2267
-
donpedro #546 Olvass figyelmesebben cimbora, azt írtam, hogy nem NAGYON lehet.
Erősen kétlem, hogy egy olyan játékban, ahol van kb. 50 darab 20 perces szakasz, te ott a pályák nagy részét meg tudod jegyezni... -
#545 Na lejebb vittem a fin rekordom most 2:07.65 és ezzel a 70.vagyok összetettben! -
Caponee #544 Rally Championship 2000 1 pályája még most is a szemem elött van :).Méghogy nem lehet megtanulni. -
#543 ja foleg ha olyan palyak,hogy "100 hosszu, jobbkanyar, 200 hosszu, balkanyar, 300 hosszu, jobbkanyar, balranyar"... -
donpedro #542 A rally nem pályaverseny, ezeket a Colin-féle kétperces pályákat hamar megtanulod, utána már nem sok köze van a rallyhoz. Egy 20 perc hosszú pályát nem nagyon lehet megtanulni, és ettől lesz az rally... -
K.András #541 ???
Ki akar két perces futamokat menni mégunalmasabb pályákon???Azért egy 40 kilométer hosszu pályán ha 5x végigmész is találsz uj látnivalot ellenben egy 5 kilométeres pályán végigmész ötször és már unod is,szoval az unalom az a rövid pályák sajátossága :))) -
#540 Pl. en es meg nagyon sokan. De nem hinnem hogy unalmas lenne a hosszu verseny. -
#539 most oszinten ki akar 20 perces futamokat jatszani unalmas palyakon? -
Caponee #538 Pontosan e miatt vettem meg az xboxot. Ki voltam éhezve autós játékra. Pedig nem állt szándékomba venni, de ez van a kényszer nagyúr. -
#537 RBR PS2-re már kinnt van! £29.99!!! akik látták, tátva maradt a szájuk! -
K.András #536 Aztán nehogy ugy járjunk mint a WSC-vel beigérték,1 osztályu képek is voltak minden, hude fasza stb,aztán semmi nem lett belöle,már nagyon ki vagyok éhezve egy jo szimulátorra,mindegy hogy rally,turaauto,csak jöjjön már egy igazán komoly. -
#535 Nyugi, engem is idegesit kicsit, en is szivesebben jatszanek egy normalis rally szimulatorral, mint egy ilyennel, de erre van igeny, ez eladhato stb. Talan majd a RBR, de egyelore az is csak igergetes. -
K.András #534 Na de könyörgöm ,rally trophy is már két éves játék!:)
Na mindegy nem offolok tovább meg nem szándékozom mások kedvét elvenni töle, csak leirtam a véleményem most hogy kiprobáltam :))) -
#533 jó, nincs ezzel semmi gond -
#532 Ezt mar tegnap megvitattuk:) Amugy fizikaban meg a Rally Trophy eszi meg reggelire, de ez most nem szamit. Szerintem osszesegeben hangulatos lett, jatszhato. -
K.András #531 Okés,te tudod.Abban is van éjszakai vezetés :)))
Ráadásul ilyen 20-40 kilométeres pályák vannak! -
Caponee #530 Megeszi mindaddig, amíg el nem éred az első éjszakai pályát. -
K.András #529 Elöveszed a 4 éves játékot és megeszi ezt reggelire,PL Rally Championship 2000.... -
Caponee #528 Xboxon már végig nyomtam, és már nagyon várom a pc-s megjelenést. Egyrészt, mert jobban néz ki meg a kormány miatt.Meg mondjatok mostanában jobb pc-s rallyt. -
K.András #527 Nem is fogok de a véleményem akkor is leirom. -
Caponee #526 Szerintem meg nincs igazad, de ez nézőpont kérdése. -
#525 Ja. (#285) "Tégla meg a meztelen csiga keveréke az autó."
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
#524 Ja. "Tégla meg a meztelen csiga keveréke az autó."
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
#523 akkor nem kell vele játszani, ennyi -
Caponee #522 Lehet, hogy az autót kéne állítgatni.? -
K.András #521 Kiprobáltam,hát ez valami borzaszto szar lett,kb mint az elözö részek... -
donpedro #520 Megyek én is játszani, hátha sikerül ma is faragni vagy 20 másodpercet... :)) -
donpedro #519 Fog az menni, nekem harmadjára csak 2:27 volt, félórával később meg már 2:07 -
donpedro #518 Miért nem töltöd fel? -
#517 2:23 :DDD Ta;an meg 10 sec-et le tudok faragni, bar meg csak 3-4x mentem rajat:) -
donpedro #516 Megoldva -
#515 finn:2:04:060 -
#514 Nem kamu, csak jatekstilus kerdese:) -
#513 1.53 egy nagy kamu -
donpedro #512 Mirc-hez abszolut nem értek, jó lenne, ha leírnád lépésről lépésre, hogy mit csináljak. (Telepítés már megvolt) -
#511 gyertek ircen cmr4.hu szobába! quakenet! -
Caponee #510 Állat ahogy tölti a videot -
Caponee #509 Megdöntöttétek a finneknél az 1.53-at?Vagy egyáltalán jár valaki a közelébe?Szivesen megnéznék egy videot rolla. -
donpedro #508 Ugyanezt akartam kérdezni :) -
#507 Nah megnéztem ezt a fin pályát.Itt tényleg jobban le le het vágni de értelme nem sok szvsz.Mikor 3. tudsz elmenni ha levágod ,rendesen a pályán pedig lazán kiadja 5.be is szal tök értelmetlen ,és nem tudom ezért mit kellet sírni.Viszont lenne 1 kérdésem melyik pályára milyen beállításokkal érdemes meni mert a gumit szoktam lecserélni ,max a többin nemm tudom mit érdemes állítani.