Colin McRae Rally 04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
nyamm
köszi
Pyx

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Patesz
Nem lehet átálítani a game -et 1024*768 -ba????

Imremagdi
magyaritásod mikor lesz kész ?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

IMYke2.0.0.0
Bazdmeg te, láma. Igyál meg egy kis narancslevet és menj aludni, mert fellõtték a pizsamát...
Nem semmi gyerek vagy, ha neked MÁS kell ahhoz, hogy megmondja (ráadásul jó távolról!), hogy ne használj CapsLock-ot... mert magadtól nem jut eszedbe úgy beírni a dolgokat, ahogy látod!
Gratulálok, és a reagálásodhoz is, ami egy jóllakott, segberúgott óvodás szintjét éri el maximum!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Breki33
+n
Breki33
dehogynem
a HSW írta egy srác, hogy meg akarja csinálni
Csabesz6
Köszi!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Alexease
Itt erdeklodj: Programok beszerzese
Alexease
Minek egy autos jatekhoz magyaritas?!?! Esetleg ha meg a navigator lenne magyarul, de az meg nagyon nem valoszinu😊)
Csabesz6
SEGÍTSÉG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!#1544

neozed
Nem veszekedni!!
Viszont kéne colin 4 magyarítás :-)

Zetorg
lenyomtam egy kibaszott rallyt és beírtam a kibaszott kódot, de nem mûködött!
Alexease fölvilágosított, hogy be kell nyomni azt a kibaszott CapsLock-ot bazdmeg!

oneal1
és ho lez a generátor?

!Forza Ferrari!

Bocs, de túl gyors voltál vagy én írok lassan. Köszönöm a segítséged 😊IMYke, hol van meg a JÓ magyarítás a Colin4-hez? Az is kellene 😊
Csabesz6
walaki#1544

IMYke2.0.0.0
Hát akkor béna vagy. Már megbocsáss... Ehhez ugyanis nem kell diploma.

1. Lejátszol legalább egy kibaszott rally-t.
2. Bemégy az Options / Secrets menüpontba és a ott megnézed a hozzáférési kódot.
3. Elindítod a Cheat Generatort.
4. Beírod a "Secret Access Code" utáni mezõbe
5. Felül megkapod az összes egyéni kódot, és azokat beírod a Játék "Options" / "Secrets" menüpontjában...

Mi ebben bonyolult?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zetorg
tényleg!
köszi

Zetorg
ugyan ezt csináltam, de nem fogadja el!

Alexease
CapsLock 😉
IMYke2.0.0.0
A játék kiírja neked az aktiváló kódot! Mégpedig az "Options" - "Secrets" menüpont alatt...
Az aktiváló kódod egyéni, az enyémmel semmire sem mész!
Írd be a kódodat a Cheat Generatorbe-az pedig kiadja a betükombinációkat az adott cheatekhez és mindegyiket egyenként be kell gépelned, és engedélyezned a Játékban! (Fenti menüpont...)
Én a magyarítás ellenõrzéséhez már használtam is, mûxik.

Zetorg
mûködik valakinek a cheat generator?
úgy csinálom, ahogy le van írva, de nem fogadja el a kódokat!
segítsetek lécci!

Csabesz6
Valaki legyen szíves ha ideje engedi (és van hozzá türelme)küldjön nekem egy mailt([email protected])és magyarázza el legyen szíves a letölthetõ ISO játékok használatát(milyen progi kell hozzájuk stb)és hogy honnan lehet ilyeneket letölteni.NAGYON hálás lennék ha valaki segítene ugyanis nagyon láma vagyok az ilyenekhez.Bocs az OFF-ért!

IMYke2.0.0.0
Semmit.

Amúgy, nincs mit a fordítást...

