Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MANOWAR
Link 1
Link2
Link 3
De kis millió tutort találsz... google ....

pxxl
ps topikban vagyunk 😄

am pl ez

All hail the double x!

Chryst64
Nem azt mondtam, hogy ez PS 😊 biztos, hogy meg lehet oket csinalni PS-pal is.

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

pxxl
hi!

Nézd meg itt általában jól mûködik 😊 sokszor segített már rajtam.

akár gyíkba is mehetne

All hail the double x!

pxxl
ez biztos nem PS, ez valami 3D modellezõ program szüleménye.

All hail the double x!

Chryst64
sziasztok! valaki tud tutorial linkekett ilyen 3d glass effect-rol?
3D glass

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

LaliK
Talán ez az ami legjobban hasonlít rá.

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

Shortstop
Hello!

Ilyen fontot tud valaki?
http://farm5.static.flickr.com/4057/4650669078_686141c4ee_o.jpg

kifli
feltettem cs5-öt, és van benne jónéhány hasznos eszköz 😊
pxxl
túl sok a szaturáció, meg zajos mint az állat.

All hail the double x!

LaliK
Ide szokták az ilyeneket. Amúgy ige. A középsõ rész elég érdekes lett.

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

Miley Cyrus

Szerintetek milyen lett?
Tudom hogy nem jó, az a középsõ réész az..áhh:S:Sxd

CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD

köszi a választ!

a pantonenál az u=uncoated, c=coated? tehát akkor a process uncoated, illetve coated az amit használnom kell? vagy solid?

arculati kódexre az nfü/új magyarország fejlesztési tervét ajánlották többen is kiindulásnak, az alapján próbálok elindulni, de még nézelõdöm azon kívül is.
Met
4 direkt színnél több színes anyagot nyomdában úgy is CMYK-ból nyomnak.
Direkt színes nyomás akkor jó ha 1-2 szín van mert lényegesen olcsóbb mint a CMYK.

Direkt színbõl átmenet elég szar lesz. Ugyan akkor ha szitázni kell és sok a pantone szín akkor azt CMYKból nyomják és az se olyan lesz mint az eredeti 😊

Pantoneból nyomdára U, szitára, tamponra C-s kell.

Javaslom nézz át pár arculati kézikönyvet, hogy is kell kinéznie.
A lényeg, hogy legyen mindenféle változata a logonak

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

logóból van több verzió (átmenetes, átmenet nélkül 4 színbõl, grayscale, egyszínû). az átmeneteket akkor a pantone alapú nyomtatásnál felejtsem el?

milyen pantone skálát használjak (color bridge: ec/pc/uc, vagy process coated/uncoated, vagy solid... )?
Met
Hm, kezdõre bízni egy arculati kézikönyv elkészítését?

A 6 szín nem sok mert akkor úgy is mindent 4szín colorból fognak nyomni.

Az a lényeg, hogy legyen direkt színes változat is (pantone) mert ha szitázni kell vagy tamponozni akkor bajba lesznek.
A logoból is legyen több változat (átmenetes, 1 színes 2 színes stb.), hogy szélesebb körben tudják alkalmazni a logot.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

sziasztok!

új vagyok a nyomtatásra készülõ melók területén, és most kaptam egy arculattervezési feladatot, ezen belül logót, névjegyet és levélpapírt arculati kézikönyv kell elsõ körben terveznem. illustratorben dolgozom, amiben szintén csak most bontogatom a szárnyaimat, de gondoltam itt is lesznek szakavatottak. az elsõ kérdésem a logóval kapcsolatos lenne.

a logó mindenféle nyomtatott felületen meg fog jelenni (molinók, autó, prospektus, stb.). milyen színekkel érdemes dolgoznom? gondolom cmyk színrendszer, de kell-e pantone színekhez igazítani és ha igen, milyen pantone-skálát alkalmazzak?

a feketébe, vagy sötétebb színárnyalatba történõ átmenetek okoznak-e problémát a nyomtatásnál? a színátmenetektõl eltekintve 6 színbõl áll a mostani tervem. ez sok? készítettem színátmenet nélküli verziót is, ami csak 3 színt tartalmaz, de jó lenne az átmenetes verziót alkalmazni.

elõre is köszi a válaszokat!
Klon
BÉKE! 😊

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Ic3 m4n
Jó, én csak Klon-t védtem, mert megcsinálta nekem, és õ nem tehetett róla.😊 Köszönjük neki még1x!
Ja és ON..

LaliK
Nem mondtad hogy nagy bajt csináltál volna, meg is köszöntem és szerintem érthetõen közöltem, hogy a többiek érdekét is figyelembe kéne venni. Téma lezárva. ON.

pxxl
megkért valamire a HG, most miért kell ezen lovagolni? Ok, sry, stb. ennyi. :/

All hail the double x!

