2964
-
krisz073 #1964 a Magyar verziorol nem tudni még,hogy mikor jön ki ???? -
#1963 boszitól elhozod a maszkot, Oscar-nak odaadod, aztán dumcsi a kis emberekkel, ráakasztják a kötelet a vonatra, te meg odamész, és egy pumpaakármivel feszesre húzod a kötelet, és utána már csak azt a nagy szerkezetet kell beindítani a bal karral -
ACE #1962 Skacok, a vonatot hogy lehet behúzni? a helyére? -
#1961 hát igen... mert az még elmegy, hogy az 1. pályán Romansburgban nem írunk spoliereket, de pl a Youki falu után már nyugodtan oda lehetne írni, namind1 -
mochee #1960 És vannak olyanok, akik nem irják oda, hogy SPOILER, igy még jobban beszívja néhány visszaolvasó, ahogy én is időelőtt értesültem aról, hogy Oscarral mi lesz... -
ShaiHulud #1959 ezis igaz:) -
#1958 ez igaz, csak keresés közben tele van spoilerekkel a topic, ami néha kellemetlenséget is okoz6... -
htibor #1957 #1849. És kis gondolkodás.
Én is ott járok éppen :) -
ShaiHulud #1956 ha mindeki visszaolvasna par oldalt akkor megtallana a kerdesere a valaszt... -
ACE #1955 na és a lemminget hogy kell kicsalni? -
htibor #1954 OFF
hamár Lukasarc, akkor Monkey Island széria ugyebár...
Vagy Runaway - Road adventure. Erről is van topic itt.
www.adventuregamers.com
Van még rakat másik kalandjátékokkal foglalkozó oldal.
Kutassatok csak :)
ON -
htibor #1953 Szerzel csontot(amikor kilépsz a szobából, ahol magadhoz térsz) az ajtó mellől, és szerzel rá "madzagot", hogy csúszliként tudjad használni, (az meg a dobos helyszín előtt van kettővel), és a doboknál fogod magad és használod a csúzlit a jégcsapokon, hogy leálljon a dobgép :))
Utána tudsz sámám mamihoz bejutni -
#1952 Tudok egy raklappal. Mondjuk Grim Fandango. -
ACE #1951 Jó és hogy jutok be a sámán asszonyhoz? :D -
mochee #1950 Egyébként ezért utálom a pcgurut, mert nem irnak az ilyen tényleg elit szférába tartozó kalandjátékokról, mert a nagy vérfröcskölős és béldagasztós szarok mellett, "nincs hely". -
Hoz_Hun #1949 Ok. Köszönöm. Megfogom nézni. :) -
mochee #1948 Le tudod szedni warezcenterről, de dc-n is ha nem adsz rá 200 ft-ot ki, gyere a matrix és koli hubokra, most nézem, lanosoktól is tudod tölteni. -
mochee #1947 Point and click, ott is látod az embert, grafika az szerintem ott van, de csak 800x600, viszont a történet!!!!
H. P. Lovecraft és Salvatore ihlette a fejlesztőket, és rohadtul meglátszik a sztorin, fantasztikus!
Olvass bele a Black mirror topicba itt az sg-n, szerintem csak jót mondanak róla, az ilyen nagy kaland fanok is ha jól emlékszem, mint Leslee -
Hoz_Hun #1946 Black Mirror? Az milyen (csak röviden). -
htibor #1945 A sámán asszonynál van egy másik szoba is, ahova ha a képernyő bal részére tolod a kurzort tudsz eljutni.
Ott felveszed a "forgó-fütyülőst" :)), és a barlangnál használod, ahol a jégfalban a rágcsálójárat van.
Ott kell használnod.
Youki karám???
