2964
  • Morbias
    Igen, a halszálkát egy karámszerűségben találtam, ott van is 3 youkie, de nem tudok semmit sem csinálni ott csak a szálka helyét megnézni, meg esetleg beszélni az ürgépel aki ott van, de az csak tooktook-ozik.
    Vagy kell valami hozzá, hogy kicsaljam???
  • zaki
    pedig ott van az, asszem a kúttól jobbra, ahol a szálkát találtad
  • Morbias
    Srácok Spoiler!
    Eddig ment minden rendesen, párszor be kellett ovasnom a fórumba az igaz, de most megakadtam.
    Szal a lényeg hogy indulnék a hajóval a faluból, de azt a tetves Youkie-t nem találom sehol!
    Most én vagyok a láma vagy nemtom, de már mindenhol néztem (azaz tuti nem mindenhol) de nincs meg.
    Valaki segítsen pls!!!
  • BlackShadow
    két szemét orosz lehúzta a vonatomat :D mentem is utánnuk :)
  • mochee
    Kösz a válaszokat, az elsőt kitaláltam magamtól, de a másodiknál beszívtam volna.
  • Hoz_Hun
    Egy "Rugóra" jár az agyunk. :)
  • zaki
    én is így fejtettem meg. 7.15-t beállítottam, mintha egy óra lenne a szív, utána meg 3,6,9,12 :)
  • Hoz_Hun
    Na az nekem sem volt világos hogy miért is az a megoldás. A banya csak azt hajtogatja, hogy a választ az álomban találjuk. Ott meg nem sok minden van, csak az óránál voltak adatok. Na most hogy Hans miért az apja munkábamenetelének időpontját adta meg kódnak Oszkár szívéhez azt ne kérdezd. Elmeháborodott, érzéketlen fazon Hans szerintem azért. Szóval 7.15 azaz a felülről jobra a hetedik illetve a 3 (azaz 15 perc) a megoldás. Utána pedig a 12,3,6,9 (vagy ha ugy jobban tetszik Észak, D,NY,K).
  • ShaiHulud
    kezdd el probalgatni:) nincis olyan marha sok lehetoseg...ahogy haladsz ugy lesz egyre kevesebb kombinacio..mondjuk ez logikus:DD
  • mochee
    Nem akarok idegesítő lenni, de hol van az leirva, hogy Oscar Szívével mi a f*szt kell csinálni? Nemtom hogy ezt honnan kéne kitalálni, pedig sztem mindent tűvé tettem.
  • manoca
    azaz, beledöglök ebbe a játékba! :))
  • zaki
    ott én is néztem, hogy mi van, úgy el van dugva az a mocskos "kulcslyuk" :)
  • manoca
    közben megtaláltam a likat, vaksi vagyok! :)
  • manoca
    szió! Tudna valaki segíteni? Itt vagyok a faluban, vonat betolva, Oscarral is túl vagyunk... (nem írom le, mert aki nem jutott el eddig, annak nem veszem el a kedvét, aki pedig végzett, úgyis tudja...) szóval megvan a kulcs, hova kell betenni a vonatnál?
  • LezLee
    Hát igen, egy csöppet valószínütlen volt. Mondjuk Oscarnal még megértem, de amikor még a két hülye bratyó, meg a Cirkos is így szólította, az már elég gagyi volt szerintem. Mondjuk ez tényleg szőrszálhasogatás, a játék hevében azér nekem annyira nem tűnt föl, csak így utólag furcsa.
  • pluhi
    Az elsődleges feladata az automatonoknak, hogy megkönnyitsék az emberek életét, ill. szórakoztassák őket. Oscar is mondja, mikor elbúcsúzik Kate Walker-től, hogy szolgálnia kell Hansot.
    Amúgy titeket nem idegesitett, hogy mindenki Kate Walkernek szólitja a csajt? Ez teljesen valószinűtlenné tette a párbeszédeket.
  • Bandy
    itt nem hanszott kell szidni hanem a fejlesztőket akik igy alakiították ki a játékot.
  • Hoz_Hun
    Biztos búcsút int, szerintem csak beint.
  • Hoz_Hun
    Hát ha innen nézzük a dolgot akkor Hansot jobban utálom mint eddig. Oszkárt direkt feláldozhatóra tervezte. Kizsákmányolta szegény automatát, azzal nem is törődött, hogy már lelke van. Kate-et is csak kihasználta. Vén zsarnok. Ha választani lehetett volna én inkább Hansot áldoztam volna fel Oszkárért. Mondjuk Hansot én a Yuko törzsfönökért is feláldoztam vola....
  • Hoz_Hun
    Logikátlannak logikátlan, de akkor ezekszerint bettettek valami megfejtést. Én legyártottam a kulcsot a porra nem figyeltem. Gondolkodni tulajdonképp nem kellet, a port vagy észre veszi valaki vagy nem.
  • Bandy
    na végigtoltam sztem is odabaszos a game de a végét tényleg kicsit elcseszték azért valamit makpoghattak volna arrol mi lesz a csajjal vagy a kutyával a ketrecben :))
  • Kumesz
    megy ez köszi!!!
  • pluhi
    Nem húztad fel. A mutató a jobbos állásban legyen, csak utána nyomd rá a csöveket a tárcsára.
  • zaki
    mozgatni kell az alkatrészt, amit beletettél, és az 1ik irány jó lesz, amikor magasabbra emelkednek a lovak
  • Kumesz
    nem kell beolajozni vagy valami?:))
  • Kumesz
    mind a 4 ló üzemel de ha megforgatom az alkatrészt akkor ugye csak mozognak és kész
  • zaki
    forgasd meg az alkatrészt, és akkor jó lesz, ha már mindegyik ló megmozdult
  • Kumesz
    Müködik mind 4 ló de nem történik semmi:((
  • Kumesz
    SIKER!!:)
  • Bandy
    ok megvan a megoldás sztem :P
  • zaki
    de ha nem találod, akkor elküldöm mailben
  • Bandy
    most ott akadtam el hogy valahogy fel kéne ébresztenem a yukit kutyát de hogy bele tudjam rakni a kapu kinyitó szerketyübe de mivel ébresztem fel?
  • zaki
    olvas vissza pár oldalt, be van linkelve
  • Kumesz
    Nem tudom normálisan belöni a lencséket mi a sorrend?
  • CalebJoe
    Valaki lökjön már egy nocd crack-et!
    Fenksz
  • Kumesz
    nem szoktam én kalandjátékokhoz most beállitottam az a bizbaszt de sehol se látom azt a mamutszemet vagy mit
  • Kumesz
    megyek a másik épületbe köszi a segitségeT!
  • Kumesz
    megvan meg le is suroltam mindent
  • ShaiHulud
    igen
  • Kumesz
    Ja mond azt ilyen lencsét meg minden már kaptam:)