Syberia II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Hát ennek hamar vége lett. Kb. 10 óra a játékidõ, nem sok. Néhány helyen mákom volt mondjuk. Szép grafika, pár idióta nyomkodós probálkozós puzzle, néhány zseniális (lemming rulez). Néhány design hiba. Elég jól leakadtam a Borisnál, mert nem gondoltam, hogy a fülhallgatójában beépitett rádió is van. Rögtön utána marha királyságos, hogy meg tudja mondani, hogy melyik koordináták nem jók, de a jót nem tudja.
Néha vissza kell menni beszélni Oscarral, de mobilon nem intézhetõ a téma. Ha már point&click, miért nem lehet ugratni a helyszineket? Mondjuk minusz 2 óra játékidõ lenne, az biztos. Miért nem lehet megvizsgálni a dolgokat? Ki a halál tudta, hogy az a cucc a kolostorban gyertyaöntõ? Ebbõl kifolyólag sokszor úgy jut tovább az ember, hogy nem tudja mit miért csinál, csak csinálja, mert ott mutatja a kurzor, hogy dolog van. És a vége. Most mi a rák lesz Kate Walkerrel? Hazamegy, vagy mi? A történetbõl semmire nem tudsz következtetni, mert nincs karakterfejlõdés, nincsenek már a mobilos beszélgetések.
Magasan a legjobb kaland az utóbbi években, de nem lesz klasszikus.

. Pl. mikor a híd leszakadt ott utánna sok gyönyörû képen csak át kell menni. Lehet hülyének néztek, de ott én meg is álltam csodálni a képet. Aztán szépen komótosan sltyogtam tovább.- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...