2964
  • krisz073
    a Magyar verziorol nem tudni még,hogy mikor jön ki ????
  • zaki
    boszitól elhozod a maszkot, Oscar-nak odaadod, aztán dumcsi a kis emberekkel, ráakasztják a kötelet a vonatra, te meg odamész, és egy pumpaakármivel feszesre húzod a kötelet, és utána már csak azt a nagy szerkezetet kell beindítani a bal karral
  • ACE
    Skacok, a vonatot hogy lehet behúzni? a helyére?
  • zaki
    hát igen... mert az még elmegy, hogy az 1. pályán Romansburgban nem írunk spoliereket, de pl a Youki falu után már nyugodtan oda lehetne írni, namind1
  • mochee
    És vannak olyanok, akik nem irják oda, hogy SPOILER, igy még jobban beszívja néhány visszaolvasó, ahogy én is időelőtt értesültem aról, hogy Oscarral mi lesz...
  • ShaiHulud
    ezis igaz:)
  • zaki
    ez igaz, csak keresés közben tele van spoilerekkel a topic, ami néha kellemetlenséget is okoz6...
  • htibor
    #1849. És kis gondolkodás.
    Én is ott járok éppen :)
  • ShaiHulud
    ha mindeki visszaolvasna par oldalt akkor megtallana a kerdesere a valaszt...
  • ACE
    na és a lemminget hogy kell kicsalni?
  • htibor
    OFF
    hamár Lukasarc, akkor Monkey Island széria ugyebár...
    Vagy Runaway - Road adventure. Erről is van topic itt.

www.adventuregamers.com
    Van még rakat másik kalandjátékokkal foglalkozó oldal.
    Kutassatok csak :)
    ON
  • htibor
    Szerzel csontot(amikor kilépsz a szobából, ahol magadhoz térsz) az ajtó mellől, és szerzel rá "madzagot", hogy csúszliként tudjad használni, (az meg a dobos helyszín előtt van kettővel), és a doboknál fogod magad és használod a csúzlit a jégcsapokon, hogy leálljon a dobgép :))
    Utána tudsz sámám mamihoz bejutni
  • pluhi
    Tudok egy raklappal. Mondjuk Grim Fandango.
  • ACE
    Jó és hogy jutok be a sámán asszonyhoz? :D
  • mochee
    Egyébként ezért utálom a pcgurut, mert nem irnak az ilyen tényleg elit szférába tartozó kalandjátékokról, mert a nagy vérfröcskölős és béldagasztós szarok mellett, "nincs hely".
  • Hoz_Hun
    Ok. Köszönöm. Megfogom nézni. :)
  • mochee
    Le tudod szedni warezcenterről, de dc-n is ha nem adsz rá 200 ft-ot ki, gyere a matrix és koli hubokra, most nézem, lanosoktól is tudod tölteni.
  • mochee
    Point and click, ott is látod az embert, grafika az szerintem ott van, de csak 800x600, viszont a történet!!!!
    H. P. Lovecraft és Salvatore ihlette a fejlesztőket, és rohadtul meglátszik a sztorin, fantasztikus!
    Olvass bele a Black mirror topicba itt az sg-n, szerintem csak jót mondanak róla, az ilyen nagy kaland fanok is ha jól emlékszem, mint Leslee
  • Hoz_Hun
    Black Mirror? Az milyen (csak röviden).
  • htibor
    A sámán asszonynál van egy másik szoba is, ahova ha a képernyő bal részére tolod a kurzort tudsz eljutni.
    Ott felveszed a "forgó-fütyülőst" :)), és a barlangnál használod, ahol a jégfalban a rágcsálójárat van.
    Ott kell használnod.
    Youki karám???
    Az már nyitva van, ott szeded fel a halszálkát...
  • mochee
    BLACK MIRROR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
  • Hoz_Hun
    Kicsit OFF-folok, de végül is kalandjátékokról van szó. Játszott valaki a LokNess (bocs ha rosszul írom) vagy mi gammel. Azok írták aki a Drakula sorozatot (Drakula Resurection, meg Drakula II azok nagyon tetszettek, meg is vettem később magyarul eredetiben őket). Hallotam róla de nem tudtam megszerezni. Jó játék az? Én még a Syberia I-II kívül a Post Mortemet nyomtam, az is király. Tud még valaki ajánlani valami frankó Adventure gamet?
