Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
ja az ilyen árnyékolásokat meg a kasztni vonalait nem kell rátenni, azok majd a kocsin látszani fognak ha beteszem a skint.
kifli
nemén 😊
am nem arra gondoltam hogy a fotót kéne rá tenni hanem, ps-be valahogy megcsinálni erre ezt a narancssárga-szürke mintát meg logokat rádobni 😊
nem fontos hogy teljesen ugyanilyen legyen, csak hasonló 😊
ezt az alapot ugye nem te rajzoltad meg?

amúgy ehhez nagy felbontású képek kellenének, és kb. olyan szögbõl fényképezve, ahogy az alapon van
kifli
calaki tudna nekem segíteni? egy lfs skint kéne megcsinálni 😊
ez az alap:

és úgy kellene megcsinálni hogy ilyesmi legyen:

yokel
Igen meg fog jelenni Pc-re is, eddig az összes verzió kijött mind2 platformra...

Am, neked már nem is elég a CS4 tudása, h máris CS5-tel akarod nyomni?

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

Sziasztok!
Külföldön élek és van egy jópár Photoshop CS-CS4 tutorial dvd-m.Javarészt Lynda.com osok.De egyéb már oktató dvd-k is megvannak.Ha valakit érdekel nagyon szivessen megirom õket.Kérésre listát küldök.Csupán postaköltséget és lemezárat kérek.ez max lemezenként 5 euró.de lehet hogy még annyi sincs.Továbba havonta megveszem idekint a Creative Photoshop és az Photoshop Advanve magazinokat.Mindkettõ nagyon igényes.Cd melléklettel ellátott könnyen megérthetõ magazin.Kb 100 oldalasak.És a kettõ együtt 17 euró.Postaköltséggel együtt kb 25 euróból ezt is szivesen elküldöm bárkinek.Irjatok a [email protected] cimre és felveszem a kapcsolatot veletek.További szép napot:
Juhász László
Dublin
TopGun
A Photoshop CS5 Alpharol sem lehet tudni semmit, mikor lesz? vagy lesz-e egyaltalan PC-re? Egyebkent remelem lesz PC-re is CS5, nem csak mac-re?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

air12
Hali!

Ha megnyitok egy animációt aminek alapból átlátszó a háttere, azt miért fehér háttérrel jeleniti meg? PS CS3

Met
ez még él?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

RaZoK
Nem tudom, hol nyomtatják...engem megbíztak a grafikával. A többit nem én intézem. Milyen egy átlagos sablon ? Amire mondjuk ráillesztem a grafikát photoshopba azt jóvilág 😊

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Met
Végre, nem volt egyszerû 😊

Megméred mekkora a nyomtatható rész és csinálsz egy akkora képet, kérdés, hogy kell e túlfutás a grafikának. A lemez külsõ mérete egyforma, a belsõ részen nem mindig egyforma a nyomtatható rész. A nyomda oldaláról nem lehet letölteni a sablon file-t?

RaZoK
Igen, Yes, SURE !!!!!!! 😄

Met
A lemez felületére a grafikát?

RaZoK
CD ^^

Met
karima?

RaZoK
Hali !

Lenne egy olyan kérdésem, hogy egy normál cd borítót tervezek. Eddig minden ok.

De nem tudom, hogy kezdjek neki a karimának ? Van erre valami sablon ?

Mert a nyomdásznak egy az egybe kéne adni mint egy kép fájl.

passatgt
Üdv

Macbook pro 13 és egy 19-es lcd rákötve. Photoshopban jól jelennek meg a színek, viszont elmentve Save for Web-el teljesen más lesz a böngszõben nézve. Viszont ha megynyitom az elmentett fájlt, akkor megint jók a színek.

Wtf?😊

hungary27
csak az animáltat ugy se menti el:S
hungary27
ohh thx😊 én 32-esre állítotam amikor feltettem mert azt hittem az jobb😊 köszi
laslandes
Image -> Mode -> RGB Color és 8 bits/channel-re állítsd, ha nem úgy lenne. ha nem ez a gond, akkor passzolom.😊

hungary27
erre vki?
laslandes
esetleg próbáld meg ezt, hátha segít.

hungary27
nem tudjátok mi a probláma?nem enged rámenni:
Szerintem ez a monitor hibája.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Sziasztok,egy elég nagy problémával fordulok hozzátok. Elég kezdõ vagyok még ps ben,és csak úgy "magamtól" csinálom a képeket,nem nagyon olvastam tutorialokat eddig. A gondom a következõ: Ha egy képen átállítom a kontrasztot és fényerõsséget és pl bizonyos részeket besötétítek halvány ecsettel az egy másik monitoron(amely megjelenítõnek mások a beállításia mint az enyémnek) teljesen másképp néznek ki,sokkal világosabb az egész(én elég sötét képernyõbeállításokat használok,ezt ajánlották a monitoromhoz). Azok a részek amiket megpróbáltam árnyékokkal elrejteni simán látszanak...Remélem értitek mi a problémám ebbõl a zavaros leírásból is. Milyen formátumban/beállításokkal mentsem el hogy nagyjából mindenhol ugyanúgy mutasson?(néztem haladó alkotók munkáját is és ott nem számít annyit hogy milyen monitoron nézem mint az enyéimnél) Válaszotokat elõre is köszönöm.
Tyler1
PS-ben lehet ilyen studió szerû megvilágítást adni egy tök egyszerû megvilágítatlan képnek?? ha igen vki adna egy gyorstalpalót vagy esetleg fellelhetõ a neten hozzá tutorial?

