Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
tudtommal nem lehet nyelvet váltani, szerezz egy angolt :)

All hail the double x!

papi08
Mint említettem, ez egy Portable verzió, azaz nem kell telepíteni, és a gépet is kevésbé használja ki, ami pont jól jön, mert a gépem nem épp egy Paksi Reaktor..
Ezért szerettem volna megtudni hogy hol érhetõek el a CS3 nyelvi fájljai, mert akkor egy angol nyelvû PS fájljaival egyszerûen felülírnám, és voálá, megvan az angol PS...vagyis ez az elmélet...:/ :)

13 éve itt. Szép idő.

LaliK
Újratelepíted, mivel gondolom nem a magyart vetted meg :D

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

papi08
Épp hogy angollá akarom tennniiii :DD

Mert ez a cs3 extended verziója. Portable. Magyar. De már másfél éve ezzel dolgozom, és angolosítani szeretném..:( :/

13 éve itt. Szép idő.

Spészgószt
Nyelvi fájl nem piszkál, elfelejt, angolon hagy ! <#ticking>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

MANOWAR
<#worship><#szeret><#eplus2>

papi08
SziasztoK!
Szeretnék érdeklõdni, hogy a PS CS3 nyelvi fájljait merre találom? A cs4, cs5-öt tudom, azt a Gugel is tudja, de a CS3-at az istenért sem találja...Köszönöm! :)

13 éve itt. Szép idő.

NessieGraf
Ha centire állítod szerintem nem más. Ha beállítasz egy 12*12 cm képet és annak a pixelméretét más felbontással használod, akkor más lesz a centi. 770 px 72 px/inchen 27,16cm / 770 px 600 px/inchen 3,26 cm.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

Grove4
Bocsánat, fordítva, a fehér a 100%-os és a mésik az 50.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Ráadásul a nagyobb kép csak 50%-on van, a kisebb (ugyanolyan méretek mellett 100%-on), nem értem.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Sziasztok, bocs a bénázásért, de mégsem oldódott meg a probléma. A hiba az, hogy megnyitottam egy új dokumentumot, olyan beállítással, hogy 12x12cm, meg egy meglévõt megvágtam úgy, hogy 12x12 cm legyen, azonos beállításokkal, mégsem ugyanolyan a két kép. Mi a baj?

NessieGraf
Nem keresem sormagasság, a rocktól meg nem jön a kék. Garantált, sok éve gyakorlatban próbálva. :D

Ragamofi
köszi a segitséget

Origin: Brandter55

pxxl
megrajzolod a vonalat, és a text toolt (T) használva, ráhúzod a kurzort a vonalra, és amikor a kurzor alatt kis hullámos vonal lesz, akkor katt, és akkor tudsz ráírni :)

All hail the double x!

Ragamofi
Sziasztok! Hogy lehet a toll által húzott vonalra írni??:D

Origin: Brandter55

Grove4
Kérdés tárgytalan, rájöttem. :)

Grove4
Sziasztok, bocs a sok láma kérdésért, de csak most ismerkedem a programmal. Az lenne a kérdésem, hogy hol tudom a képet átméretezni, úgy, hogy ezt a méretet a nyomtatásnál is tartsa. Mert van egy kép és azt pl. 12x12 cm-esre alarom átméretezni, de mivel téglalap alakú, ezért mindig kiigazítja 9x12-esre. Köszönöm a válaszokat.

MANOWAR
azok blacklist-re kerülnek :D

pxxl
tökmind1, ígyis úgyis lesz olyan akinek nem tetszik majd valami :)

All hail the double x!

LaliK
Nem az én tököm van tele hanem a többieké :D
De mivel nem saját fórum, nem akarom úgy hagyni ahogy CSAK nekem tetszik, ezért várom a másik topikomba az ötleteket ami mindenkinek jó lenne :D

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

MANOWAR
Ne töröljél semmit (még ha tele is a tököd vele) kiforrja ez magát szépen lassan, nem sietett senki. Izzirájder öcsém xD

LaliK
Hát próbáltam hivatalos kinézetûre csinálni a topikot. Ami sikerült is mert minden szín megegyezik a hivatalos photoshop által használt színekkel :D
De látván hogy senkinek nem tetszik, nemsoká törlöm a szarba az egészet, csak hadd igyam meg a kávémat :D
Ja, és hogy ne spammeljük tele ezt a topikot ilyenekkel inkább ide várom a többi ötletet.
Kööszi :)

MANOWAR
Sajnos az õsi ösztön szülte mocskos rock&roll tehet róla :D
De a kék szín tényleg szemkifolyósra sikerült, folytatva a szürke, fehér, fekete színû hsz kombót (Ps menüst) eltudnám képzelni fent is.
LaliK : Keresd meg a "line-height: ;" és növeld vele a sorközöket.

