243
Modell válogatás!
-
az!:DD Gery! leszünk modellek?:D -
ha megmondja utána felteszek 3 kérdést, amit csak tényleg az tud, aki alapította a céget, szal átvágni nem nagyon tud. :) -
ÉN MOST MEGMONDOM HA KELL.
;D -
Inspector Instict
-
írd meg akkor privátba a cég nevét, és 1 percen belül megmondom létezik-e. -
KLaLa #157 köszi a felvilágosítást, de tudom, csakhogy nem én vagyok a tulaj, ugyhogy ha bele gebedek sem tudok segíteni többet, de igérem majd eljutatom az infot a cégröl, mihelyst hazajön a fönök külföldröl -
nem kezdem, de a cégbejegyzéshez egy ügyvéd kell, aztán szépen bemész a közjegyzőhöz, ott aláírsz és utána küldik a papírodat a cégbíróságra, hogy bejegyezzék. -
könyvelő=közjegyző?
[segít] -
KLaLa #154 tök jó, de nem tudom fejböl, a fönököm intézi ezeket, de majd megkérdezem és rögtön megirom neked, pontosan
amugy ne kezd te is -
:DDD -
titog!!! :) -
mi köze a könyvelőnek a cégbejegyzéshez? -
egyébként tök egyszerű, mondj nekem egy cégjegyzék számot, és megmondom létezik-e a céged. -
KLaLa #149 hogy bejegyezték a céget -
KLaLa #148 amugy majd elfelejtettem:
modell válogatás lesz a Zárai divatstúdiónál:
márciu 6. 10-kor
Guttemberg művház, VIII.ker Kölcsey F. u. 2.
kérdések: [email protected]
gyertek el egy esélyt megadhattok magatoknak is!
portfolio nem fog kelleni, nem arra vagyunk kiváncsiak, hanem hogy te milyen vagy! -
mit hitelesített a könyvelő? -
KLaLa #146 kitty: minden áron kekeckedni akarsz? már több éve együtt vagyunk, középiskolába évfolyam társak voltunk. -
KLaLa #145 a cég be van jegyezve hidd el, a könyvelő hitelesítette -
KLaLa #144 köszike! a weblap most átmenetileg (valami frissítés)nem elérhető, ezért a tanácsomra le is szedtük, mert én rühellem azokat az oldalak, amikor fél oráig tölt és kiírja: átmenetileg fejlesztés alatt, szoval ezért nem tudok mutatni honlapot, sorry, de ha befejeződik a fejlesztés itt megfogom irni -
K.András #143 Tényleg, itt ismertétek meg egymást?Mert ez valami társkeresö,vagy nem? -
K.András #142 Meg hogy nincsen bejegyezve az a cég... -
K.András #141 Kezdek hinni nektek,de az mégiscsak fura hogy nincsen egy weboldala ennek a studionak. -
KLaLa #140 amugy a kenvelo és a saxoo fotózott, náluk lehet megnézni, de ha nálam lesznek, akkor küldök egyet ha akarod -
KLaLa #139 http://teveclub.hu/users/105024
http://teveclub.hu/users/29421
remélem így sikerül -
KLaLa #138 sorry -
KLaLa #137
ha esetleg így könnyebb -
K.András #136 De nekem nem olyan kép kéne ami szimplán rolad készült,nekem olyan kép kell ami a cég munkája!Azt mondtad aláirtál egy nemzetközi szerzödést,mire?Fotoztak?Reklám???Hol van az a reklám?
Teveklub az mi?Inkább linkeld be pls,thx. -
igyekszik az ember
-
ha meg aggódsz a szűzlányok miatt hogy Klaláék megrontják,akkor 72es hozzászólásban időpont cím go oda,és védd meg őket,talán még téged is felfedeznek ;-) -
KLaLa #133 Kitty: jó a beszolás
-
KLaLa #132 nem tartok itthon képeket, föleg amit feltennék, de nézd meg: teveclub: 29421 és 105024 számú teve adatlapjánál nézheted meg -
K.András #131 OHHH thx :))) -
modellnek kéne menned :-O -
K.András #129 Itt a kép. -
K.András #128 #123 "Kitty = KLala egyik modellje"
#126 "nem az ő mondellje vagyok"
Percenként változik a dolog,igy ez hiteltelen.
-
KLaLa #127 Apropó hol a képed?Vagy félsz vmitől? -
KLaLa #126 Kitty: Van a Főnök, Klala neki dolgozik mint a manegere,és tanára, gondolta hogy itt is hirdethetne, én is náluk dolgozom, nem az ő mondellje vagyok, hanem csak ő tanított! -
K.András #125 Be lehet perelni...
Ti viszont iszonyat furcsák vagytok,elöször bemutatnád a cég fönökét,aztán meg leirod hogy Kitty KLala egyik modellje,csak idáig arrol volt szo hogy Zárai divatstudio modelljei vagytok,de ha mindkét állitás igaz akkor Klala cége kéne hogy legyen a zárai studio...Szal ennyit erröl. -
KLaLa #124 Kitty:Rágalomról nem hallottál? Büntetik jogszbályt is átnázheted! "a nem létező" címért! -
KLaLa #123 Kitty = KLala egyik modellje, aki egyben a barátnője is!Szintén itt ül és olvassa a forumot, holnaptol tudok én is csevegni, mert 24órának el kell telnie a regisztrálás után,csak már nem birtam szó nélkül!
Klala= Klala