Gladiator: Sword of Vengeance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

johnny quest
Nem tudom találkozott-e valaki a problémával (én sajnos megint valami ATi-s hülyeségre gondolok ) az aclaim logo és még egy képernyõ felvillanása után egyszerûen kilép a játék mindenféle hiabaüzenet hagyása nélkül. Valaki esetleg tudja a megoldást? Légyszi ha tud segítsen vki mert fontos lenne

Fel feleim, látjátok szümtüchel, isa az rhemény:

Conan, az új hentisten ?

johnny quest
Nem tudom találkozott-e valaki a problémával (én sajnos megint valami ATi-s hülyeségre gondolok ) az aclaim logo és még egy képernyõ felvillanása után egyszerûen kilép a játék mindenféle hiabaüzenet hagyása nélkül. Valaki esetleg tudja a megoldást? Légyszi ha tud segítsen vki mert fontos lenne.

köszi

johnny quest
Nem tudom találkozott-e valaki a problémával (én sajnos megint valami ATi-s hülyeségre gondolok ) az aclaim logo és még egy képernyõ felvillanása után egyszerûen kilép a játék mindenféle hiabaüzenet hagyása nélkül. Valaki esetleg tudja a megoldást?

HuAn82
"csak nehany felig mozgo kockaval megyek, lengetek egy haromszoget, es akkor villognak az ötszögek elottem."

Ez jó szöveg!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Hmuda
Akkor hagyjuk. Abban viszont egyezünk meg, hogy az átirat szörnyû. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

MerlinW
nekem az a bajom hogy néha egy-egy bunyó után beálla a karakterem és semelyik kurzorra nem reagál... ilyenkor quit game, load game... és kezdhetem az adott szintet elölrõl...grrrrr

Valaki?

[merlinw.org]

musha
jajaja. nekem ez a két problémám volt a játékkal: az install helyének megadása, illetve amíg az irányításra rájöttem. ha van, akkor szerintem kimondottan jobb joypad-del nyomni.

musha
akkor meg mirõl is beszélünk? 😊
a Romolus és Remus-os részig egy 10 perc alatt el lehet jutni. utána kezdõdik a játék 😊

Egyébként a haverommal mi is néztünk nagyot amikor inditásnál a START gomb lenyomását kéri.
Mellesleg szerintem nem rossz progi.Jo kis gyilok,de nem kell tõle semmi extrát várni.Ugyis mondhatnám egynek jó.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Üdv!
Véletlenül nem egy mx 440-es kártyád van?Mert nekem azzal csinált hasonlót.A gépigénynél ir is valamit az mx-el kapcsolatban,gondolom hogy nem igen preferálja a progi.
Ha más kártyád van akkor passz...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hmuda
Ki9m mondta, hogy játszok vele? Én kkeményen addig bírtam, hogy eljutok Romolus és Remus ötvenórás, elhajthatatlan monológjáig, aztán totál elegem lett.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

musha
arról már nem is beszélek, hogy ha ennyire szarnak találod, akkor minek játszol vele?! meg fõleg minek fikázod?

musha
jaj ne már. komolyan nem látsz különbséget?
vagy úgy gondolod, hogy idõvel a mûfajnak is változni kéne? hülyeség. gondolj bele!

Hmuda
(golden axe mikori és ez mikori?)

musha
nem értem még mindig a problémát. te most szerepjátékot vársz tõle? ha már a Golden Axe-es példánál maradunk, ott 3 mozdulatod volt, oszt szevassz. és mégis jó volt. itt kicsivel több mozdulat van, és azért nekem volt néhány rész, ahol vért izzadva sikerült csak továbbmennem.

most úgy néz ki, mintha egekbe magasztalnám a játékot, de nem: egyszerûen csak nem értem a fikázást. rossznak egyáltalán nem rossz, sõt, MÛFAJÁN BELÜL szerintem teljesen jó.

musha
okoska, nem csak a nextet nyomogattam, hidd el. igen, ki lehet választani más meghajtót nálam is, csak ha nem a c-t választom, akkor az install méretére 0 byte-ot ír ki akármit csinálok (és természetesen nem is enged tovább). ha visszaállítom a c-re, akkor már rendesen jelöli.
ne nézzük már ennyire seggfejnek egymást.

Hmuda
Hát. Hadd ne részletezzem azt, hogy 500-adjára nyomom el tökugyanazt a kombót az ötszázadik tökugyanolyan ellenfélre a rohadtul unlamas pályákon. Nem csak az átirat a szar.

musha
az átirat szar, a játék nem, nagy különbség. amúgy játék közben semmi probléma nincs.

magus
nalam inditaskor fekete kepernyo, csak az zene szol. egyszer osszevissza nyomogattam a gombokat akkor bejott a jatek, de nem tolti be a texturakat, csak nehany felig mozgo kockaval megyek, lengetek egy haromszoget, es akkor villognak az ötszögek elottem. kb ennyi

Hmuda
A golden axe nekem alapmû, de az jó volt. Ez meg szar. Ne próbálja nekem senki bemagyarázni, hogy még tapsoljak is egy olyan konzolátirathoz, ahhol holmi hülye start gombok nyomogatását követelik tõlem. Ezt még elviselném egy emulátor használatakor. De ez egy PCre átírt játék csessze meg! Azért elvárná az ember, hogy rendesen legyen megoldva.

musha
engem amúgy egy dolog bosszantott, de az nem kicsit: CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a C meghajtóra lehet felrakni. Máshova SEMMI esély nincs. Sehogy. Amikor ezt megláttam, akkor hirtelen felindulásomban majdnem nyomtam egy kurva nagy törlést, de már túltettem magam rajta 😊

musha
Szerintem meg nem 😊
Kétségtelenül egysíkú, de a jelek szerint te például sosem szeretted a Golden Axe-et.
EMBEREK: EZ A JÁTÉK A HENTELÉSRÕL SZÓL! AKI AUTÓVERSENYT, RPG-T, BÉZBÓL JÁTÉKOT VÁR, AZ NE JÁTSSZON VELE!!!

