2964
-
#2004 szaggat?:) memoriad mennyi van 64 mega?:D komolyan: nem lattam meg ilyet... szerintem senkinel nem szaggatott meg.. -
krisz073 #2003 Sziasztok.
Kis OFF segitség kellene.
Syberia 1-et akarom ujra elkezdeni mig a 2. rész meglesz Magyarul.
Radeon 9800Pro van a gépembe és szaggat az első rész.Tud valaki valami megoldást ,hogy hogyan lehet vele rendesen játszani?
Előre is THX. -
#2002 magyarositást!!!!! :))
addig úgy sem kezdem el. -
#2001 Köszi, de közben megtaláltam, hívtam is a baglyot, ami ott szépen csücsül azon a fán, viszont az egér nem ment be a lukba... -
mochee #2000 Először beállítod a jeleset, alulról az 1. sor balról a kettes szimbólum. Akkor elkezd kicsit búgni az "antenna".
Utána meg meg kell nézni a mamutos rajz mellett a pöttyöket, a nagy asszem a nyitott síp, a kicsi meg vagy a félig nyitott, vagy a zárt, nem emlékszem. Továbbá van ugye ami nincs jelölve a bőrön síp, azt meg próbálgatod, csak 3 variáció. -
manoca #1999 persze-persze, ahhoz nem volt fogyatékos, hogy olyan szerkezeteket (bocsi: automaton-okat) összerakjon, mint Oscar, meg csak parancsolgasson? :) Nem csodálom, hogy nem volt barátja... Mellesleg Tom Cruise-tól én sem köszönnék el... :)) -
#1998 a boszinál az asztalon -
#1997 Köszi!
Akkor már csak az a bagyolhívó kéne, hol van?
-
mochee #1996 Spoiler!
Még valamit: Én úgy vagyok ezzel az Oscar dologgal, hogy nem biztos hogy csak az a jó játék, ami a leghepibb enddel végződik, hanem ami érzelmeket vált ki belőlem. Lehet hogy szomorúakat , de ez mégis nagy dolog egy játéktól.
Na abbahagyom mielőtt szétfolynék... -
#1995 elöl a vonaton, a kampónál, ahova rá van kötve a kötél :) ahhoz, hogy a bogyókat kiszedd, olvass vissza, elég kacifántos megoldás, de asszem többször is le van írva -
#1994 Hol van az a "pumpaakármi"?
Jah, és a boszinak kellenek valami bogyók. Arra rájöttem, hogy a jégbe vannak befagyva, viszont csak 1 dugóm van és így nem tudom hogy lehet megcsinálni. Jah, és a halcsontvázat is bedobtam már oda. Pls help! -
mochee #1993 Ja, hát játszanék én vele, ha lenne :)
Csakhogy 1 embernél találtam, az is valami 2 slottal él, ugyhogy ez hosszúra fog nyúlni. -
fucko #1992 Mindenki azon rinyal, hogy hans meg el se koszont kozebn meg senki nem gondol arra hogy a szerencsetlen szellemi fogyatekos miota leesett a barlangban a magasbol.Talan a rainman-ben dustin hoffman elkoszont tom cruisetol mikor felszallt a vonatra? ;D -
#1991 1. sor 3. csaliját bazd be a vízbe jobbra -
#1990 én is ép horgászok :) gondolom az arany lazacot(?) kell kifogni! melyik csalit használjam és meyik részt a víznél? :) -
#1989 Na sikerült de most horgászok a dög meg zabálja a halat mit tegyek? -
htibor #1988 A lovak nem működhetnek, mert akkor tudnánd mit kéne csinálni ;-PP
Fel is húztad a korongot?
Azután tedd rá csöveket és úgy indítsd el... -
#1987 Sziasztok a kolostorból lecsusztam a koporsóval a lovak muködnek a kocsmába szén van hogy tudok tovább jutni??? -
#1986 Ezt a szívást!!!! Már isten tudja hányszor voltam ott :) -
ShaiHulud #1985 ott lesz ahol majd hasnzalnod kell...a kor-ko nel:D -
#1984 PLZ! Itt vagyok a szigeten, találtam 4 követ...merre van az ötödik? -
manoca #1983 MEGA-MEGA SPOILER!!!
csak az olvassa, aki végigtolta a game-et!
