Colin McRae Rally 04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Ehhez van jól mûködõ crack? A TOCA Race Driver 2-bõl kiindulva...
Tom hogy nem ide tartozik,de akinek megvan a rally trophy az irja már le hogy hogy a picsába kell kocsikat betenni.
A bzf manager már megvan de nem vágom a témát.
Elõre is kössz!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Forza.
Amúgy install is kb 3.-jára sikerült, aztán codec pusztítást kellett csinálni hogy el is induljon, most meg ez...

Csinálj a 4 lemezbõl egy iso-t és arról telepítsd.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
megvan a game, 4 cd, de nem lehet feltelepíteni. mindig,mikor a köv cd-t kéri kiírja,hogy rossz kötet,be kell tennem az elsõ cd-t újra,aztán tudom a következõt berakni és így megy tovább. össze-vissza görcsöl. fostelep verziót kaptam,vagy lehet erre megoldás?
Hide and fear, Cobra Commander is here !
No és ezzel meg lehet e csinálni valahogy,hogy koszolódjon? Mondom a colin 3-ba is ugyanez a problematikám. Továbbra is

segítsetek már
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

azabaj, hogy ezek terjesztik P
kérem segitsen valaki!
Azt meg lehet valahogyan oldani,hogy gyengébb videókártyán is koszolódjon a kocsi? A Colin 3 vagy 4 nél.
segítenél????????
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Pedig be van crack-elve jól telepítettem.