2964
-
#2044 nincs ott semmilyen kulcs, egy tervrajz van, aminek segítségével le tudod kapcsolni a kocsit a mozdonyról. mikor ott vagy a kapcsolónál, hívd fel Oscar-t, ő majd kinyítja, neked csak a kapcsolókkal kell szarozni -
#2043 a vagont akarom irni -
#2042 Hol találok kulcsot amivel letudom kapcsolni a vonatot?? -
#2041 Mint a Syberia 1. Szinkron biztos nem lesz. -
#2040 Bocsesz tudatlanságomért, de mit értesz hivatalos fordítás alatt? Hogy magyar nyelven adják ki? -
#2039 Vazz, ezt nem ide akartam irni. Na mindegy.
Lezlee: hát nincs sok. Pláne, hogy esélyes hivatalos forditásra is. -
#2038 Szóval tetszett a BS3? Nekem is. Esetleg nincs kedved lefordítani??? :)))))) -
#2037 Az imént fejeztem be a Broken Sword 3-at. Nagyon tetszett. A játékidő itt sem érte el a 10 órát, de sokkal jobban szórakoztam, mint a Syberia 2-nél. Kár, hogy fukarkodtak a texturáknál, igazán szép grafikája lehetett volna. Azért igy sem volt rossz. Gamepaddel tökéletesen tudtam irányitani, nem is hiányzott az egér. Legyen minden kaland ilyen! A tököm tele van a pixelvadászattal. -
#2036 :)) -
#2035 na látod :))) -
#2034 már sikerült! -
#2033 hiába szolók neki csak alszik tovább -
#2032 de hogyan dobáljam meg hogolyóval?:)) -
#2031 Mert föl kell ébreszteni. A repcsiben meg kell nézni a koordinátákat. Majd azt a radarnál beütni, és beszólni a pilótának :)) -
#2030 csak bug a rádió mintha muszály lenne -
#2029 Ha a repcsinél vagyok akkor ott mit csináljak a faszi csak alszik!:( -
#2028 nem baj a rosz halakat legalább odaadtam a a jegesmedvének álcázot harcikutyámnak:)) -
#2027 Kösz!! ÉN imádok horgászni de hát ilyen halra még nem mentem:)) -
#2026 1. sor 3. csaliját bazd be jobbra a vízbe -
#2025 Amikor pecázok hogy kifogjam a halat a medvének akkor ugye azt a sárga szinüt kell odaadni neki?DE én csak zöldet,kéket és lilát fogtam:(( -
#2024 DC, DC... -
#2023 fenébe nemtalálom az 1. részt :( tölthetem le újra :) -
#2022 nemtom az 1 et még igy túl szürkének meg nyomasztónak találtam azt inkább megcsináltam a fehér játékot :DD
remélem megvan még vhol a syb 1 :) magyarosítást már találtam ;) -
mochee #2021 Miért nem inkább az eggyel kezdted, ha már tudsz angolul? :) Akkor sorba is játszhattad volna őket, az ugy sokkal jobb. -
#2020 És azóta megtanultál angolul? :))) -
#2019 zsír kis game volt, végigtoltam :) ennek örömére elkezdem az 1. részt is :D azt angoltudás hiánya miatt abbahagytam :) -
ACE #2018 Ennél egyszerűbb volt a megoldás, csak nem gondolkoztam, mert már gyorsan meg akartam csinálni, és siettem mert jött barátnő :D a csillagszerű jel a teljesen nyitott, a fehér pötty a félig nyitott, ahol meg nincs semmi az a zárt. Karikán meg azt kell bedugni amit mondtál, mert arra fújt a szél. -
#2017 aki elakadt az szerintem használhatja a végigjátszás-t !
CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE :) -
#2016 nekem is... -
#2015 Mennyire igaz az az alitasom hogy Alexei konyveben van a nagy resze a valaszoknak csak at kell lapozgatni! -
#2014 Köszi!
Jah, és kösz a segítséget! Az egeres képen nem vettem észre a bagolyhívó berendezést... -
#2013 ja es fasza a logod:) -
#2012 a barlangban ket iranyba mehetsz. ha most az egernel vagy , akkor mennj at a masik oldalra, hivd oda a baglyot, majd mennj vissza, s hivd oda. tudod hogy kell hivni ugye? -
#2011 Nah, most az a szitu, hogy a bagoly az ágon, jobb szélső lukban a dugó, egér meg kint mászkál. És hiába hívom újra a baglyot.... -
#2010 en xp alatt jatszottam vele, s ment.. -
#2009 ha hivod a baglyot akkor bemenekul a lyukba. de elotte a jobb szelso lyukba tedd be a dugot. -
krisz073 #2008 Hehe megbvan a megoldás!!!
Az XP-t nem szereti ha kiválasztom,hogy mit WIN98 probálja futatni akkor megy tökéletesen !!!!!!! -
#2007 tul jo a geped:) nem tudom...:( -
#2006 Nem fut semmi memória/proci zabáló progi a háttérben?
Próbáld ki, hogy minden mást lelősz...
Más ötletem nincs...
Közben aki végigtolta az tudna segíteni? #2001 -
krisz073 #2005 P4 2.8C,1 GB memoria,Radeon 9800Pro és Win XP.ha mozgok a karakterrel akkor olyan mint ha lasitott filmet néznék.