Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spészgószt

felüldtem ide is!
tessék

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

szeva!

Még nem kaptam meg az új pmed, vagy csak én nem tudom honnan tudom letölteni a javított képedet? :) Amúgy kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lett. amúgy ja, tudom milyen a fotósok majd ezt is kifejtem csak most eléggé sok dolgom van és kapkodok így ezt majd késõbb leírom
Spészgószt
javítva az is ment pm-ben!<#alien2>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Spészgószt
küldtem egy pm et!
tényleg szar! nem csak a háttér
gyakorlatilag bõröd nem sok van úgy ki van égve a karod!
jó elbántak a képpel!

Ezt hogy érted? Lehet, hogy rossz a minõsége, de nem egy New York-i ügynökségnek megy...
moyothomas
Szerintem itt nem az a két megjelölt hely, hanem az egész háttér gáz!

Sziasztok! Valaki segítene eltûntetni az alábbi portfólió képen a háttéranyagon lévõ két felgyûrõdést? Szeretném ha szintbe lenne a háttér és nem lennének ilyen kiemelkedések elég zavaró az két sötõt felgyûrõdött rész...

Itt bejelöltem a képen hol a probléma:

Itt meg az eredeti kép: http://img638.imageshack.us/img638/5395/45151531.jpg

Elõre is kösz a segítséget!

Üdv!
Sziasztok!

Szeretném megtudni, hogy ebben a menüben a csíkok úgy készültek, hogy egy sötétebb szürke vonal pl. 1-2px magas és közvetlen alatta egy ugyanolyan széles vil.szürke?

Lenne még egy kérdésem, ha van egy téglalapom, v. vmi forma és szeretnék a szélétõl 5pxre befelé adni neki egy konturt, de szaggatott vonallal, azt hogy tudom megoldani?

köszi

Jó annak a szeme nekem tetszik, a kép minõsége mondjuk nem a legjobb de majd linkelek olyat amin jól néz ki, majd csinálnom kell screenshhotot, a játékból de még csak most fejeztem be az elsõ részt.

Johnny021
chao. Régóta keresek egy olyan tutorialt, ami segítene nekem egy videot készíteni, ahol a fejeket kitudnám vágni és fénykép fejjel helyettesíteni :) így leírva és vissza olvasva kuszának tûnik, szóval én valami olyasmit szeretnék, mint az NBA bobble head-es videokban lehet látni, nem tudom ismeritek-e?! :) Azt olvastam, hogy sony vegas-al lehet készíteni ilyeneket, de nem találtam hozzá semmit, y-tube-on is kérdeztem, de nem nagyon kaptam rá választ :) elõre is köszönöm a válaszokat :)http://www.youtube.com/v/iQ1vD3sJ7jY&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Kovács legény
már miért?
tagadd le,hogy van szakmád, a kutya nem fog utána nézni
az képpel kapcsolatban, meg alapból szar a csajnak a feje, a szemét kellene kezdésnek helyre rakni

www.czekoart.hu

De jó neked én is ebbõl szeretnék élni:)
De komolyan viccen kívül, imádok alkotni mindenfélét, meg szeretnék tanulni szinte mindent ami a grafikával kapcsolatos, Photoshop, 3DS max+animáció készítés.Érdeklõdtem is fizetõs sulinál meg máshol is csak az a baj hogy hiába tanulok meg pl 3ds maxet használni az nem elég, legalábbis csak olyan embereket keresnek akik több mindenhez értenek nem csak 3ds max-hez hanem, programozáshoz,meg hasonlókhoz.Egy szakma nem elég viszont rengeteg pénzbe kerül egy tanfolyam ,hát még 2-3.Az ingyenesrõl meg már lecsúsztam érettségi után elvégezhettem volna ingyen most már nem.:(

MANOWAR
Kapásból a poligonok szögletességétõl akartam megszabadulni, amibõl az arc textúra is kapott bõven.:)
De te vagy a hibás legalább, 2 méterrõl nézd a monitort akkor jó lesz. <#eplus2>

Spészgószt
festõ még lehetsz...egész jó olajfestmény lett belõle!
nem tudom miért akarja mindenki elkenni a bõrét!
rossz úton jártok már mondtam, pont attól lesz mû...nekem hihettek ebbõl élek <#alien2>

MANOWAR
Sminkes és fodrász már tuti nem lesz belõlem! <#idiota><#hehe>

MANOWAR
Spészgószt
csak hogy könnyítsek rajtad:
a bõrét jelöld ki selective colorral (többit amit belevesz esetleg azt q - gyorsmaszkon kitörlöd) aztán new fill layer kiválasztod, hogy patternel akarod és a paternnek meg választasz valami sandston/hasonlót a lényeg hogy textúrát adj a bõrének ezzel lesz realisztikusabb! a többi meg csak festegetés, vagy más képekrõl másolgatás maszkolás :) haj stb...

