Colin McRae Rally 04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Nekem jó úgy ahogy van!
Next PC upgrade: 2022
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
spring, roll bar legalacsonyabban, break marad középen, steering leglight-abb, gear legmagasabb.
Igazából az 1-el is játszanék ha menne.
Ebben viszont kacsázva kormánnyal 3.8 körül
2-esben meg háromból háromszor döntöttem meg az eddigi rekordot...
Nekem különben máig a CMR2 az etalon. Sebességérzet, fizika, akkori grafika...Minden a helyén volt. Na ezt most sem sikerült felülmúlni.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
a hsw-n is ezt tanácaolták
DE most mentem a 2-essel , hogy megnézzem én vagyok-e béna vagy a progi P
De én is kicsit ofolok: bizonyos gyártóknál (Compaq,Dell) már a Pentium 3 óta 32 IRQ van, és ez így van a P4-nél is.
Csak a kompatibilitás miatt ez nem elérjhetõ pl dosban, de xp alatt ez mûxik
ON: ha feldugom a Logitech Wingman Formula Force kormányomat, a rajt elõtti események tisztára belassulnak( a kamera szaggatva megy az autó körül utána meg percekig fehér képernyõ és csak utána jön a rajt). alaki találkozott ilyennel? Még csak usaban mentem eddig 3:04 a rekordom.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
és leket úgyis egy mondatot leírni, hogy nincs benne csúnya szó
amúgyse értem, hogy a barátaim hogy jönnek ide
a hangkártyáról meg a colin kapcsán írtam...
Azt nem birom, hogy mindíg a tiednek kell lenni az utolsó szónak, úgy se tudsz senkit megtéríteni akkor meg minek. Ez Colinos topic, kurvára nem érdekel senkit az, hogy milyen hagkártyád van, kik a barátaid és hány diplomád van.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
én nem mondtam, hogy vegyél, csak csodálkoztam, hogy nektek ez megfelel.
Amúgy 18-ért drága az Audigy2-es de ötezerért már nem veszel :-)) Ez nagyon logikus.
AMúgy mindenki azt dicséri ami van neki, hisz meg kell gyõznie magát is, hogyx jó dolgot vett és ez megelégedéssel tölti el. IRQ ütközésen nem azt értem, hogy a windows nem írja ki :-).
Közben én még mindig a Gravisem sajnálom de ez biztos az én hibám.
A memóriabuszon (6,4 Gbyte/sec adatáteresztõ képességg) osztozik a processzor, az integrált vagy különálló grafikus processzor és a PCI buszra illesztett, közvetlen memória-hozzáféréssel rendelkezõ vezérlõk (pl. UATA-133-as merevlemez
2. Sztem nem vagyok lemaradva mert nem ismerek egy MCP-T-ben megbúvó (Audio Processing Unit)ami ugyanaz a hangprocesszor, amelyik megtalálható az eredeti nForce MCP-jében is. (A Parthus Technologies MediaStream elnevezésû DSP-je)
A változás mindössze annyi, hogy az NVIDIA a hangzatos SoundStorm nevet akasztotta a hatcsatornás hangzás megszólaltatásához szükséges analóg és digitális kimenetekkel ellátott APU-ra.
3. A dipi-t csak azért hoztam fel mert ki akartál oktatni.
Elvileg ebbõl is írhattam a dipim P
4 A pályázatos gépet pont azért hoztam fel példának, hogy amig neves gyártó Brand gépeibe ilyen integrált szarokat raknak addig az a jelen. És hol van ez még azokhoz a cerkákhoz képest amiket az emberfiára sóznak.
5 Az integrált dolgokról szóló véleményed fentartom, attól még, hogy ez téged és az alaplapodat sérti én még érthetek hozzá.
Mivel énis jogosult voltam, de megnézve ezeket egybõl kilõttem.
Meg sok ismerõs kért fel ajánljak neki egy sulinetes konfigot ami jó és megéri az árát. A többség ugyanannyiért jobbat vett sulineten kívül.P
Errõl részletesen az aktuális topicban.
Szerintem egy véleményen vagyunk...
Egyébként tényleg jo az nf7, mint mondtam nekem is az van...és mint mondtam irg ütközés nincs, mert jo az alaplap 😊 Persze az ac97 az tényleg szar, meg ugy általában az integrált dolgok, de azért ma már vanak ebbõl is jo fajták...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
(Megjegyzem, volt szerencsém hallani mindkettõt, így nyugodt lelkiismerettel dícsérhetem a Klipsch-et)
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Persze az általad említett hangkártyát bevallom nem ismerem tapasztalatilag.
Maradjunk abban, hogy én a konkrét kártyáról beszéltem amivel találkoztam már.
lehet hogy múlt de a Brand gépekben ez van jelenleg
De biztos újrahuzalozza :-)