Sephi
Az a baj hogy ez a jatek pontosan olyan mint ahogy kezdodik. Non-stop hent es mar olyan unalmassa valik hogy az borzalom. A story linealis szal vagy jobra vagy balra lehet haladni a palyakkal. Szertinem baszott szar 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

mrteo
nekem a jobbShift melletti gombra lép be...
Viszont megcsináltam egy pályát ami után bent állok a körben és nem tudok csinálni semmit. volt aki nem törölte le már az elején, és idáig eljutott?

A nők olyanok mint a parkolóhely: ami jó az foglalt, ami szabad az vagy rokkant, vagy fizetős

na nekem mar az press startnal megyult vele a bajom
hulye, kocsog kolzolatirat ,az iranyitas borzaszto sz@r,
tenyleg van menu? hat azt nem sikerult elohoznom 😛
Kilepes sem ment, miert is raknak a menut escre a vegen meg megtalaja valaki.
Pedig a fu meg rajta a feny effekt az nagyon szep.

May the force serve you well!

Hmuda
Meg kicsit felháborító, hogy entert nyomok a controlsnál, erre visszabasz a fõmenübe.

Hmuda
Nalátod, egy rendes játékban ez nem így mûködne. Ezek egérrõl még a hírekben se hallottak. 😛PP

Bandew
Ja és még valami. Annyira szar ez a játék, hogy már le is töröltem. 😄

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Oké megvan!
Amugy az irányítást lehet változtatni.
Bemész a control menube, kiválasztod a cselekvés típusát, majd a jobb nyíl gombbal átmész a bekonfigolt gombra, itt pedig egyszerûen lenyomod a kívánt gombot. Nem kell entert se nyomni.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Hmuda
Én kb fél órán keresztül nyomogattam mindent mire egyáltalán hajlandó volt megmozdulni.

Bandew
Az a start gomb nekem magas. Ezt nem lehet billentyûvel játszani? Csak mert én nyomogattam minden szart és nem sikerült.

Forrest Tomee
1et értek. Iszonyat szar az irányítás, nekem állandóan le is állt csak csapkodni tudtam az elõre hátra lefagyott.
Akik ezt átírták, többet nem engedném a PC piacra.

Hmuda
Kipróbáltam és ennél szarabb játékot még nem sokat láttam. A leundorítóbb konzolos fos és nemcsak a hanyag és az idegesítõen szar irányítás miatt (amikor a START gombot kezdte emlegetni, azonnal, tudtam, hogy ennek a játéknak lõttek), de az okádék átirat miatt is. Nemtudom hogyan volt képük ilyesmivel kijönni egyáltalán. Az irányításon nem lehet változtatni, pedig nagyon siralmasan van bekonfigurálva.

Szóval csak azoknak tudom ajánlani, akik krónikus mazochisták.

nekem 52.xx nemtom menyi van a hwsw.hu-rol le lehet tolteni

grayfox
valaki aki játszik, és nvidia kártyája van modnja meg pls milyen drivert használ, mert egy ismerosnel 45.23+98 kombinacioval nem megy a jatek, az elején vmilyen windows media series instll disket kér.. (amugy felraktam minden ilyen szar 9-es media playert, filereket stb) de nem indul, nagy semmi.
nalam otthon xp+catalyst simán megy.
vki help pls

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

hykao
KÉPEKET!!!
zaki
na majd mindjárt átírom, mert ez így tényleg helytelen 😊

GLADIATOR: SWORD OF VENGEANCE

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

na vegre valaki aki osztja a velemenyem 😄 nekem is bejon a game bar neha ha oszenyomkodok minden szart megfagy a bill!!😞( idegesito meghogy lehet felvenni a fegyvereket az ellentol vagy mer nez rajuk a hapek es ha lehet akkor hogy?

musha
szerintem tök jó ez a játék, nem tudom mit kell fikázni. ez egy egyszerû, ámde annál hangulatosabb kis gém, ahol a középpontban a hent áll. de ki számított másra?!

HuAn82
Jah!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Bandew
Nekem mindegyik bejött, bár az elsõ kivételével mindegyik egy szép piros X-t ábrázol. 😛

hykao
igen
zaki
vazze, nálatok is csak az 1ik kép kön be?

HuAn82
Szerintem nem.

magyarul konzolátirat stilusu ugye? 😛P

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

hykao
Akkor ez amolyan mortal szerû TPS? Vagy melyik játékhoz lehetne hasonlítani?
Sephi
Szal en mar jacottam es egy nagy szar. Ugyanazok a ellenfelek majdnem minden palyan. A Jatekmenet kurvara linearis mindig elore kell menni vagy hatra neha neha van azert fel is le is. Borzasztoan furcsa grafikaja van ami egyeseknek szep lehet masoknak nem. A harc kombok unalmasak mert mindig ugyanazok. A kivegzesek minden egyes szorny katagoriaban ugyanazok szal unalmassa valnak egy ido utan. En nagyon meguntam mar az elso sziget utan.

Nem ajanlom senkinek mert szvsz hentes baromsag. Alig kell gondolkozni valamit benne csak a hulye non-stop hent megy vegig.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

nekem jon lefele majd este kiprobalom holnap meselek