Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vektorosban ninsc meg? esetleg jó felbontású képként...?
practitioner of the forbidden arts of death
All hail the double x!
Ez tényleg nagyon egyszerû volt <#nyes>#nyes>
All hail the double x!
Photoshophoz kellene beépülõ szûrõ. Valaki tudna ajánlani valami linket, ahonnan tudnék letölteni.
All hail the double x!

2. ezek nem jók :/ egyáltalán nem passzolnának az elképzeléseimhez 😛
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
nekem egy ilyen szárnyra lenne szükségem mint az alábbi képen az elsõ oszlop utolsója(az a felfelé "kunkorodó") ha valakinek van szép nagy felbontásban, megkérném hogy ossza meg velem legyen oly szíves 😊
köszi!!!

every damn day
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
nem vagyok web-s, sem grafikis, de marha jo pont lenne a fonoknel.
valaki tudna ebben segiteni?
koszonom
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
every damn day
every damn day
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
És erre nincs vmi külön letölthetõ program?
every damn day
every damn day
raklikkelsz duplan a layerre es kivalasztod /kb kozeprol/ a level and emboss-t ott tologatod a csuszkakat amig jonak nem talalod
every damn day
every damn day
Itt van egy retusált változat eléggé elnagyoltan, (az apróbb munkákat meghagyom neked) sajnos a feje körül rettenetesen szétesett a fotó, azzal nem tudtam mit kezdeni, mint ahogy a színekkel sem. Lehet, hogy jobb színteleníteni, és újraszínezni az egész fotót.
ret_1
egy csomagba rendeztek mindent amivel kretívkodhatsz, kb bármit megoldhatsz velük 😊
All hail the double x!
All hail the double x!
szval gyakorlatilag semmire nem kell 😄
All hail the double x!
Menüben, Filer->Sharpen. Talán segít, talán nem.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Más: van egy mobillal készített képem bizonyos szöveges dokumentumról, problémám az hogy az oldal fele nagyon elvan mosódva, lehet ezen valahogy segíteni, éppen csak hogy olvasható legyen
All hail the double x!
itt a bannerban hogy lehet olyan szépen kivágni a füvet vagy mint az ujságokban a nõnke a hajszálait?
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Lejjebb írtam hogy a photoshop újabban kilép egy hibaüzenettel és mondtátok hogy próbáljam meg újratelepíteni. Megtörtént és ugyanúgy kilép.
Egyéb ötlet?
Köszi!
AMD Athlon XP 2800+/ Ati Radeon 9600XT 256MB/ Western Digital 160GB - Maxtor 40GB
Elnézést a figyelmetlenségemért, hogy itt tettem fel a kérdésem az Indesignel kapcsolatban. Még egyszer köszi a választ.
A súgót tartalmazó PDF letöltése (36M😎
Amúgy a kérdésedre a válasz itt van:
De sztem ebbe a topikba ne keverjük bele az Indesign-t annak is van külön topikja! <#papakacsint>#papakacsint>
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg