Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ghost cb
Sztem joak lett, már csak egy fehér keret kéne amire ráírod, hogy Multiplakát 😊

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Gladiator
és szabályos görbe vonalat hogy lehet húzni?

DayWalker
a harnadiknál szinte nem is láccik
legyen kicsit világosabb?

DayWalker
abban sajnos nem tudok segíteni

DayWalker

megnyitottam a képet, majd csináltam egy új layert
a ceruzával húztam 2 vonalat, aztán Layer->Layer Style->Drop Shadow

Breki33
Amúgy a nagyjából egyszinû de pixeles részeket szebbé tenni csak úgy lehet hogy kijelölök egy rész és az életlenítõ szürõvel elkenem?
Breki33
Akkor ha lehet BMP-ben kérném

És elmondanás hogy mivel húztál és hogy adtál árnyékot (lépésenként)

köszi
DayWalker
persze hogy megcsinálom 😊

photoshop-ban húztam 2 csíkot, és adtam neki árnyékot

Breki33
Köszi ennek a színe is jobb csak újra szedhetem ki a pipa alól a sárga pöttyöket

Amúgy mivel csináltad?

Megcsinálnád a másik háromra is?

Köszi P
Breki33
HÁt de mert úgy csináltam meg hogy kijelöltem az egy pixeles sort

azt odamásoltam két helysre az lett a fekete vonal
alá hasonló módszerrel egy sötétebbszürkét és egy világosabbszürkét

batman
ehh most jut eszembe, hogy ez szerintem nem is színátmenet, hanem egy mondjuk 3 px-es halvány szürke vonal, és annak a felsõ szélén egy 1 px-es fekete. Nem lehet?

[...] Te romboló állat! Te sátán!

DayWalker

batman
kicsit vastag a vonal, vagy túl erõs rajta az emboss effekt, vagy mi...de amúgy zsír

Breki33
Ilyesmi lett de nem színátmenettel csináltam

batman
A kijelölõ eszközöknél van egy olyan is, hogy 1 pixel vastagságú függõleges, vagy vízszintes csík. Például azzal is meg tudod csinálni. Új layeren elhelyezed a kijelölést, aztán vízszintes színátmenetet teszel rá. Ha az adott layer van kijelölve, akkor nem kell a csíkon végighúzni a kurzort, csak a csíkra fog vonatkozni a beavatkozás.

Breki33
Ha a vezetõkre gondolsz akkor húzd ki a képablakból a mozgatás eszközzel vagy Ctrl+húzd ki bármely más eszközzel (kivéve kettõt)

Minden vezetõ eltávolítása: View->Clear->Guides

Ha az úgynevezett beugrást szeretnéd kiszedni View->Snap to Guides vagy Ctrl+Shift+ (Parancs mellett kis pipa jelzi, hogy aktív-e)
Breki33
téglalappal rajzoltam a vonalakat

tegnap próbáltam amit mondtál, de nem teljesen világos lehetne bõvebben?

EGyrész, ha vhogy tudnék húzni sima vonalat az nagyon vékony színátmenethez.

AZtán nem látok olyat ami felülrõl felfelé sötétedne.

Gondolom az alapszínbõl kéne átmenni feketébe 2-3 mm-es területen, de ezt egyenlõre nem tudtam megoldani.

Szval kéne még egy kis segítség P
Gladiator
meg azokat a ciánkék jelzõizéket kiszedni. vagy legalábbis beállítani, hogy ne zárja hozzá a dolgaimat. szal értitek...

Gladiator
szóval nekem egy szabályos "féltojás" kellene

Gladiator
Hogy lehet a CS-val szabályos görbe vonalat húzni?

Harder
Akkor a már megrajzolt vonalat jelöld ki és egy színátmenetet tegyél rá.

Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu

Breki33
Csináltam olyat de nem olyan jó

ha jobban megnézed nem sima csík hanem a vége fokozatosan elsötétül

Kb mint a button de egyik szélre és nem halványodik hanem sötétül
Gladiator
azt a csíkot?
szentem cerkával húzz bele egyet.

Breki33
Ti hogy csinálnátok ehhez a reklámtáblához

Ilyen effektust

A legfelsõ-t
apple
Hi ! Tudom, hogy ez nem ide vág, de ha valaki tud Corel Painter IX-hez vagy Corel DRAWN Graphics Suite 12- cracket vagy valamilyen serial kódot az lécci írjon. Köszi szépen !

ghost cb
Hali
A következõt szeretném megcsinálni egy honlap menüjéhez:
Van egy fém háttér amibe bele vannak nyomva a betûk (menüpontok). Eddig ok. Namost ha ráviszem az egeret akkor arra gondoltam, egy led elkezd világítani a szöveg mellett, és megvilágítja azt. A fényt azt még meg is tudnám csinálni a filterek közt a lighting effect-tel, de a led elkészítésével, és azzal, hogy hogyan világítson már gondban vagyok. Ráadásul, hogy ne nézzen ki hülyén a led egyik oldalát el is kéne takarni egy "fallal" (amit pl a háttérbõl kidomborítok)- ergo a led világításánál csak az egyik oldalra (szöveg felé) mennének a fénysugarak, a másik oldalon a fal meggátolná (amit keverési beállításoknál könnyen meg lehet világítani).
Remélem elég érthetõ volt!
Tud valaki tanácsot adni?

