Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Creamnak igaza, van, bár ezt lehet, hogy nem ebben a formában kellett volna közölni...
Én csak ennyit szeretnék hozzáfûzni: "Beszél, aki keres, hallgat, aki talál" /Kispál/
[/off]
Nekem nem kell megmagyaráznod, a bíroságon hanoztasd, hogy szegény vagyok azért húztam le egy 120ezres programot...
Ui: ha tudsz segíteni, írj neki privát üzenetet...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Az, hogy mindent meg tudsz szerezni, (warez) erre se legyél büszke, SÕT ha jót akarsz magadnak csöndbe is maradsz.
Munkához kersete a PS-t nem szórakozni!
Ui: meg ne sértõdj, de tudomásom van róla, hogy hasonló láma balfasz, dicsekvõs kisgyerekek miatt buknak sorba a serverek...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Adobe Photoshop CS
CD-ROM Windows
US$649.00
http://store.adobe.com/store/products/master.jhtml?id=catPhotoshop
<#circling>#circling>
komolyra fordítva: van az adobe-nak magyar oldala, ha jól emléxem még startlap is van, próbáld meg, hátha van free verzió valahol még fent.
a munkámhoz nem elég
szükségem lenne az adobe photo shopra,
de itt nem tudom leszedni mert valami ftp error-ra hivatkozik
bármilyen formában jöhet
köszi<#circling>#circling><#help>#help>
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
amit írtál nekem #901, úgy nem történik semmi.
<én béna lenni>én béna lenni>
Mondjuk, gondoltam... 😊
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy ilyet lehet csinálni Photoshop CS-ben (ha igen, hogy?), vagy csak a Photoshop CS 2 tudja EZT?
az ezzel a módszerrel megváltoztatott kép esetében, ha a layer palettán rákattintok jobb gombbal arra a "dõlt f" betûre és a stroke -ot választom, azon belül bmit állítok, semmi nem történik.
Szóval:
1. Megnyitod a képt!
2. Image --> Mode --> Grayscale
3. Filter --> Stylize --> Find Edges
4. Image --> Adjustments --> Levels (Ctrl+L) Itt látsz egy görbét, amit hisztogramnak hívnak. Rögtön alatta van egy csúszka, három (fekete-szürke-fehér)húzógombot! (Háromszög alakú izék!) A feketét húzdd jobbra! Addig állítgasd, míg el nem éred a kívánt eredményt! HA elcseszel valamit, és a Levelsbõl való kilépés nélkül akarod a képet visszaállítani, akkor nyomd le az Alt-ot és a Cancel Resetre vált!
olyan nincs, hogy a kontúr fekete legyen?
tehát mintha fekete vonalakkal lett készítve.