Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Bridge se tud belenézni? Nem Mac-es file?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
beteszem megy ott vannak rajta a képek tif méret minden, de megnyitni nem tom õket ha kimásolom akkor sem...
Amúgy meg: CONTEST BEGINS AT 12:01:01 (PT) ON May 18, 2011 AND ENDS AT 11:59:59 PM (PT) ON June 19, 2011
Gondoltam bedobom vannak itt akiket érdekelhet....
Hagyni kell a gecóba és megjavul, amikor kedve van <#idiota>#idiota>
Eddig nem lehetett valamiért, kérdeztem is pár hsz-el lejjebb.Az R betûvel lehet használni, de eddig mindig az opengl hibára hivatkozva nem engedte.
De nagy szükségem van rá mert mause-pant használok és így sokkal könnyebb kijelölni bármit.Ha nem esik kézre csak elfordítom egy kicsit és kész.
Kb talán a 10es ami plakátnak néz ki....a többi...<#bdead>#bdead>
szerintem...
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy szakmai szemmel szavazzatok egy plakátverseny munkáira.Persze ne várjatok über brutál dolgokat csak arra kellene voksolni amelyik valamennyire megfog benneteket és látjátok hogy van benne ötlet és munka.Csak 38 kép közül kellene egyet választani.Köszi elõre is . Ligainfók Plakátverseny
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Köszi a választ de sajnos ez a megoldás nem jó.
Lightroom, csak az általad véghezvitt beállításokat szinkronizálja rá a többi képre.
Exposureel csak négyet léptethetsz plusz-mínusz, így a hibásan exponált fotóhoz ugyan annyit ad hozza mint a jól exponálthoz.
Az-az minden marad ugyan az.
Pont ezért kéne valami progi amivel az egyik kép hisztogramját ráerõltethetném, másolhatnám a hibás képére.
Intel Core 2 Quad Q8200, 2.33ghz @ 3.43 GTX280 1gb 4gb Kingstone DDR3-1333
Vagy ha kicsit jobban beleásod magad a PS-be akkor a Camera Raw használatát nézd át, ott a NYERS képeket tudod szerkeszteni amit a gép elront!!!
Igen megcsinálod beállítod az elsõt és ráhúzza a többire is!
Remélem jó helyen járok és itt találok segítséget.
Problémám az volna, hogy sok fotót készítek egy témáról hosszú záridõvel.
Így a gépnek van egy minimális hibázása és nem minden kép egyformán exponált.
Igaz minimális eltérés van, de szemre, kézzel javítani nem a legjobb.
Sajnos PS-t nem ismerem annyira, hogy képes e a jól exponált fotó hisztogramját rászinkronizálni a másik képre.
Lényeges része, hogy az elsõ fotó legyen az alap és az nem módosuljon semmit.
Ha esetlegesen Ps-el ez nem megoldható, tudtok mondani olyan programot ami képes erre?
Segítséget elõre is köszönöm.
Üdv.
Charlie
Intel Core 2 Quad Q8200, 2.33ghz @ 3.43 GTX280 1gb 4gb Kingstone DDR3-1333
All hail the double x!
Starcraft 2 avatart szeretnék készíteni, de nem akarok másolni hanem sajátot szeretnék csinálni.Ilyen minõségben mint ami a hivatalos oldalon található.
ilyesmit
Ja és még mindig nem tudtok megoldást a kép elforgatására, felraktam a cs5.1-et de ugyanaz a hiba, az OpenGl miatt nem engedi.
megcsináltam...lehet így! igaz nem tom te mit szerkesztesz rajta, de lehet így cserélgetni a B csatikat.
Igazatok van, ezt így nehéz kitalálni, hogy mit is akarok.
Én asztrofotózással foglalkozom, azon belül is a Nap, Hold, és bolygók. Mivel a légkör a rövidebb hullámhosszt(kék) mossa szét a legjobban, így az RGB videóból a kék csatornát a jobb eredmény elérése érdekében külön kell kezelni. A többi R, és G csatornáknak elegendõ 1 feldolgozás. Tehát a folyamat 3 feldolgozás 2x a kék, és egyszer az RGB. A kész RGB-bõl kellene kicserélni a B csatornát, arra a B-re, amit 2x dolgoztam fel.
én se sok értelmét látok így 2 mondatból...
vagy....simán ctrl+klikk a B csatornára és crtl+shift+v ahova akarod!
<#buck>#buck>
am sztem is hülyeség így elsõre, de látni kéne a képet, és azt tudni hogy mi a cél 😊 sokkal egyszerûbb lenne megoldást találni
All hail the double x!
Én úgy tudom nem lehet csatornát képre cserélni (nem is sok értelme lenne)mert egy kép eleve több csatornából áll legyen az rgb vagy cmyk.Csatornákat át tudod rakni. Mit szeretnél a képpel csinálni?
Adott két képem. Egy RGB és egy B. Az RGB képben szeretném kicserélni a B csatornát a meglévõ B képpel. Ezt hogyan tudnám megtenni?
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."