Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cicero
Az tényleg nem lenne jó, ha bezárnák a témát ilyen hülyeségért! <#levele><#shakehead>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

ivjoe
Na ezt gyorsan fejezzétek be! Kuzsé van a témáról! Nem wareztápig! Az internet hatalmas lehetõségeket ad a kezünkbe, de ezt ne itt beszéljük meg!
Creamnak igaza, van, bár ezt lehet, hogy nem ebben a formában kellett volna közölni...
Én csak ennyit szeretnék hozzáfûzni: "Beszél, aki keres, hallgat, aki talál" /Kispál/
ivjoe
GOOOGLE! Ismered?
Cicero
Én nem mondtam hogy szegény vagyok, csak otthoni használatra nemfogok kiadni semmilyen progiért pénzt. 😊 Mellesleg van DiabloII-öm meg Sofom eredetibe, igaz nem egy nagy drágaság. <#vigyor4>

[/off]

Crem
A szegénység nem szégyen, hanem egy átmeneti állapot...

Nekem nem kell megmagyaráznod, a bíroságon hanoztasd, hogy szegény vagyok azért húztam le egy 120ezres programot...

Ui: ha tudsz segíteni, írj neki privát üzenetet...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Cicero
😊 Én meg nem vagyok olyan hogy azzal dicsekedjek hogy nekem mennyi pénzem van és hogy mindent meg tudok venni.. Az már más tészta hogyha cégnek, vállalatnak veszi.

Crem
Az, hogy neked minden szoftvered lopott, erre ne legyél büszke.
Az, hogy mindent meg tudsz szerezni, (warez) erre se legyél büszke, SÕT ha jót akarsz magadnak csöndbe is maradsz.
Munkához kersete a PS-t nem szórakozni!

Ui: meg ne sértõdj, de tudomásom van róla, hogy hasonló láma balfasz, dicsekvõs kisgyerekek miatt buknak sorba a serverek...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Cicero
Nem akarok olyan tanácsokat adni amiért kaphatnék <#felkialtas>-t, de miért vegye meg 649 dollárért, ha ingyen is megtudja szerezni? Mellesleg nekem magyarul van meg és az angolt használlom, mert bárhol kér tanácsot, segítséget megfog õrülni, mert az effektek nevét is lefordították.

Crem
Én tudok egy letöltési oldalt...
Adobe Photoshop CS
CD-ROM Windows
US$649.00

http://store.adobe.com/store/products/master.jhtml?id=catPhotoshop
<#circling>

komolyra fordítva: van az adobe-nak magyar oldala, ha jól emléxem még startlap is van, próbáld meg, hátha van free verzió valahol még fent.

a photo plust használtam eddig, de igen gyenge
a munkámhoz nem elég
valaki segítene nekem??
szükségem lenne az adobe photo shopra,
de itt nem tudom leszedni mert valami ftp error-ra hivatkozik
bármilyen formában jöhet
köszi<#circling><#help>
LSL
Sürgõs kérésem van. Mondjon valaki nekem egy olyan programot, vagy módszert amivel a bescannelt képet színhûen ki lehet nyomtatni! Egy szinpalettát kéne módosítanom és kinyomtatnom, de megváltozik az árnyalat és úgy nem ér semmit.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Dichter
Ja, background layeren nem megy

Dichter
dupla klikk a layerre (alternatív megoldásként jobbklikk)és kiválasztod a stroke effektet. Beparaméterezed, leokézod, oszt kész 😊

Serpa
úgy értettem hogy kell alkalmazni.

amit írtál nekem #901, úgy nem történik semmi.
<én béna lenni>

Cicero
Jaja megy

ivjoe
Lyó lett?
Cicero
htx!!!4 <#worship>

Dichter
adott színnel és vastagsággal körberajzol egy layert.

