Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
KÉSZ!
ha a maszkra kattintasz és festel rá fekete brushal az szines lesz ha fehérrel festel akkor fekete-fehér ennyi
[/url][/img]
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
olyan kérdésem lenne, hogy a legegyszerûbb megcsinálni azt hogy mondjuk egy autós képnél csak az autó szines a többi fekete-fehér. Vagy legyen az egy ember,állat,cipõ,mtb...stb
Most fogom használni elsõnek, csakis ezért a dologért amit leirtam.
Please help
A OnOne Perfect Photo Suite 5 telepítés után a Phototools rész
nem müködik (CS5).A Phototools elínditása után a menü látható,
a kép viszónt nem (transparent). Ha valaki tudná a megoldást megköszönném (hardver,telepítés?).
<#worship>#worship>
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
<#worship>#worship>
Persze pluszba még clone stamp!
esetleg rakok fel par kepet, hogy mi a gondom pontosan... Windows7 alatt fut a Photoshop CS5.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

A kep:
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
nem biztos, hogy jó topicban kérdezem, de mivel photoshop, hát írom ide:
az alábbi kép alapján tudna valaki csinálni nekem egy minél nagyobb felbontású verziót? Nem kell, hogy pontosan ugyanilyen legyen, de alapvetõen hasonló. Egy pólóra szeretném rávasalni, azért kéne nagyobb méretben (esetleg vektorosan?), viszont a tudásom kevés hozzá.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
köszi
A ctrl+t, majd Shift-el a kihúzás valóban sikerült, és enter után éles lett a kinagyított kis kép. Ez igy jó lett.
Viszont mit értesz a nem sima nagyítás alatt? Hogy mentsem ki a kis képet? JPG ként mentsem ki?, ez után a felbontásán változtatok, kisebbre veszem az eredeti képen, majd létrehozok egy új réteget, és a kimentett 2alakos jpg képet visszahozom uj rétegre, akkor azért nem kell nagyítani, mert õ nagyobb felbontással lett elmentve?
Jól értem?, vagy kihagytam valamit? 😊
Egyébként az a gáz, hogy túl nagy a felbontás, és, ha felteszem mondjuk közösségi oldalra a képet, akkor ha nézik alig látnak belõle valamit, mert minden kicsi. Eredeti felbontásban kellene nézni, mert akkor mindent lehet alaposan látni, de az meg nagyobb mint a monitor.
Ezt hogyan lehetne javítani? Mármint, hogy jól látszódjon minden a képen, és a jobb alsó sarokban a nagyitott 2alakos kép.
Mert alapból azért próbálkozom ezzel a 2alakos nagyítással, hogy kivehetõ legyen, hogy ki van a képen.
köszi
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
A sima nagyítást úgy tudod elvégezni ha az új réteget kijelölöd és Ctrl+T nyomsz neki ekkor megjelenik a szerkesztõ a réteg körül shift lenyomása mellet (hogy arányos maradjon a kép) megfogod az egyik sarkát és kihúzod amennyire akarod és enter.
Nem sima nagyításnál az új réteget(2 alakos) kimented, az eredeti kép nagyságát visszább veszed (Image/Image size)ha itt még megvan az új réteg akkor törlöd majd a kimentett réteget vissza rakod bele, így a plusz új réteged nem kell annyira nagyítani és jobb lesz a minõsége. Az ne zavarjon, hogy nagyításnál egy kicsit életlen a kép mert amikor jóvá hagyod a szerkesztést enter-rel újra számolja és éles lesz.
Munkafelületem
A munkafelületen látszódik egy kép. A képen van két személy. Õ kettejüket szeretném a nagy kép jobb sarkában kinagyítani, hogy jobban látszódjanak.
Amint látjátok a PS bal alsó részében ez egy nagyobb felbontású kép.
M-el kijelöltem a két személyt, és egy másik layer-re tettem õket. Most a másik layeren szeretném õket megnagyobbítani, hogy a jobb alsó sarokban jobban látszódjanak. Ott úgyis, csak a föld látszódik, és ha megnagyítom õket, akkor nem baj, hogy a földet kitakarják.
Ehhez kérnék szépen segítséget.
köszi
üdv.,
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Azt hogyan lehet elérni, mintha lemezeket egymásra tennék és érezhetö lenne a lemezvastagsága térbeli kitmagasodása a másikhoz képest?
Mert probálkoztam az bevel és iner, outer sadow opciokkal, de nem lett az igazi.
http://wallbase.net/search
DE esetleg ha valaki tudna nekem segiteni egy olyan képpel ahol egy sólyóm van szemböl kiterjesztett szárnyakkal , mert olyat nem találok még a googleval sem, lehetöleg nagy felbontásba
köszi
Amikor valami elvész, a megtanultak sosem vesznek el...
De valahol beállítható, hogy ilyen legyen a vonal, csak most nem találom. <#hamm>#hamm>
de az sxc-nél jobb ingyeneset még nem találtam.
én 7éve használom és nagyon jó.
de van olyan hely, ami nem ingyenes, de olcsó.
Tudna valaki segíteni, hogyan kell a vonalak végeit elkeskenyíteni?
Köszi 😊
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Googli szart sem ér.
Köszönöm mégegyszer.
DE 10 kép nem a világ...hamarabb megcsinálod egyesével mind a 10et, mint magát az action vagy batch-et! <#alien2>#alien2>
Ugyanazt a mûveletet akarom elvégezni mm. pontosan tíz képen. Van valami makrózási lehetõség, vagy valami egyéb automatizmus, amit rá lehet küldeni a képekre?
Ezért jobb ha pontos pixel méretet adsz meg mindenhol, akkor nincs ilyen gond (vagy segédvonalat használsz(a mozgató eszközzel klikk a margóra, nyomva tartod és behúzod a cián vonalat ahová kell, utána minden "odaugrik hozzá" azaz igazodik)!
a vászonpixelszín azért jó mert ha a képen egy szürke valami van és a vászon is szürke akkor nem látod hol van a széle pontosan, ilyenkor átrakod pirosra vagy bármi másra a vásznat...egyszerû praktikai szempont semmi lényeg benne(neked)!