243
Modell válogatás!
-
Én nekem annyi kérdésem lenne, hogy mennyit lehet keresni a modelkedésel? Gondolom elsőnek lefotozák az embert és ha bejövős akkor "felveszik" v. mi a szösz. Aztán? Elküldik a képeket? Vagy, hogy van ez? Mondjuk pl.: aki a replay-nek modelkedik, - tudjátok szokot lenni ilyen kis katalgus - na az mennyit keres kb.? -
Majd megyek veletek!:) -
Így utólag reagálnék erre:
Nem vagyok otthon ezen a téren, de bizonyára vannak nagyon jól fizető munkák Magyarországon.
Sok olyan terület van, ami jobb keresetet biztosít Magyarországon, mint más országokban, pl. ilyen az internetszolgáltatás is, mivel itt fejlődik a piac, de ez nem ide tartozik.
Magyarországon is vannak reklámok, amikhez modellek kellenek, sok külföldi modellügynökség van itt is, nyilván, akik ugyanannyit fizetnek, mint külföldön, illetve a magyar modellügynökségeknek is meg kell fizetniük azt az árat, mint külföldön, ez a piac ugyanannyira fejlett.
Már rég nem érvényes az, hogy Magyarországon mindent alulfizetnek, max. a minimálbér alacsony, meg a közalkalmazottak nagy részét fizetik alul. -
K.András #199 Mondtam már hogy az mindegy hogy hányféle dolgot csinál,hiszen a cég adatlapjában minden fel van sorolva,tehát mivel foglalkozik stb.Nem pedig külön kell megnézni hogy ez a cég ilyet is csinál meg olyat is... -
K.András #198 Hja!Ez nem társkeresö?Aszittem,akkor bocsi :))) -
egyébként tök mindegy, hogy létezik-e vagy nem, a lényeg az, hogy adnak-e rendes munkát. -
KLaLa #196 mennem kell, de majd még jövök, nyugodtan irjatok el fogom olvasni, amugy
modell válogatás lesz a ZÁrai divatstúdiónál:
márciu 6. 10-kor
Guttemberg művház, VIII.ker Kölcsey F. u. 2.
kérdések: [email protected]
gyertek el egy esélyt megadhattok magatoknak is!
portfolio nem fog kelleni, nem arra vagyunk kiváncsiak, hanem hogy te milyen vagy! -
KLaLa #195 mondtam, hogy x-dik foglalkoztatása a hasonló dolgok körében -
KLaLa #194 kitty: ez ne társkereső, hanem teveclu, nekem tevém van arcal együtt és nem társat keresek, mert azt már megtaláltam
-
K.András #193 Zárai divatstudió.Azt mondta az a neve,ha nem az a neve akkor nyilván nem találhatom meg,no de akkor meg nem tudja a cég nevét? -
KLaLa #192 lehet hogy bennetek van a probléma, de instict már megtalálta, sok sikert a kereséshez -
K.András #191 Okés,de nem fogjuk bejegyezni :)))
-
milyen néven nézted? -
KLaLa #189 köszi az öszinteségedet, én a cég marketing menedzsere vagyok és én tanítom be a koreográfiákat -
Mi lenne, ha magánnyomozó irodát nyitnánk?:DDD -
Azt tudom te tök:D
A modelltoborzó fiúcskát kérdeztem:DDD -
K.András #186 A cégbiroságon nincsen bejegyezve,megnéztem... -
én ügyvezető vagyok a sajátomban! :D -
K.András #184 "kitty: minden áron kekeckedni akarsz? már több éve együtt vagyunk, középiskolába évfolyam társak voltunk. "
Kedves Kitty,most kekeckedni fogok:ha több éve együtt vagytok akkor mit keres a képetek egy társkeresö lapon?
-
mert ezt a céget 2004. Január 6-án jegyezték be. -
Akkor a drága szülőket is meglátogatjuk:D -
És te milyen minőségben veszel részt a cég életében? -
ráadásul a cég székhelye ott van, ahol anyámék laknak:) -
Ok-s:) -
KLaLa #178 kb 2-3 éve, de most volt valami frissités, tagcser, pasz -
jah, 5 perc -
Ha nem kamu én elmegyek:) -
létezik, amit írtál. mikor alapították? -
KLaLa #174 itt vagyok még 2 percig
-
Ins, bekapcsolod az ICQ-t? -
létezik egy ilyen cég amit megadtál, de látom nem vagy itt. később akkor kérdeznék :) -
KLaLa #171 mennem kell, de majd még jövök, nyugodtan irjatok el fogom olvasni, amugy
modell válogatás lesz a ZÁrai divatstúdiónál:
márciu 6. 10-kor
Guttemberg művház, VIII.ker Kölcsey F. u. 2.
kérdések: [email protected]
gyertek el egy esélyt megadhattok magatoknak is!
portfolio nem fog kelleni, nem arra vagyunk kiváncsiak, hanem hogy te milyen vagy! -
ok:) -
KLaLa #169 ha kérdésed van bármiben segíthetek: [email protected]
-
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ez fájt te állat:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
LOOOOOOOOOOOOL:DDDDDDDDD
Én meg cserekuki szeretnék lenni:D -
müvésznevem pedig a DARK BLUE lenne -
Minden vágyam!:)
Főleg mert végre rászokhatnék a kokainra:D -
én szeretnék körömágy modell lenni!!! :D -
Aztán ha minden ok-s a céggel, akkor benevezünk a válogatásra