Ic3 m4n
Nem, mert én csak annyit kértem, hogy rakja be valaki az elkészített psd fájlt.
De ha valakinek problémája lenne: csak fel lett darabolva a 3 kép

LaliK
Igen... és ha valakinek ugyanilyen gondja lesz, akkor megint megkérdezi ugyanezt ahelyett, hogy elolvasná a lentebb írtakat... ha lenne.

Ic3 m4n
Hol ütközik szabályzatba?
Én nem kértem privátban segítséget, itt írtam le a hibám, év mivel odaírtam, hogy weboldalhoz kell, jobb is hogy privátban küldte el, mert ha berakta volna ide, talán visszalátom más weboldalakon is ugyan azokat a gombokat. 😊

Klon
sorry...

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

LaliK
Igen, köszönjük a segítséget, de olvassunk szabályzatot is.

Ic3 m4n
Megoldódott!

Köszönöm a segítséget Klon-nak!

Jim Morrison
itt is jo 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Klon
privátban adj egy mail címet, és megy...

hungary27
ja sry nemolvastam el.
Ic3 m4n
Félreértesz, ugyan így kéne a 3 kép egymás mellet, csak .psd-ben, hogy tudjam szerkeszteni.
A narancs akkor van ha rajta van az egér, a világosabb fekete(😄) meg akkor ha rákattintottunk.

hungary27
mind1iknél a jobbszélsõ a jobb
Ic3 m4n
Sziasztok!

Egy nagyon nagy szívességet szeretnék kérni tõletek!
Van két kép (egy , kettõ).
Ezeket kellene úgy megcsinálnia valakinek psd fájlban, hogy a szöveg minden része szerkeszthetõ legyen, ha lehetséges!
Én nem nagyon értek a photoshophoz, weblaphoz kellenének a képek!

Ha valaki megcsinálná, nagyon hálás lennék!
Köszönöm szépen elõre is,
Ic3 m4n

pxxl
banner, gyik, tutorial.hu <#szomoru1>

All hail the double x!

Valaki tudna ajánlani valamit, honnan tudnék letölteni egy igazán jó PS CS4 használati útmutatót?????
Thanx
Jim Morrison
en meg gombokrol igy szedtem le a feliratot<#idiota>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Akkor állítsd az árnyékolás irányát... máshova essen.
pxxl
de nekem kell a drop shadow 😊

All hail the double x!

NessieGraf
A maszkolt réteg bevel&embossnál tán kapcsold ki a drop shadow effektet.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

pxxl
hogy van az a maszkolás, amikor nem "vágja le" a lépet, és nem változik emiatt a layer style. a sima maszktól ilyen lesz. <#fejvakaras>

annak az árnyéknak középen nem kellene ott lennie

All hail the double x!

pxxl
...deja vu...

All hail the double x!

Ittegy leírás a kerekítéssel kapcsolatban.
Itt egy leírás a kerekítéssel kapcsolatban.
Itt
Sziasztok
azt szeretném megkérdezni h valakinek küldenék egy képet és nem e lenne kedve megszerkezteni photoshoppal ha nagyonszépen megkérem.
nagyon megköszönném csak én kúr..ára nemértek hozzá és ezért szeretném a segítségeteket kérni.

Üdv!

Egy kis segítségre lenne szükségem!
Ilyen megjelenésû képeket kellene csinálnom, azonban nem tudom ilyen kerekített sarkúra levágni a fotókat. ( A keretezés sikerült, de szívesen veszek egy kis segítséget, hátha rosszul csinálom)

van egy psd fájlom, abból szedtem ki a keret beállításait, de a sarok levágással gondok vannak. Nagyon kezdõ vagyok a témában, szeretnék egy kis segítséget kapni.
pxxl
fireworks, dreamweaver való erre nem a ps. ps-el csak az alapokat kell megcsinálni, gombok különbözõ állását, stb.

All hail the double x!

Sziasztok!
Már majdnem beleõrülök a keresgélésbe.
Leírást (tutorialt) szeretnék találni:
Photoshopban menüt szeretnék készíteni és eseményeket hozzáadni, amikor a majd elkészült menü fölé megy az egér vagy rákattint az adott linkre a felhasználó. Ezeknél az eseményeknél adott képek megváltoznak.
Ezeket találtam de ezek elavult leírások! A photoshoban nincs már vagy én nem találom a Windows menü „Web Content”-et. Meg „Image Ready” sincs már.

http://www.freeweb.hu/sejby/index.php?page=roll&PHPSESSID=31688dd590fa92a676153d9171cdf1d0

http://bexter.hu/tutorial00020.php

Válaszokat elõre is köszönöm.
LaliK
hát én biztos hozzá nem fognék <#idiota>

pxxl
sok siker hozzá <#idiota><#hehe>

All hail the double x!

LaliK
Hát... Ha jól értelmezem a leírtakat, beilleszted a képet a másikra. Akkor megjelenik 2 réteg... Nyomsz egy Jobb katt > Flatten Image-t és kész... de ezzel csak azt éred el h egy rétegen lesz a kép. Gondolom nem összemosni akarod a két képet, mert akkor teljesen más a teendõ.