Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Leevi
Hello.Szeretnék segitséget kérni!Pl:Erre a képra h tudom animálva ráirni a nevem mire mennyek?Pls

\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B€CKHAM

pxxl
hát pl egy kis csilli villi #12583 brush, egy kis hópihe ide-oda stb 😊

All hail the double x!

nagyon el van mosódva az egész kép :|
lehet.
ha van ötleted, hogy legyen jobb, akkor várom 😊

http://filmnews.hu/

pxxl
teh ez inkább havasesõ ami zuhog, ami nincs. sztem kicsit sok a "mósönblúr" <#fejvakaras>

All hail the double x!

bocsi, hogy csak most írok!
nézd az oldal fejlécét >>> ide kellett a hóesés 😊
remélem nem szabályellenes 😊

rendben 😊

the world is mine

kifli
mert 64bitesbõl hiányzik az a funkció, hogy import frames to layer
Megneztem a kedvedert elindul a 32 bites is de nem ertem miert nem a 64 bitest hasznalod az joval tobb memoriat tud betolni egy adott progi ala.

the world is mine

kifli
aha, akk meglesem, néztem is miért van 2x ha rákeresek, de csak a 64bites indult
alapbol folteszi 32 biteskent is es 64 biteskent is 2 cs4 ed lesz fent.

the world is mine

pxxl
csinálsz egy mittomén 10x10-es négyzetet, de úgy, hogy ugye 4 felé osztod, és fehér-fekete, fekete-fehér. elmented edit->define pattern, és utána layer blending options-ben pattern overlay, és kiválasztod azt a kis négyzetes cumót amit csináltál 😊

All hail the double x!

kifli
akk megnézem azt, nekem minden áron 64bitest akarja feltenni...
és akk még egy kérdés 😊
Hogy tudom legegyszerûbben bekockázni a képet?
Ugyértem, van az alap fehér kép, és én ere sok kis négyzetet szeretnék tenni, ezt hogy tudom a legegyszerûbben megoldani?
pxxl
én simán feltelepítettem win7re. semmi xtra nem volt, csak next next next...

cs4 master collection-t raktam ha ez számíthat

All hail the double x!

kifli
hogy tudom feltenni a 32 bit-es cs4-et a 64bites oprendszeremre? a telepítõbe nem tudom átállítani 😞
pxxl
nem sok különbség van cs-cs4-ig. talán a 4-es másabb lett, de semmi extra, hogy ne boldogulnál más verziós tutorialokkal.

All hail the double x!

hol talalok sok cs4 tutorialt , mert amiket talaltam egyik sem cs4:S es elegge maskepp van mint a tobbi

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

pxxl
nm <#wink><#wave>

All hail the double x!

hungary27
ahh ez lesz az thx(:
pxxl
vagy image->apply image, ha erre gondolsz. hogy egy layerre a 30-at, de a 30 meg marad

All hail the double x!

pxxl
alt->L->F

layer menü, flatten image

All hail the double x!

hungary27
cs4 ben a rétegeket hogy kell sszevonni?hogy 30 rétegbõl 1 legyen? mert a CTRL+SHIFT+T vel nem megy:S elöre is thx
kifli
én ezen szoptam, nemtudtam ménem tudog gifet betenni, aztán meglett a válsz...
pxxl
úristen <#nyes>

All hail the double x!

kifli
64-esbe nem lehet video fremeket importálni...
van ha nagy felbontasu kepeket akarsz csinalni

the world is mine

pxxl
sztetek érezhetõ különbség van 32 és 64 bites ps között? <#fejvakaras>

All hail the double x!

hungary27
megmutatod?
megoldottam...

kifli
ha van egy kép ami kicsit életlen sötét és zajos, mert telefonnal lett csinálva, és a lámpa fénye nem volt túl erõs, akkor azt mivel tudom jobb minõségûvé tenni?
(képet nem szívesen linkelném be mert marhulás közben készült és hááát 😄)
ProGabe
esetleg van, aki felismeri ezt a betûtípust?

nagyon hasonlít a verdanára, de bizonyos számok eltérnek. úgy szeretem az ilyet...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hi

segítséget szeretnék kérni abban, hogy hogy tudok hóesést csinálni egy fotóra, úgy hogy az alján legyen némi feltorlódott hó? a segítséget elõre is köszönöm!

pxxl
végül is. elég nagy ahhoz, hogy messzirõl kelljennézni. én 200 alá nem mennék azért. bár nekem bírja a gépem a gigás transform-ot <#eplus2><#beka3>

All hail the double x!

