Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spészgószt
nem nyert a konvertálás sem...<#boxer>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Spészgószt
TIF minden látja, hogy TIF és a mérete is ott van, de se ps se bridge, se semmi nem nyitja meg! a faststone megynitja de csak fekete és 0x0 MP-t ír <#bdead>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

MANOWAR
Kóstold meg ezt vagy ezt hátha segít.

Met
Hát ha le tudod másolni gépre õket akkor nem sérült a lemez.
Bridge se tud belenézni? Nem Mac-es file?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Spészgószt
<#nemtudom>
beteszem megy ott vannak rajta a képek tif méret minden, de megnyitni nem tom õket ha kimásolom akkor sem...

Met
nem lehet hogy a lemez ment tönkre?

Spészgószt
mit lehet baszni olyan TIF el amit nem nyit meg semmi...cd-n van pár 80 megás régi tif még cs3 al készült 10éve...semmivel nem tom megnyitni...valakinek ötlete?

Na kellett nekem dícsérni a ps-t.Most meg iszonyat lassú lett az egész, nem tudok átméretezni még egy képet se mert k*rva lassan reagál.És elcsúszik a képarány hiába nyomom a shiftet közbe.

MANOWAR
nem baj alkotni magyarul is szabad 😄

ja értem, bocs nem erõsségem az angol<#zavart2>

MANOWAR
Contest = Verseny.
Amúgy meg: CONTEST BEGINS AT 12:01:01 (PT) ON May 18, 2011 AND ENDS AT 11:59:59 PM (PT) ON June 19, 2011
Gondoltam bedobom vannak itt akiket érdekelhet....

Ezt te csináltad vagy mi ez?

MANOWAR
Egy újabb Contest, akit érdekel.

Ja csak kinek van kedve várni heteket hogy magától megjavuljon, mikor szükség lenne rá akkor meg nem megy.

Spészgószt
mondtam én!
Hagyni kell a gecóba és megjavul, amikor kedve van <#idiota>

Jah
Eddig nem lehetett valamiért, kérdeztem is pár hsz-el lejjebb.Az R betûvel lehet használni, de eddig mindig az opengl hibára hivatkozva nem engedte.
De nagy szükségem van rá mert mause-pant használok és így sokkal könnyebb kijelölni bármit.Ha nem esik kézre csak elfordítom egy kicsit és kész.

MANOWAR
A rajzvásznat tudod forgatni, vagy mit?

Hát gyerekek érdekes ez a PS most meg hirtelen megjavult az elforgatás opció.Pedig semmit se csináltam vele, nem állítottam át semmit.Mikor felraktam egy hete kb akkor nem ment most meg igen.Ki érti ezt?

MANOWAR
Érdekes amit mondtok mintha lenne benne valami <#ticking><#idiota> 12,25,35-ös viszi a prímet idáig mármint a szavazások alapján. Nekem is a 10-es volt a vote, de a 21-es sem rossz a szocisoknak 😊

Spészgószt
<#idiota>

Met
sajnos ezek a "versenyek" tényleg ilyenek :S

7-es b+ mekkora. :-DDD

Spészgószt
hááát ezen úgyis az nyer akinek több spanja vót'ol a ...<#levele> plakátjára.
Kb talán a 10es ami plakátnak néz ki....a többi...<#bdead>
szerintem...

Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy szakmai szemmel szavazzatok egy plakátverseny munkáira.Persze ne várjatok über brutál dolgokat csak arra kellene voksolni amelyik valamennyire megfog benneteket és látjátok hogy van benne ötlet és munka.Csak 38 kép közül kellene egyet választani.Köszi elõre is . Ligainfók Plakátverseny

Met
Ha tudod próbáld ki a méretet mert nem pont egyformák a tokok.

Grove4
Nagyon köszönöm.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Met
12x12cm, 300 dpi

Grove4
Sziasztok cd borítót szeretnék (tudjátok azt a négyzet alakút 😄)készíteni PS-sel, de nem tudom, hogy hányszor x hány képpont a szabvány. Ezt meg tudnátok mondani?? Köszönöm.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

pxxl
fasza a digit táblája 😄

All hail the double x!

Szia.
Köszi a választ de sajnos ez a megoldás nem jó.
Lightroom, csak az általad véghezvitt beállításokat szinkronizálja rá a többi képre.
Exposureel csak négyet léptethetsz plusz-mínusz, így a hibásan exponált fotóhoz ugyan annyit ad hozza mint a jól exponálthoz.
Az-az minden marad ugyan az.
Pont ezért kéne valami progi amivel az egyik kép hisztogramját ráerõltethetném, másolhatnám a hibás képére.

