Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a szándékolt valóban ez, de az eredmény 116,111,12 rgb (randa egy szín! 8).
tehát:
13 112 117 vs
116 111 12
ezért írtam, hogy olyan mintha megcserélte volna a vereset és a kéket mínusz 1 minden értéknél.
valami motoszkál bennem: van olyan hogy bgr? (a dokumentáció mondjuk 1értelmûen rgb-t ír).
még 1x köszi...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Tulajdonképpen pontosan 12.0.0.458-vel kapcsolatban lenne kérdésem. Valaki???
Csak kíváncsiságból: mivel foglalkoztok, hogy ilyen mélysékekig vágjátok a színeket?? 😄
De rspkt, bárcsk énis értenék ehhez a témához ennyire...
ssa (sub station alpha) feliratfájlt próbálok összevarázsolni, késõbbi avisynth manipulációra. a színeket hexadecimális rgb-ben kell megadni, ez még ment (13,112,117 avagy 0d7075 kell nekem). a baj ott kezdõdött, hogy van elõtte egy alpha channel (a mintában &Hffffff) aminek eredményeképp kellemes zöldeskék színembõl (a w9x alap háttérszínére emlékeztet) kaptam egy randa libafoszöldet.
megpróbáltam utánanézni mi is az a "H" de alpha channel leírására csak 2karakteres hexával találkoztam (aarrggbb).
megnéztem mi is ez a libafos, nos 116,111,12 (0c6774) kb uaz mint ami kell csak red és blue cserélve, gondoltam majd jól megadom ezt és megkapom az eredetí színemet de maradt libafos...
ötlet?
igazából nem érdekel a "színmisztika", csak szeretném az általam kívánt színeket viszontlátni...
köszi,
g
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Az, hogy itt szerinted névtelenül írogatsz, azt felejtsd el. Ha egyszer komolyan rászállnak az egyéni felhasználókra (mint pl. egy forumot vizsgálva) 2 perc alatt megtalálják a pontos címed.
Na akkor fogják a szüleid letépni a fejed, mikor kivonul a BSA és inkasszóra dobják a lakásotokat...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Szerintem nagyon jó ötlet inkább az nonszensz hogy nem ilyen volt eddig.
[/off]
szval
1. Amerikai egyetemisták továbbfejlesztették a Windows beépített képszerkesztõjét, a Paintet. Az új változatban rétegek meg effektek is vannak.
A Windows legismertebb összetevõje - közvelenül a kék halál és a pasziánsz után - a Paintbrush nevû képszerkesztõ progi, amellyel kiváló gyermekrajzok készíthetõk, de semmi más. Talán éppen ezt a hiányosságot felismerve döntöttek úgy a washingtoni egyetem munkatársai és diákjai, hogy tanulmányaik keretében továbbfejlesztik a képszerkesztõt. A Paint.NET nevû szoftverüknek most csak a béta változata letölthetõ a szájtjukról, de április 30-án elkészül a 2.1-es verzió végleges változata.
A Windows XP és 2000 oprendszereken futtatható Paint.NET számos olyan eszközzel rendelkezik, amelyekkel eddig csak a legfeljettebb, legdrágább képszerkesztõkben voltak, például vannak benne rétegek, varázsvesszõs kijelölés, és visszaléphetünk egy korábbi állapothoz, ha alkotás közben hibázunk.
Bár a Paint.NET a dizánerek által elõszeretettel használt Adobe termékek nyomába sem ér, kisebb módosításokra tökéletesen alkalmas, és a következõ években még bármi is lehet belõle. A fejlesztõk most azzal vannak elfoglalva, hogy a felére csökkentsék a futtatandó kód méretét, kijavítsák a korábbi változatok hibát, és hogy 64 bites proceszorokra optimalizálják a szoftvert. A projekt vezetõje Rick Brewster, aki tanulmányait elvégezve a Microsoftnál kötött ki szoftvertervezõ mérnökként, és vállalati blogja szerint a Paint.NET 64 bites verziója már most nagyszerûen kezeli a két gigabájtos fotókat.
2. CSak linkeltem a képet a hivatalos oldalról.
Amúgy átméretezni eddig is tudtam, csak torzulásmentesen kellett.
1. Miért nagy szám?
2. Múltkor elmondtam, hogy hogy kell képet átméretezni nem? Akkor miért nem használod?
Most már csak egy baráti CS2 update kéne mindenkinek!😄DDDDDD
"Nem zárnak be csak úgy senkit semmiért"??? Azért nem szeretnél találkozni a BSA-val ugye?
Nem akartam galibát, az otthoni munkámhoz kellett volna. Nem zárnak be csak úgy senkit semmiért, és az oldalt is nagyon sajnálnám. csak már sok hasznos hobbi, hangsúlyozom, hobbi softvert sikerült itt már megkapnom, melyek a hobbi munkámhoz nagy segítséget nyújtottak. egyébként szerintetek miért ilyen magas az ára az eredeti dolgognak!? A fejlõdés útja az ha törekvésre ösztökéljük a fejlesztõket. <#nevetes1>#nevetes1>