Modell kerestetik!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt nem tudom hogy õt hol szolitoták le, de amikor már dolgoztam, azt tudom, hogy engem leszolitotak
Már bocsi de a szépségkirálynö választást azt Fási Ádám cége csinálja 😊))
Másik fele,egy modell studionak az volna a lényege hogy minél több referenciát tegyen ki,azért hogy az esetleges megrendelök is lássák,igen ezeknél jo arcok vannak,velük fogunk dolgoztatni...
Másik fele,egy modell studionak az volna a lényege hogy minél több referenciát tegyen ki,azért hogy az esetleges megrendelök is lássák,igen ezeknél jo arcok vannak,velük fogunk dolgoztatni...
http://druglord.buzz.hu/ ;)
hidd el megvannak erre is a megfeleõ ügynökségek
ha szeretnél referenciákat sivesen mutatok neked, ha godolod, pl menj el az amadeus hotelbe,...(szépségkirálnõ választás volt) de pont a nézelödök/laikusok miatt nemtesszük közszemügyre a képeke, videokat, nem kell hogy csámcsogjanak rajta
Te fiu vagy,ha egy lányt ilyen dumával le lehet szolitani,az közel áll ahoz hogy kurvát csináljanak belöle...
nem azt mondom hogy csak ilyen van, de elég gyakran elöfodul, pl volt hogy engem egy szorakozó helyen szolítottak le, és utánna az ügynökségnél aláírtam egy nemzetközi szerzödést
"amugy nemtudom hogy tudod-e de a legnagyobb hirességeket is az utcán szolitották le"
Kicsit idösebb vagyok annál hogy az ilyen meséket megegyem...
Kicsit idösebb vagyok annál hogy az ilyen meséket megegyem...
Azt meg lehetne értni mert sok itt a fiatal.
De hogy egy állitolagos modellstudionak semmilye ne legyen 😊))
Minimum egy komolyabb site,a cég bemutatkozása,referenciái,elérhetöségei,stb.Ahogy viszont ez a cég csinálja az a komolytalanság és igénytelenség netovábbja.
De hogy egy állitolagos modellstudionak semmilye ne legyen 😊))
Minimum egy komolyabb site,a cég bemutatkozása,referenciái,elérhetöségei,stb.Ahogy viszont ez a cég csinálja az a komolytalanság és igénytelenség netovábbja.
pl.?
Szabó Ibriket, Szalontai Mátrixot, Kolompár Dzsenifert, Pikácsú Puppót, és Mekagodzilla Lacit is így fedezték fel..
😄DD
Szabó Ibriket, Szalontai Mátrixot, Kolompár Dzsenifert, Pikácsú Puppót, és Mekagodzilla Lacit is így fedezték fel..
😄DD
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
hát na ja!
a studiónak van mailje, csak nekem nincs, mert nem használom, nekem bevált ez is, amugy nemtudom hogy tudod-e de a legnagyobb hirességeket is az utcán szolitották le
Nem megbántani akarlak,de milyen gagyi lehet már egy modellstudio amelyiknek még site-ja sincsen,ingyen mailt használt stb.Nevetséges 😊))
amugyis ha meguntátok a szürke hétköznapokat, akkor itt az ideje egy kis szint vinni az életedbe, gyere el a válogatásra és probáld ki magad 03. 06-án 10-12 között a Gutenberg müvházba VIII.ker. Kölcsey F u.2.
info: [email protected]
info: [email protected]
gyertek el ha van kedvetek, mert megéri, semmit nem veszíthettek, nem jár semilyen kötelezettséggel
gondolom,csak nagyon sokan el szokták írni,aztán kellemeset a hasznossal,kell egy kis kultúrát is csepegtetni a népnek ;-) én majd lehet benézek pont belátni a színpadra a hangosító állásból,az meg a hátsó lépcsõházból nyílik,és nem mindig zárják be az ajtót, a lakásom meg még megvan,hétvégén is fenn leszek Pesten ;-)
köszike, de mindenki megfogja érteni, aki csak akarja szerintem, amugy bocsesz mindenkitöl
modell válogatás lesz a ZÁrai divatstúdiónál:
márciu 6. 10-kor
Guttemberg mûvház, VIII.ker Kölcsey F. u. 2.
kérdések: [email protected]
gyertek el egy esélyt megadhattok magatoknak is!
portfolio nem fog kelleni, nem arra vagyunk kiváncsiak, hanem hogy te milyen vagy!
márciu 6. 10-kor
Guttemberg mûvház, VIII.ker Kölcsey F. u. 2.
kérdések: [email protected]
gyertek el egy esélyt megadhattok magatoknak is!
portfolio nem fog kelleni, nem arra vagyunk kiváncsiak, hanem hogy te milyen vagy!
nem értek vele egyet, lehet hogy vannak ilyenek, de nem ez az általános, sok emberrel kibsznak, de pl velem sem és én is kül és belfödre is dolgozom
teljesen igazad van
lol
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Az FHM küzd a fotóinak jogaiért
Szokatlan lépést tett a brit FHM férfimagazin, miután több fotósorozata konkurens lapok birtokába került.
