Colin McRae Rally 04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meg sokmindent elrontana.Nem akarok belenyúlni az xp-be,kicsit félek tõle.Nincs tapasztalatom benne,viszont itt az SG fórumozók egy része anyázza a különbözö hibái miatt.Nekem semmi bajom az me-vel,eddig legalábbis nem volt vele semmi gondom.Egyedüli nagy hátránya,hogy lassan nem csinálnak hozzá ill. a hozzá kapcsolódó softwareekhez,hardwareekhez driver frissítéseket.Egyébként számomra rejtély,miért szarakodik a gamma kedden,mitõl lesz jó szerdán és mi által vezérelve szarik be csütörtökön,mindez ugyanazon a gépen,ugyanazokkal a beállításokkal,ugyanazon softwarekkel.
Pyx
xp? lehet hogy megoldaná..

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Sziasztok!Van egy nagy gondom a játékkal:mocskosul szaggat!!!Tudom most erre azt írnátok,hogy kevés a vasam,vagy cseréljek drivert,de ez most nem az "tészta"/szerintem/.Részletek:A gépem 1600xp,kx7,512ddr,4200ti 128,sb live 5.1,53.04 detonator.Amikor megjelent a demo felraktam és nagyon szaggatott fõleg kanyarban.Biztos nem ram dolog,mert a vinyóról nem tölt,de viszont az akadozás "típusa" olyan mintha töltögetne folyamatosan a memóriába/közben a hang is elég érdekessen akadozik,recseg/.Ezután felraktam a mostani 53.04-et/többel is próbáltam/,de nem lett jobb,viszont utánna egyik napról a másikra valami miatt megjavult,teljesen folyamatossan ment full graffal.Nem tudttam kiszûrni mi történt,de jó lett.Majd jött egy már amúgy is betervezett winfos-me reinstall és láss csodát megint ki*aszottúl akadozik a graf és a hang is,igaz hogy most az egész játékkal,dehát akkor is.Pedig ugyanazokat a drivereket raktam fel hangkártyához,videókárolyhoz,mint ami fent volt akkor,amikor már egyszer JÓ volt.Most akkor mi a f*sz van?Én például a hangkártyára gondolok,mert akkor akadozik a legjobban,ha sok a hang egyszerre/durrog a kipuff,pofázik a navigátor stb/.A 24bites lógó mi a szar a játék elején.Arra van kiélezve a hang és esetleg ezért szarakodik?A Live-hoz sajnos nincs újabb driver,még a hivatalos oldalon se.Nehogymán vegyek egy Audigyt ezért!Visszaolvasva azt látom,hogy hasonló konfigon viszonylag jól megy a gém.Bocs hogyha hosszú voltam,de kicsit ideges vagyok hogy mostamában minden játékkal csak a szarakodás van.A válaszokat elõre is megköszönöm!
neozed
KM/H ?
Vagy olyan nincs?

nagykispeter
CMR 3 10/3
CMR 4 10/4

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Még ,ha meg akarnád vásárolni akkor megértem ,de azért ,hogy le töltsed e vagy sem az egy kicsit lol.

oneal1
kódot plíííz😄

!Forza Ferrari!

bazza
Hát igen...
Vacilálok, hogy letöltsem-e....
NA vélemény?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Met
LOL
Ez komoly?😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

bazza
Vki leírná nekem a CMR3 és CMR4 összehasonlítását? Pro és Kontra!
CMR 3= 10/?
CMR 4= 10/?

Köszi!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Csabesz6
A profil készítés elején kell beállítani.Ha érted mire gondolok.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

ricsi1
mikor kapok új kocsikat?