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

ProGabe
camera row

igazság szerint ez benne van a PS-ben is: open file as...-re rámész, kiválasztod a típusnál a raw-t és megnyitod a fájlt

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Miért csinálja azt a pohotoshop (a CS3-as), hogyha elindítom, és végigment a betöltés, utána olyan sokat és nagyon tölt, hogy az egész géppel nem lehet csinálni semmit, csak pár perc múlva, mikor nagy nehezen végre bezáródik?

Van eredetim (diákverziós) amikor régen ugyanez a probléma volt, azt mondták itt valakik, hogy frissítést keres, szar a szerver, ezért csinálja.
Meguntam, letöltöttem feltettem, és most újra elõjött. Most mit lehet tenni ez ellen?
Elõre is köszönöm a segítséget!

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Olyan web gallery készítõ szoftvert keresnék, amivel lehet rövid, néhány szavas magyarázatot fûzni a képekhez, a képek alatt vagy mellett. Tudtok ilyet mondani?
Shortstop
olyan kérdésem lenne hogy létezik-e a PS-hez olyan plugin vagy valami amivel Nikon D3000 által készített .nef file-okat meg tudok nyitni?
A Nikontõl erre csak a 2.2.2 verziószámú képes a régebbiek nem, és jelenleg a CS4-em sem tud megbirkózni ezzel.

Shortstop
ez elég brutál a video alapján!

TopGun
Ez nagyon erdekes volt, kivancsi vagyok ra, hogy PC-re mikor lesz elerheto a Photoshop5 Alphaja? ha egyaltalan elerheto lesz.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Guilty01
sziasztok, van esetleg ötletetek hol találhatom meg a Champion márka betûtípusát? Köszi elõre is

You\'ll never walk alone!

kifli
szerintem tuti megcsinálja valaki
matyi0323
Hali. Szerintem nem a legjobb topikba írok ( sõt biztos:S:S de nem találtam jobbat:/ ), de egy gyors segítséget kérnék.
Valaki tudna nekem csinálni egy képet a következõ felirattal: Boldog születésnapot! / alá pedig az legyen írva, hogy: subidubi
Ezt ki szeretném aztán nyomtatni.. tehát egy 10x10cm-es legyen kinyomtatva kb.
Köszönöm szépen. Ha nem gond ma meg lehetne csinálni, mert holnapra kellene..
Bocs még egyszer ha zavartam.(ha esetleg kész pm..)

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

yokel
DPI: Dots per inch, vagyis pont per hüvelyk. Nyomdai, illetve kiadványszerkesztõi szakkifejezés, a felbontás mértékegysége. Megadja, hogy egy hüvelyknyi (2,54 cm) hosszúságú területen hány elemi képpont található (a nyomdai pont mérete 0,351 mm). A számítógépes felhasználásra szánt képek felbontása általában 72 DPI. A papírképek, nyomatok készítéséhez legalább 200 DPI-re van szükség (optimális érték: 300 DPI).

ProGabe
segítsetek, ezt nem bírom megérteni, hogy miért van

adott két dokumentum

egyik 88x75 centis, ez már készen van, ebbõl átmásolom a rétegeket egy másikban, aki KISEBB! (82x53cm), de a rétegek mégsem töltik ki a képet?!?!?!?! WTF????

na, csak be kellett írnom. valahogy átállítódott a DPI, így lett nagyobb a második kép :S

mondjuk az sosem volt számomra világos, hogy ez hogyan is van. megadom a méretet cm-ben, és mégsem akkora lesz a kép pixelekben a DPI miatt? vagy nem, vagy igen? vagy mivan? 😄 ezt el tudná valaki magyarázni?

yokel
Hát a "Patchmatch Tool" elég gyors, de arra még várnod kell 2010 áprilisáig, ugyanis az csak PS CS5-be lesz benne... <#hehe>

Heffi
Nem értem mi a baj vele, én nem látok illesztési problémákat <#fejvakaras>

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Shortstop
igen de normális tutorialt nem találtam ami elmagyarázná, vagy ki lehetne vele vitelezni

ProGabe
CS3-tól van vanishing point a filterek között

Shortstop
igazából valami gyorsabb dolog érdekelne mert ez a stampelés engem is megõrjít és még nem is jó

rooney8
elkezdtem, de ez így nagyon pepecselõs, úgyhogy bocs, de nem fejezem be

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Shortstop
ilyenre csináltam én is, de ez kevés.. teljesen síkban kéne lennie mindennek!

rooney8
hát... nagyon unatkoztam, ezért leszedtem neked, de nem lett túl jó
itt van

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Met
Image - Canvas Size
A "vászon" méretét változtatja, ha az Image Size-ot használod akkor az egész képet nyújtja rétegekkel együtt

Shortstop
Srácok az érdekelne hogy hogyan tudom lerántani a kocsiról a rendszámtáblát úgy hogy ha megvan ne legyenek illesztési problémák a lökhárítón...
http://a.imagehost.org/view/0504/DSC_0101

clone stamp nem nagyon akart mûködni...

Hali. Egy egyszerû primitív kérdéssel fordulok felétek. Sehol sem találom azt, hogy hogyan tudom megváltoztatni egy meglévõ rajzvászonom méretét. Van egy tegyük fel 700x900as hátterem, van rajta már egy csomó réteg és úgy néz ki h széllességre növelnem kéne.

Vagy esetleg hogyan tudom átvinni az összes réteget egy másik, új rajzfájlra.

Photoshop CS4 64-rõl lenne szó

Köszönöm!