Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
megnyitottam a képet, majd csináltam egy új layert
a ceruzával húztam 2 vonalat, aztán Layer->Layer Style->Drop Shadow
És elmondanás hogy mivel húztál és hogy adtál árnyékot (lépésenként)
köszi
Amúgy mivel csináltad?
Megcsinálnád a másik háromra is?
Köszi P
azt odamásoltam két helysre az lett a fekete vonal
alá hasonló módszerrel egy sötétebbszürkét és egy világosabbszürkét
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Minden vezetõ eltávolítása: View->Clear->Guides
Ha az úgynevezett beugrást szeretnéd kiszedni View->Snap to Guides vagy Ctrl+Shift+ (Parancs mellett kis pipa jelzi, hogy aktív-e)
tegnap próbáltam amit mondtál, de nem teljesen világos lehetne bõvebben?
EGyrész, ha vhogy tudnék húzni sima vonalat az nagyon vékony színátmenethez.
AZtán nem látok olyat ami felülrõl felfelé sötétedne.
Gondolom az alapszínbõl kéne átmenni feketébe 2-3 mm-es területen, de ezt egyenlõre nem tudtam megoldani.
Szval kéne még egy kis segítség P
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
ha jobban megnézed nem sima csík hanem a vége fokozatosan elsötétül
Kb mint a button de egyik szélre és nem halványodik hanem sötétül
A következõt szeretném megcsinálni egy honlap menüjéhez:
Van egy fém háttér amibe bele vannak nyomva a betûk (menüpontok). Eddig ok. Namost ha ráviszem az egeret akkor arra gondoltam, egy led elkezd világítani a szöveg mellett, és megvilágítja azt. A fényt azt még meg is tudnám csinálni a filterek közt a lighting effect-tel, de a led elkészítésével, és azzal, hogy hogyan világítson már gondban vagyok. Ráadásul, hogy ne nézzen ki hülyén a led egyik oldalát el is kéne takarni egy "fallal" (amit pl a háttérbõl kidomborítok)- ergo a led világításánál csak az egyik oldalra (szöveg felé) mennének a fénysugarak, a másik oldalon a fal meggátolná (amit keverési beállításoknál könnyen meg lehet világítani).
Remélem elég érthetõ volt!
Tud valaki tanácsot adni?
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Én serialt találtam hozzá.
EWW470R1001999-030-259
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
elõre is köszi
Mission Impossible 2010: PRO Class
Mission Impossible 2010: PRO Class
Nos ezt a trükköt úgy csinálják, hogy a video szerkesztõbe hívják a rajzot és nem fordítva.Valószínû, hogy nincs megfelelõ progid ezért ha van türelmed akkor azt megteheted, hogy framenként a photoshopban megrajzolod amit szeretnél, majd behívod a videora és megfelelõ lyukasztással a megfelelõ framere beilleszted.És így tovább amíg kész nincs.Így nem lesz nagyobb a film mérete mint most grafika nélkül.
Inkább valami flash-el kéne...
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu