2964
-
ShaiHulud #1884 a lencse a documentumok kozt van...ha nem lenen meg meg akkor menj be hanssal beszelgetni.. -
#1883 ez mind a kolostorba van??már körbe futottam mindent -
ShaiHulud #1882 mammutos lencset ugyebar a hallgatozo szerzetestol kapod...a gyertyak sorrendjet meg a fopap termeben tudod megnezni a baloldali fresko kepen ha lesurolod a kefevel...ezutan azokat a gyertyakat huzod le a masik epiletben es megnyilik egy ablak..oda beteszed a lencset es a negy bizbaszt korulotte addig allitgatod amig osszenem szukul annytira hogy az arnyeknal kilehessen venni a mamutszemet nahh ott van egy gomb megnyomod es kinyilik a titkos ajto:D -
#1881 Fog sincs miről beszél milyen mamutos lencse:)
-
ShaiHulud #1880 mammutos lencs megvan?? gyertyakat behuzigaltad jo sorrendben?? :) -
#1879 Titkos ajtó ahol könyv is volt?Jó neked:)milyen könyv?és milyen ajtó? -
ShaiHulud #1878 igen.. az is kell...az a titkos ajto mogott van ahol a konyv is volt. -
#1877 vagy kell még valahonnan gyertyatartó is? -
#1876 már télleg csak egy kérdésem van ha van gyufám meg minden hova kell rakni a gyertyát hogy égjen is?:)) -
ShaiHulud #1875 de lehet...kinyitod , bele a kanoc, ustbe noveny, bezar bizbasz, meghuz fuvogeci es voilaa :) -
#1874 Na Sikerült!:) -
#1873 Véletlen még az elején öntöttem gyertyát most már többet nem is lehet kezdhetem elöről??? -
#1872 :)) kösz -
#1871 Mér, van ott más növény is? :))) -
Bandy #1870 nekem müködött anélkül is hogy abbahagyta volna a sírásást.Ott van egy sír amin van a a növény azt tudod levágni nem tom hogy erre gondolsz e? -
#1869 Nem. Anélkül is le tudod vágni. Csak egy metszőolló kell hozzá, amit a talicskában találsz. -
#1868 A kolostorba csak akkor tudom levágni a növényt ha a szerzetes abbahagyja a sír ásását de ezt hogy tudom elérni??? -
ShaiHulud #1867 -
ShaiHulud #1866 amugy megneztem most ujra a vege videot es Hans bizony bucsut intett Katnek:D nezd meg figyelmesebben:D -
manoca #1865 ezer hála és köszike a segítséget!!! :)) A másik póznát észre se vettem a fene sok fától és csonttól. Végre sikerült bezavarnom a macit a málnásba, azaz a lemminget a lyukba! :) Igazad volt, tényleg menteni kellett volna egyet a fal előtt teli üveggel... :)) -
Bandy #1864 tényleg ezer hála észre sem vettem :) -
#1863 Ahol a vizet mered. -
Bandy #1862 Na akkor keresgélek a dugók után :) -
#1861 A baglyot két helyre lehet hívni, mert ha hamarabb hívod a madarat, minthogy bedugnád a dugót az egér a rossz jukba megy be. És így eltudod hínvi a baglyot és az egér kimegy. -
ShaiHulud #1860 hat arra mar konkretan nem emlexem:D valahol ott a youkol faluban... -
Bandy #1859 hehe nekem csak azt áruljátok el merre találom azt amivel be kel dugaszolni a lukakat :) -
ShaiHulud #1858 van egy pozna a lemming fal elott is meg mielott rakozelitesz a falra azon a mapon van...nezz korul :D
-
manoca #1857 fordítva! :) Már tisztára megkeveredtem! Szóval bagoly jobbra, lemming balra! :) -
manoca #1856 hogyhogy a falhoz közelebbi póznához? Nemcsak egy helyre lehet hívni: a barlangnál a bal oldali üregben van a bagolyhívó pózna, jobbra van a huncut kis lemming, vagy hívhatom máshova is a baglyot? -
ShaiHulud #1855 hmm az pedig erdekes...ugye ha nem dugod be dugot egyik lyukba sem akkro amikro jona bagoly a kis lemming beskerazik jobbra le es ott marad...nah ezert kell oda dugnia dugot hogy ne tudjon odamenni ekkor a meleltte levo lyukon fog bemenni es felszalad...ha nem igy tortenik akkro ott valamit nem jol csinalsz:D ugye a bagolyt a falhoz kozelebbi poznahoz hivtad? -
#1854 Egyszerű az ok. Hans sejtette, hogy nem fogja birni az utat, ezért Oscart úgy tervezte meg, hogy ha eljön az ideje, átalakulhasson járógéppé. Amolyan szervó lett Oscarból. -
manoca #1853 beszarok, már bocsánat, bagoly megjött, lemming szarik bemenni a bal alsó lukba, a kis patkány nem ijedt meg, továbbra is elskerázik! :(( -
ShaiHulud #1852 ajanlatos menteni egyet a fal elott teli uveggel a kezedben:) -
ShaiHulud #1851 es a dugoval:) -
manoca #1850 köszi a segítséget, megyek lemminget vadászni! :) -
#1849 Bedugod a jobb alsóba a dugót, majd a hengerrel odahívod a baglyot. Erre a leming beszalad a bal oldali lyukba. Majd pedig a vízzel kell trükközni, többet nem árulok el :)) -
manoca #1848 segítsen valaki, plz! Tudom, hogy akik már végigjátszották a játékot, azok sokkal inkább a game-ről szeretnének beszélgetni, s esetleg unják a kérdéseket, de én is szerteném befejezni a játékot, csak elakadtam. :( HELP SOMEBODY, PLEASE! -
ShaiHulud #1847 a szeliranyt abbol lehetett kikovetkeztetni hogy amikor ahomokot leszorod a koralaku bizbaszra akkor egy adott jel fele fujjta a homokot es ezt a jelet kellet beallitnai a beforgtasahoz...a sip beallitas meg ugye a hajoban volt a falon lent... szal cseppett sem logikatlan. -
manoca #1846 sziasztok! egy kis segítséget szeretnék kérni: hogy kell azt a nyamvadt lemminget megfogni? OLvastam a korábbiakat, hogy be kell dugni a jobb oldali alsó lukba a dugót, s a másikba bemegy, de nekem nem teszi meg! :( lehet, hogy fél tőlem, mert tudja, hogy oda akarom adni a bagolynak...? :) -
Hoz_Hun #1845 Hát írtam is hogy ez csak az én véleményem.
Az álomig nagyon élveztem a játékot, sőt addig még jobban is tetszett (leszámítva, hogy a fejtörők nem törtek annyira). Nekem sajnos az jött le, hogy mivel vége a játéknak, Hans ugye (se szó se beszéd) lelép a mamutjaival, hogy akkor mi legyen Oszkárral? Mivel nem tudtak vele mit kezdeni megnyuffantották. Nem értettem miért kellet ezt. Számomra sokkal fontosabb karakter volt mint a tesze-tosza Hans. Sokkal több időt töltöttem vele mint vén f***al.
De ahogy írtad is és ahogy montam is ez szubjektiv saját vélemény.