Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És ez?
A medálnak kéne valami fémes hatást kölcsönözni meg üveget akartam rá de a fehér rész az annyira nem sikerült jól.Úgy csináltam hogy simán befestettem fehérre levettem az opacitást és állítottam a stiluson is.
Raktam rá mintát is utólag de lehet az nem kéne.
Mintával
minta nélkül

Az automata fényerõ ki van kapcsolva engem baromira zavart, de amikor vettem akkor még nem volt betervezve hogy ps-t használok, majd lecserélem valamikor ha lesz rá.Egy ips panelesre gondoltam.

Spészgószt
"Különleges képessége, hogy fényérzékelõjével képes minden esetben az ideális szintre beállítania a háttérvilágítást," ezt azonnal kapcsold ki! Ha jót akarsz! 😊
"Színhûség terén viszont csak átlagos, a színátmeneti skálákon némi darabosság is megfigyelhetõ." <#szomoru1>
Na jó ez nem egy grafikus monitor, másra való!
Ég és föld lehet színhûség, kontraszt stb terén egy faja kalibrált monitorhoz képest!
Sajna ez probléma ia lehet, amikor megcsinálok egy képet az én monitoromon aztán valami szutyok elállított képernyõn megnézi valaki és jönnek a "ez mé sötét, ez mé ilyen fakó...stb " szövegek! 😊
Csak szóltam lehet valami nem stimmel...nálam legalábbis "sötétek" amiket csinálsz!
<#alien2>
(kalibrált EIZO-m van valszeg ami nálam fekete vagy sötét az fekete meg sötét is!)

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Hát ezt még nem mondták😊
LGW2253V-m van, és amit az iponon ajánlottak beállítást a tesztben azt használom.
teszt

Spészgószt
te figy má csak egy apró észervétel!
Kurva sötétek a képeid állandóan...a monitorod nem lehet a legjobban belõve...szerintem nekem legalábbis ez jön le!<#alien2>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Evin
Ha gondolod, de szerintem elég azokat linkelned, amelyrõl szeretnéd kikérni mások véleményét, hogy mit javíts rajta stb.

pixxel
Nem akartam mindenbe belekötni, csak a legszembetûnõbbe. 😊

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

pxxl
plusz még mindig leugrik a képrõl a motor, a körbevágás sem jó, vanak fehér foltok még.

All hail the double x!

Jah már mondták😊
De mint mondtam ez egy korábbi akkor nem értettem annyira hozzá még a psd fájl meg már nincs meg azt hiszem😞Haveromnak csináltam még akkor neki meg így is nagyon tetszett, úgy hogy így maradt😊
Nem tudom hogy érdekel-e benneteket a többi képem de ha igen akkor felrakom õket egy .rar-ba és adok linket.De nem akarom senkire ráerõltetni.

Evin
Az árnyékon lehetne még javítani, nagyon a motor alá van csúszva.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

De itt egy korábbi munkám ha esetleg érdekel valakit.
alap motor
Ilyen lett.Átfestés volt nagyrészt meg a plexinél kellett megoldani hogy látszódjon a mögötte lévõ rész is.
készitett kép

Teljesen ugyanazt a technikát használtam csak a szín lett más, ugyanúgy csináltam ahogy a tutorial-ba esetleg az értékek térnek el kicsit, ha totál egy az egybe lemásolom akkor olyan mintha nem is csinálnék semmit.Így megpróbáltam megcsinálni másik színnel hogy tudjam megy-e.Mert ha a zöldet használtam volna ugyanazokkal az értékekkel akkor nem tanulok belõle annyit mintha ugyanazt megcsinálnám csak más színnel.De mintha sárga egy kicsit sok lenne nem? Vagy csak én látom úgy?

MANOWAR
Jó lesz az, de miért kerülted ki a zöldes témát azzal, hogy narancssárgásra változtattad a fényeket? 😊 Az lenne a tutor értelme ha végig csinálod, abból tanulnád meg a technikát vagy rosszul látom ???😊

Sorry az elõzõ az effektes amit a tutorialba csináltak, az effektek nélküli kép az ez.