Spészgószt
bocs de az eredeti még realisztikusabb mint amit kreáltál!
A fülénél túlfestettél, illetve a bõre maxigáz!
próbálkozz még de ne ebbe az irányba, most csak rontottál rajta!
<#nemtudom>

Sziasztok, bepróbálkoztam mással is az arc készítésbe tulajdonképpen csak brush-okkal csináltam kicsit realisztikusabbra, persze ezt most csináltam elõször még nem az igazi de a véleményetek érdekelne.
Persze az alapkép se a legjobb minõségû.
ilyen volt:
" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />
ilyen lett: (egyenlõre)
" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />

MANOWAR
Ebbe az arcos dologba én is bele kóstolok :)

Spészgószt
Nesze neked arc a haját jobban is meglehet ha van rá idõd meg türelmed, vagy egyszerûen ki is cserélheted, én csak brushokkal hülyéskedtem, kicsit élethûbb legyen, de a kocka textúrák miatt alapból bukó <#alien> a bõre meg sima textúra+blandind+mask és hasonló finomságok keveréke <#alien2>

Kovács legény
képt mi lett oszt kapod a tanácst, hogy mit másként.

www.czekoart.hu

Hát gyerekek megpróbáltam ezt az arc átrakos dolgot de nem igazán ment:(
Nagy bánatomra.

Klon
hali!
egy pici észrevétel még: az álló golyó ezüst palástja nekem nagyon 2D. egy pici árnyékot én tennék a szélére a 3D hatás kedvéért...
ja igen, és azüst szín szerintem se a legjobb...

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

BC2 avatarnak szántam de kis méretben nem látni a lényeget meg még nincs is kész teljesen.

Spészgószt
szerintem az ezüst (inkább alu) szín kurvára nem jó hozzá!
Jobban járnál valami bronzosabb, sárgásabb színnel, mint a teteje!
ez olyan mint egy szifon patron sárga kupakkal <#alien>
vagy nem "bad compani" kell rá hanem "wolfman" vagy Van Helsing és jó lesz ezüstgolyónak <#idiota>

Az az igazság hogy avatarnak szerettem volna de 160 pixel széles képen nem lehet elolvasni a feliratot sajnos.

öö várjál csak most hogy mondod lehet én basztam el mert vízszintesen tükröztem az alapképet:)
xD nem is vettem észre hogy a betû is megfordult:)

moyothomas
ez csak engem "piszkál", de én már csak ilyen vok. :)
Én elõbb megfordítottam volna azt a képet.

Ahhoz nem nyúltam ilyen volt az alapkép én csak beszíneztem ezüst színre meg aranyra a tetejét meg ráraktam a Bad company szöveget.

moyothomas
a töltény alján direkt van fordítva a típus jelzés?

Sziasztok, legútobbi alkotásom szeretnék véleményt kérni:)
BC2
A gránát igaz nem illik oda de nem is az a lényeg hanem a 2 töltény.
Meg lenne egy óriási kérésem remélem tudtok segíteni ezt a képet valaki feljavítaná nekem csak hogy lássam hogy hogy nézne ki igazi arc textúrával ha tetszik az eredmény belevetem magam a ps-be:)
Tényleg nagy segítség lenne ha valaki megcsinálná!
kép

Kovács legény
frankó érvágás lehet mire kisakkozod egy tutorialnal, hogy mit mire fordítottak.

www.czekoart.hu

Spészgószt
format c:
vagy kötél gyorsan <#bdead>
én kb 5 percet se bírtam vele, az egy bûn!
de szerintem nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel!

tréfát félretéve szerezz be hozzá egy PS Hun-Eng szótárt <#idiota> másképp értelmezhetetlen...

Molnibalage
Nekem csak az van...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Spészgószt
a magyar PS egy vicc! <#falbav>

Tubbs
Köszi.
Esetleg valami más ami jobban hasonlít az ELKÉPZELÉS-emhez?

\"Tudom, sorsom egyszerû kereszt Fogva tart és el nem ereszt...\" Bikini

Molnibalage
Köszi. Közben megtaláltam az kis ikont. (Azt, hogy a warp szót miért tördelésnek fordította anno valaki, az örök rejtély számomra...)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

moyothomas
Ps7 ez

Molnibalage
7-ssel is? Ott kezõdik, hogy nekem színezgetni kezd, mikor azokat az opciókat használom, amit a videón. Vajob miért?

Megpróbáltam angolul is felrakni, de nem engedi.

moyothomas
pedig az mûködik.

Molnibalage
http://www.youtube.com/watch?v=LFa8XgtjTBE&feature=fvw

Ezzel próbálkoztam, de nem mûködik.

moyothomas
alapnak

az alsó kép alatt figyeld, mert 3oldal.

moyothomas
vagyis itt

moyothomas
talán, de nem néztem végig.

Molnibalage
Ez melyik menüben keressem? Aktívnak kell lenni a szövegdoboznak?

Tubbs
Sziasztok!

ILYEN "robbanós" effektet szeretnék csinálni saját képbõl.
Ismertek rá valamilyen tutorialt?

Köszi

\"Tudom, sorsom egyszerû kereszt Fogva tart és el nem ereszt...\" Bikini

Path tool-al, vagy shape-re lehet írni.

Molnibalage
Hogyan lehet egy görbe mentén szöveget felfûzni vagy pl. körív mentén szöveget írni? Nagyon régen tudtam, de most nem találom.

7.0-s magyar PS-em van, de az is bõven megfelel, ha angolul kapok segítséget. Köszi.

Itt sztem vajmi kevesen jártak 1,5 millás PS tanfolyamra. Fogtuk magunkat és kibasok tutorialt végignéztünk, végigcsináltunk....