2964
  • JustIce
    szaggat?:) memoriad mennyi van 64 mega?:D komolyan: nem lattam meg ilyet... szerintem senkinel nem szaggatott meg..
  • krisz073
    Sziasztok.

Kis OFF segitség kellene.

Syberia 1-et akarom ujra elkezdeni mig a 2. rész meglesz Magyarul.
    Radeon 9800Pro van a gépembe és szaggat az első rész.Tud valaki valami megoldást ,hogy hogyan lehet vele rendesen játszani?

Előre is THX.
  • Taptarap
    magyarositást!!!!! :))
    addig úgy sem kezdem el.
  • SecMan
    Köszi, de közben megtaláltam, hívtam is a baglyot, ami ott szépen csücsül azon a fán, viszont az egér nem ment be a lukba...
  • mochee
    Először beállítod a jeleset, alulról az 1. sor balról a kettes szimbólum. Akkor elkezd kicsit búgni az "antenna".
    Utána meg meg kell nézni a mamutos rajz mellett a pöttyöket, a nagy asszem a nyitott síp, a kicsi meg vagy a félig nyitott, vagy a zárt, nem emlékszem. Továbbá van ugye ami nincs jelölve a bőrön síp, azt meg próbálgatod, csak 3 variáció.
  • manoca
    persze-persze, ahhoz nem volt fogyatékos, hogy olyan szerkezeteket (bocsi: automaton-okat) összerakjon, mint Oscar, meg csak parancsolgasson? :) Nem csodálom, hogy nem volt barátja... Mellesleg Tom Cruise-tól én sem köszönnék el... :))
  • zaki
    a boszinál az asztalon
  • SecMan
    Köszi!
    Akkor már csak az a bagyolhívó kéne, hol van?
  • mochee
    Spoiler!

Még valamit: Én úgy vagyok ezzel az Oscar dologgal, hogy nem biztos hogy csak az a jó játék, ami a leghepibb enddel végződik, hanem ami érzelmeket vált ki belőlem. Lehet hogy szomorúakat , de ez mégis nagy dolog egy játéktól.
    Na abbahagyom mielőtt szétfolynék...
  • zaki
    elöl a vonaton, a kampónál, ahova rá van kötve a kötél :) ahhoz, hogy a bogyókat kiszedd, olvass vissza, elég kacifántos megoldás, de asszem többször is le van írva
  • SecMan
    Hol van az a "pumpaakármi"?
    Jah, és a boszinak kellenek valami bogyók. Arra rájöttem, hogy a jégbe vannak befagyva, viszont csak 1 dugóm van és így nem tudom hogy lehet megcsinálni. Jah, és a halcsontvázat is bedobtam már oda. Pls help!
  • mochee
    Ja, hát játszanék én vele, ha lenne :)
    Csakhogy 1 embernél találtam, az is valami 2 slottal él, ugyhogy ez hosszúra fog nyúlni.
  • fucko
    Mindenki azon rinyal, hogy hans meg el se koszont kozebn meg senki nem gondol arra hogy a szerencsetlen szellemi fogyatekos miota leesett a barlangban a magasbol.Talan a rainman-ben dustin hoffman elkoszont tom cruisetol mikor felszallt a vonatra? ;D
  • zaki
    1. sor 3. csaliját bazd be a vízbe jobbra
  • BlackShadow
    én is ép horgászok :) gondolom az arany lazacot(?) kell kifogni! melyik csalit használjam és meyik részt a víznél? :)
  • Charly
    Na sikerült de most horgászok a dög meg zabálja a halat mit tegyek?
  • htibor
    A lovak nem működhetnek, mert akkor tudnánd mit kéne csinálni ;-PP
    Fel is húztad a korongot?
    Azután tedd rá csöveket és úgy indítsd el...
  • Charly
    Sziasztok a kolostorból lecsusztam a koporsóval a lovak muködnek a kocsmába szén van hogy tudok tovább jutni???
  • Giovanni #1986
    Ezt a szívást!!!! Már isten tudja hányszor voltam ott :)
  • ShaiHulud
    ott lesz ahol majd hasnzalnod kell...a kor-ko nel:D
  • Giovanni #1984
    PLZ! Itt vagyok a szigeten, találtam 4 követ...merre van az ötödik?
  • manoca
    MEGA-MEGA SPOILER!!!

csak az olvassa, aki végigtolta a game-et!

