Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Tehát meg lehet oldani, deha csak erre kell van arra célszoftver.
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
A Corel KnockOut 2 professzionális maszkolószoftver kielégíti minden felhasználó igényeit. Segítségével könnyedén szerkesztheti fényképeit, hiszen a KnockOut lehetõséget biztosít olyan tárgyak kijelölésére (maszkolására), melyek igen nehezen lennének megoldhatóak ezen eszköz segítége nélkül.
A szoftver külön plug-in-ként (kiegészítõként) épül be a fényképszerkesztõkbe, valamint a CorelDRAW 11-be. A szoftver az elõzõ verziótól eltérõen már közvetlenül a fényképszerkesztõbõl indítható, illetve a végeredményt a program közvetlenül ide másolja vissza.
A KnockOut alkalmas bonyolult tárgyak maszkolására, így átlátszó (füst, üveg, stb.) vagy részletgazdag (haj, babakocsi, stb.) objektumok kijelölésére is.
Nagyon jó kis program az
Amúgyis egy csomó filtert és plugint le lehet tölteni hozzá.
Szerintem meghívót inkább CorelDraw-al érdemes
Persze ebben is lehet de sztem nem erre specializálódott mint a nevében benne van.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Júniusban lesz az esküvõm és meghívót igyexem kreálni hozzá 😊
Segítene vki pár dologban? Életemben elõször látok PhotoShop felületet/8/
Tehát annyi lenne hogy félbehajtható lap elején egy képpel, belül szöveg. Ötleteket várok, hogyan, milyen technikával kezdjem a kendácsolást.
Elõre is köszönöm!
Tudtok olyan programot ahol elõre letárolt maszkok vannak vagy keretek és azokat kell a fotóra rápakolni?
Várom a segitséget.
Köszi elõre is!!
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Glory Glory Man United!!
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
1. Nyisd meg a Curves.psd-t
2. Válaszd ki a toll eszközt
3. A toll eszközzel a kezedben nyomd le az egér gombját az A pont fölött, majd húzd
az egérkurzort a megadott érintõ végén található piros pontig. Amint felengeded
az egér gombját, egy csomópont jelenik meg az A pontban, és két érintõ a csomópont
fölött és alatt.
4. Kezdj újabb húzást a B pontból, és folytasd az alatta található piros pontig.
5. Fejezd be a görbét a C pontból indított és a fölötte levõ piros pontig tartó, majd
a D pontból indított és az alatt levõ piros pontig tartó húzásokkal. Fejezd be a görbe
rajzolását a korábban megismert módszerek egyikével.
6. A Save Path (görbe elmentése) párbeszédablak megnyitásához kattints duplán a Paths
paletta listájában található Work Path tételen. A Name (név) mezõbe írd azt, hogy
Curve 1, majd kattints az OK gombra.
Az elnevezett görbe kerül kiválasztásra a Paths palettán.
csak arra gondoltam nincs e valami olyan hogy pl kiemelem egy új layerre a kéket és alatta nyugodtan színezhetnék
de lenne még kérdésem
Ennél, hogy lehetne kiszedni a zavaro pixeleket fõleg a feliratok hátterébõl.
Nagyításban elég jól látszik.
VAn erre valaki jó szûrõ?
Noise meg az életlenittõ a feliratott is elmossa úgymond.
Még azt kérdezném, hogy ha egy képnél megcsinálom ezt a vonalas aplhat másik képre is rá tudom-e rakni
Meg arra gondoltam, hogy a harmadiknál lehetne fehér szinû a vonal
ott vagy azt kellene csinálni, h egy szintbe rakni a szöveget
vagy kitörölni az uefa-t, és úgy feljebb hozni a másik szöveget
szerintem 😊
Egyenes vonalat a vezérlõvonal segítségével vagy shiftel lehet ugye?
a ceruzával húztam 2 vonalat, aztán Layer->Layer Style->Drop Shadow"
Na nekem magyar nyelvû így kérdezek
Új réteknél semmit se kell álítani?
Aztán nekem olyan van hogy toll a téglalap eszköztõl balra