Colin McRae Rally 04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthewpamer
újraindítottam a gépet,és jó lett.az irányítása kicsit szar.nem lehet egyenesbe hozni.ösze-vissza csúszkál!

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Alexease
Esetleg zarj be minden alkalmazast a hatterben! Minek fut install kozben a Gib, TC, SG stb.?!?! Aztan task manager, es irts ki minden feleslegest a memoriabol, mert ahogy jol latom a desktop beallitasbol, az eroforasok fele elvesz felesleges dolgokra😞
zaki
honnan szedted le a demo-t? leht, hogy hibás, próbáld meg máshonnan is leszedni, ha meg nem megy, akkor passz

Matthewpamer
ez az

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
mindjá berakok egy képet róla

Matthewpamer
valami hibát kiír installációnál.

Ez jó 😊

Breki33
tudja valaki, hol találom a magyar navigátor hangokat a colin részekhez?
Breki33
gondolod mi értünk?
csak a szappant akarjuk kivonni P
grebber
Na ha már mindenki állitgat én elmondom nem állitok semmit mert nem értek hozzá!! 😄
Nekem jó úgy ahogy van!

Next PC upgrade: 2022

fifi
Fullra ültetve elég érdekes dolgokat produkál kanyarban a szekér...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Én a japán és az amcsi pályán is ugyanazzal a beállítással futok (leszámítva természetesen az alváz magasságát, illetve a gumit).

spring, roll bar legalacsonyabban, break marad középen, steering leglight-abb, gear legmagasabb.

Szerintem erõsen el van egyébként cseszve a játék car setup-os része. Pl ha a váltóáttétel nagyra rakod, akkor (minden pályán) jobban is gyorsul, meg az egyenesekben is gyorsabb, mintha kicsire tennéd.

a roll bart középre, a rugozást a középtöl eggyel balra, eddig nagyon mást nem piszkáltam
Steering-el kapcsolatban azt mondanám, hogy bill-rõl játszva mindenképpen light-ra kell rakni. Kormánynál nem tudom hogyan jobb, már nem emlékszem. (Már vagy két napja nem mentem egy kört se.)

Breki33
egyetértek azzal hogy szvsz a Colin4 grafikája a Colin2 fizikájával lenne jó.

Igazából az 1-el is játszanék ha menne.

Ebben viszont kacsázva kormánnyal 3.8 körül
2-esben meg háromból háromszor döntöttem meg az eddigi rekordot...
fifi
És mire jutottál?
Nekem különben máig a CMR2 az etalon. Sebességérzet, fizika, akkori grafika...Minden a helyén volt. Na ezt most sem sikerült felülmúlni.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Breki33
most kormányos beállításról volt szó de sztem billentyûnél is jobb dev-en
a hsw-n is ezt tanácaolták

DE most mentem a 2-essel , hogy megnézzem én vagyok-e béna vagy a progi P

fifi
Nálam tökéletesen megy minden, de a steeringet sztem jobb light-ra tenni. Nekem mindenesetre úgy kényelmesebb. USA pályán klaviatúrával 2.51. a rekordom, de lesz még jobb.

Breki33
és mást? P
A steeringet nem bántottam
Breki33
Nálam a menû lassul be

Más:
a car setupban tedd a steering-et hev- re raktad?
Hi, jó helyen járok? Ez a cmr4 topik?

De én is kicsit ofolok: bizonyos gyártóknál (Compaq,Dell) már a Pentium 3 óta 32 IRQ van, és ez így van a P4-nél is.
Csak a kompatibilitás miatt ez nem elérjhetõ pl dosban, de xp alatt ez mûxik

ON: ha feldugom a Logitech Wingman Formula Force kormányomat, a rajt elõtti események tisztára belassulnak( a kamera szaggatva megy az autó körül utána meg percekig fehér képernyõ és csak utána jön a rajt). alaki találkozott ilyennel? Még csak usaban mentem eddig 3:04 a rekordom.
Tikal
én tudom hogy az enyémnél van jobb is, lol, nem rrõl van szo, csak azr mondom hogy eddig nem volt vele gond, szvsz nem szar 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Breki33
lehet sorry
Breki33
énsem vagyok hifibuzi

és leket úgyis egy mondatot leírni, hogy nincs benne csúnya szó
amúgyse értem, hogy a barátaim hogy jönnek ide
a hangkártyáról meg a colin kapcsán írtam...
Met
Hát nem, mert nem vagyok hifibuz.
Azt nem birom, hogy mindíg a tiednek kell lenni az utolsó szónak, úgy se tudsz senkit megtéríteni akkor meg minek. Ez Colinos topic, kurvára nem érdekel senkit az, hogy milyen hagkártyád van, kik a barátaid és hány diplomád van.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Breki33
szerintem meg mindenki magából indul ki
Met
Szerintem a topicot át lehetne keresztelni hifibuzi topicra.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Breki33
gondolom ez nekem szól

én nem mondtam, hogy vegyél, csak csodálkoztam, hogy nektek ez megfelel.

Amúgy 18-ért drága az Audigy2-es de ötezerért már nem veszel :-)) Ez nagyon logikus.
AMúgy mindenki azt dicséri ami van neki, hisz meg kell gyõznie magát is, hogyx jó dolgot vett és ez megelégedéssel tölti el. IRQ ütközésen nem azt értem, hogy a windows nem írja ki :-).

Közben én még mindig a Gravisem sajnálom de ez biztos az én hibám.
Breki33
lol

Breki33
1. énmeg a szabványról

A memóriabuszon (6,4 Gbyte/sec adatáteresztõ képességg) osztozik a processzor, az integrált vagy különálló grafikus processzor és a PCI buszra illesztett, közvetlen memória-hozzáféréssel rendelkezõ vezérlõk (pl. UATA-133-as merevlemez, hálózati, USB és IEEE 1394-vezérlõk, a hangprocesszor stb).

2. Sztem nem vagyok lemaradva mert nem ismerek egy MCP-T-ben megbúvó (Audio Processing Unit)ami ugyanaz a hangprocesszor, amelyik megtalálható az eredeti nForce MCP-jében is. (A Parthus Technologies MediaStream elnevezésû DSP-je)
A változás mindössze annyi, hogy az NVIDIA a hangzatos SoundStorm nevet akasztotta a hatcsatornás hangzás megszólaltatásához szükséges analóg és digitális kimenetekkel ellátott APU-ra.
3. A dipi-t csak azért hoztam fel mert ki akartál oktatni.
Elvileg ebbõl is írhattam a dipim P
4 A pályázatos gépet pont azért hoztam fel példának, hogy amig neves gyártó Brand gépeibe ilyen integrált szarokat raknak addig az a jelen. És hol van ez még azokhoz a cerkákhoz képest amiket az emberfiára sóznak.
5 Az integrált dolgokról szóló véleményed fentartom, attól még, hogy ez téged és az alaplapodat sérti én még érthetek hozzá.
Breki33
megismerkedtem köszi

Mivel énis jogosult voltam, de megnézve ezeket egybõl kilõttem.
Meg sok ismerõs kért fel ajánljak neki egy sulinetes konfigot ami jó és megéri az árát. A többség ugyanannyiért jobbat vett sulineten kívül.P
Errõl részletesen az aktuális topicban.
Szerintem egy véleményen vagyunk...
Tikal
ühüm , ühüm, nem mondtadm hogy szar a hangkari, sem azt hogy az integrált a jo, nekem most ez van, mert nincs most llovém egy jobbfajta hangkarira, 5000-ftért meg nem veszek 😊

Egyébként tényleg jo az nf7, mint mondtam nekem is az van...és mint mondtam irg ütközés nincs, mert jo az alaplap 😊 Persze az ac97 az tényleg szar, meg ugy általában az integrált dolgok, de azért ma már vanak ebbõl is jo fajták...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nincs meg a Toca. 😞 Melyik részleget nézzem? Mert itt ugye PC-s hangrendszerekrõl volt szó, és itt sem látok semmi olyat, ami ellentmondana az elõzõ gondolatmenetemnek. Mindenesetre te addig nézd meg a www.klipsch.com-ot. 😊

Mu*][*h4pHu|{4
http://www.alteclansing.com 😉 azért nézz szét itt is.Más nicns kedved toca race driverezni onlájn?cmr4 demot leszedtem mert má kurvára untam😉

gy.k az Altec 4.1-e = az Altec 4.1-es rendszere

Most ezzel azt akarod mondani, hogy a szerinted az Altec 4.1-e a legjobb, amit kis hazánkban kapni lehet (szándékosan félreértelmezve a mondatot), vagy azt, hogy a Magyarországon kapható Altec meg se közelíti az itt nem kaphatók színvonalát?

(Megjegyzem, volt szerencsém hallani mindkettõt, így nyugodt lelkiismerettel dícsérhetem a Klipsch-et)

Mu*][*h4pHu|{4
Ott a pont!"Magyarországon kapható legjobb!"Köszi😉

Labdába rúghat, de nem jobb az tuti. Nem véletlen, hogy a Klipsch 2.1 kb. ugyanannyiba kerül, mint a Magyarországon kapható legjobb Altec 4.1. És itt az ár valóban színvonalat jelent.

Mu*][*h4pHu|{4
Túltárgyalva😉 így már azért másképp hangzik, mert te az integrált dolgokról beszéltél átfogólag, eléggé negatívan.

Mu*][*h4pHu|{4
Elõször is alaplapról beszéltem ,a megszakítások terén, olvass picit(mármint az acpi nf7s stb.)Másodszor lehet jó a pályázaton nyert géped, de biza az a múlt! Arról meg végkép nem tehetek ,hogy te a vizsgádra való felkészülés miatt le vagy maradva az alaplapi chipsetek meg az irq-k terén mert ugye abból csak 15 van PPPPPPP 😉

IMYke2.0.0.0
Egy ilyen pályázattal megismerkedtethetnél...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Breki33
már fel vagyok világosítva köszi
Persze az általad említett hangkártyát bevallom nem ismerem tapasztalatilag.
Maradjunk abban, hogy én a konkrét kártyáról beszéltem amivel találkoztam már.
Breki33
én arról beszélek ami pl a pályázaton nyert 250.000 forintos gépemben van

lehet hogy múlt de a Brand gépekben ez van jelenleg
Breki33
Azért az megnézném, hogy a INT és IRET vezetékeket hogy tudna egy hangkártya megduplázni P

De biztos újrahuzalozza :-)
Mu*][*h4pHu|{4
Volt nekem is mx300 fassza kis fémes hangja volt live-ot cseréltem rá😉CSak sajna megdöglöt😞

Mu*][*h4pHu|{4
Amiröl te beszélsz az a múlt😉

Mu*][*h4pHu|{4
a diplomádhoz grat😉Nem leszólni akartalak ,ez távol álljon tõlem, mielõtt félre értenél ,hanem komolyan felvilágosítani.Mivel jómagam is rossz szemmel néztem az alaplapi integrált kütyük felé, így át kellet olvasnom jópár oldalt ,hogy mi is a helyzet😉

Breki33
amúgy lehet át kéne mennünk másik topicba
itt talán megegyezhatunk arról, hogy amirõl szó volt elég alacsony minõség