Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most néztem egy demot belõle, NAGYON profi dolgokat raktak bele!!!!
http://www.adobe.com/products/photoshop/main.html
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
I love this game!
Használd az AXIALIS Icon Workshop 5.0-át !
128x128 .png-t kell készítened és ez a program elkészíti a 16x16-256x256 iconpackot 1 gombnyomásra, vagy csak azt a méretet amit szeretnél.
Ha az XP iconokat akarod elkészíteni akkor kell a fentemlített méretsorozat.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Lsd: #862-ben a három szines bõrönd...
Ezekkel kisérletezhetsz! Elõveszel egy fényképet és különbörõ tolerance értékeknél adad ki a varázspálca parancsot. Majd rákattintasz a gyorsmaszkra (quick mask)(az eszközök között van alul. a sorában csak két gomb van. az egyik a gyorsmasz, a másik a visszatérés a normál kijelölésre.), mivel így egyszerûbb lesz megállapítani a kijelölés kiterjedését!
I love this game!
De ez iconkészítõ progi! Megcsinálod PS-ben, átrángatod ide és elmented!
--->Awicons Pro
Egy másik, bonyolultabb:
Fogod a varázspálcát macic wand tool, majd rákattintasz a fehér részre! (Vigyázz a tolerance-re, meg a conignous-ra)Ezután kiadod a select--> inverse (kijelölés megfordítása)parancsot, (nyomhatsz mellé még egy select-->Feather parancsot 1 vagy 2 px-lel. Ez lágyít a kijelölés szélein) Majd a CTRL + J Ezzel a gomb új réteg lett a másik rétege, amin fehér szél is van törlöd!
mert nem találom, hogy hol lehet .ico-nak menteni, köszi elõre is
A tutorial.hun meg a pslover.comon is vannak nagyon jó tutorialok buttonok készítéséhez. Megis csinálom a cuccot, de utána hogy tudom ugy kivágni hogy pont akkora legyen amekkora a gomb? és a színe az megmaradjon (a gifnél nagyon tré lesz a minõsége). Bekaarom tenni a honlapba a gombot de az ugy elég csufos hogy mellette van egy nagy fehér folt
I love this game!
http://www.digiretus.hu
http://www.tutorial.hu/
.
.
.
A színmód váltáshoz írt actionöm: ITT
Angolt leírom!
Image -->Mode! Itt vannak a színmódok! Egyszer írtam PS-hez egy actiont, ami a színmódok között konvertál, de már jó régen volt. Nem tom, hány hozzászólásal ezelõtt. Ott egy csomó mindent leírtam a színmód-váltásról, ha jól emlékszem!
Én kedvelem!😄D
Egy példa:
Az alábbi képen egy jpg,bmp,png. képet húztam egy nagyobb képre. (Azonos színmóddal) a 3 képet a netrõl szedtem . (A png. már retusált)
Szal" fogtam és áthúztam. Nem duplikáltam nem mondtam rá vodoo varázsigét mégis se a minõsége se semmi nem romlott. Max. azzal, hogy nagyítottam rajta...

Megnyitod a képet --> layers paletta. Látod azt a nagy büdös lakatot? Most menj végig szépen a menükön! A layers menün is!
Mint pl.?
Szerintem egy kicsit túlkomplikálod... Egy áthúzott képet is rétegként kezel, szal" azt még össze kell olvasztani, egyesíteni (ez most mindegy)
Pontosan nem tudom mire gondolsz a tiltásokkal kapcsolatban, de én még nem találkoztam vele... Ha a színmód egyezik simán lehet drag and drop módszerrel csinálni...
Mivel kezdõ vagy, leírom részletesen. Fogod a két képet és megnyitod a rétegek (layers) palettát Majd, amit át akarsz húzni, annak megduplázod a háttér rétegér jobb klikk a backgroundra --> Duplicate Így létrehoz egy új réteget, melynek Background copy a neve. Erre azért van szükség mert az alap backgroundon egy csomó minden le van tiltva! Majd egymás mellé teszed a két képet, úgy, hogy mindkettõt lásd. Ezután a Background copyt átúzod a másik képre! Színmód váltást meg gondolom már megtaláltad!
Max. akkor nem sikrül, ha nem egyforma a színmód...
ezért érdemes a magyart használni akkor lehet választani a nyelvek között
de kezdõként ha van alap nyelvtudása elboldogul az angollasl is sztem
cs2 sztetek netre mikor kerul fel??kivancsi vagyok😊)
(termeszetesen cs-m van)
+ a tutorial.hu-n is vannak érdekes dolgok. De ha még mélyebben el akarsz merülni benne, akkor google, photoshop tutorials, aztán csak gyõzd megcsinálni õket.