Gladiator: Sword of Vengeance

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mayday
Na, majd meseljen valaki, hogy milyen, ha mar kiprobalta!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

shaba23
A sírkõ reklámkampányáról hírhedt Acclaim újabb polgárpukkasztó ötlettel rukkolt elõ. A Gladiator: Sword of Vengeance c. brutális és vérengzõs játék promóciós anyagait brit buszállomásokban, két héten keresztül láthatjuk. Ebben még nincs semmi egyedi, azonban a hírdetések mögött megbúvó vörös tintapatronok hat nap múltán kifakadnak. A "vér" szépen lassan átitja a posztereket és végül a járdára csöpögve kisebb vér-csermelyeket képezve csordogálnak a buszállomásokból.
A cég megkapta a szokatlan reklámozásra a jogokat, s külön takarítókat alkalmaz, hogy egy hét múltán eltakarítsák a "vért" az utcáról.
kisficege
hát ez nem egy nagy szám lép...

Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!

zaki

zaki
itt van a játék hivatalos honlapja

zaki
A bosszú kardja

Római birodalomban játszódó kardos, szandálos akcióhent, amelyet jelentõsen befolyásolt a Gladiator címû film. A történetben meghal Róma legnagyobb uralkodója, Trajánusz. Õt a gonosz Arruntiusz követi, ki a gonosz isteneknek hódol és saját ördögi elképzelései szerint fog hozzá Róma újjáépítésének.

A jóságos istenek erre nagyon beparáznak, és téged – Thraxot – küldenek a birodalom megmentésére. Küldetéseid során eljutsz például a Kolosszeumba, ahol Secutorok és Hoplomachusok jönnek szembe (gladiátor fajták), valamint elkolbászolsz a Titánok szigetére és a Világ Szélére. Fegyvereid a római kard, kesztyû és harci szekerce lesznek. Ezen fegyverek 15 változatát szórták szét a játékban. Természetesen találkozol Spartoival – csontvázharcosokkal és félelmetes Küklopsszal. Multipléjer nem lesz egyelõre. Az arénában, Kombók osztogatásakor, két pofon leadása között, átkapcsolhatsz másik ellenfélre. Ezen felül brutális „MORTAL KOMBAT” KIVÉGZÉSEK figyelnek be.

Info: Hardwired

zaki
be is nyomok mindjárt egy párat, hogy mások is tudják, hogy kb mire számítsanak

Elvileg "hõsies kalandjáték" a római korban, de a képek alapján vmi verekedõs akciógame. Ha a kettõt faszán ötvözik akkor megnézném.

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

zaki
én is most nézegettem a képeket, de engem nem nagyon gyõztek +...

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

Nah, ki mit tud róla, érdemes megnézni? Pár képen kívül nem sokat találtam.

zaki
ez milyen game is?

zaki
1. 😊

Deviance ßßßßßßß

ú Ä Äú-ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ-úÄ Ä ú

Gladiator: Sword Of Vengeance (c) Acclaim

ú Ä Äú-ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ-úÄ Ä ú

CD Count.......: 02 CDs Date...........: 12/2003

Protection.....: Securom

← ElőzőOldal 3 / 3