Syberia II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És azt a mamutos gyertyatartót?
Ja meg még az óránál szoptam picit, de hál isten megoldottam 😊
igazabol az agaz hogy nem vagom milyenlogika alapjan kene gondlkodnom
Az elsõ rész abból a szempontból sokkal jobb volt, hogy több gép volt benne. Nagy Jules Verne fan vagyok. A zenék is sokkal jobbak voltak az elsõ részben, a helyszínekrõl nem is beszélve, de összeségében méltõ volt az elsõ részhez, de semmivel sem jobb. 😞
Ha igen, akkor szerezd meg a növényt a temetõbõl, és azt keverd bele a viaszba. A gyógynövényes gyertyát kell majd meggyújtani.
Ez volt életem harmadik legjobb játéka! Sajnos most véget ért, tegnap délben kezdtem este tízig nyomtam, ma pedig tíztõl. Csak a jégcsaplelövõsdit, a gyümit meg a vonat behúzást kellet +néznem illetve segítséget kérnem. A történet nagyon yó, az elsõ rész is kiváló volt! Bár sztem az kicsit húzósabb volt mert nem tudtam ilyen gyorsan végig vinni, pedig ott a madaras résztõl szinte végig néztem a leírást... Szerintetek is könnyebbre sikerült? Vagy szándékosan írták így? Aki teheti az ne száguldjon végig rajta ilyen gyorsan hanem élvezze ezt a remek alkotást! Azokat a játékfejlesztõ cégeket illeti+ a tizenezer forintos összeg akik ilyen fantasztikus történetbe burkolt remekmûveket alkotnak mit ez a (kétrészes) sorozat. Nagyon remélem innen folytatónak Kate Walker kalandjai 😉 (Ha végigvitted érted...)
A kötelet, hogyan lehet rárakni a tengelyre, úgyhogy ne csak üres járatban forogjon, és hol van ez a szerkezet, amivel ezt meglehet csinálni? Véigmentem vagy 5* az egész pályán, de sehol semmi, csak az a 2 kar, amibõl az egyik nem mûködik, a másik meg a tengelyt forgatja.
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
Na a lényeg, hogy megvan most azzal szívok hogy a "lepedõs" ládát kinyissam.
Azt mivel lehet?
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.