Gladiator: Sword of Vengeance

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!Kéne egy kis help!A második nagyfõnöknél vagyok (nõ) és elakadtam,hogy kell kinyírni? Elõre is köszi!
Kazuma92
Szerintem jó játék, csak hát a mentés....
jó játékot, ja és én úgy tettem fel újra, hogy nem a C meghajtóra! és azt írta ki hogy 0 kb, de engem továbbengedett😄

ezt sajna nem tom még megmondani mer én az irányíitás problémák miatt szinte semmit nem jáccotam vele de ma maj felteszem és akkor már én is tok róla véleményt mondani (ha nekem jól mükszik majd)
kösz a tippet
Kazuma92
hát igazából magától állt helyre, csak úgy csináltam hogy:
Amikor elõször elindítottam akkor ideges voltam, és megakadt már a játék legelején... Letöröltem és ujratettem. Újra beléptem de nem állítottam a controlson, hanem elindultam az alapcontrols-al megvertem az elsõ 1-2 embert és utána állítottam át. és egyszer se volt rossz! de vki tudna válaszolni hogy télleg ien rossz e a játék mentésrendszere? ^^

és mit tudtál vele csinálni elárulod mer én is amiatt hagytam abba
Kazuma92
na végre megcsináltam hogy ne akadozzon a controls.... és sikerült beállítani normálisan... de egy valamire válaszoljatok!:
Ennek a "játéknak" télleg ien rühes szar mentésrendszere van, hogyha kilépsz egy küldetésbõl (már viszed vagy 1 órája) akkor elõlrõl kell kezdeni???? mert ha ilyen akkor ez a világ legocsmányabb sz_rdarabb TPS hentelõjátéka! pedig a grafika is fasza, fõleg a harc....

Kazuma92
legalábbis a nevét küldeni😊

Kazuma92
én csak az elejét tudtam megcsinálni
visszaovastam és télleg... ááá
pedig király nézetben változatos harcrendszerrel atomvéresen darálsz XD ez egy isten! lenne....
valaki esetleg tudna valéami ilyesmi játékot küldeni? Rune-n enclave-n PoP-on, Lok-on, Gothicon kívül? 😊

pedig a játék az télleg jó és jó lenne ha valaki rájönne a megoldásra
olvass vissza és kiderül hogy nem te vagy az 1etlen
de sajna én nem jöttem rá hogy mi lehet a gond
Kazuma92
mit csináltál vele hogy nem akadt el a controls????

Kazuma92
hello! idegesítõ problémám van vele....
elszáll az irányítás!!! senki másnak nem csinál ilyet???
egyszer csak fogja magát és nem lehet mozogni... felbassza az agyam pedig kurva jó játéknak tûnik! elõer is kösz a segítséget

az miért va hogy egy idõ után el szál az irányítás???
grebber
Na végigvittem a gamet frankó volt!

Next PC upgrade: 2022

grebber
Mert amiket leszedek nem azért szedem le hogy letöröljem egybõl végig akarom vinni csak van benne pár nehéz és idegesítõ rész a mentés hiánya miatt 😞

Voltan
Miért játszol még mindig ezzel a szarral?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

grebber
ÁÁÁÁ ez a game annyira felbassza az agyam az már ép ésszel fel nem fogható 😞

Van egy rész ami több kisebb részbõl tevõdik össze persze közben nem ment mert miért is tenné nagynehezen átgörcsöltem erre a szeintem uccsó részen kinyirtak azt kezdhetem elõlrõl 😞

Ott vagyok ahol az a sok gyilkolás után különleges erõ átvált kékre.

Innen kb mennyi van még a gamebõl?

Sziasztok!!
Valaki nem tudja honnan lehet megvásárolni ezt a játékot?Vag yhonnan lehet letölteni (mmint torrentrõl?)
Aki válaszol az adja meg az E-Mail cmíét és külök neki MajomParádés Endless Vagy BitGtae meghívót....
PLZ SEGICCSETEK
Ragadozó12
Nagyon kéne a help!!

Ragadozó12
Nekem az a problémém,hogy amikor elindítom a gamet akkor automatikusan újraindul a gép,mintha reset-t nyomtam volna.
Segítsetek léccives.
Kira ez a game csak nem indul el!

grebber
HUH kezdem hitemet veszteni 😞

grebber
Aki végigtolta: Megtudja mondani kb milyen hosszú a game?

