Colin McRae Rally 04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Szerinted ez mit jelent?
Gondolkozz...!
Finn pályán nekem: 02:30:32 a legjobbam eddig.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Csodálkoztam is, hogy nem tudom megdönteni egyes pályán a rekordokat, de aztán rádöbbentem. Persze normális versenyben majd minden pályán vertem az ügyeskedõ emberkéket. :-)
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Azert az auto tores nagyon ott van! Eleg kellemes, foleg, hogy meg erzni is, hogy eppen mi az ami hianyzik😊)
2: A jenki pályának a második szakaszán van egy derékszögû jobbos kanyar, amin ha nem veszed a lapot, akkor egy szerpentines betonon landolsz. Ott szarakodtam 20 percet, az utolsó szakaszon nemtom, hogyan hagytam el az elsõ kereket, de utána már csak neki kellett néhányszor tolatni a tereptárgyaknak. A gond csak az volt, hogy mikor a hátsó kereket is elhagytam, akkor az utolsó szakasz elején voltam (sziklák közötti s kanyar), és mivel mind a gyorsulás, mind az irányítás, mind a motor élettartama hagyott kívánnivalót maga után, majd fél óra volt, mire bekínlódtam magam a célba. Eközben hagytam el még a gumit

Sikerült felülmúlnom magamat!!! 😄😄😄😄😄😄
Beértem, de elvesztettem a motortér teljes burkolatát, minden ajtót, minden lökhárítót, a jobb oldali kerekeket, és a balhátsó gumit!!!
HUÁÁHUÁÁHUÁÁ!!! 😄😄😄
Képek:
bal - elöl
elöl
jobb - elöl
jobb
jobb - hátul
hátul
bal - hátul
bal
Orgona: http://w3.enternet.hu/fonok Fan Club: wintersfanclub.blog.korridor.hu
nekem azon 2.42 😊)
de az elsõre 😊)
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Ha visszaolvasnal, lathatnad, hogy a grafikaval, hanggal, sebesseggel, modellekkel, latvannyal, efektekkel, hangulattal, palyakkal stb. semmi bajom, sot meg talan tetszik is!
Egyedul, az automozgassal es a fizkaval van problemam, es sajnalom, hogy koncepcionalisan ilyen lett, kihagytak.
Vagyis, osszesegeben nem szar a jatek, csak sajnos, nem annak keszult, mint amit az emberek (legalabb is en) varnek.