2964
-
#2924 Próbáld meg a játék exe fájljának kompatibilitását win98-ra állítani
(jobb klikk rajta, kompatibilitás és win98 vagy win ME)
Valki írta, h eltüntek a save fájljai, de nem fagyott utána -
campy #2923 "na srácok eddig tartott úgy tűnik a játékörömöm... megetettem a 3 varjút felmászom kakukktojást elcsortam lemásznék a létrán és állandóan lefagy annál a résznél, maximum CTRL alt deletével tudok kilépni aztán pedig kiírja a hibajelentést:S:(:( kérdezem én miért vagyok ilyen szerencsétlen evvel a game-el? patchel van gond?? várok tippeket ez hihetetlen:(" -
#2922 nm -
campy #2921 köszi örök hála:) -
campy #2920 hopsz nem tudja a file-t megnyitni:S na nem baj megkeresek egy patchet hátha segít:) -
campy #2919 köszi szépen megpróbálom:) -
#2918 elirtam a download-ot :)
miert nincs szerk gomb?
-
#2917 SP3 Syberia patch orvosolja
donwload -
syberia2 #2916 Hát, én nem tudom. Biztos valami hiba a CD-n... -
campy #2915 sziasztok, másik topikba is írtam... a Syberia 1-hez lenne kérdésem: miért van az hogy olyan lassú mint a huzat? lassított felvétel az egész játék pedig erős a gépem! netalán vmit be kell állítani ehhez a játékhoz? vagy nem mind1 h 16 bit vagy 32 bit? mindent megpróbáltam grafikát levettem felbontást is de semmi ugyanolyan lassított felvétel mint volt...nektek is ilyen? hogy van ez? -
#2914 Ha valakinek nem megy valami, nyugodtan írjon nekem. De ne ide, mert ide havonta egyszer nézek be kb. -
syberia2 #2913 Szivatott a gyerek???? -
ldavid #2912 valaki összevágta az egészet, azt írhatott volna rá amit csak akar -
syberia2 #2911 De akkor mér van kiírva, h 2008 winter? -
ldavid #2910 az (ha készülne film, már mindenki tudna róla) -
syberia2 #2909 http://www.youtube.com/watch?v=YNAFGpLMCiw&feature=related
Ez most kamu???(Mondjuk magyarul 100% hogy nem jelenik meg...) -
dzsámbi #2908 leszedem = letörlöm -
dzsámbi #2907 Tuti a magyarítással kell csinálni valamit, mert ha leszedem akkor minden működik. Ennyi angoltudással, mint amennyi nekem van, nem élvezhető a játék. Jó lenne ha tudnál segíteni. -
#2906 Vagy meg kell pecselni? Nem emléxem pontosan :( -
dzsámbi #2905 Nekem nem jók a magyarítások. A magyarítások.hu-ról leszedtem, kicsomagoltam, be is tettem a helyére, de mikor elindítom, az elején megakad, vagyis már a menü sem jön be. Mi lehet a baj? -
syberia2 #2904 Dizzey! A www.syberia2.gportal.hu -n (Enyém az oldal) asszem fent van pár ilyen honlap... -
dizzzey #2903 Köszi a tippet, de 1 hét még licitálhatok :(
Láttam, hogy van a vaterán.
Postán küldik az aktiváló kódot vagy mi.
Nekem meg még 1 napom van h megszerezzem.
Ennyit az online vásárlásról...
-
syberia2 #2902 www.vatera.hu
Itt nézd meg, legutóbb láttam.:D -
dizzzey #2901 Sziasztok!
SOS keresek eredeti syberia 2 játékot.
Csak karc mentes működő példány érdekel.
5000 ft-ot adok érte!!!
Írj a [email protected] email címre és megbeszéljük a részleteket! -
syberia2 #2900 Miért, te megnézted őket? -
#2899 Ok! Jöhet még :) -
syberia2 #2898 5X-6-x? -
#2897 Még hányszor? -
#2896 Neked ezért fizetnek? -
syberia2 #2895 www.mimbltonia.mlap.hu
Nézzétek meg légyszi!! -
Tibor016 #2894 Már nem kel megoldotam... -
Tibor016 #2893 Sziasztok
Én is végigjácás melett aktam el valaki megmondaná hogyan kell az ora lapját 2:45-re huzni:??????? esetleg képest is rakhatna fel mert nem nagyon megy.. -
#2892 megoldottam -
#2891 Sziasztok!
Én is alakadtam a végigjátszás mellett is.
Annál a résznél, ahol sárga pisztrángot kéne fognom a medvének, csak zöld pisztrángot tudok fogni.
Próbáltam a leírás szerinti zöld csalival is, sőt mindegyikkel, de soha nem fogok sárga halat.
A folyamatot gondolom jól csinálom: horgászbot megfog -csaliládában csali kiválaszt -bot tetejére klikkelek. -
syberia2 #2890 Nem küldte fel a lufit mielőtt elmegy? Vagy próbáltad hogy előtte odamész a rácshoz? Nekem ez volt a bej! -
atihtml #2889 Hello!!Elakadtam még a legelején amikor A kisleánynak oda kell adni a cukrot de nekem elmegy amikor oda akarom adni.Pedig a pclife-s Végigjátszás szerint csináltam lécci segítsetek.Vagy külgyetek mentést.Lécci elöre is kösz -
syberia2 #2888 ez tényleg az én oldalam, és azért írtam ezt az oldalt, mer elrontottam a beillesztést. amúgy az övé: www.syberia.mlap.hu -
#2887 Azt el tudod mondani, hogy miért van az, hogy a haverod oldalát is a sajátodnak nevezed a magad oldaladon, és a haverod is a magáénak tekinti a te oldaladat a sajátján?
De ha úgy kérdezed, hogy mennyivel sikerült jobban a második oldalad az elsőnél, akkor aszondom, hogy jobban sikerült. -
syberia2 #2886 Ez egy haverom oldala, ha értetek hozzá, légyszi értékeljétek: www.syberiagame.mlap.hu. Mivel neki nincs itt felhasználóneve, megkért, írjam ide én. -
#2885 Nem lehet állítani.
Lásd Syberia 1 topic