Persze
alapkép

MANOWAR
Az eredetit is linkeld.

Sziasztok ezt csináltam most.
Vélemény?A tutorial anyagát csináltam meg igazából csak a fényeket csináltam rajta a labdacsok már megvoltak.

Egy új rétegre átrajzolnám a gyûrõdést, aztán azt elmented psd.be, majd filter - distort - displace.

NessieGraf
Bocs, textúránál is kell rétegmód hozzá.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

NessieGraf
Textúraként, vagy rétegmód változtatással ráteszed, látszik ami alatta van, de nem jó megoldás az se, mert az anyag gyûrõdéseit nem fogja követni a minta.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

Sziasztok lenne még kérdésem de ez ps-es.Bocs hogy titeket zargatlak de az oldal ahol fórumozni szoktam kényszerszüneten van😞
Na annyi lenne a kérdésem hogy adott egy fénykép és a képen lévõ nõnek a ruháját szeretném átalakítani de mintával, na az a gond ugye ha kijelölöm a részt ahova mintát szeretnék akkor ugye rárakja de csak simán fûggõlegesen nem veszi figyelembe az íveket, idomokat próbálkoztam a minta hajlításával de nem igazán sikerült, van még a cseppfolyósítás amivel lehet akár mellett növeszteni is😊De azzal meg az a baj hogy ahol domborítani kéne a minta nagyon elnyúlik.Mi lehet a megoldás?
itt a kép amit szeretnék megcsinálni.
yvone
és hogy ilyen ruhában legyen.
miranda lawson
A 2 nõ ugyanaz abból a szempontból hogy az igaziról mintázták a karaktert.

Ennek tényleg útána kell néznem de egyébként kód alapján történik.Mikor készítesz egy arcot ahhoz egy kód passzol,minden beállításnak más kódja van pl szemszín...stb.A kód alapján történik az exportásás de hogy elmenti-e maga az arcot azt nem tudom.
Ezt sikerült összehoznom a facegen-el, nem tökéletes mert alapból nem fényképbõl lett csinálva hanem rajzból.
http://noob.hu/2011/01/17/23.jpg

MANOWAR
esetleg még megkeresheted a játék telepítésben az arcképet de tuti valami speckó kiterjesztése van, de ennek már utána kell nézni.(fájl típusa, mivel lehet in/exportálni,ráncok-haj-borosta stb lehet generálva van nem a kép része)

Ja valami hasonlót csak az a gond ugye hogy amit akarok arról nincs fénykép azt lehet hogy a nulláról kéne kezdeni, úgy meg nehéz megcsinálni hogy az arcszín megmaradjon de legyen élethûbb ha értitek.Mert ha leszedek egy fényképet teszem azt annak már alapból más az arc színe meg hasonló ugyanolyat meg nehéz találni.De mindegy nem akarlak zargatni benneteket állandóan majd nézegetek tutorialokat meg megpróbálok még ezt azt azért köszönöm a segítséget.

MANOWAR
Még egy és két help, de akkor már nem ehhez a topikhoz tartozik....😊

MANOWAR
Ilyeneket szeretnél csinálni?

Röviden annyi hogy azt akarom megtanulni hogy hogy lehet ilyen textúrát gyártani mint amilyen az alsó kép kb csak nem festve ha érted.A lényeg hogy szeretnék szép viszonylag valószerû arcot csinálni bármilyen játékból készített screenshoot-ból ez az utolsó kép csak egy példa volt.De ez már kezd hasonlítani egy igazira.

