Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondoltam ennyi már csak megy a link után...
All hail the double x!
"Mintha megradírozták volna a bõrét, így nem látszanak a pattanások, apró szõrszálak/szõrpihék, stb..."
LOL
A linken lévõk csak az eszközök ezeknek a kombinált használata + még 10-20 féle egyéb bonyolult trükk :D és kb felénél jársz a RETUSÁLÁSNAK
ez olyan mintha elmennél a boltba vennél vásznat meg ecsetet +némi festék, odaállítasz egy csajt és megkérdezed tõlünk hogy fessél monalisát belõle :DDDDDDD
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
mármint pl. EZ A CSAJSZI is retusálva van.
Mintha megradírozták volna a bõrét, így nem látszanak a pattanások, apró szõrszálak/szõrpihék, stb...
köszi
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Itt a kép:
kép
Kép
" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />
itt linkeltem képet: #14432
csak halványab tudok texturákat festeni.
köszi.

Itt a legútóbbi 2 munkám ha érdekel valakit.:)

A képen a kék csajszinak ilyen minta van a bõrén mintha hûllõszerû lenne vagy nem is tudom , na ilyen patternt szeretnék szerezni valahonnan.
Kicsit halványan látszik de ott van, segítségeteket elõre is köszönöm, remélem nem hiába:)

2, jobb egérgomb a layeren (a kereten) blending options és ott lesz egy olyan hogy drop shadow, azt bepipálod, és beállítod ahogy szeretnéd, ha jól értelmeztem a dolgot, ez a cél, de lehet hogy nem.
No, próbálkoztam ezzel a car rendering cuccal, ez lett az eredmény:
Rajz
Vélemény?
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelõre elég lesz:)
1, az ecsetet használva, mindig "halványan" jelennek meg a texturák, ezt hogy tudom erõsíteni? Hogy éles kontúrjai legyenek, és jól k élátszódjon?
2, ha van pl. egy 200x200px négyzete, aminek a belsõ mérete 150x150px.
(vagyis...csak egy keret.) Ennek szeretnék befelé árnyékot adni. Ezt hogy tudom megoldani?
Hogy érthetõbb legyen: az alsó layeren van egy fotó, a fölötte lévõn lesz az árnyék és a legfölsõn egy keret.
köszi a segítséget.
tutorialokból 1000X többre jutsz!
Kitartás! <#alien2>#alien2>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelõre elég lesz:)
Ha a layereket meg nem érted hozzá se kezdj!
Alap hogy amelyik layeren rajzol a fölötte lévõkre nincs hatással... XD
(de te azt nem látod a videón, hogy hol melyiken áll õk se hülyék megmutatni mert úgy egyszerûen le lehetne másolni!)
Ha így fejest ugarsz és egybõl ilyen komplex dolgokat akarsz leutánozni a büdös életbe nem fog sikerülni! <#alien2>#alien2>
Mostanság autókat próbálok "renderelni" PS segítségével, ahogy már biztos sokan láttátok itt-ott a neten (persze nem az én rajzaimat:P). Sajnos kevés sikerrel, valahogy nem érzem még a dolgot, remélem idõvel kiforr. Viszont ami miatt írok, az egy eszköz, vagy trükk, amivel még nem találkoztam. Az alábbi videóban, ennek a segítségével csinál az illetõ kereket:
Mi lehet ez?
segítene vki abban, hogy ezt a 2divet megcseréli?
css
html
már mindent (amit én tudtam) megpróbáltam, de nem jön össze.
amint felcseréltem a diveket, minden jó, de a scrollozható rész, (most a #right) már nem lesz az.
köszönöm.
a css tetején az ie6 kód van, de ezt ti úgyis vágjátok :)
köszi a segítséget
hiába nyitom meg, elindul, de sehol nem láiom, hogy aktív lenne.
5let?
köszi
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Vki nem tudna nekem segíteni egy képet megcsinálni?
arra figyelj, hogy a hátteret is összehúzza, külön rétegen dolgozz az alakkal.
www.czekoart.hu
Karcsúsítani valakinek az arcát, vagy a testét, fõleg derék tájékon?
köszi
www.czekoart.hu