Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szal akkor
ha xp-d van, akkor bemásolod a fontot a windows/fonts könyvtárba (rejtett könyvtár, elõbb kapcsold be a megjelenítését)
ha megvan, vezérlõpult -> betûtípusok
ha itt megtalálod a nevét (the bomb, vagy hasonló), akkor feltelepedett
indítod a PS-t (bármilyen jó), beírsz egy kis 'i' betût, és kiválasztod ezt a betûtípust. a többit meg tudod oldani szerintem... 😊
shit happens
shit happens
http://www.magurno.com/?s=brushes
A hatos packban bennevan. Fontként és PS brushok is vannak szépszámmal 😊
shit happens
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
/Abba ne menjünk bele, hogy warez-e vagy sem...simán rá lehetne mondani, hogy az hisz a könyv szerzõjének egy terméke és ugyebár ez egy hivatalos adobe tankönyv 😊)/
hány megányi kép van? mert ha nem oylan nagyon sok szvsz uw-ra vagy hasonlora is fel lehetne dobni és ugye a képek az nem varez... 😄
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
ezt hogy kell megcsinálni?
*Posse*T.W.D*
Sorry az OFF-ért, de kurva boldog vagyok!
[...] Te romboló állat! Te sátán!
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
viszont az astalavista-át kipróbálom most. meglátjuk mi lesz belõle. thx a tippet...
serial.ws
soroljam még? iylen népszerû proghoz tuti hogy van key, cask nem egyet kéne kiprobálni 😊
valaki tudna nekem 1et adni?
thx elõre is...
hogyan lehetne ezt automatizálva megoldani?
Mission Impossible 2010: PRO Class
Gif-ként mentek képet és azt szeretném, hogy egy bizonyos szin átlátszó legyen böngészõben. Ezt hogyan is kéne lebonyolitani?
(magyar shopom van)
köszi elõre is!
a #243-ban irtam ezzel kapcsolatban.
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
találtam egy tutorialt, amiben tök egyszerûen lehet csinálni boxokat a ps-ban. egyetlen egy problémám van, mégpedig az, hogy a filter/render-ben kellene szerepelni egy 3d transform nevû filternek, ami speciel nekem nincs. Ötlet vkitõl?
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu