2267
-
Chaos Mad #1627 hohohóóó!!.. milyen wrc modrol van szo? :) -
#1626 Nem ,fasznak nem teszik fel vmi normalis serverre.... -
Caponee #1625 Sikerült leszedni valakinek a Wrc modot? -
Chaos Mad #1624 na most hogy beszereztem a játékot, semmi baj nincs vele, nem tom tinektek milyen kodek hibáitok vannak (már akinek van) de nekem tök királyul megy az egész, söt még a hang is jo, nem ugy mint a demoban. a viz föcsölés pedig egyre jobb lesz, még a végén csinálnak valami jot is:) -
#1623 Az SB Live-et nem sok minden kezeli normalisan manapsag. Kapcsold ki a hardware-res hang gyorsitast, talan/elvileg jo lesz. -
Caponee #1622 Azért ne ad fel ilyen könnyen. Bár hogyha a Starcraft ennyire bejön akkor jó lett volna egy alaplapra integrált videó kártya. -
#1621 Szevasztok!
Én most úgy utálom ezt a gamet, hogy be kell írjak ide is .
Azért az mégis nagy luxus, hogy ezer hozzászólást kell végigolvasnom, hogy egy "HÍRES, KIRÁLY, BEST" genya játék elinduljon...
A telepítés során csak 3x fagyott meg.. majd olvasgatás, forumozás..nincs KÉP! Sebaj, nem adtam fel, lett kép! No akkor most már játék ezerrel!!! DEHOGY!!
Colin 3 és 4? a menu után ugyanaz a szar hang, recseg, ropog..és akkor nincs fenn se Ace, se semmi..nesze Creative! Logo, az bezzeg van, SB Live 5.1 nem jó neki?!! Jah -megint elfelejtettem- biztos a codec...újabb olvasgatás...WM codec, majd megoldja.
Hát pont odáig jutottam, míg az első pályán 2x meg nem fagyott az egész gép.
Ezért dolgoztam, spóroltam, GF4 Ti4200??!
El kéne gondolkozni a játékfejlesztőknek, mielőtt elkérnek 10e forintot...visszarakom a Starcraft-ot, a következő 10 évben még megleszek vele...
Természetesen nem ti vagytok a hibásak, csak hát ez a véleményem. -
#1620 mondjuk ezis headoff -
#1619 klikk -
#1618 Én is ezt szeretném megkérdezni, mert a bhmotorsport-os linken már nem található meg a mod :( Ha valakinek megvan, nem tudná feltölteni valahová? -
#1617 Azért ez már mindennek az alja, hogy valaki warezol és még a cd árát is sajnálja. :(( -
#1616 Vagy ott lakik a határ mellett... :D -
#1615 Gondolom nem 4CD-t vesz hanem 400-at. Ugy megeri;) -
Caponee #1614 Áruld el pls mivel vagy kivel utazol?? Mert ha neked megéri kimenni cd-t venni a Collinhoz akkor te tudsz valamit amit senki más.. -
Vlala #1613 Tök jó, holnapután kapom a gamet. Shit, 4 cd-m ismét oda... Mehetek megint külföldre 63 Ft-os CD-kért. -
keroka #1612 Valaki tud valamilyen Mirrort a mod-hoz? -
#1611 nem jön a cucc -
#1610 nem tiltottam neki,de a lényeg hogy megy. -
#1609 Csak jelzem: a Játék is felteszi a WM kodeket, ha nem tíltod le neki! Csak illik elolvasni a telepítők üzeneteit is!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
#1608 nm -
#1607 na megvan,felraktam a wmencodert ujraraktam az egész szart és elindult!köszönöm a segitséget. -
#1606 előszőr próbáld meg letiltani
de valószinűbb a codec-es dolog -
#1605 nem sikeerült,a hangkártyával mit kéne csinálni? -
#1604 köszi,remélem sikerül! -
#1603 WMEncoder telepítése (ez a media player 9 dekoder)
felelőséget nem vállalok egy fórumon olvastam
de többeknek segített ott -
#1602 Breki
na figyi, ha nem megy sem ace leszedésével, se hangkari felrakásával próbáld meg
ezt felrakni. -
#1601 megcsillant egy kis reményforrást aztán lelép,kösz breki:) -
#1600 Aztán kiderül, az egész egy video, meg néhány kilóbájtnyi egyéb...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
#1599 ja lejött már 12 MB -
#1598 na breki mire jottél rá? -
#1597 Lejött már Breki????
mIRC-re gyere már ma mert mindenki hiányol!! El fognak felejteni ha ezt így folytatod:))).... -
#1596 nekem nem megy,bármit is csinálok.ötlet? -
#1595 ehhe latom ti is cumiztok a mod-al :DD
10 perc - 0.06 mega -
#1594 hány Mb tartasz ? én 9, 3 Mb 2 óra 18 paerc alatt -
#1593 kegyetlen szarul jön arról a címről -
#1592 7,3 Mb tartok, teljes mérte 113 MB -
#1591 miéz a türelmetlenség sajtmester? :-)
Hova lett a lágy fanyarság? P -
#1590 Lejött má valakinek??? -
#1589 aki kérdezte a feketeséget megy már?
mert van egy tippem rá mi lehet -
#1588 az nekem le nem jön (Freestartom van)normális időn belül.Egy 36 MB-s demot kb 9 óra alatt tölt le szóval.....