Serpa
a stroke effekt hogy is mûködik?

ivjoe
Most én kérdezek! A Creative Suite (CS) pontosan hány progit foglal magában? (PS, IR, InDesign, InCopy, Illustrator, GoLive) És a többi? A PS Elementhez adtak ki CS-t? Ugyanis szeretném letölteni a teljes Adobe CS-t!
ivjoe
A MULTIPY rétegkeverési módnak a lényege: Megvizsgálja a pixelek sötétségét, és ennek függvényében lesz a réteg átlátszó! Pont ellentéte a Screen rétegkeverési módnak! Tehát, nem tudom pontosan melyikben hogy, de az egyikben: A fehér teljesen átlátszó, a fekete egyáltalán nem, a középszürke pedig 50%-os! Most nincs kedvem megnézni. Mint ahogy a Disort --> Glass eredményét sem. Remélem tudtam segíteni.
ivjoe
Ez kurvanagy!
Cicero
Az érdekelne, hogy amikor valamilyen layert multiple-vé teszek (van benne pl Disort>Glass) akkor a layer eltûnik és nem csinál semmit a mögötte lévõ képpel, csak akkor ha rádobok árnyékolást. Ez akkor hogy is van most? <#help>

Crem
Ennek az újdonságnak pont az a lényege, hogy térben ami távolabb esik autómatikusan kisebbre klonoz, illetve fordítva. Azért ezt megcsinálni a hagyományos klonozással ilyen szinten és gyorsan szinte lehetetlen...

Mop
Aha, ok!
Mondjuk, gondoltam... 😊

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

Dichter
Persze nem ilyen egyszerûen.

Dichter
Elég komoly, de a sima clone stamp toolal is meg lehet ugyanezt csinálni.

Mop
Ja, és még annyit, hogy mikor jön ki a CS 2, mert ahogy látom tutorialok és trainingek már vannak hozzá...

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

Mop
Hi!
Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy ilyet lehet csinálni Photoshop CS-ben (ha igen, hogy?), vagy csak a Photoshop CS 2 tudja EZT?

ivjoe
Én is. NAgyon! Remélem nem lesz pofáraesés!
Dichter
Énse. Remélem örülhetünk neki.

ivjoe
ivjoe
Váá.! Eu komoly? Nem tom, hogy most sírjak, vagy örüljek?
Dichter
Dichter
Ez pop-art, de mi fekete-fehérrõl beszéltünk. Vagy ha mégsem, akkor én sorry.

ivjoe

POP-ART:
ivjoe
Az elírásért meg bocs!
ivjoe
De POP-ART! Ha színezed, meg lehet csinálni!
Dichter
DiCHTer, és nem pop-art, hanem Silhouette (sziluett) <#papakacsint>

Serpa
érdekesebbnél érdekesebb effekteket fedezek fel.
^-^

Serpa
ezzel a módszerrel elért megoldás is teccik.

az ezzel a módszerrel megváltoztatott kép esetében, ha a layer palettán rákattintok jobb gombbal arra a "dõlt f" betûre és a stroke -ot választom, azon belül bmit állítok, semmi nem történik.

ivjoe
A stokot majd leírja szájbarágósan Ditcher, én egy új módszert adok!
Szóval:
1. Megnyitod a képt!
2. Image --> Mode --> Grayscale
3. Filter --> Stylize --> Find Edges
4. Image --> Adjustments --> Levels (Ctrl+L) Itt látsz egy görbét, amit hisztogramnak hívnak. Rögtön alatta van egy csúszka, három (fekete-szürke-fehér)húzógombot! (Háromszög alakú izék!) A feketét húzdd jobbra! Addig állítgasd, míg el nem éred a kívánt eredményt! HA elcseszel valamit, és a Levelsbõl való kilépés nélkül akarod a képet visszaállítani, akkor nyomd le az Alt-ot és a Cancel Resetre vált!
Serpa
most már igen.

ivjoe
Szájbarágósan?
Serpa
nem akarodzik összejönni.

ivjoe
Ebbõl lehet majd POP-ART képet csinálni...
Dichter
Kijelölöd, kivágod, ráteszed az eredeti képre, és a felsõ layerre nyomsz egy stroke nevû layer effektet. Ennyi.

Serpa
nem igazán erre gondoltam.

olyan nincs, hogy a kontúr fekete legyen?
tehát mintha fekete vonalakkal lett készítve.

ivjoe
ÉRtem!
Ez asszem a HÓfind Edges szûrõ! Azzsem Filters --> Stylize-ben van, de nem vagyok benne biztos. Régen használtam... (Akkor valami élesítõ maszkot csináltam vele asszem...)