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Jah, nekem még nem járt le.
Én serialt találtam hozzá.

EWW470R1001999-030-259

apple
Olyan cracket szedtem le ami online módon regisztrálja a progit. A crackbe vannak a kódok. Az a baj, hogy a progiba be kell lépni és ott van egy link amire rákattitasz és ott kéri az adatokat. Ismersz te egy másfajta cracket ?

De a crack utána is múködik.

apple
Hi!Az adobe.com oldalról letöltöttem a cs. trial verzióját. Sajna már lejárt mire cracket szereztem hozzá. Nem tudjátok, hogy hogyan lehet feltörni miután már lejárt a 30nap?Ha valaki tud segíteni írjon lécci. Sürgõs !

lac coo
Köszönöm !!!

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

http://developer.nvidia.com/page/home itt megtalálod a tools oknál az nvidia texture tool nál, mindent tud amit a dds szerkesztéshez tudnia kell.
batman
Esetleg itt nézd meg, bár csak rákeresteg gugolban, mert nem tom mijaza dds 😊

lac coo
Vagy esetleg mi módon tudnék DDS képeket szerkeszteni Photoshop-ban ?<#help><#worship>

lac coo
Hello ! Valaki tudja mivel tudnék mindenféle képformátumot átkonvertálni DDS formátumba ? Köszi !

xelag
a teljes verzióra gondolok
Gladiator
www.adobe.com

tutorialok is vannak, meg a trial verziót is letölthetsz.

xelag
meg hogy honnan lehet letölteni warez-rõl,nincs kedvem 400-ezerért megvenni
xelag
ja és bocs hogy ide írok de valaki tudna after effects-es tutorialos oldalt mondani?
xelag
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy mov-ot amit imagereadyvel csinálok azt hogy lehetne aviba megcsinálni?
elõre is köszi
Bocs elõre mindenkitõl, hogy ide írok, de nem akartam egyetlen kérdés miatt új topicot nyitni. Photoimpactban hogyan kell új layer-t nyitni.Sokmindent meg lehet vele csinálni csak ez a fránya uj layer gomb valahogy nem került elõ. Hátha tudja valaki?
petesilver
Utánanéztem, akkor válaszolnék: a path-et át kell állítani clipping path-é, utána ha elmentettem eps-be, akkor már ott van a vektoros ábra az illustratorban! Végre!

Mission Impossible 2010: PRO Class

Nem vagyok szakértõ, de azthiszem, hogy a path-ot nem mentetted el, csak a layert.
petesilver
Sziasztok! Kéne egy kis gyors help. Csináltam egy vektoros path ábrát. Ezt elmentettem photoshopban eps formátumban, de sem az illustrator, sem a Corel nem nyitja meg úgy, hogy látszana a vektoros ábra. Mit csinálok rosszul?

Mission Impossible 2010: PRO Class

Szia xelag!
Nos ezt a trükköt úgy csinálják, hogy a video szerkesztõbe hívják a rajzot és nem fordítva.Valószínû, hogy nincs megfelelõ progid ezért ha van türelmed akkor azt megteheted, hogy framenként a photoshopban megrajzolod amit szeretnél, majd behívod a videora és megfelelõ lyukasztással a megfelelõ framere beilleszted.És így tovább amíg kész nincs.Így nem lesz nagyobb a film mérete mint most grafika nélkül.
xelag
én ezt megtudom csinálni
ezt a holt képet vagy mit
ghost cb
Ráadásul egy ilyen hitek szárvórszos fénykardot ha elhuznak a kamera elõtt, annak van egy holt képe, vagy szellem képe, nemtudom melyik jo itt, amit már nem olyan könnyû megcsinálni... Fõleg nem 1-enként képkockákkal. De gondolom ezt mind számításba vetted. <#smile>
Inkább valami flash-el kéne...

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

Harder
Igen. 😊 A videós témát én sem vágom annyira hogy pontos megoldást adjak, de ez teljesen a videószerkesztés körébe tartozik, ott kéne szétnézni. Pl.: http://www.adobe.com/motion/main.html

Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu

xelag
vagy inkább másik programmal kéne ezt csinálni?
xelag
sziasztok az lenne a kérdésem hogy hogy lehetne egy 5 perces videót megnyitni a photoshop-ba képkockánként(hogy tudom képkockákra szétszedni?)hogy lézerkardot rajzoljak rá,azt tudom hogy elõbb megnyitom imageready-vel utána elmentem psd fájlba utána pedig megnyitom photoshoppal,rá rajzolom a lézerkardot utána megint elmentem és megint megnyitom imagereadyvel és utána elmentem mov.ba de az hogy lehet hogy egy 15másodperces kis film 30 mb ot foglal akkor egy 5 perces mennyit foglalhat és ráadásul szarabb lessz sokkal a képe mint amikor felveszem a kamerával.Légyszi segítsetek hogy hogyan tudnám úgy elmenteni hogy olyan legyen a képe mint az eredetinek és hogy ne foglaljon 30 mb-ot.