu. Mivel neki nincs itt felhasználóneve, megkért, írjam ide én.
  • Gregorius
    Nem lehet állítani.
    Lásd Syberia 1 topic