2964
  • zaki
    nincs ott semmilyen kulcs, egy tervrajz van, aminek segítségével le tudod kapcsolni a kocsit a mozdonyról. mikor ott vagy a kapcsolónál, hívd fel Oscar-t, ő majd kinyítja, neked csak a kapcsolókkal kell szarozni
  • Kumesz
    a vagont akarom irni
  • Kumesz
    Hol találok kulcsot amivel letudom kapcsolni a vonatot??
  • pluhi
    Mint a Syberia 1. Szinkron biztos nem lesz.
  • LezLee
    Bocsesz tudatlanságomért, de mit értesz hivatalos fordítás alatt? Hogy magyar nyelven adják ki?
  • pluhi
    Vazz, ezt nem ide akartam irni. Na mindegy.
    Lezlee: hát nincs sok. Pláne, hogy esélyes hivatalos forditásra is.
  • LezLee
    Szóval tetszett a BS3? Nekem is. Esetleg nincs kedved lefordítani??? :))))))
  • pluhi
    Az imént fejeztem be a Broken Sword 3-at. Nagyon tetszett. A játékidő itt sem érte el a 10 órát, de sokkal jobban szórakoztam, mint a Syberia 2-nél. Kár, hogy fukarkodtak a texturáknál, igazán szép grafikája lehetett volna. Azért igy sem volt rossz. Gamepaddel tökéletesen tudtam irányitani, nem is hiányzott az egér. Legyen minden kaland ilyen! A tököm tele van a pixelvadászattal.
  • Kumesz
    :))
  • LezLee
    na látod :)))
  • Kumesz
    már sikerült!
  • Kumesz
    hiába szolók neki csak alszik tovább
  • Kumesz
    de hogyan dobáljam meg hogolyóval?:))
  • LezLee
    Mert föl kell ébreszteni. A repcsiben meg kell nézni a koordinátákat. Majd azt a radarnál beütni, és beszólni a pilótának :))
  • Kumesz
    csak bug a rádió mintha muszály lenne
  • Kumesz
    Ha a repcsinél vagyok akkor ott mit csináljak a faszi csak alszik!:(
  • Kumesz
    nem baj a rosz halakat legalább odaadtam a a jegesmedvének álcázot harcikutyámnak:))
  • Kumesz
    Kösz!! ÉN imádok horgászni de hát ilyen halra még nem mentem:))
  • zaki
    1. sor 3. csaliját bazd be jobbra a vízbe
  • Kumesz
    Amikor pecázok hogy kifogjam a halat a medvének akkor ugye azt a sárga szinüt kell odaadni neki?DE én csak zöldet,kéket és lilát fogtam:((
  • zaki
    DC, DC...
  • BlackShadow
    fenébe nemtalálom az 1. részt :( tölthetem le újra :)
  • BlackShadow
    nemtom az 1 et még igy túl szürkének meg nyomasztónak találtam azt inkább megcsináltam a fehér játékot :DD
    remélem megvan még vhol a syb 1 :) magyarosítást már találtam ;)
  • mochee
    Miért nem inkább az eggyel kezdted, ha már tudsz angolul? :) Akkor sorba is játszhattad volna őket, az ugy sokkal jobb.
  • LezLee
    És azóta megtanultál angolul? :)))
  • BlackShadow
    zsír kis game volt, végigtoltam :) ennek örömére elkezdem az 1. részt is :D azt angoltudás hiánya miatt abbahagytam :)
  • ACE
    Ennél egyszerűbb volt a megoldás, csak nem gondolkoztam, mert már gyorsan meg akartam csinálni, és siettem mert jött barátnő :D a csillagszerű jel a teljesen nyitott, a fehér pötty a félig nyitott, ahol meg nincs semmi az a zárt. Karikán meg azt kell bedugni amit mondtál, mert arra fújt a szél.
  • BlackShadow
    aki elakadt az szerintem használhatja a végigjátszás-t !
    CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE :)
  • zaki
    nekem is...
  • Sephi
    Mennyire igaz az az alitasom hogy Alexei konyveben van a nagy resze a valaszoknak csak at kell lapozgatni!
  • SecMan
    Köszi!
    Jah, és kösz a segítséget! Az egeres képen nem vettem észre a bagolyhívó berendezést...
  • JustIce
    ja es fasza a logod:)
  • JustIce
    a barlangban ket iranyba mehetsz. ha most az egernel vagy , akkor mennj at a masik oldalra, hivd oda a baglyot, majd mennj vissza, s hivd oda. tudod hogy kell hivni ugye?
  • SecMan
    Nah, most az a szitu, hogy a bagoly az ágon, jobb szélső lukban a dugó, egér meg kint mászkál. És hiába hívom újra a baglyot....
  • JustIce
    en xp alatt jatszottam vele, s ment..
  • JustIce
    ha hivod a baglyot akkor bemenekul a lyukba. de elotte a jobb szelso lyukba tedd be a dugot.
  • krisz073
    Hehe megbvan a megoldás!!!
    Az XP-t nem szereti ha kiválasztom,hogy mit WIN98 probálja futatni akkor megy tökéletesen !!!!!!!
  • JustIce
    tul jo a geped:) nem tudom...:(
  • SecMan
    Nem fut semmi memória/proci zabáló progi a háttérben?
    Próbáld ki, hogy minden mást lelősz...
    Más ötletem nincs...

Közben aki végigtolta az tudna segíteni? #2001
  • krisz073
    P4 2.8C,1 GB memoria,Radeon 9800Pro és Win XP.ha mozgok a karakterrel akkor olyan mint ha lasitott filmet néznék.