Colin McRae Rally 04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

karikusz
ehh...nem gyenge halott topic ez... meglátszik hogy nem igazán sikerült ütõsre a játék..)

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Glpetyus
Persze,hogy van

Sziasztok,

Ehhez van jól mûködõ crack? A TOCA Race Driver 2-bõl kiindulva...

Nem tudja valaki a legjobb idõk,hogy kerülnek fel a Codemasters Web liga honlapjára?Regisztrálni kell?Eredeti játék kell hozzá?

báttyó02
Megoldottam

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
Csáka.
Tom hogy nem ide tartozik,de akinek megvan a rally trophy az irja már le hogy hogy a picsába kell kocsikat betenni.
A bzf manager már megvan de nem vágom a témát.
Elõre is kössz!

Hentes Bill
akkor ne játssz vele

Boldog Karácsonyt!

arty
haat, ahoz kepest, hogy még ütközést se kell figyelni a játéknak, elég szutyok a netkod is... csak mint az egész 😄

Forza.

CSOCSO
zsiiiir😊 bejon a gamma.. nagyon is.. itt nyomtam nfsu val meg mittom en mikkel.. aztan kiprobaltam a 4 es colint.. hat leizzadtam.. az ujjam fajnak ugy szorongattam a csak medium erossegre allitott kormanyt.. huhh😊 kiraly
Nem tudja vki mért fagy ki loading közben mikor tölti be a mapot?

Amúgy install is kb 3.-jára sikerült, aztán codec pusztítást kellett csinálni hogy el is induljon, most meg ez...

Met
Nekem is ki írta, hogy rossz kötet tegyem be az elõzöt, visszaraktam és ment tovább.
Csinálj a 4 lemezbõl egy iso-t és arról telepítsd.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

fm
ja és eredetileg egy tömörített file-ban van az összes cd. azt kicsomizom,de wincommanderrel már ott is parázik. winace kicsomizza..

fm
help me!

megvan a game, 4 cd, de nem lehet feltelepíteni. mindig,mikor a köv cd-t kéri kiírja,hogy rossz kötet,be kell tennem az elsõ cd-t újra,aztán tudom a következõt berakni és így megy tovább. össze-vissza görcsöl. fostelep verziót kaptam,vagy lehet erre megoldás?

Breki33
van Carlos Sainz Rally is P
arty
sztem ez szebb is és jobb is mint a PC-s 😄

Forza.

Hûha. Még a végén valaki lemarad valami fontos infóról, mert tele offoljuk a topicot. Ehh. 😞
báttyó02
Mit jelent az Options menüben lévõ "environment map"?

Breki33
ki offolja tele?
Légyszi ne offoljátok tele! Köszi!

Ez nem lehet rossz. Mondjuk én a telefont csak beszélgetésre használom, ezért nem is foglalkozom ilyesmivel. Leragadtam egy Nokia 3510-nél. Ha fényképezni akarok, elõveszem a digitális fényképezõt, ha játszani, akkor meg leülök a gép elé. 😄
báttyó02
Hát akkor ez

Breki33
java-s colin4 játék telefonra

Cobra.
Gondolom DX8-as kártya kel hozzá, a tiéd meg csak DX7-es

Hide and fear, Cobra Commander is here !

báttyó02
kössz

Hogy micsiná'tá'?? 😊
Szerintem az a kártya nem igazán támogatja a "normális" felbontást, illetve effekteket, és valszeg azért nem megy. De hátha bejön valami okosabb meberke, és tud segíteni, de nem hiszem, hogy orvosolható a probléma.
báttyó02

báttyó02

báttyó02
Segitség!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

báttyó02
Pontosabban gef. mx 440 64 mb.
No és ezzel meg lehet e csinálni valahogy,hogy koszolódjon? Mondom a colin 3-ba is ugyanez a problematikám. Továbbra is

sumi
Hali.Nekem gef mx 440 128ddr,8x agpés a karim ,s mégse tudja......a koszolódást.Azt mondták 1x,vegyek jobbat...

Breki33
tudom én terjesztem P
amúgy most raktam fel telcsire a colin4-et
báttyó02
Vagy a 1.01-es patch nem segit, hogy koszolódjon a kocsi?

azt mondják jó, de én még nem próbáltam.
báttyó02
gef. mx 440

rakj új vindózt, ne rakj fel semmi szutykot, csak a Colin4-et, és akkor menni fog.
Breki33
énmeg a k-lite használom
CLINT EASTWOOD9
most se megy
segítsetek már

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

milyen az a gyengébb videókártya?
Én felrakom külön-külön, amire szükségem van, nem kell codec pack.
báttyó02
Hahó!!!!! Válaszoljon valaki aki tudja

Breki33
meg azis amikor egy ace-s megszólal, hogy de nálam eddig minden rendben ment

azabaj, hogy ezek terjesztik P
szedd le a hülye codeceket a gépedrõl, és utána elvileg menni fog. Komolyan nem értem, hogy van ez. Nekem soha nem volt ilyen gondom, hogy valami nem akar elindulni, mert ez vagy az fel van rakva a gépre. Nem vagyok én saját magam ellensége, hogy minden sallangot felrakjak a gépre. Inkább 1-2 órával továb görcsölök vele, de akkor "tökéletesen" mûködik, és nem dobál ki semmi az asztalra. De úgy látom, kevesen vagyunk, akik így gondolkoznak, mint én. Remélem, nem sértettem meg senkit, de picit már uncsi ez a dolog.
Breki33
szedd le magyarul
báttyó02
Sziasztok!
kérem segitsen valaki!
Azt meg lehet valahogyan oldani,hogy gyengébb videókártyán is koszolódjon a kocsi? A Colin 3 vagy 4 nél.

CLINT EASTWOOD9
mi ez az ace mega codecs pack uninstall meg magyaráznád az tudom hogy mi az uninstall de a többit nem????????
segítenél????????

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

ace mega codecs pack uninstall. Már vagy 500 hozzászólásban le van írva.
CLINT EASTWOOD9
segítenétek?#2119

CLINT EASTWOOD9
Kilép a játékból mikor elinditom mi a teendõ?
Pedig be van crack-elve jól telepítettem.

sziasztok! tudna valaki segíteni abban, hogy elkûldi nekem a cmr 4 ff emulatort. netrõl rossz volt a link. koszi