én is így gondolkodtam, nem akartam szívni a 300dpi-vel. végül 100 dpi-vel kezdtem el. ezek szerint ugye elég lesz?
yokel
Abban igazad van, h a nyomdai minõséghez 300dpi/CMYK kell, de sztem egy A1 posztert elég 100-150 dpi-be is megcsinálni, mert 300dpi-be lesz neki 1-1,5Gb a psd-je... (mondjuk ez függ attól is, h hány layeres az a psd)
De sztem A1-est akkor se 300-ba csinálja mert lesz***-ja magát a gép mire megcsinál rajta akár csak egy transformot is... <#hehe> <#papakacsint>

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

pxxl
1:1 arány, 300dpi, CMYK szín, ha digitûlsi nyomda akkor A1 méret, ha nyomdába megy, akkor 5-5mm-el nagyobbra csináld, amit le tudnak vágni. Tehát ne kerüljön oda semmi szöveg stb csak a grafika. <#wave>

nagyobb méretben (pl óriásplakát) elegendõ 1:10 arány 300 dpi.

All hail the double x!

sziasztok!

nem vagyok jártas a print munkákban és most felkértek egy plakát elkészítésére. tudtok abban segíteni, hogy milyen dpi-vel érdemes dolgozni? a1-es méretben lesz kinyomtatva és egy szilveszteri programajánló plakátról van szó.
pxxl
jah...

All hail the double x!

Chryst64
beragadt..

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

rooney8
space

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

repvez
mit állithattam el ha nem tudok semmilyen eszközt sem használni és az egér helyett csak a pan kéz formája jelenik meg.Hiába inditottam ujra a PS3-at nem változik semmi, nem tudok sem törölni sem kijelölni, forgatni semmit a képen .
pxxl
na jah. cs2-ben tök jó volt az animálás. utána külön vették 😞 kár

All hail the double x!

air12
CS3-az hsználok amúgy, de ebben nem megy az animáció készités, azért kellett volna a CS2😄

pxxl
térj meg és használj cs4-et 😛

All hail the double x!

air12
Már próbáltam, de se XP se Vista módba nem megy😊
Más vmi ötlet?

ProGabe
ezek tényleg jól fognak jönni. köszi!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

rooney8
próbáld vista/xp kompatibilis módba futtatni... hátha😄
amúgy nekem cs4 tökéletes rajta

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

pxxl
Gondoltam megosztok veletek egy nagyon jó brush set-et, használjátok egészséggel 😊

<#wave>LINK

Mûvészkedjetek vele karácsonra

All hail the double x!

air12
Hali!
PS CS2-t sikerült már vkinek Windows 7-re telepítenie?
Telepítés végén egy hibaüzenetet dob ki.
(A varázsló mûkdését megszakították mielõtt a Adobe Photoshop CS2 telepítése befejezõdött volna...)

Homeless3D
hali..
a cs3 suite verzioval,,de lassan az egesz adobe csomaggal volna gondom.
a kov a problema:
-anno a cs3 full volt fenn...annak modja szerint le is takaritottam.....
most,,,a teljes pack-bol csak a dream,ill a photoshop kellene,,,
telepites indul...a telepito irja,,,leszedi a maradekot,,,..ezutan kozli,,ok,,,minden osszetevo leszedve.....
aztan telepiteskor kijeloltem a kivant modulokat...ehelyett mindent elkezd feltenni,tekintet nelkul a kijelolesekre,,,persze!!azt amit akartam,,na azt kihagyja😞(LOL
eztan kinomban kulon iso ban leszedem a dreamot,ill photot,,,,kulon a dream telepit,,,erre kiirja a vegen,,,sorry,,,,minden komponens fennvan,,de a dream!!!NEM....

beragta magat a regbe??vagy mi a fene van???

ott tartok,hogy egyetlen 1 adobe termeket sem tudok telepitreni,,es ez LOL...
koszi a helpet