Az már nyitva van, ott szeded fel a halszálkát... -
mochee #1944 BLACK MIRROR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44 -
Hoz_Hun #1943 Kicsit OFF-folok, de végül is kalandjátékokról van szó. Játszott valaki a LokNess (bocs ha rosszul írom) vagy mi gammel. Azok írták aki a Drakula sorozatot (Drakula Resurection, meg Drakula II azok nagyon tetszettek, meg is vettem később magyarul eredetiben őket). Hallotam róla de nem tudtam megszerezni. Jó játék az? Én még a Syberia I-II kívül a Post Mortemet nyomtam, az is király. Tud még valaki ajánlani valami frankó Adventure gamet? -
Hoz_Hun #1942 Melyik részénél van a gond. A sípok helyzete leolvasható a hajó alsó részének hátfalán lévő bőr rajzokon (a mamutos a nyerő). A 20 ábra a panelen: na ezzel én is tököltem. Én végigpróbálgattam, de állitólag ahol a kulcsot kiöntötted a maradék por arra a jelre szál, amire forgatnod kell a szélfogó kürtőt(alsó sor balrol a második vagy harmadik, de asszem a második jel, amolyan kalapos J betű fejreállítva vagy mi). -
mochee #1941 Spoiler!
Nekem valaki adhatna egy kis segítséget a mamutokat hívó ketyeréhez Syberiában. Már megvan a kulcs, csak most nincs kedvem 3 a hatodikon variációt kipróbálni, és nem tudom, hogy milyen logika alapján kéne gondolkozni. -
#1940 Ha megprögeted az anyókánál azt a kis mütyűrt a bejáratnál, akkor az is elmondja a megoldást :) -
ACE #1939 hogy a picsába kell a Youkii karámot kinyitni??? -
ACE #1938 hogy kell a madarat odahívni a helyekhez? -
Morbias #1937 Na végignyomtam. Szó-szó, a szigeten a fejtörők elég könnyűre sikerültek, mondjuk logika kell hozzá csak. Azt nem értem hogy akkor miért kellett előtte olyan sok nem annyira logikus fejtörő? (Pl a lovak circos-nál, mert abban nem sok logika volt szvsz)
Na mindegy még így is veri a legtöbb gammát, és a zene/hangulat szerintem a legjobb.
-
#1936 út végén van egy kis száraz gally. azt beb*szpd a jégtömb alá, és guszival meggyújtod -
#1935 Izé sztem elakadtam ott amikor a vonat alatt beszakadt a híd én meg azzal a yetivel mászkálok a parton, az elkezdett ugatni egy hódot én meg csak bandukolok :) láttam egy követ amin van egy hal befagyva, aszonnya h meg kell olvasztanom a jeget, nos előveszem a gyufát és bárhova nyomom aszonnya olvasszam meg :) most mi a tehendő? -
Morbias #1934 Ehh, megvan végre.
Arra nem jöttem rá, hogy azon a képernyőn kell a kaput kinyitni, amikor a szálka helyére nagyítok.
Ezek kösz, bazz ilyen kis hülyeségen elakadni....
Mellesleg az a gamma 1 dologban nagyon hasonlít a CSI2-re, ez pedig a pixelvadászat, lesni hogy mikor változik meg a kurzor, mert ugye egy dolog a logika, de pl itt ennél az ajtós dolognál is fordítva gondolkodtam.
Na mindegy, amúgy nagyon jó, meg hangulatos, jó a sztori, csak pixelvadász. (pont)
Na bye és kösz mégegyszer. -
mochee #1933 De legalább van benne :) -
#1932 azzal :) kár h az 50 forintos semmire sem jó :P -
#1931 halcukor vagy mivel, nem? már nem emléxem pontosan rá -
#1930 Elvitték a vonatomat és most ugye van az a kis szerkezet amivel utánnuk tudnék menni!Odakel hozzá csalogatni a szörmököt hogy menjen??De mivel??? -
#1929 pedig ki lehet nyitni a kaput... :) -
mochee #1928 Én nem vettem meg eredetiben, pedig már az eddigiekért megérné. -
mochee #1927 Egyébként meg most érzem át micsoda királyság ez a forum, mert ha valaki megveszi ezt egy 10-esért eredetibe, és ezen a sok szopatáson elakad, akkor forum nélkül cseszheti a pénzét -
mochee #1926 Ki kell engedni. -
mochee #1925 Annyira lerugnám a fejét annak a sámán nyanyának, hogy az hihetetlen. Akkor törött el a mécses, amikor megkérdezem tőle, hogy hogyan kell előkészítenem a hajót, és erre elkezd röhögni, meg tuktukozni. Még jó, hogy erre rájöttem.