Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All hail the double x!
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
All hail the double x!
3D glass
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Ilyen fontot tud valaki?
http://farm5.static.flickr.com/4057/4650669078_686141c4ee_o.jpg
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Szerintetek milyen lett?
Tudom hogy nem jó, az a középsõ réész az..áhh:S:Sxd
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
a pantonenál az u=uncoated, c=coated? tehát akkor a process uncoated, illetve coated az amit használnom kell? vagy solid?
arculati kódexre az nfü/új magyarország fejlesztési tervét ajánlották többen is kiindulásnak, az alapján próbálok elindulni, de még nézelõdöm azon kívül is.
Direkt színes nyomás akkor jó ha 1-2 szín van mert lényegesen olcsóbb mint a CMYK.
Direkt színbõl átmenet elég szar lesz. Ugyan akkor ha szitázni kell és sok a pantone szín akkor azt CMYKból nyomják és az se olyan lesz mint az eredeti 😊
Pantoneból nyomdára U, szitára, tamponra C-s kell.
Javaslom nézz át pár arculati kézikönyvet, hogy is kell kinéznie.
A lényeg, hogy legyen mindenféle változata a logonak
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
milyen pantone skálát használjak (color bridge: ec/pc/uc, vagy process coated/uncoated, vagy solid... )?
A 6 szín nem sok mert akkor úgy is mindent 4szín colorból fognak nyomni.
Az a lényeg, hogy legyen direkt színes változat is (pantone) mert ha szitázni kell vagy tamponozni akkor bajba lesznek.
A logoból is legyen több változat (átmenetes, 1 színes 2 színes stb.), hogy szélesebb körben tudják alkalmazni a logot.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
új vagyok a nyomtatásra készülõ melók területén, és most kaptam egy arculattervezési feladatot, ezen belül logót, névjegyet és levélpapírt arculati kézikönyv kell elsõ körben terveznem. illustratorben dolgozom, amiben szintén csak most bontogatom a szárnyaimat, de gondoltam itt is lesznek szakavatottak. az elsõ kérdésem a logóval kapcsolatos lenne.
a logó mindenféle nyomtatott felületen meg fog jelenni (molinók, autó, prospektus, stb.). milyen színekkel érdemes dolgoznom? gondolom cmyk színrendszer, de kell-e pantone színekhez igazítani és ha igen, milyen pantone-skálát alkalmazzak?
a feketébe, vagy sötétebb színárnyalatba történõ átmenetek okoznak-e problémát a nyomtatásnál? a színátmenetektõl eltekintve 6 színbõl áll a mostani tervem. ez sok? készítettem színátmenet nélküli verziót is, ami csak 3 színt tartalmaz, de jó lenne az átmenetes verziót alkalmazni.
elõre is köszi a válaszokat!
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Ja és ON..
All hail the double x!
De ha valakinek problémája lenne: csak fel lett darabolva a 3 kép
Én nem kértem privátban segítséget, itt írtam le a hibám, év mivel odaírtam, hogy weboldalhoz kell, jobb is hogy privátban küldte el, mert ha berakta volna ide, talán visszalátom más weboldalakon is ugyan azokat a gombokat. 😊
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A narancs akkor van ha rajta van az egér, a világosabb fekete(😄) meg akkor ha rákattintottunk.
Egy nagyon nagy szívességet szeretnék kérni tõletek!
Van két kép (egy , kettõ).
Ezeket kellene úgy megcsinálnia valakinek psd fájlban, hogy a szöveg minden része szerkeszthetõ legyen, ha lehetséges!
Én nem nagyon értek a photoshophoz, weblaphoz kellenének a képek!
Ha valaki megcsinálná, nagyon hálás lennék!
Köszönöm szépen elõre is,
Ic3 m4n
Thanx
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
annak az árnyéknak középen nem kellene ott lennie

All hail the double x!
azt szeretném megkérdezni h valakinek küldenék egy képet és nem e lenne kedve megszerkezteni photoshoppal ha nagyonszépen megkérem.
nagyon megköszönném csak én kúr..ára nemértek hozzá és ezért szeretném a segítségeteket kérni.
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Ilyen megjelenésû képeket kellene csinálnom, azonban nem tudom ilyen kerekített sarkúra levágni a fotókat. ( A keretezés sikerült, de szívesen veszek egy kis segítséget, hátha rosszul csinálom)
van egy psd fájlom, abból szedtem ki a keret beállításait, de a sarok levágással gondok vannak. Nagyon kezdõ vagyok a témában, szeretnék egy kis segítséget kapni.
All hail the double x!
Már majdnem beleõrülök a keresgélésbe.
Leírást (tutorialt) szeretnék találni:
Photoshopban menüt szeretnék készíteni és eseményeket hozzáadni, amikor a majd elkészült menü fölé megy az egér vagy rákattint az adott linkre a felhasználó. Ezeknél az eseményeknél adott képek megváltoznak.
Ezeket találtam de ezek elavult leírások! A photoshoban nincs már vagy én nem találom a Windows menü „Web Content”-et. Meg „Image Ready” sincs már.
http://www.freeweb.hu/sejby/index.php?page=roll&PHPSESSID=31688dd590fa92a676153d9171cdf1d0
http://bexter.hu/tutorial00020.php
Válaszokat elõre is köszönöm.