2267
  • Lacika 79
    Ugyanez volt nálam is a gond. Ha jól emléxem, a tűzfalat kellett kikapcsolni, és ment minden. Asszem ez volt a gubanc.
  • shaky
    Hali!

Letöltöttem a multi demót és helyi lan-on ki akartam próbálni, de nem lehet elindítani a gamét! Ha elindítom az egyik gépen a HOST-ot a másik gépen megjelenik a táblázatban a történés, de kapcsolódni nem engedi a gépeket a Join-felirat teljessen inaktív szürke marad és az istennek nem tudom rávenni az indításra! Miért van ez?

segítsen valaki!!!!
  • loser
    Szia. Szrintem kikéne probálnod másik driverrel.
  • Action
    Sziasztok!

Találkozott valaki olyan problémával hogy fent van a játék,minden faszán fut egészen addig amig felnem dugom a kormányt(MOMO) mert akkor egy idö után totál megfagy ,már cak a reset segit.Amig kormány nélkül játszottam addig egyszer sem fagyott le.
    Ötlet valaki??
    Elöre is THX
  • Laciiiiiii
  • Laciiiiiii
    Szal senki nem tugya h. mi lehet a baj ??? #2168 !!!!!
  • Danecay
    Már nincs fent a game de nem emlékszem ilyen lehetőségre ha szembetűnt volna bizonyára kipróbáltam volna de egyébként nem hiszem, hogy erről lenne szó.
    Beszerzem még 1x és kipróbálom azt, ha a frissen beszerzett példány is ezt csinálja akkor passz.
  • Met
    nem emlékszek, lehet d3d és opengl között választani
    ha igen tedd meg
  • Danecay
    Na ez a link már jó volt, de sajnos hiába tettem fel a Patch-et és butítottam le a grafikát annál a bizonyos résznél mégis kifagy a game :(
    Egyéb ötlet?
  • IMYke2.0.0.0
    1.1 Patch NoCD

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
  • Danecay
    Valaki nem tudna egy másik linket beszúrni az 1.01-es NoCD-hez mert az IMYke által belinkelt nem működik :(
  • Danecay
    Azt hittem valami konkrét beállításra gondoltál ami ezt a problémát okozhatja.
    Még mindíg érdekelne, hogy mi ez a Force Feedback emulátor? mire jó, érdemes e használni?
  • Met
    pálya részletesség, árnyékok látótávolság stb.
    amúgy butított grafikával jobb időket lehet menni, kipróbáltam
  • Danecay
    Dehogy veszem :) A többi pálya akkor miért megy normálisan?
    Na jó azért megpróbálom, a Patchet közben már letöltöttem, műár csak a NOCD van hátra.
    Ja a grafika butítása alatt pontosan mire céloztál?
  • IMYke2.0.0.0
    Igen van. 1.01 Patch & NoCD

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
  • Met
    Meg tedd fel a patch-et, asszem van:)
  • Met
    Vedd lejjebb a grafikát
  • Danecay
    Mi ez a Force Feedback emulátor? mire jó, érdemes e használni?
  • Danecay
    Hi! Nekem az a problémám, hogy az első svéd pályán a jeges szakasz után, mindíg ugyan annál a pályarésznél kifagy a játék:( Ezek után jön egy üzenet, hogy a VPU-t nem sikerül visszaállítani és indítsam újra a gépet (ATI VPU Recover).
    A többi kipróbált pálya végigmegy meg minden de a svéd első nem, és ismét mondanám, szinte miliméterre pontosan ugyan ott fagy ki a game.
    Tapasztalt már valaki hasonlót? Hibás lenne a game-em?
    Próbáltam más ReInstallt is de semmi nem vátltozott.
  • Laciiiiiii
    Hali.Nemtom beállitani a kormányomat jora:( Csak olyanra h. ha csontra forgatom akkor mozdul kocsi!! Tudna valaki segiteni ??? Elöre is THX
  • karikusz
    ehh...nem gyenge halott topic ez... meglátszik hogy nem igazán sikerült ütősre a játék..)
  • Glpetyus
    Persze,hogy van
  • Attiska
    Sziasztok,

Ehhez van jól működő crack? A TOCA Race Driver 2-ből kiindulva...
  • Jackson
    Nem tudja valaki a legjobb idők,hogy kerülnek fel a Codemasters Web liga honlapjára?Regisztrálni kell?Eredeti játék kell hozzá?
  • báttyó02
    Megoldottam
  • báttyó02
    Csáka.
    Tom hogy nem ide tartozik,de akinek megvan a rally trophy az irja már le hogy hogy a picsába kell kocsikat betenni.
    A bzf manager már megvan de nem vágom a témát.
    Előre is kössz!
  • Hentes Bill #2161
    akkor ne játssz vele
  • arty
    haat, ahoz kepest, hogy még ütközést se kell figyelni a játéknak, elég szutyok a netkod is... csak mint az egész :D
  • CSOCSO
    zsiiiir:) bejon a gamma.. nagyon is.. itt nyomtam nfsu val meg mittom en mikkel.. aztan kiprobaltam a 4 es colint.. hat leizzadtam.. az ujjam fajnak ugy szorongattam a csak medium erossegre allitott kormanyt.. huhh:) kiraly
  • Hill
    Nem tudja vki mért fagy ki loading közben mikor tölti be a mapot?

Amúgy install is kb 3.-jára sikerült, aztán codec pusztítást kellett csinálni hogy el is induljon, most meg ez...

• Met
    Nekem is ki írta, hogy rossz kötet tegyem be az előzöt, visszaraktam és ment tovább.
    Csinálj a 4 lemezből egy iso-t és arról telepítsd.
  • fm
    ja és eredetileg egy tömörített file-ban van az összes cd. azt kicsomizom,de wincommanderrel már ott is parázik. winace kicsomizza..
  • fm
    help me!

megvan a game, 4 cd, de nem lehet feltelepíteni. mindig,mikor a köv cd-t kéri kiírja,hogy rossz kötet,be kell tennem az első cd-t újra,aztán tudom a következőt berakni és így megy tovább. össze-vissza görcsöl. fostelep verziót kaptam,vagy lehet erre megoldás?
  • Breki33
    van Carlos Sainz Rally is P
  • arty
    sztem ez szebb is és jobb is mint a PC-s :D
  • Lacika 79
    Hűha. Még a végén valaki lemarad valami fontos infóról, mert tele offoljuk a topicot. Ehh. :(
  • báttyó02
    Mit jelent az Options menüben lévő "environment map"?
  • Breki33
    ki offolja tele?
  • Vlala #2149
    Légyszi ne offoljátok tele! Köszi!
  • Lacika 79
    Ez nem lehet rossz. Mondjuk én a telefont csak beszélgetésre használom, ezért nem is foglalkozom ilyesmivel. Leragadtam egy Nokia 3510-nél. Ha fényképezni akarok, előveszem a digitális fényképezőt, ha játszani, akkor meg leülök a gép elé. :D