A játékba belépve sajnos nem történik semmi. Kontrollerként egy Logitech-pad van konfigurálva. Átváltottam billentyûzetre is a játékot, de a beállított hotkey-ek hatástalanok maradtak. A kamerahekk csinál egy config.ini fájlt, azzal mit kell csinálni? Ez a cucc kifog rajtam, pedig a jól bevált motorháztetõ kamerára szükségem lenne nagyon.
"Fusson a háttérben" kapcsolót pedig nem találtam a kamerahekkben. Amúgy ezzel szenvedek: cmr4camhack1.1. A CMR4 egy tört játék, a HDC-rõl szedtem le. Ez számít valamit?
Breki33
köszönjük

egy megjegyzés, nekem külsõböl is átrakja
IMYke2.0.0.0
Nem lehet beállítani a km/h vs. mp/h dolgot!

Breki33
matula bácsi mondta egyszer:
nem beszél a gyomráról az akinek nincs gyomorrontása...
IMYke2.0.0.0
1) Run Trainer/Hack (and always leave running or it will not work) = Futtasd a Trainert/Hacket (és hagyd mindig futni vagy nem fog mûködni)
2) Edit options if needed (check HotKeys) = Módosítsd az opciókat, ha szükséges (nézd meg a Gyorsgombokat)
3) Start CMR4 then press * (suggesting defaults) to enable new cameras = Indítsd a Colin McRae 04-et és nyomd meg a " * " -ot (az alapértelmezett gombok alapján), hogy engedélyezd az új kamerákat
4) Switch to the External view in-game = Válts át Belsõ nézetre a Játékban - megjegyzés: ez alapból is benne van ugye a játékban...
4) You can safely Alt-Tab from CMR4 and change settings
at any time = Nyugodtan tudod az Alt+Tab kombinációt használni a CMR4-bõl való kilépéshez és a beállításokat bármikor módosíthatod
5) You can press / (numpad divide) to disable new cameras and return to defaults = Amikor akarod, megnyomhatod a " / " (numerikaus pad perjele) gombot, hogy letíltsd az új kamerákat és visszatérj az alapértelmezettekhez.

E N N Y I

Clava
Szasztok Nekem full zsírul megy a gamma nemtom 1eseknek mibaja van vele pedig nincs egy erõmûvem. nah lényeg a lényeg télleg csak az elején lehet beállítani hogy KM/h vagy Mph-be mérje hogy mennyit tol a gép?

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

Breki33
inditsd el
állítsd be a hotkeyeket
pl ilyesmire
F1 Bekapcs
F2 Kikapcs
W Elõre
S Hátra
A Balra
D Jobbra mozgatás
Insert Fel
Delete Le
Home
End Alaphelyzet asszem
Ezeket elmented

Fusson a háttérben aztán indítod a progit
Aranyból van a szíved. Ezt az infófájlt én is megtaláltam és át is olvastam vagy 20-szor, de sajna az angoltudásom kissé szar. Esetleg érthetõ nyelven légyszi.
IMYke2.0.0.0
1) Run Trainer/Hack (and always leave running or it will not work)

2) Edit options if needed (check HotKeys)

3) Start CMR4 then press * (suggesting defaults) to enable new cameras

4) Switch to the External view in-game

4) You can safely Alt-Tab from CMR4 and change settings
at any time

5) You can press / (numpad divide) to disable new cameras and return to defaults

Hogy a büdös bánatba kell a kamera hekket használni?
Breki33
nem ne ott
már értem miért kell mindig újra
a dxdiagban kell !!!
Breki33
igen ez így van, de azért tiltettam le velev mert úgy egybõl kiderül

de kétlem, hogy mindig be kéne állítani
egyszer belövi a dxdiagban basic-ra és kész