Most egy frankón nehéz részen akadtam el 😞 amikor folyik ezerrel a zöld "köd" azt abból kelnek életre a harcosok nekem meg le kéne állitani a folyást de nemigazán megy 😞

Tinman
Valaki nyomul vele?
Akár hiszitek akár nem, már a felénél járok... kõkemény játék, de aki szerette a Mortal-t, meg a lentebb is emlegetett Golden Axe-t az ellehet vele.

Tényleg csak én játszom vele ebben az országban? :-) Azért ennyire nem szar... egy 60%-ot ér a mutatvány.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Ja az hátrány de nem tántorít el engem a célomtól.

Glpetyus
TÉK

Glpetyus
LEhet,hogy én is végigvittem volna,ha nem fagy ki állandóan :/

grebber
JÉZUS ??MI,hol? 😊)
Nekem tetszett.Meg ugy vagyok vele ha már fennt van a gépen mért ne vigyem végig a Kuma War-al ugyanigy vagyok.

Glpetyus
JÉZUS!!

grebber
Hát ja de én még zuzom vele 😊

Glpetyus
Atyaég már el is felejtettem ezt a játékot...
Jó rég volt már :C

Glpetyus
Minek?

rezsofiz
Topic up...

sazl : c

rezsofiz
szerintem igenis csúnyán néz ki.

Hmuda
Azt, hogy felejtse el, kihagytad.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

rezsofiz
ugyanaz. tipp:uninstall

rezsofiz
driver

rezsofiz
Jesszus!na szedd csak le gyorsan!

rezsofiz
Ez a játék egy vírus...

bogyoka
Úgy látom sokan besokaltak erre a játékra. Mert én nagyon

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

bogyoka
Volt ilyen nekem is, még az elején, mindig újra kellett inditanom, de mostmár nem csinálja

rezsofiz
Nekem má ott beszart a gém, hogy miután a colosseumból túljutottam, jött valami elysium, meg egy hosszú animáció 2gyerekkel. ott utána beléptem v.mi challengebe, legyaktam az ellent, de utána nem tudtam mozgatni a karakteremet. nektek volt ijen?(Nem mintha érdekelne a játék, de most nincs más.😞

bogyoka
Nem tudom, neked sikerült-e, de annyi taktikát észre vettem ennél a résznél, hogy mielõtt feltöltödsz a tüzerõvel, kerülj közel a hordóhoz, és legfõkébb az "y"-nal tudod jobban a hordót széttörni, és persze a tûzerõ használatával, nekem úgy sikerült.

bogyoka
Sikerült a hordókat szétvernem, tovább jutottam, #71-es hosszászólásomban irtam, hogy nem megy.
De tovább haladva, mostmár azt mondom én is, hogy milyen frankó ez a játék, de mostmár tökre szar. Ez az idõre való szétveregetést, már tökre utálom, na meg az irányitás. Így elszabni egy játékot brrrrr.

rezsofiz
100 százalékból tõlem 70-et kapna. Azért a mai nagyágyúk mellett nem tudom, hogy gondolta ezt a játékot az Acclaim, vagy mi. De lehet, hogy csak nekem nem teccik...

rezsofiz
Bocsánat. Helyesbítek. Az irányítás nagyon szar.
A játék nem is olyan rossz.

rezsofiz
Szerintem az egész játék egy nagy rakás szar... (:

Boldog Új Évet!

en se tudtam megcsinalni

bogyoka
Heló mindenki!
Próbáljatok nekem tanácsot adni, mert már szétverem a klaviatúrámat lassan.
Ott tartok, hogy a hidon átmehessek, egy kulcsot kéne megszerezni, 90 mp alatt a sok csonti harcosoknál kb 5 vagy 6 hordót kellene széttörnöm, de mire lejár az idõm, még egy mindig megmarad. Tudnátok valami taktikát erre?
Az X-el gurulgatok közel a hordóhoz, feltöltödés után nyomom a V-ét, néha sikerül széttörnöm a hordót, közben a csontikat is püfölöm, de alig birom a hordó felé irányitani ezt a pasit.

johnny quest
Tud vkisegíteni az elõbbire????

Oldal 1 / 3Következő →