2267
-
Lacika 79 #2187 Ugyanez volt nálam is a gond. Ha jól emléxem, a tűzfalat kellett kikapcsolni, és ment minden. Asszem ez volt a gubanc. -
shaky #2186 Hali!
Letöltöttem a multi demót és helyi lan-on ki akartam próbálni, de nem lehet elindítani a gamét! Ha elindítom az egyik gépen a HOST-ot a másik gépen megjelenik a táblázatban a történés, de kapcsolódni nem engedi a gépeket a Join-felirat teljessen inaktív szürke marad és az istennek nem tudom rávenni az indításra! Miért van ez?
segítsen valaki!!!! -
loser #2185 Szia. Szrintem kikéne probálnod másik driverrel. -
Action #2184 Sziasztok!
Találkozott valaki olyan problémával hogy fent van a játék,minden faszán fut egészen addig amig felnem dugom a kormányt(MOMO) mert akkor egy idö után totál megfagy ,már cak a reset segit.Amig kormány nélkül játszottam addig egyszer sem fagyott le.
Ötlet valaki??
Elöre is THX -
#2183 -
#2182 Szal senki nem tugya h. mi lehet a baj ??? #2168 !!!!! -
#2181 Már nincs fent a game de nem emlékszem ilyen lehetőségre ha szembetűnt volna bizonyára kipróbáltam volna de egyébként nem hiszem, hogy erről lenne szó.
Beszerzem még 1x és kipróbálom azt, ha a frissen beszerzett példány is ezt csinálja akkor passz. -
#2180 nem emlékszek, lehet d3d és opengl között választani
ha igen tedd meg -
#2179 Na ez a link már jó volt, de sajnos hiába tettem fel a Patch-et és butítottam le a grafikát annál a bizonyos résznél mégis kifagy a game :(
Egyéb ötlet? -
#2178 1.1 Patch NoCD
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
----------------------------------------- -
#2177 Valaki nem tudna egy másik linket beszúrni az 1.01-es NoCD-hez mert az IMYke által belinkelt nem működik :(
-
#2176 Azt hittem valami konkrét beállításra gondoltál ami ezt a problémát okozhatja.
Még mindíg érdekelne, hogy mi ez a Force Feedback emulátor? mire jó, érdemes e használni? -
#2175 pálya részletesség, árnyékok látótávolság stb.
amúgy butított grafikával jobb időket lehet menni, kipróbáltam -
#2174 Dehogy veszem :) A többi pálya akkor miért megy normálisan?
Na jó azért megpróbálom, a Patchet közben már letöltöttem, műár csak a NOCD van hátra.
Ja a grafika butítása alatt pontosan mire céloztál? -
#2173 Igen van. 1.01 Patch & NoCD
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
----------------------------------------- -
#2172 Meg tedd fel a patch-et, asszem van:) -
#2171 Vedd lejjebb a grafikát -
#2170 Mi ez a Force Feedback emulátor? mire jó, érdemes e használni? -
#2169 Hi! Nekem az a problémám, hogy az első svéd pályán a jeges szakasz után, mindíg ugyan annál a pályarésznél kifagy a játék:( Ezek után jön egy üzenet, hogy a VPU-t nem sikerül visszaállítani és indítsam újra a gépet (ATI VPU Recover).
A többi kipróbált pálya végigmegy meg minden de a svéd első nem, és ismét mondanám, szinte miliméterre pontosan ugyan ott fagy ki a game.
Tapasztalt már valaki hasonlót? Hibás lenne a game-em?
Próbáltam más ReInstallt is de semmi nem vátltozott.
-
#2168 Hali.Nemtom beállitani a kormányomat jora:( Csak olyanra h. ha csontra forgatom akkor mozdul kocsi!! Tudna valaki segiteni ??? Elöre is THX -
#2167 ehh...nem gyenge halott topic ez... meglátszik hogy nem igazán sikerült ütősre a játék..) -
#2166 Persze,hogy van -
Attiska #2165 Sziasztok,
Ehhez van jól működő crack? A TOCA Race Driver 2-ből kiindulva... -
Jackson #2164 Nem tudja valaki a legjobb idők,hogy kerülnek fel a Codemasters Web liga honlapjára?Regisztrálni kell?Eredeti játék kell hozzá? -
#2163 Megoldottam -
#2162 Csáka.
Tom hogy nem ide tartozik,de akinek megvan a rally trophy az irja már le hogy hogy a picsába kell kocsikat betenni.
A bzf manager már megvan de nem vágom a témát.
Előre is kössz! -
#2161 akkor ne játssz vele -
#2160 haat, ahoz kepest, hogy még ütközést se kell figyelni a játéknak, elég szutyok a netkod is... csak mint az egész :D -
#2159 zsiiiir:) bejon a gamma.. nagyon is.. itt nyomtam nfsu val meg mittom en mikkel.. aztan kiprobaltam a 4 es colint.. hat leizzadtam.. az ujjam fajnak ugy szorongattam a csak medium erossegre allitott kormanyt.. huhh:) kiraly -
Hill #2158 Nem tudja vki mért fagy ki loading közben mikor tölti be a mapot?
Amúgy install is kb 3.-jára sikerült, aztán codec pusztítást kellett csinálni hogy el is induljon, most meg ez...
-
#2157 Nekem is ki írta, hogy rossz kötet tegyem be az előzöt, visszaraktam és ment tovább.
Csinálj a 4 lemezből egy iso-t és arról telepítsd. -
#2156 ja és eredetileg egy tömörített file-ban van az összes cd. azt kicsomizom,de wincommanderrel már ott is parázik. winace kicsomizza.. -
#2155 help me!
megvan a game, 4 cd, de nem lehet feltelepíteni. mindig,mikor a köv cd-t kéri kiírja,hogy rossz kötet,be kell tennem az első cd-t újra,aztán tudom a következőt berakni és így megy tovább. össze-vissza görcsöl. fostelep verziót kaptam,vagy lehet erre megoldás? -
#2154 van Carlos Sainz Rally is P -
#2153 sztem ez szebb is és jobb is mint a PC-s :D -
Lacika 79 #2152 Hűha. Még a végén valaki lemarad valami fontos infóról, mert tele offoljuk a topicot. Ehh. :( -
#2151 Mit jelent az Options menüben lévő "environment map"? -
#2150 ki offolja tele? -
Vlala #2149 Légyszi ne offoljátok tele! Köszi! -
Lacika 79 #2148 Ez nem lehet rossz. Mondjuk én a telefont csak beszélgetésre használom, ezért nem is foglalkozom ilyesmivel. Leragadtam egy Nokia 3510-nél. Ha fényképezni akarok, előveszem a digitális fényképezőt, ha játszani, akkor meg leülök a gép elé. :D