Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
am nem arra gondoltam hogy a fotót kéne rá tenni hanem, ps-be valahogy megcsinálni erre ezt a narancssárga-szürke mintát meg logokat rádobni 😊
nem fontos hogy teljesen ugyanilyen legyen, csak hasonló 😊
amúgy ehhez nagy felbontású képek kellenének, és kb. olyan szögbõl fényképezve, ahogy az alapon van
ez az alap:
és úgy kellene megcsinálni hogy ilyesmi legyen:

Am, neked már nem is elég a CS4 tudása, h máris CS5-tel akarod nyomni?
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
Külföldön élek és van egy jópár Photoshop CS-CS4 tutorial dvd-m.Javarészt Lynda.com osok.De egyéb már oktató dvd-k is megvannak.Ha valakit érdekel nagyon szivessen megirom õket.Kérésre listát küldök.Csupán postaköltséget és lemezárat kérek.ez max lemezenként 5 euró.de lehet hogy még annyi sincs.Továbba havonta megveszem idekint a Creative Photoshop és az Photoshop Advanve magazinokat.Mindkettõ nagyon igényes.Cd melléklettel ellátott könnyen megérthetõ magazin.Kb 100 oldalasak.És a kettõ együtt 17 euró.Postaköltséggel együtt kb 25 euróból ezt is szivesen elküldöm bárkinek.Irjatok a [email protected] cimre és felveszem a kapcsolatot veletek.További szép napot:
Juhász László
Dublin
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Ha megnyitok egy animációt aminek alapból átlátszó a háttere, azt miért fehér háttérrel jeleniti meg? PS CS3
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Megméred mekkora a nyomtatható rész és csinálsz egy akkora képet, kérdés, hogy kell e túlfutás a grafikának. A lemez külsõ mérete egyforma, a belsõ részen nem mindig egyforma a nyomtatható rész. A nyomda oldaláról nem lehet letölteni a sablon file-t?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Lenne egy olyan kérdésem, hogy egy normál cd borítót tervezek. Eddig minden ok.
De nem tudom, hogy kezdjek neki a karimának ? Van erre valami sablon ?
Mert a nyomdásznak egy az egybe kéne adni mint egy kép fájl.
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Macbook pro 13 és egy 19-es lcd rákötve. Photoshopban jól jelennek meg a színek, viszont elmentve Save for Web-el teljesen más lesz a böngszõben nézve. Viszont ha megynyitom az elmentett fájlt, akkor megint jók a színek.
Wtf?😊
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
igazság szerint ez benne van a PS-ben is: open file as...-re rámész, kiválasztod a típusnál a raw-t és megnyitod a fájlt
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Van eredetim (diákverziós) amikor régen ugyanez a probléma volt, azt mondták itt valakik, hogy frissítést keres, szar a szerver, ezért csinálja.
Meguntam, letöltöttem feltettem, és most újra elõjött. Most mit lehet tenni ez ellen?
Elõre is köszönöm a segítséget!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
A Nikontõl erre csak a 2.2.2 verziószámú képes a régebbiek nem, és jelenleg a CS4-em sem tud megbirkózni ezzel.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
You\'ll never walk alone!
Valaki tudna nekem csinálni egy képet a következõ felirattal: Boldog születésnapot! / alá pedig az legyen írva, hogy: subidubi
Ezt ki szeretném aztán nyomtatni.. tehát egy 10x10cm-es legyen kinyomtatva kb.
Köszönöm szépen. Ha nem gond ma meg lehetne csinálni, mert holnapra kellene..
Bocs még egyszer ha zavartam.(ha esetleg kész pm..)
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
adott két dokumentum
egyik 88x75 centis, ez már készen van, ebbõl átmásolom a rétegeket egy másikban, aki KISEBB! (82x53cm), de a rétegek mégsem töltik ki a képet?!?!?!?! WTF????
na, csak be kellett írnom. valahogy átállítódott a DPI, így lett nagyobb a második kép :S
mondjuk az sosem volt számomra világos, hogy ez hogyan is van. megadom a méretet cm-ben, és mégsem akkora lesz a kép pixelekben a DPI miatt? vagy nem, vagy igen? vagy mivan? 😄 ezt el tudná valaki magyarázni?
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
itt van
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
A "vászon" méretét változtatja, ha az Image Size-ot használod akkor az egész képet nyújtja rétegekkel együtt
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
http://a.imagehost.org/view/0504/DSC_0101
clone stamp nem nagyon akart mûködni...
Vagy esetleg hogyan tudom átvinni az összes réteget egy másik, új rajzfájlra.
Photoshop CS4 64-rõl lenne szó
Köszönöm!