Syberia II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
A maszkos macera meg a beszélgetés és a ráakasztás is már +volt, de nem tudom mivel kell +feszíteni a kötelet... HOL?????? MIVEL??????
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Kiscsaj még mindíg nem küldi a lufit odaadom neki a cukrot és elmegy...

Nagyon teszik a game és sztem kíváló alkotás! Azonban mostanra kezd kicsit az agyamra menni... Mindenféle gond és segítség nélkül eljutottam a youkol faluba, de ott 😞( fórum,fórum,fórum.... és még most sem tudom behúzni a vonatot. Voltam az "álomban" viszajöttem, majd beszéltem oscarral aki mindenáron be akarja húzatni a vonatot. Az álványon két kar van. Abal oldali szokásához híves "stucked" a másikra meg pörög a rúd de semmi hatás. Beszélni nem lehet csak "tooktoot" a válasz.
Segítene valaki behúzni a vonatot??
Kiszedtem a gumicukrokat a halassat meg a másikat és a kiscsaj nem fogadja el hanem elmegy.
Sehova nem tudok menni oscar csak szerelget az öreg is.
Akocsmáros csak habog meg köszön.
Ha hozzászólok a kiscsajhoz akkor is elmegy.
Le nem tudok menni mert zárva a kapu.
Ekkora láma nem lehetek az elsõrészt 3-4 nap alatt végig vittem. (nem 24 órázva...)
Én legtöbbször nem azért akadok el egy kalandban, mert nem tudom megfejteni a puzzle-t, hanem azért mert nem veszek észre egy dolgot, vagy tárgyat, ami majdnem kiszúrja a szememet. Ez a pixelvadászat effektus 😊)
Mi lesz veled késõbb a Youkol faluban, meg a szigeten, mert ott lesznek ám rohadt nehéz feladványok 😊
ECS L7VTA 1.7F|Athlon XP 2000+|Radeon 9600Pro|1GB 333Mhz ELIXIR|Samsung 160GB 7200RPM|LG 4160B DVD-RW|ADSL 1024/128|Lan 10/100|Windows XP Prof. SP2
De milyen gyertya amúgy? Utána a harangzást még metalálom v hol (remélem)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Sziasztok, nagy gondban vagyok. Két napja próbálom feltelepíteni a gamét, de a második cd után visszakéri az elsõt, és hiába tolom be nem reagál rá. Már megírtam újból a lemezeket, de semmi változás. Ha vinyóról teszem fel a crack után is kéri a lemezt Tapasztalta valaki már ezt a hibát? Ha valaki tud megoldást írjon THX
Visszamenni a boltoshoz, kérni tõle sípot, és utána meg a papnak adni az egyiket, aki mossa a csuhákat.
Egyik csuhát magadra rakod, és máris fel tudsz menni 😊
Sokat olvastam vissza, de nem akadtam rá a problémám megoldására. Szal nem tudok bemenni a papokhoz, csak rázza a fejét a csuhás mikor csengetek. Mit kell csinálni?