NessieGraf
Nem tudom mi indítja a hímnemû programozók felét arra, hogy még mindig ezt a kék háttér / fehér betû kombót erõltessék. Ronda, de fõleg olvashatatlan. Pláne a komment beírás, ahol egymásra lógnak a sorok, miközben majdnem kiesik a háttérre a szöveg.

RaZoK
a fejléc meg a beríro jo, de a komment rész meredek

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Klon
hú de fura...
kéne egy gomb, hogy az SG-st lássam ;)

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Agy Halott
Pont ez lett volna a lenyeg, hogy ratok biztam ki milyet keszit, nem szabalyoztam.
Ami fontos volt leirtam: meretek es a keret korbe.
Meg sample kepet is linkeltem, hogy milyen lett amit en keszitettem.
Agy Halott
Inkabb nem, de koszonom a lehetoseget es a turelmeteket.
Spészgószt
WOW
<#taps>
jóságos

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

LaliK
Majd holnap, ma már lusta vagyok :D

pxxl
sztem kiveheted a banner menübõl a title-ket, sztem zavaró, meg amúgy is egyértelmû hogy mi micsoda

All hail the double x!

papi08
K, szép lett a topik :P :D

13 éve itt. Szép idő.

MANOWAR
szvsz volt :)

MANOWAR
nehogy már egy közellenségnek válaszolj vissza jó dolgokat mi?:D
a link se nem kék se nem szürke hanem a kettõ keveréke. lol
A beíró ablakban össze csúsznak a sorok (a másik sor majdnem feléig) egy kis sor köz nem ártana.Jó lenne az avatarokat egy külön div-be rakni ha lehet, hogy ne változzanak tényleg könnyebb úgy az azonosítás

LaliK
Õk végre megtanulják használni a fórumot :D
És engem sem fognak többé 'K'-nak szólítani azért mert egy fehér K betû volt az avataromon :D

Jim Morrison
sokakat az avatar alapjan azonositok be, ezert nem szeretem ha azt kiveszek ^^ amugy nagyoncsucsszuperawesomecucc :D

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LaliK
Mi nem tetszik? :D

Jim Morrison
hu kerem mi lett itt :o

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

pxxl
jah meg vékony is.

All hail the double x!

LaliK
Néztem mozillával az LG Flatron monitorommal, és a link nem kék hanem szürke, vagy inkább fekete.
Másnál ilyen gondok, vagy a laptopom beállítása a rossz?

LaliK

LaliK
De a linedesign gyorsabb xD

pxxl
<#eljen>

a png-t ne tõlem húzzad mert keresztbe nyellek le :D

All hail the double x!

LaliK
Na, mára asszem ennyi :D

MANOWAR
alakulunk kérem szépen :)

LaliK
Na, LINK
A hsz fejlécekben a linkeket (privát, galéria, válasz erre, stb.,) is kicsit 'színesebbé' tettem :D

LaliK
Hopsz, tényleg. Egy pillanat és intézkedem ;)
A hsz-eknek meg majd találok valami jobb színt ami esetleg ide illene.
Ezt a szürkét is az Adobe telepítõibõl loptam :D

MANOWAR
õõõ izé a hsz-ekben a linkek fehérek nem lehet õket látni, nagyon sötét lenne ha a hsz-ek is olyan színûek lennének mint a beíró panel rész pl 2-es #fff border-rel?

MANOWAR
xD a végére megértettük mit is szeretne de, hogy milyen legyen azt pl lese írta. Tuti nem fog senki csinálni neki 50 különbözõ félét, legalább keresett volna hozzá valami referenciát vagy minimum felvázolta volna milyet szeretne.
A topik skinje nem rossz, olyan hivatalos kinézetû lett. :)

LaliK
Na figyu, törlöm az összes hozzászólásod és az azokra érkezett válaszokat, aztán próbáld meg újra, hátha megértjük elsõre.