A megszokott gyakorlattól eltérõen a magazin a sérelem jogi úton való orvoslása mellett döntött. Az is indokolta a per indítását, hogy a brit kiadás meglehetõsen különös fotóit lopta el a konkurencia. A képeknek Abi Timuss volt a modellje, és az idegen kezekbe került fotósorozaton látható a folyamat, ahogy retusálták az eredeti képeket. A képek tehát meglehetõsen kínosak az FHM számára, kommentálja az esetet a The Guardian.
Két másik, hasonló módon követhetõen manipulált FHM-sorozatot loptak el Laila Rouassról, és a Coronation Street televíziós szappanoperában szereplõ Samia Ghadie színésznõrõl is.
A magazinok napi gyakorlatába tartozó digitálisan manipulálás elõször akkor került reflektorfénybe, mikor a tavalyi évben Kate Winslet nyilvánosan tiltakozott a sajtóban, mert a GQ cérnavékony szupermodellé átalakítva tette címlapjára a róla készült fotót. Akkor a GQ szerkesztõje, Dylan Jones azzal válaszolt, hogy minden sajtótermék hasonlóan retusálja a fotókat.
Mint minden más magazin, az FHM is szigorúan õrzi exkluzív képsorozatait. A lap jogi képviselõi már levélben értesítették a konkurens kiadókat, hogy jogi lépéseket indítanak, ha a fotók bárhol máshol megjelennek.
Szokatlan lépést tett a brit FHM férfimagazin, miután több fotósorozata konkurens lapok birtokába került.
A megszokott gyakorlattól eltérõen a magazin a sérelem jogi úton való orvoslása mellett döntött. Az is indokolta a per indítását, hogy a brit kiadás meglehetõsen különös fotóit lopta el a konkurencia. A képeknek Abi Timuss volt a modellje, és az idegen kezekbe került fotósorozaton látható a folyamat, ahogy retusálták az eredeti képeket. A képek tehát meglehetõsen kínosak az FHM számára, kommentálja az esetet a The Guardian.
Két másik, hasonló módon követhetõen manipulált FHM-sorozatot loptak el Laila Rouassról, és a Coronation Street televíziós szappanoperában szereplõ Samia Ghadie színésznõrõl is.
A magazinok napi gyakorlatába tartozó digitálisan manipulálás elõször akkor került reflektorfénybe, mikor a tavalyi évben Kate Winslet nyilvánosan tiltakozott a sajtóban, mert a GQ cérnavékony szupermodellé átalakítva tette címlapjára a róla készült fotót. Akkor a GQ szerkesztõje, Dylan Jones azzal válaszolt, hogy minden sajtótermék hasonlóan retusálja a fotókat.
Mint minden más magazin, az FHM is szigorúan õrzi exkluzív képsorozatait. A lap jogi képviselõi már levélben értesítették a konkurens kiadókat, hogy jogi lépéseket indítanak, ha a fotók bárhol máshol megjelennek.
gyertek el modellnek
ha valaki szertne modelkedni, ismét válogatást fogunk tartani, írjatok
teljesen-egyetértek-katával,mert-igenis-vannak-én-is-dolgozom-itthon-jópénzért-és-külföldre-is-visznek,pl-ilyen-a-fashiontv-is-ahol-dolgozom
Én modellkednék, de csoffadt vagyok...
Najó, azér annyira nem, de nem vonz a dolog.

Najó, azér annyira nem, de nem vonz a dolog.\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
a profi modell elsõsorban nem arról ismerszik meg, hogy szép, mivel a szépség maximálisan szubjektiv fogalom, hanem arról, hogy "hány arcát tudja mutatni". Tehát nemcsak fotogénnek kell lennie, hanem ha akar vad, ha akar szende, ha akar, csábító stb. Más kell egy parfumreklámhoz és más egy fehérnemubemutatóhoz. Aki több területen is helyt tud állni, az az igazán profi.
Szted belõle lehetne modell?
ha valakinek kérdése van csak bátran
megnézem, csak most egy kicsit sok dolgom van, bocsesz, de majd megcsinálom
van az írok között olyan aki most is modellkedik?
ins csináltam neked a tegnapi mikuláskoncertrõl pár képet 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.