Modell kerestetik!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet hogy bennetek van a probléma, de instict már megtalálta, sok sikert a kereséshez
köszi az öszinteségedet, én a cég marketing menedzsere vagyok és én tanítom be a koreográfiákat
"kitty: minden áron kekeckedni akarsz? már több éve együtt vagyunk, középiskolába évfolyam társak voltunk. "
Kedves Kitty,most kekeckedni fogok:ha több éve együtt vagytok akkor mit keres a képetek egy társkeresö lapon?
Kedves Kitty,most kekeckedni fogok:ha több éve együtt vagytok akkor mit keres a képetek egy társkeresö lapon?
http://druglord.buzz.hu/ ;)
kb 2-3 éve, de most volt valami frissités, tagcser, pasz
itt vagyok még 2 percig
mennem kell, de majd még jövök, nyugodtan irjatok el fogom olvasni, amugy
modell válogatás lesz a ZÁrai divatstúdiónál:
márciu 6. 10-kor
Guttemberg mûvház, VIII.ker Kölcsey F. u. 2.
kérdések: [email protected]
gyertek el egy esélyt megadhattok magatoknak is!
portfolio nem fog kelleni, nem arra vagyunk kiváncsiak, hanem hogy te milyen vagy!
modell válogatás lesz a ZÁrai divatstúdiónál:
márciu 6. 10-kor
portfolio nem fog kelleni, nem arra vagyunk kiváncsiak, hanem hogy te milyen vagy!
ha kérdésed van bármiben segíthetek: [email protected]
ha megmondja utána felteszek 3 kérdést, amit csak tényleg az tud, aki alapította a céget, szal átvágni nem nagyon tud. 😊
köszi a felvilágosítást, de tudom, csakhogy nem én vagyok a tulaj, ugyhogy ha bele gebedek sem tudok segíteni többet, de igérem majd eljutatom az infot a cégröl, mihelyst hazajön a fönök külföldröl
nem kezdem, de a cégbejegyzéshez egy ügyvéd kell, aztán szépen bemész a közjegyzõhöz, ott aláírsz és utána küldik a papírodat a cégbíróságra, hogy bejegyezzék.
tök jó, de nem tudom fejböl, a fönököm intézi ezeket, de majd megkérdezem és rögtön megirom neked, pontosan
amugy ne kezd te is
amugy ne kezd te is
hogy bejegyezték a céget
amugy majd elfelejtettem:
modell válogatás lesz a Zárai divatstúdiónál:
márciu 6. 10-kor
modell válogatás lesz a Zárai divatstúdiónál:
márciu 6. 10-kor
kitty: minden áron kekeckedni akarsz? már több éve együtt vagyunk, középiskolába évfolyam társak voltunk.
a cég be van jegyezve hidd el, a könyvelõ hitelesítette
köszike! a weblap most átmenetileg (valami frissítés)nem elérhetõ, ezért a tanácsomra le is szedtük, mert én rühellem azokat az oldalak, amikor fél oráig tölt és kiírja: átmenetileg fejlesztés alatt, szoval ezért nem tudok mutatni honlapot, sorry, de ha befejezõdik a fejlesztés itt megfogom irni