Colin McRae Rally 04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ubi
Fraps 2.0 demo-val megnéztem, 85fps-sel megy,nem fixen, 60-85 között ingadozik, ennyit a r420ról! 1024*768, 10draw distance alap aa, af!
KG21
áhh kijött a demo éljen😊

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Stranger
Nekem lefagy indításkor😞 Csak egy fehér képernyõ van és kész😞

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

ubi
FPS-t hogy kell kiiratni??? megnézném minek kellett ati r420( milyen gépen) hogy stabil 100fps/sec legyen!
toMpEr
3,de a belso nezet sajna nemtul hasznalhato 😞

grebber
Kiprobáltam azokat a pályákat amiket enged!
Nagyon jó,szép nekem tetszik!!

Next PC upgrade: 2022

Breki33
nektek is csak két nézet van?
amúgy az Xtreme Rally demoja sem volt rossz........
ubi
Nem értem minek ide ati r420as kártya??? nagyon kellemes a demó, a töréssel semmi gond, kétszer nekivágtam az oldalát, még a hátsó abroncs is szétszakadt! az még mindig benne van, hogy ha nekimész egy útjelzõ táblának, megáll az autó!!! ez a 3. ban is benne volt, de mi a túrónak????? maga a demo nem rossz!
toMpEr
ja es nekem folyamatasabbnak is tunt a futas, mint a 3. resz

toMpEr
magatol vatogat, de te is visszatudsz kapcsolni, ha ugygondolod,hogy szukseges

hen-tes
az mien ?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Tibre

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

toMpEr
a fizika jobb szerintem, a grafika is, több és szebb növények, van benne ghost car, lehet allitgatni az autot

toMpEr
van benne LFS stilusu automata valto 😊

toMpEr
szerintem korrekt

hen-tes
na írjátok már hogy mien !! 😄
naon szar ? 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Nemcso
Nézzd meg a GameStar, vagy a Hardwired oldalán, már ott is megvannak !

Fefe
Na most jó a link

Fefe
Nekem 9%-nál ír hibát és a link már nem is mûxik. legalábbis nálam

zaki
fasza, leszedtem a demot, de a kicsomagolásnál 18%-nál hibát ír ki

most zedhetem le újra

Alexease
A Demobol kepeket itt talasz, tonnaszam> CMR4 Demo Screens
grebber
majd ha valakinek lejön illesszen be pár képet és mondjon infokat!!

Next PC upgrade: 2022

Fefe
Kösz már szedem én is

zaki
már jön is

3 órára lent lesz

thx a linket

Alexease
Ja es a lenyeget elfelejtettem😊) Akinek kell a Demo, az innen huzhatja mostmar😊)
Colin4 Single Demo
Alexease
Ja😉 A 3. reszben, az automozgasnak, semmi koze nem volt egy autohoz😊 De teljesen ugy mozgott, mint egy légpárnás. Volt is egy elohozhato legparnas, az teljesen korrekt volt azzal a "szimulacioval"😊))

Magyarul, a legalapabb szar volt, amit autosjatekhoz irni lehet😊)))
Alexease
- Nehezen torik az auto, tobbszor is neki kell menni egy fanak, hogy valoban torjon.
- Mar nem (teljesen) a "gombostum fizika" van benne - nem egy kozeppont korul fordul el, igy "nehezebb" kezelni. (Hogy mennyire jo, az az 5 percbol azert nem derul ki😄)
- Dimbes-dombos utviszonyok
- 3 kameranezet (hatso, belso lokharito), motorhazteto nincs, vagy nem talalt.
- Elvileg 95%-ban van kesz (de ez a szokasos Codies duma😊)))
- Osszesegeben tetszett neki😉
- Nehany napon belul, reszletesebb bemutatok is lesznek.
Dzsega
"legparnasanak"???

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Alexease
Volt ahol tomorebben fogalmaztak, es azt mondtak - elvileg -hogy a fizka, vezethetoseg a 3. resz legparnasanak a tovabb drotozasa.😊))))
Dzsega
hungaryan plííííz!
amúgy HFA!!!

Alexease
"Colin McRae Rally 4 Demo Impressions

I only played the demo for like 5 minutes so I could take screenshots. You can set the damage to "high" but you still need to hit the trees a few times to really damage the car. Car seems not to pivot around the center point anymore and therefor is much harder to control. What I also noticed is the uneven driving surface with holes. There are only 3 views - chase, cockpit and bumper cam (where is hood cam!!??). Demo is 95% complete version so this is basicly what you will get to drive in the retail version. Overall the first impressions are good. We will have a more indepth demo review in a few days as well as a preview (hopefuly)."
Dzsega
mennem kel báááj

Dzsega
türhetõen. végülis ment csak nem volt tökéletes. alacsony grafin akadás mentesen ment csak úgy csúnyának ítéltem meg. de szebb grafin már lassu volt és ezért irányíthatatlan volt. ezé nem tettszett, ha arra akarsz kilyukadni hogy ha ugyanolyan gép kell neki mint a 3nak akkor nem valószínû hogy fogok vele jáccani. kell majd vennem egy radeont. legalább egy 9600-os kellene. de nincs rá kess.

zaki
de a 3 hogy ment a gépeden?

Dzsega
nem az 1-el meg a 2-vel a 3 nem tettszett többek között azé mert nem bírtam úton tartani ja meg még szarul is futott. nem volt teljesen tökéletes.

zaki
3-mal nyomtad vele?

Dzsega
hali for all!!!
az egy kicsit sok lesz nekem az 1.4GH-hez meg a GeF 2 MX-hez. remélem azé fog futni. Bár nem hinném.

zaki
akkor jó, thx 😊

toMpEr
2000-res proci, DX8-as kartya

zaki
hardverigényrõl van valami info?

toMpEr
Citroen Xsara meg 3 palya van a demoban (USA, Japan, Finland).

ubi
linket ember!!!!
zaki
én sajnos a 3-mal nem toltam (kodechiba), de az elsõ 2-vel igen, igaz nem túl sokat, de a 4-et már várom

Alexease
Ugy nez ki tenyleg lesz demo, a webes hir szerkesztok mar toltik, hogy a felrakasa elott mar tudjanak infot, kepet stb. adni rola.

Az hogy milyen, inkabb akkor ha mar kiprobaltam, az elozo utan tul sok negativ elmeny maradt😊)))
G. Joe
JA hogy ti még nem játszottatok a demoval? 😛
ÖÖ azzal én sem, viszont a preview verzioval igen, és az nagyon bejött.
Ez az a játék aminek a Colin3 helyett kellett volna megjelenni.
Végre lesz benne ezer játékmod, multi és minden egyéb.
Az mellet az auto sokkal vezethetõbb, és élvezetesebb az egész. 😊

Legalábbis az én véleményem szerint. 😊

http://deathfellows.hu/

reaper4
csak nehogy koppanjunk.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

zaki
be is dobom a kedvenceim közé a topicot 😊

zaki
jó lesz, érzem 😊

toMpEr
3-kor...

ubi
hol a demo?