Colin McRae Rally 04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Nem semmi gyerek vagy, ha neked MÁS kell ahhoz, hogy megmondja (ráadásul jó távolról!), hogy ne használj CapsLock-ot... mert magadtól nem jut eszedbe úgy beírni a dolgokat, ahogy látod!
Gratulálok, és a reagálásodhoz is, ami egy jóllakott, segberúgott óvodás szintjét éri el maximum!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Alexease fölvilágosított, hogy be kell nyomni azt a kibaszott CapsLock-ot bazdmeg!

#1544\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
1. Lejátszol legalább egy kibaszott rally-t.
2. Bemégy az Options / Secrets menüpontba és a ott megnézed a hozzáférési kódot.
3. Elindítod a Cheat Generatort.
4. Beírod a "Secret Access Code" utáni mezõbe
5. Felül megkapod az összes egyéni kódot, és azokat beírod a Játék "Options" / "Secrets" menüpontjában...
Mi ebben bonyolult?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az aktiváló kódod egyéni, az enyémmel semmire sem mész!
Írd be a kódodat a Cheat Generatorbe-az pedig kiadja a betükombinációkat az adott cheatekhez és mindegyiket egyenként be kell gépelned, és engedélyezned a Játékban! (Fenti menüpont...)
Én a magyarítás ellenõrzéséhez már használtam is, mûxik.

úgy csinálom, ahogy le van írva, de nem fogadja el a kódokat!
segítsetek lécci!
Amúgy, nincs mit a fordítást...
"Fusson a háttérben" kapcsolót pedig nem találtam a kamerahekkben. Amúgy ezzel szenvedek: cmr4camhack1.1. A CMR4 egy tört játék, a HDC-rõl szedtem le. Ez számít valamit?
2) Edit options if needed (check HotKeys) = Módosítsd az opciókat, ha szükséges (nézd meg a Gyorsgombokat)
3) Start CMR4 then press * (suggesting defaults) to enable new cameras = Indítsd a Colin McRae 04-et és nyomd meg a " * " -ot (az alapértelmezett gombok alapján), hogy engedélyezd az új kamerákat
4) Switch to the External view in-game = Válts át Belsõ nézetre a Játékban - megjegyzés: ez alapból is benne van ugye a játékban...
4) You can safely Alt-Tab from CMR4 and change settings
at any time = Nyugodtan tudod az Alt+Tab kombinációt használni a CMR4-bõl való kilépéshez és a beállításokat bármikor módosíthatod
5) You can press / (numpad divide) to disable new cameras and return to defaults = Amikor akarod, megnyomhatod a " / " (numerikaus pad perjele) gombot, hogy letíltsd az új kamerákat és visszatérj az alapértelmezettekhez.
E N N Y I
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
állítsd be a hotkeyeket
pl ilyesmire
F1 Bekapcs
F2 Kikapcs
W Elõre
S Hátra
A Balra
D Jobbra mozgatás
Insert Fel
Delete Le
Home
End Alaphelyzet asszem
Ezeket elmented
Fusson a háttérben aztán indítod a progit
2) Edit options if needed (check HotKeys)
3) Start CMR4 then press * (suggesting defaults) to enable new cameras
4) Switch to the External view in-game
4) You can safely Alt-Tab from CMR4 and change settings
at any time
5) You can press / (numpad divide) to disable new cameras and return to defaults
de kétlem, hogy mindig be kéne állítani
egyszer belövi a dxdiagban basic-ra és kész
Isten pedig nem leszek, különösen Húsvétkor PPPPPPPP
Jo jatekot!
Elkepzelheto, hogy ez lenne a gondja, de nem hiszem, mert neha elindul. 10bol 5x elindul...😞
Azt tudod, hogy a legfrisebb drivereket nem Geforce 2 GTS-re optimalizálják.
Szval lehet, hogy egy régebbivel jobban járnál.
A helyedben leszedném a drivert és hagynám az xp-t rakja fel õ, és megnézném megy-e.
Persze azt mindenképpen fríssítsd!
figyi ha letiltod a hangkártyát akkor is szaggat?
a grafikánál használsz AA-t?
Amúgy nem kell félni az XP-tõl P
Szeretnek segitseget kerni!
Elore is elnezest, hogy nem olvastam vissza mindent, de azert atfutottam es nem talaltam az en problemamra valaszt.
A problema a kovetkezo: Elinditom a jatekot, minden rendben van, elindul, beallitom az autot, palyat, majd Start!
No igen, de ilyenkor felulrol egy masodpercre latom a kocsim, a rajtvonalat, nezoket, stb, utana fekete minden, es visszarak a winbe.
Nem tudom mi lehet a gond
Config: AMD 2200XP, 512 DDR, KD-7, Geforce 2 GTS 7700.
Most raktam fel a legfrisebb detonatort, de igy sem megy😞
Koszonom a segitseget elore is!
Udv
Crap!