Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Avatarnak lesz.De ez csak a kisebbik része a képnek.És köszi a gyors válaszokat😄
effect
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Segítséget szeretnék kérni abban hogy amikor segédvonalakkal dolgozom és pl egy lekerekített téglalapot szeretnék pontosan elkezdeni a segédvonaltól a kurzorom miért nem színezõdik el. Nem tudok pontos lenni ha nem látom hogy mikor vagyok a segédvonalnál. Milyen beállítást ronthattam el?
Ha a továbbiakban is szeretnél, kérlek ide.
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
De itt van az összes jobb képem a nagy része ps, daz3d-bõl csak 3 képem van fent a többi ps, 1-2 kivétellel.
devianart
Ilyenek vannak hozzá.
daz 3d modells
csak a "csillagok" túl egyformák és élesek....valamint ismét az a cigifüst feeling....
All hail the double x!
kép
A másik inkább látvány szempontjából csináltam a tenyerében a fény elvileg azé az effekté lett volna csak lehet kicsit erõs lett.A ruha meg nem simul rá teljesen a karakterre, fõleg a csuklya a többi az aránylag jó.A kard meg így sikerült van benne egy kis metál színátmenet, az erõsíti a fényét,Mondjuk alapból raktam mögé fényforrást de csak azért hogy ne legyen olyan üres.Nem a realizmust néztem benne hanem hogy látványos legyen.
Szakmai ártalom. :-)
A csaj vállán ott a kard árnyéka de a fény a kezébõl jön...illetve a kardon is úgy néz ki mintha a háta mögül jönne a fény!
A csöcse is kicsi 😄 ahhoz képest hogy a ruha mekkora, sõt még árnyékot is vet a ruha a mellére?! szóval picit zavaros fényelés szempontjából...
amúgy nem rossz! 😊
De ha már itt vagyok kikérném a véleményeteket.Nem teljesen PS munka csak finomítottam vele itt-ott.Pl a kard fényezése meg az effect a keze felett.Bár az nem az enyém az egy brush úgy szedtem le.
kép
nem tom mirõl van szó mert ilyen téren plugin ellenes vagyok 😄 azok csak több kárt csinálnak mint hasznot...<#bdead>#bdead>
Valaki le tudná írni hogy tudom a Lightroomban lévõ creamtone hatást elõidézni PS-ben a Nik's Silver Efexszel? A tónusoknál mikor színt lehet állítani valahogy sehogy sem tudom eltalálni...
ha esetleg lesz elég türelmed, kitartásod és sikerül megtalálni a megoldást, majd azért írd meg <#buck>#buck>...érdekel
múltkor ment most már nem, én otthagytam a gecibe majd he eszébe jut megjavul <#buck>#buck> ha elkezded buherálni csak rontasz a helyzeten 😄
"Nem lehetett az utasítást teljesíteni, mert csak olyan dokumentumokban mûködik, amelynél engedélyezve van az OpenGl."
De a beállítások/teljesítmény opcióban be van pipálva az "OpenGl rajzolás engedélyezése".Ilyenkor mit tudok tenni?3 vga driverrel is próbáltam 11.3-11.4-10.8.A ps felismeri a vga-t is rendesen.
All hail the double x!
Köszönöm