2267
-
#1907 te vagy a király !! -
#1906 -
kyle reese #1905 mi van 1902-esre/3-al lejjebb!!!/ nem segit senki,mert azon agyalok hogy kihajítom ezt a sz*rt a liftaknába -
Joker Hun #1904 Bios csak akor lettvolna érdekes ha semi sem müködik.A kormány Driverét telepitsd ujra vagy agyárto oldalán keres jobbat.Ezközkezelöbben nézdmeg nincs e ütközés. -
#1903 Teljes frissítés volt az oldalamon!
Az alább felsorolt munkák az én verzióim, egyik sem azonos az esetleg már közkézen terjengő változatokkal!
Remélem, egyeseknek ez egyben a minőségi munkát is jelenti...
[FarCry esetében például már nem kell semmit sem ide-oda pakolgatni, egyszerűen telepíted és játszol!]
A régiek mellett ezek mentek fel az oldalamra:
----------------------------------------
BloodRayne 1 Hun (szöveg + grafika + video),
Colin McRae Rally 4.0 Hun (szöveg + grafika + video),
Deadly Dozen 1 Hun (small version) (szöveg),
Devastation Hun (szöveg + grafika),
FarCry 1.1 Hun MOD (szöveg + grafika),
Grand Touring Hun (szöveg),,
Praetorians Hun (szöveg + grafika),,
Prince of Persia: Sands of Time Hun (szöveg),
Rally Championship Xtreme Hun (szöveg),
StarWars Jedi Knight 2: Jedi Outcast Hun (szöveg),
Team Factor Hun (szöveg + grafika),
TOCA Pro Race Driver 1 Hun (szöveg),
Will Rock 1.1 Hun (szöveg).
Remélem, imremagdi, most már megnyugodott... [hihihihi]
Ahonnan letölthetők:
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
kyle reese #1902 hol lhet megtalálni a mentést a netem met most raktam újra mindent a winchesterre és kellene hogy tudjam folytatani!az is jó a elküldené valaki ,a cimet majd elküldöm a privátra ha tud valaki segíteni !!!!! -
Chaos Mad #1901 az usb müködik mert van usb flash disk-em és azt jol érzékeli meg fasza, de a kormány az nem jo. milyen default bios? lehet hogy vmit a biosban kéne állitani? -
#1900 talán ha fél oldalt visszaolvasni sziveskedne -
massszzza #1899 Tud e valaki már kódokat a játékhoz (pl.: összes aútó, pálya ..stb). Szerintem a CMR 4 jobban sikerült mint a 3 könyebben lehet az autót irányitani. -
Joker Hun #1898 Akármitt egér/bill/nyomtatto akármi ami van csak hogy tudd mükődik az USB.Alaplap cserénél volt default a biosnál? -
#1897 Separate volt mar? -
Chaos Mad #1896 milyen controllert? -
Chaos Mad #1895 op rendszer xp, a kormány meg b-tech force feedback .. nem tom :) -
#1894 Az miért van, hogy fordítva kezeli a játék a gázt és a féket? A flip yes és no is volt de nem hatotta meg.
Egy Logitech WingMan Formula Force feedback kormánnyal nem bír. -
#1893 -
kyle reese #1892 privátra küld !köszi -
kyle reese #1891 savet tud valakai küldeni? -
#1889 Az ok: Nem mész elég gyorsan
A megoldás: Menj gyorsabban:) -
kyle reese #1888 az mitöl van hogy akarmit állítok a kocsin mindig utlosó leszek ? Pedig az előzőben mindent megnyertem!!!!!ha erre tud valai megoldást az írjon sürgős lenne . tanx. -
#1887 #1546!
kyle reese #1886 kódot tud valaki? -
Joker Hun #1885 op rendszer. -
Joker Hun #1884 Kikéne probálni más controlert.nem mondtad még mijen po rendszertt használsz,mijen kormányod van. -
Chaos Mad #1883 ja igen, usb-s :) -
Chaos Mad #1882 de eddig nem csinálta. ha átrakom a másik portba akkor sem jo :( pedig eccer jo volt. de azota semmi, mindig ujra indul :( -
#1881 lemaradt:? -
#1880 Nyugtató is jöhet:D -
deore #1879 Akkor egy kurva savet adjatok és ne basztatsatok légyszi. -
#1878 akkor az nem végigjátszás P -
deore #1877 Rendesek vagytokMár majdnem végignyomtam, csak a vinyóm tönkrement és elveszett a mentésem. Nincs kedvem újrakezdeni, ezért kértem tőletek. -
#1876 Mega LOL!! Magyaritas is kell hozza?! :)))) -
#1875 Breki légyszi gyere a FIFA 2004 topicba -
#1874 miért? biztos elakadt P -
#1873 LOLLL
ezt komolyan gondoltad? -
deore #1872 Valaki tudna adni egy végigjátszást?Megköszöném. -
Joker Hun #1871 usb a kormány? másik aljzatba tetted.mijen oprendszert használsz esetleg a biosban kéne körülnéznni!! -
#1870 Gyerekek, nálam a Colin 2 is akadozik, ha fullra teszem a grafikát és bekapcsolom a 6xAA és 16xAF-et. Ezt már ki sem merem próbálni, bár az is igaz, hogy el sem akar nálam indulni :))) -
kyle reese #1869 a WME-t game setup elött vagy után rakjam fel -
#1868 Pluhi megoldása segít a problémádon, nekem is ez jött be!