Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még nem kaptam meg az új pmed, vagy csak én nem tudom honnan tudom letölteni a javított képedet? :) Amúgy kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lett. amúgy ja, tudom milyen a fotósok majd ezt is kifejtem csak most eléggé sok dolgom van és kapkodok így ezt majd késõbb leírom
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
tényleg szar! nem csak a háttér
gyakorlatilag bõröd nem sok van úgy ki van égve a karod!
jó elbántak a képpel!
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Itt bejelöltem a képen hol a probléma:
Itt meg az eredeti kép: http://img638.imageshack.us/img638/5395/45151531.jpg
Elõre is kösz a segítséget!
Üdv!
Szeretném megtudni, hogy ebben a menüben a csíkok úgy készültek, hogy egy sötétebb szürke vonal pl. 1-2px magas és közvetlen alatta egy ugyanolyan széles vil.szürke?
Lenne még egy kérdésem, ha van egy téglalapom, v. vmi forma és szeretnék a szélétõl 5pxre befelé adni neki egy konturt, de szaggatott vonallal, azt hogy tudom megoldani?
köszi
tagadd le,hogy van szakmád, a kutya nem fog utána nézni
az képpel kapcsolatban, meg alapból szar a csajnak a feje, a szemét kellene kezdésnek helyre rakni
www.czekoart.hu
De komolyan viccen kívül, imádok alkotni mindenfélét, meg szeretnék tanulni szinte mindent ami a grafikával kapcsolatos, Photoshop, 3DS max+animáció készítés.Érdeklõdtem is fizetõs sulinál meg máshol is csak az a baj hogy hiába tanulok meg pl 3ds maxet használni az nem elég, legalábbis csak olyan embereket keresnek akik több mindenhez értenek nem csak 3ds max-hez hanem, programozáshoz,meg hasonlókhoz.Egy szakma nem elég viszont rengeteg pénzbe kerül egy tanfolyam ,hát még 2-3.Az ingyenesrõl meg már lecsúsztam érettségi után elvégezhettem volna ingyen most már nem.:(
De te vagy a hibás legalább, 2 méterrõl nézd a monitort akkor jó lesz. <#eplus2>#eplus2>
nem tudom miért akarja mindenki elkenni a bõrét!
rossz úton jártok már mondtam, pont attól lesz mû...nekem hihettek ebbõl élek <#alien2>#alien2>
a bõrét jelöld ki selective colorral (többit amit belevesz esetleg azt q - gyorsmaszkon kitörlöd) aztán new fill layer kiválasztod, hogy patternel akarod és a paternnek meg választasz valami sandston/hasonlót a lényeg hogy textúrát adj a bõrének ezzel lesz realisztikusabb! a többi meg csak festegetés, vagy más képekrõl másolgatás maszkolás :) haj stb...
A fülénél túlfestettél, illetve a bõre maxigáz!
próbálkozz még de ne ebbe az irányba, most csak rontottál rajta!
<#nemtudom>#nemtudom>
Persze az alapkép se a legjobb minõségû.
ilyen volt:
ilyen lett: (egyenlõre)
Nagy bánatomra.
egy pici észrevétel még: az álló golyó ezüst palástja nekem nagyon 2D. egy pici árnyékot én tennék a szélére a 3D hatás kedvéért...
ja igen, és azüst szín szerintem se a legjobb...
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Jobban járnál valami bronzosabb, sárgásabb színnel, mint a teteje!
ez olyan mint egy szifon patron sárga kupakkal <#alien>#alien>
vagy nem "bad compani" kell rá hanem "wolfman" vagy Van Helsing és jó lesz ezüstgolyónak <#idiota>#idiota>
xD nem is vettem észre hogy a betû is megfordult:)
Én elõbb megfordítottam volna azt a képet.
BC2
A gránát igaz nem illik oda de nem is az a lényeg hanem a 2 töltény.
Meg lenne egy óriási kérésem remélem tudtok segíteni ezt a képet valaki feljavítaná nekem csak hogy lássam hogy hogy nézne ki igazi arc textúrával ha tetszik az eredmény belevetem magam a ps-be:)
Tényleg nagy segítség lenne ha valaki megcsinálná!
kép
www.czekoart.hu
vagy kötél gyorsan <#bdead>#bdead>
én kb 5 percet se bírtam vele, az egy bûn!
de szerintem nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel!
tréfát félretéve szerezz be hozzá egy PS Hun-Eng szótárt <#idiota>#idiota> másképp értelmezhetetlen...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Esetleg valami más ami jobban hasonlít az ELKÉPZELÉS-emhez?
\"Tudom, sorsom egyszerû kereszt Fogva tart és el nem ereszt...\" Bikini
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Megpróbáltam angolul is felrakni, de nem engedi.
Ezzel próbálkoztam, de nem mûködik.
ILYEN "robbanós" effektet szeretnék csinálni saját képbõl.
Ismertek rá valamilyen tutorialt?
Köszi
\"Tudom, sorsom egyszerû kereszt Fogva tart és el nem ereszt...\" Bikini
7.0-s magyar PS-em van, de az is bõven megfelel, ha angolul kapok segítséget. Köszi.