Sziasztok
csabesz6 akkor irmd már le pls , hogy hol kell a km/h ra átállítani mert eddig nem sikerült megtalálom .(A demóban sem)

Thx elõre is

Csabesz6
Át lehet állítani km/h-ra(legalábbis a demóban biztos)

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Breki33
megtaláltad na
Breki33
hát igen
lássuk miis van
GPL
Nascar
modok
RT
C2

csupar arcade xar :-)))

amúgy gratulálok megtaláktad a Colin4 legnagyobb hibáját az úgynevezett lepkeeffektust és ráfogtad egy kis patchra P
bodesz
látom te az ARCADE hoz vagy szokva 100%-osan ami nagyon tré

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

bodesz
LOL mert nem latod hogy a kocsi nem mozog camerahackal csak a pálya kocsi egyhelyben van legalábbis úgy néz ki

Breki33
azzal :-)

és miért szar?
lol
bodesz
mivel lehet mozgatni mert én nem tudom csak camerahackal de az meg sz@r

bodesz
oh THX nem olvasatm kb 1 hete bocs all

Breki33
talán olvasd el mirõl szól ez az egész

a kamerát simán játék közben mozgathatod
de nemtom mi köze ennek a "realisztika"-hoz

Amûgy érdekes, hogy mindenki a bhmotorsportrol linkeli
a képek a progi oldaláról valók amúgy
bodesz
sehol se ez is gond sajna

zaki
van, olvasgass egy kicsit itt

magus755
hello nekem van hozzá kodjaim ha megmondod hova küldjem elküldöm neked!!!!

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

bodesz
magyarosítás van már? ha van 1 link jól esne vagy dobj meg 1 mailel amiben a filet elküldöd mail:[email protected]
kösz ha van

magus755
szevasztok valaki megtudná mondani nekem hol lehet átálitani a játékban a mph-át,kmh-ra????

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

bodesz
ááá a camerahack-al nagyon gáz az egész game szerintem nincs realisztika semennyire se de anélkül király és az a baj a camerhackban hogy nem a kocsi középpontjára irányul a camera hanem az egész kocsira szóval ez javításra szorul

IMYke2.0.0.0
Colin McRae Rally 04 Camera Hack

De lejjebb már közölték!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ezt hogy? 😊

oneal1
játékhoz kinek van összes autó meg pálya kódja??

!Forza Ferrari!

Az a pótkerekes nézet tényleg faszság, de a motorháztetõs jó.

oneal1
OK KÖSZI

!Forza Ferrari!

Pyx

Imremagdi
honnan szedted le az uj kameraállásokat ?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Breki33
miértis? :-)
ricsi1
újhangok?honnét?

ricsi1
hmm..kisé le vagy maradva

ricsi1
van magyarítás?honnét?
honnan vannak ezek a kocsik?

Breki33
jók ezek az úk kamerák

Igy már az új hangokkal és eredeti driver-ekkel, élvezhetõ
gabber_saviola
nagycegtol kisjatek, neves peldaja kolinmekkren ralli negy es a harom

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Met
Ha nem úgy állsz hozzá, hogy egy igazi szimulátor akkor jó.
Hangulatos, szép, el lehet vele szórakozgatni😊

Met
Lehet nyomni vele, csak a profilerben vedd ki a pipát a use combinated pedals elõl.

nekem tetszik... :-)

Pyx
sztem nem gáz!

IMYke2.0.0.0
CSOCSO: Igen, eléggé. Bár, jobb mint a 3-as volt... magam is tapasztaltam.

nagykispeter: Nézz át a magyarítás topikba.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

nagykispeter
Szia!Bocsi a tavarásért,de ha Nekem is eltudnád küldeni a magyarítást nagyon örülnék és nagyon megköszönném!Angoltudásom az majdnem nulla (nekem még az orsz volt a kötelezõ)!Szóval ha birod kûld már el légyszi!Címem:[email protected]

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

CSOCSO
annyira gaz?
IMYke2.0.0.0
Inkább a Painkillerre pazarold az idõdet, az is 3CD-s és jobban megéri, mint ez.

CSOCSO
nagyon szar ez a gamez?? most akarom leszedni...