Intel Core 2 Quad Q8200, 2.33ghz @ 3.43 GTX280 1gb 4gb Kingstone DDR3-1333

Spészgószt
ami neked inkább kell az a Lightroom ott lehet tömegesen szerkesztgetni ilyen témára pont jó!
Vagy ha kicsit jobban beleásod magad a PS-be akkor a Camera Raw használatát nézd át, ott a NYERS képeket tudod szerkeszteni amit a gép elront!!!
Igen megcsinálod beállítod az elsõt és ráhúzza a többire is!

Sziasztok.

Remélem jó helyen járok és itt találok segítséget.

Problémám az volna, hogy sok fotót készítek egy témáról hosszú záridõvel.

Így a gépnek van egy minimális hibázása és nem minden kép egyformán exponált.

Igaz minimális eltérés van, de szemre, kézzel javítani nem a legjobb.

Sajnos PS-t nem ismerem annyira, hogy képes e a jól exponált fotó hisztogramját rászinkronizálni a másik képre.

Lényeges része, hogy az elsõ fotó legyen az alap és az nem módosuljon semmit.

Ha esetlegesen Ps-el ez nem megoldható, tudtok mondani olyan programot ami képes erre?

Segítséget elõre is köszönöm.

Üdv.

Charlie

Intel Core 2 Quad Q8200, 2.33ghz @ 3.43 GTX280 1gb 4gb Kingstone DDR3-1333

hungary27
<#idiota>
Jól nyomja a tata. :-)

MANOWAR
Fémes effekt rajzolás -->> iron man kb a 7. perctõl.

pxxl

All hail the double x!

Sziasztok, szeretnék fémes felületeket csinálni tudtok valami tutorialt hozzá?
Starcraft 2 avatart szeretnék készíteni, de nem akarok másolni hanem sajátot szeretnék csinálni.Ilyen minõségben mint ami a hivatalos oldalon található.
ilyesmit
Ja és még mindig nem tudtok megoldást a kép elforgatására, felraktam a cs5.1-et de ugyanaz a hiba, az OpenGl miatt nem engedi.

Spészgószt
<#taps><#eljen>

Sikerült, köszi!

Spészgószt
A ps en belül nyisd meg egymás mellé a két képet (külön ablakban) és amikor megvan a cyan magenta csati utána simán rámész a másik kép B csatijára és egérrel áthúzod a másik képre....én így csináltam...

Azt nem tudom, hogy te hogyan csináltad ezt. Nekem ez nem mûködik. CS3-at használok. A következõ történik. Megnyitom mindkét képet (RGB és 😎. Az RGB-bõl kitörlöm a a kék csatornát, ekkor ott marad egy cyan és egy magenta. Ekkor már semmit nem tudok csinálni.

Spészgószt
A kész RGB bõl simán kitörlöd a B csatit, a másik képen ahol meg 2x szerkesztetted azt meg egyszerûen áthúzod! A lényeg hogy elõször töröld ki ami nem kell, utána drag and drop....szerintem ennyi<#alien2>
megcsináltam...lehet így! igaz nem tom te mit szerkesztesz rajta, de lehet így cserélgetni a B csatikat.

Sziasztok!
Igazatok van, ezt így nehéz kitalálni, hogy mit is akarok.
Én asztrofotózással foglalkozom, azon belül is a Nap, Hold, és bolygók. Mivel a légkör a rövidebb hullámhosszt(kék) mossa szét a legjobban, így az RGB videóból a kék csatornát a jobb eredmény elérése érdekében külön kell kezelni. A többi R, és G csatornáknak elegendõ 1 feldolgozás. Tehát a folyamat 3 feldolgozás 2x a kék, és egyszer az RGB. A kész RGB-bõl kellene kicserélni a B csatornát, arra a B-re, amit 2x dolgoztam fel.

Spészgószt
vagy LabColor-ból a B-t szeretné...????
én se sok értelmét látok így 2 mondatból...
vagy....simán ctrl+klikk a B csatornára és crtl+shift+v ahova akarod!
<#buck>

pxxl
RGB 😄 blue

am sztem is hülyeség így elsõre, de látni kéne a képet, és azt tudni hogy mi a cél 😊 sokkal egyszerûbb lenne megoldást találni

All hail the double x!

MANOWAR
Mi az a B csatorna? CMYK csatornákon belülre gondolsz a bíborra?
Én úgy tudom nem lehet csatornát képre cserélni (nem is sok értelme lenne)mert egy kép eleve több csatornából áll legyen az rgb vagy cmyk.Csatornákat át tudod rakni. Mit szeretnél a képpel csinálni?

Sziasztok!

Adott két képem. Egy RGB és egy B. Az RGB képben szeretném kicserélni a B csatornát a meglévõ B képpel. Ezt hogyan tudnám megtenni?

Köszi!
LaliK

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

valaki belinkelné a betûtípus felismerõ oldalt?