Hát, nem is tudom... Fantasztikus volt az a játék, kár, hogy véget ért :(( Bár megmondom őszintén, hogy nekem az első jobban tetszett. Lehet, hogy csak az atmoszférája miatt, mert ugyan a második játékban is félelmetesen jó volt a grafika (majd berittyentettem az élvezettől, amikor megláttam a youkii faluban a barlangban a jég fogságába esett mammutot és növényeket), de nekem nem volt szimpi a vége. Nyamvadt Hans egyre unszimpibb lett a játék során, főleg Oscar miatt! Annak a masinának személyisége volt! S a végén is furi, hogy szerencsétlen Kate 80 millió akadályon átverekszi magát, hogy vén trottyos Hans gyermekkori álma teljesüljön, az meg elhúz a távolba, se puszi, se pá...
  • LezLee
    Mekkora hiba! :))
    Mármint az, hogy nem játszottál a Longest journey-vel. Alapmű! Minden kalandornak kötelező!
    Amúgy szerintem is kár vitázni, hogy melyik volt a jobb rész, a Syberiat összességében, a két részt együttvéve kell nézni, mivel eredetileg egy játéknak indult, és gyakorlatilag a közepén ketté lett vágva, úgy mint mondjuk a Kill bill. Vitathatatlanul az utóbbi évek egyik legjobb kalandja, de ennek ellenére az én személyes kedvencem még mindig a BLACK MIRROR! Egyik játék sem fogott még meg annyira, mint ez a gyöngyszem.
  • ACE
    Ez Nekem nem segített...
  • mochee
    Ehhez nem is kellett volna spoiler.
  • mochee
    SPOILER

Vélemény:
    Az egyértelmű, hogy életem legjobb kalandjáték sorozatáról van szó, aminek a közelébe egyedül a Black Mirror tudott kerülni nálam. A második változatosabb volt, mint az első, de nem feltétlen hangulatosabb. Felesleges viszont azon vitázni, hogy melyik a jobb rész, messze veri mindkettő a létező konkurenciát. DE nem játszottam a Longest Journey-vel, ugyhogy azt kivéve.
  • mochee
  • ACE
    Megtaláltam a hajófarban azokat a festmény szerűségeket, meg gondolom a homokból lehet következtetni hogy merre kell forgatni... de hogy a kis akármiket hogy kell beállítani...
  • ACE
    utolsó? hogy kell hívni a mammutokat? :D
  • LezLee
    És még mielőtt megkérdeznéd, hogy erre miből lehet rájönni, elmondom: csak el kell olvasni Alexei könyvét :)))))
  • JustIce
    van egy virag utkozben a kapuhoz.illetve mas is van, de a virag kell:) azzal fel tudod ebreszteni.
  • ACE
    télleeeg, el is felejtettem hogy beszéltem az Annaval is :D

Na most segítsetek, hogy tudom a hajón felébreszteni azt az átkozott Juki-t, durmol mint atom, és szükségem lenne rá a kapunyitó gépben.
  • zaki
    ja, mivel más nincs is a pályán :P
  • LezLee
    Úgy hogy amikor beszélsz Hans apjával mondja, hogy Estefelé vissza szokott menni mindig a gyárba. Majd pedig visszamész Annahoz és ő mondani fogja, hogy az apja minden áldott nap pontban 7 óra 15-kor megy vissza a gyárba. Hát innen :))
  • ACE
    jaja, már az órából is rájöttem, ez a 7:15 nagyon misztikus idő, egyébként az álomban hogy lehet rájönni hogy 7:15?
  • LezLee
    Ja meg mégegy mondat segítség a Sámánhölgytől:
    "A megoldást az álmaidban találod."
    Remélem így már világos :))
  • LezLee
    Így a jobb, nem? Csak rávezetlek a megoldásra, és legalább használnod kell az agyadat is :))))
  • ACE
    húha... most sokat mondtál :D
  • LezLee
    Mit, a szívét?
    Csak annyit mondok: Óra! :))
  • ACE
    közben rájöttem, akkor most hogy kell kinyitni azt az izét ami Oscar-hoz kötődik? :DDD