Hát, nem is tudom... Fantasztikus volt az a játék, kár, hogy véget ért :(( Bár megmondom őszintén, hogy nekem az első jobban tetszett. Lehet, hogy csak az atmoszférája miatt, mert ugyan a második játékban is félelmetesen jó volt a grafika (majd berittyentettem az élvezettől, amikor megláttam a youkii faluban a barlangban a jég fogságába esett mammutot és növényeket), de nekem nem volt szimpi a vége. Nyamvadt Hans egyre unszimpibb lett a játék során, főleg Oscar miatt! Annak a masinának személyisége volt! S a végén is furi, hogy szerencsétlen Kate 80 millió akadályon átverekszi magát, hogy vén trottyos Hans gyermekkori álma teljesüljön, az meg elhúz a távolba, se puszi, se pá... -
#1982 Mekkora hiba! :))
Mármint az, hogy nem játszottál a Longest journey-vel. Alapmű! Minden kalandornak kötelező!
Amúgy szerintem is kár vitázni, hogy melyik volt a jobb rész, a Syberiat összességében, a két részt együttvéve kell nézni, mivel eredetileg egy játéknak indult, és gyakorlatilag a közepén ketté lett vágva, úgy mint mondjuk a Kill bill. Vitathatatlanul az utóbbi évek egyik legjobb kalandja, de ennek ellenére az én személyes kedvencem még mindig a BLACK MIRROR! Egyik játék sem fogott még meg annyira, mint ez a gyöngyszem. -
ACE #1981 Ez Nekem nem segített... -
mochee #1980 Ehhez nem is kellett volna spoiler. -
mochee #1979 SPOILER
Vélemény:
Az egyértelmű, hogy életem legjobb kalandjáték sorozatáról van szó, aminek a közelébe egyedül a Black Mirror tudott kerülni nálam. A második változatosabb volt, mint az első, de nem feltétlen hangulatosabb. Felesleges viszont azon vitázni, hogy melyik a jobb rész, messze veri mindkettő a létező konkurenciát. DE nem játszottam a Longest Journey-vel, ugyhogy azt kivéve. -
mochee #1978 #1942 -
ACE #1977 Megtaláltam a hajófarban azokat a festmény szerűségeket, meg gondolom a homokból lehet következtetni hogy merre kell forgatni... de hogy a kis akármiket hogy kell beállítani... -
ACE #1976 utolsó? hogy kell hívni a mammutokat? :D -
#1975 És még mielőtt megkérdeznéd, hogy erre miből lehet rájönni, elmondom: csak el kell olvasni Alexei könyvét :))))) -
#1974 van egy virag utkozben a kapuhoz.illetve mas is van, de a virag kell:) azzal fel tudod ebreszteni. -
ACE #1973 télleeeg, el is felejtettem hogy beszéltem az Annaval is :D
Na most segítsetek, hogy tudom a hajón felébreszteni azt az átkozott Juki-t, durmol mint atom, és szükségem lenne rá a kapunyitó gépben. -
#1972 ja, mivel más nincs is a pályán :P -
#1971 Úgy hogy amikor beszélsz Hans apjával mondja, hogy Estefelé vissza szokott menni mindig a gyárba. Majd pedig visszamész Annahoz és ő mondani fogja, hogy az apja minden áldott nap pontban 7 óra 15-kor megy vissza a gyárba. Hát innen :)) -
ACE #1970 jaja, már az órából is rájöttem, ez a 7:15 nagyon misztikus idő, egyébként az álomban hogy lehet rájönni hogy 7:15? -
#1969 Ja meg mégegy mondat segítség a Sámánhölgytől:
"A megoldást az álmaidban találod."
Remélem így már világos :)) -
#1968 Így a jobb, nem? Csak rávezetlek a megoldásra, és legalább használnod kell az agyadat is :)))) -
ACE #1967 húha... most sokat mondtál :D -
#1966 Mit, a szívét?
Csak annyit mondok: Óra! :)) -
ACE #1965 közben rájöttem, akkor most hogy kell kinyitni azt az izét ami Oscar-hoz kötődik? :DDD