Hát annyi hogy szeretnék legalább egy olyan miõségû képet összehozni mint amit lejjebb linkelten, csak úgye az a baj hogy alapból nem fénykép ugye hanem játék beli kép és amit most linkeltem az is inkább renderelt félig meddig mert animációból van a játékban kicsit gyengébb.próbáltunk javítani az arcán itt is próbálkoztak többen de igazán azt modnták nem nagyon lehet mert az alap textúra gáz.
De most megcsináltam facegen-el a karakter arcát erre kéne valami textúra de ilyet még nem csináltam ps-ben.Láttam hogy van valami zbrush nevû progi is azzal lehet készíteni textúrát vagy letölteni egy készet és azt ráhúzni?Bár ez már inkább 3D mint Ps.

MANOWAR
Az alsó cg festett, a felsõ meg renderelt. Mit is szeretnél ezekbõl kihozni? Konkrétan írd le, és megpróbáljuk megcsinálni de így hogy hol világos hol nagyon sötét persze mindegyik másik szögben van nem nagyon érthetõ hogy mit mivel szeretnél összehozni.
Esteleg jobb minõséget kapnál a renderelteknél ha mindent full-ra állínál (élsimítás,+pici gamma,vagy a karaktert világosabb helyre viszed,stb)

Na az arcos képre visszatérve csináltam valamivel jobb screenshootot ezzel már lehet kezdeni valamit?
Igaz kicsit sötétebb a környezet miatt de valami hasonlót nem lehet összeeszkábálni, vagy amit 2-vel lejjebb linkeltem olyat kéne, nem is igazi de nem is rajz a 2 között valahol.
kép

Spészgószt
ps

Gyerekek annyi kérdésem lenne hogy ez a kép mivel készülhetett ps vagy valami más?Nekem nagyon tetszik az arca itt már egész jól néz ki😊
Mass Effect 3 miranda

MANOWAR
<#mf1>

LaliK
Jólvanna csak beleolvastam 😄

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

pxxl
elégedetlen pötch <#rolleyes>

All hail the double x!

MANOWAR
pff xD Fekete és nagyon nagy párban nincs? 😊

pxxl
kis piros hangszórót, átvehted az sg.hu portáján.

All hail the double x!

MANOWAR
És mit nyertem?😄

Spészgószt
Ott a válasz!
A weboldalt a párom csinálja, a retusálást mindketten! <#alien2>

MANOWAR
Mind kettõ lehet 😄 -->> "A munkám a hobbym....fótókat retusálunk a párommal"

LaliK
Sg adatlap:
'Neme: fiú
Teljes név: Attila'

Honlapod: 'Vittman Hajnalka vagyok professzion...'
Akkor melyik nem Te vagy? 😄

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

épp ezért írtam e-mailt hogy továbbiakban ott rendezzük <#vigyor>
Spészgószt
thx mindjárt írom a választ!
de szerintem innentõl ne itt írkáljunk! <#alien2>

Szia! Küldtem mailt a honlapodon lévõ e-mail címre.
Spészgószt
rengeteg jó fotós van csak jó helyen kell õket keresni!
persze kellõ tapasztalat is kell, hogy megkülömböztesd a kóklert a profitól, attól hogy valakin fehér köpeny van nem tuti hogy orvos és fõleg nem tuti hogy jó orvos!

Hát arra azért kívánicsi lennék, bár ki tudja... xD
pxxl
attól még telefonnal is jobb képet csinálok ennél. <#miaz>

All hail the double x!

persze tisztelet a kivételnek!
Amúgy igen, sajnos nem sok minõségi fotóssal rendelkezünk ebben az országban...
oké köszönöm

Bár a fej alatti rész az nem sokat változott <#vigyor> De legalább világosabb lett és így összeolvad jobban. Az a baj, hogy az a hülye ív látszódik <#hehe>

Megnéztem a honlapod, lehet hogy érdekel a retusálási szolgáltatás két képem van amely õszintén szólva ráférne egy kis igazítás, és úgy tûnik erre a képre is. Elküldöm majd a másik képet is pm-ben, hogy átnézhesd mit lehetne vele kezdeni és akkor megbeszélünk egy árat a retusálásra <#hamm>