Isten pedig nem leszek, különösen Húsvétkor PPPPPPPP
Szerintem egy kicsit tompáb a hang de csak a problémás gamákbban használom.Az égben nagyobb buli játszanni az elenfelek tudása szerencséje kézelfoghatobb.Probáld ki!!!!!
Így most jó.Azt megtudnád mondani,hogy a hangminõség játékokban,zenében mennyire változik,ha változik egyátalán?Itt a játék során nem tapasztaltam változást,vagy csak botfülû vagyok.Az online nyomulásban nem sok jóval tudlak vígasztalni,sajnos nem vagyok egy neten gamézó személy,inkább a single stuffokat részesítem elõnyben,de azért köszi a segítséget./Ez jó hosszú mondatra sikerült/
Vezérlö pult/hangok és audioezközök/hangszóró beállitása speciális/teljesitmény/hardvergyorsitás.nekem 2 .nál van teratecdmx1024 a kareszom.sok szerencsét.Ha jo nyomhatnánk online.
Nagy marhaságot fogok kérdezni:Hol találom ezt a beállítást?A rendszereszközökbe nincs,a multimédiában nincs.Nem a DXDIAG-ra gondolsz,ahol van egy csúszka?Ha erre gondolsz,akkor mondom,hogy ott már egyszer jártam és lentebb vettem két egységgel.Ugyanúgy akadozott.Egyedül most megy jól,csak így hang nélkül elég szar játszani.Szerinted mi lehet a gond?Nem szereti a játék a Live-ot?/más gamenél nincs gond/
Nemkel letiltanni elég ha a hangtulajdonságoknál lejebb vesszed a hardveres gyorsitást .Én igy használom az összes codemasters játéknál. Minden gép ujra inditásnál be kel lönni.
Breki33 Isten vagy!Letiltottam a hangkártyát és teljesen jól megy.Jól gondoltam hogy a hang körül lehet valami.Ha a tippedet is megosztanád velem azt megköszönöm.Ha esetleg valami kezelési hiba lehet,akkor nemtudom számít-e,hogy a héten cserélem le a deszkát Nf7-re+2500Bartonra.
Crap
Visszavettem a grafikat, 640 re, ugy megy😊 visszaraktam 1024 re highra ugy is. nem ertem mi volt a gondja, Koszonom a segitseget!
Jo jatekot!

Breki33
nm

ha úgy menne van tippem
Próbáltam már úgy is,hogy levettem a graf részletességét,az anisot,és az aa is.Ugyanolyan szar volt,tehát abban biztos vagyok hogy a gép elég hozzá.Amúgy minden más játék tökéletesen fut.A hangkártya letiltását azért kipróbálom,és köszi,hogy próbáltatok segíteni.
Crap
"Supported 32MB graphics card"
Elkepzelheto, hogy ez lenne a gondja, de nem hiszem, mert neha elindul. 10bol 5x elindul...😞

Breki33
Erre sajnos nemtudok semmi okosat, de lehet kevés neki a kártya.

Azt tudod, hogy a legfrisebb drivereket nem Geforce 2 GTS-re optimalizálják.
Szval lehet, hogy egy régebbivel jobban járnál.
A helyedben leszedném a drivert és hagynám az xp-t rakja fel õ, és megnézném megy-e.
Persze azt mindenképpen fríssítsd!
Breki33
a me az egyik bevalottan legroszabb operációs rendszere a picipuhának

figyi ha letiltod a hangkártyát akkor is szaggat?
a grafikánál használsz AA-t?

Amúgy nem kell félni az XP-tõl P
Crap
Sziasztok!

Szeretnek segitseget kerni!
Elore is elnezest, hogy nem olvastam vissza mindent, de azert atfutottam es nem talaltam az en problemamra valaszt.
A problema a kovetkezo: Elinditom a jatekot, minden rendben van, elindul, beallitom az autot, palyat, majd Start!
No igen, de ilyenkor felulrol egy masodpercre latom a kocsim, a rajtvonalat, nezoket, stb, utana fekete minden, es visszarak a winbe.
Nem tudom mi lehet a gond
Config: AMD 2200XP, 512 DDR, KD-7, Geforce 2 GTS 7700.
Most raktam fel a legfrisebb detonatort, de igy sem megy😞
Koszonom a segitseget elore is!
Udv
Crap!