  • Hoz_Hun
    Melyik részénél van a gond. A sípok helyzete leolvasható a hajó alsó részének hátfalán lévő bőr rajzokon (a mamutos a nyerő). A 20 ábra a panelen: na ezzel én is tököltem. Én végigpróbálgattam, de állitólag ahol a kulcsot kiöntötted a maradék por arra a jelre szál, amire forgatnod kell a szélfogó kürtőt(alsó sor balrol a második vagy harmadik, de asszem a második jel, amolyan kalapos J betű fejreállítva vagy mi).
  • mochee
    Spoiler!

Nekem valaki adhatna egy kis segítséget a mamutokat hívó ketyeréhez Syberiában. Már megvan a kulcs, csak most nincs kedvem 3 a hatodikon variációt kipróbálni, és nem tudom, hogy milyen logika alapján kéne gondolkozni.
  • I.C.ram
    Ha megprögeted az anyókánál azt a kis mütyűrt a bejáratnál, akkor az is elmondja a megoldást :)
  • ACE
    hogy a picsába kell a Youkii karámot kinyitni???
  • ACE
    hogy kell a madarat odahívni a helyekhez?
  • Morbias
    Na végignyomtam. Szó-szó, a szigeten a fejtörők elég könnyűre sikerültek, mondjuk logika kell hozzá csak. Azt nem értem hogy akkor miért kellett előtte olyan sok nem annyira logikus fejtörő? (Pl a lovak circos-nál, mert abban nem sok logika volt szvsz)
    Na mindegy még így is veri a legtöbb gammát, és a zene/hangulat szerintem a legjobb.
  • zaki
    út végén van egy kis száraz gally. azt beb*szpd a jégtömb alá, és guszival meggyújtod
  • BlackShadow
    Izé sztem elakadtam ott amikor a vonat alatt beszakadt a híd én meg azzal a yetivel mászkálok a parton, az elkezdett ugatni egy hódot én meg csak bandukolok :) láttam egy követ amin van egy hal befagyva, aszonnya h meg kell olvasztanom a jeget, nos előveszem a gyufát és bárhova nyomom aszonnya olvasszam meg :) most mi a tehendő?
  • Morbias
    Ehh, megvan végre.
    Arra nem jöttem rá, hogy azon a képernyőn kell a kaput kinyitni, amikor a szálka helyére nagyítok.
    Ezek kösz, bazz ilyen kis hülyeségen elakadni....
    Mellesleg az a gamma 1 dologban nagyon hasonlít a CSI2-re, ez pedig a pixelvadászat, lesni hogy mikor változik meg a kurzor, mert ugye egy dolog a logika, de pl itt ennél az ajtós dolognál is fordítva gondolkodtam.
    Na mindegy, amúgy nagyon jó, meg hangulatos, jó a sztori, csak pixelvadász. (pont)
    Na bye és kösz mégegyszer.
  • mochee
    De legalább van benne :)
  • BlackShadow
    azzal :) kár h az 50 forintos semmire sem jó :P
  • zaki
    halcukor vagy mivel, nem? már nem emléxem pontosan rá
  • Kumesz
    Elvitték a vonatomat és most ugye van az a kis szerkezet amivel utánnuk tudnék menni!Odakel hozzá csalogatni a szörmököt hogy menjen??De mivel???
  • zaki
    pedig ki lehet nyitni a kaput... :)
  • mochee
    Én nem vettem meg eredetiben, pedig már az eddigiekért megérné.
  • mochee
    Egyébként meg most érzem át micsoda királyság ez a forum, mert ha valaki megveszi ezt egy 10-esért eredetibe, és ezen a sok szopatáson elakad, akkor forum nélkül cseszheti a pénzét
  • mochee
    Ki kell engedni.
  • mochee
    Annyira lerugnám a fejét annak a sámán nyanyának, hogy az hihetetlen. Akkor törött el a mécses, amikor megkérdezem tőle, hogy hogyan kell előkészítenem a hajót, és erre elkezd röhögni, meg tuktukozni. Még jó, hogy erre rájöttem.