Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi a választ és idõdet.
a szándékolt valóban ez, de az eredmény 116,111,12 rgb (randa egy szín! 8).
tehát:
13 112 117 vs
116 111 12
ezért írtam, hogy olyan mintha megcserélte volna a vereset és a kéket mínusz 1 minden értéknél.
valami motoszkál bennem: van olyan hogy bgr? (a dokumentáció mondjuk 1értelmûen rgb-t ír).
még 1x köszi...

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Cicero
De megvan 😊))

●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●

ivjoe
HA nincs 12-es Graphic Suit meg, akkor tárgytalan.
Cicero
És miben kéne segíteni?

Cicero
Nem a 12-õt hanem a Corelt magát a programot használom 4 éve és hidd el nincs nagy külömbség a corelek között. Mellesleg a 7.0 a legjobb

ivjoe
12-t???? Teljes Graphic Suite??? Az még nincs 4 éve, fake vagy! (😄DD-t ne írj, inkább válaszolj normálisan)
Tulajdonképpen pontosan 12.0.0.458-vel kapcsolatban lenne kérdésem. Valaki???
Cicero
Én már vagy 4 éve 😄DD

ivjoe
Ha nem válaszolsz, nem tudok segíteni!
ivjoe
Használ valaki itt Corel Graphic Suite 12-t???
Cicero
Kifordítottam szavaidat? <#confused> Sry <#vigyor5>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

ásztámindenit, srácok?
Csak kíváncsiságból: mivel foglalkoztok, hogy ilyen mélysékekig vágjátok a színeket?? 😄
De rspkt, bárcsk énis értenék ehhez a témához ennyire...
ivjoe
Valami visszaigazolást küldhetnél, hogy jó úton járok-e, mert, ha ilyet akartál és ilyesmi lett, akkor kész, mert tudom a megoldást!
ivjoe
Tehát az elsõ amit akartál, a második meg amilyen lett?

ivjoe
Alpha channel??? Ez elég érdekes.
ivjoe
Aham... Megpróbálom "szimulálni", de nem ígérek semmit.
huhh, sziasztok, kérdésem nem photoshopos (ezért elnézést) de grafikai, talán tudtok segíteni.
ssa (sub station alpha) feliratfájlt próbálok összevarázsolni, késõbbi avisynth manipulációra. a színeket hexadecimális rgb-ben kell megadni, ez még ment (13,112,117 avagy 0d7075 kell nekem). a baj ott kezdõdött, hogy van elõtte egy alpha channel (a mintában &Hffffff) aminek eredményeképp kellemes zöldeskék színembõl (a w9x alap háttérszínére emlékeztet) kaptam egy randa libafoszöldet.
megpróbáltam utánanézni mi is az a "H" de alpha channel leírására csak 2karakteres hexával találkoztam (aarrggbb).
megnéztem mi is ez a libafos, nos 116,111,12 (0c6774) kb uaz mint ami kell csak red és blue cserélve, gondoltam majd jól megadom ezt és megkapom az eredetí színemet de maradt libafos...

ötlet?

igazából nem érdekel a "színmisztika", csak szeretném az általam kívánt színeket viszontlátni...

köszi,
g

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Breki33
abszolút nem ezt írtam

össze vissza beszélsz
Cicero
Nem úgy értettem. 😊) Úgy hogy minden indításkor be kell dobni egy 100-ast a gépbe, mert úgy írta mintha ez lenne. 😄D

Crem
Egyébként, csak, hogy hátha észhez térsz...
Az, hogy itt szerinted névtelenül írogatsz, azt felejtsd el. Ha egyszer komolyan rászállnak az egyéni felhasználókra (mint pl. egy forumot vizsgálva) 2 perc alatt megtalálják a pontos címed.
Na akkor fogják a szüleid letépni a fejed, mikor kivonul a BSA és inkasszóra dobják a lakásotokat...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
nem, szoftver fejlesztõ mérnökök csak azért dolgoznak, hogy neked és hasonlóknak legyen mivel szorakozni tanulás helyett...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Cicero
Miért? A PS használásáért fizetni kell vagy mi? <#idiota><#idiota><#ticking>

Cicero
😊) Errõl volt már itt szó, nemakarok megint vitatkozást elindítani, de van egyszerûbb mód is. 😊)

Breki33
meg pl van amikor azért hogy egy képre egy zászlót rakjak nem indítanám el a PS-t
Breki33
Azért pl mert ha valaki ingyenesen akar pl rétegekkel dolgozni és nincs pénze Photoshop-ra pl azis megteheti.

Szerintem nagyon jó ötlet inkább az nonszensz hogy nem ilyen volt eddig.
Cicero
És miért kell továbbfejleszteni a Paintot? 😊)) Akinek kell képszerkesztõ amivel dolgozni is lehet, az Photoshopot használ szvsz.. <#levele>

[/off]

Breki33
sztem nekem akartad írni

szval

1. Amerikai egyetemisták továbbfejlesztették a Windows beépített képszerkesztõjét, a Paintet. Az új változatban rétegek meg effektek is vannak.

A Windows legismertebb összetevõje - közvelenül a kék halál és a pasziánsz után - a Paintbrush nevû képszerkesztõ progi, amellyel kiváló gyermekrajzok készíthetõk, de semmi más. Talán éppen ezt a hiányosságot felismerve döntöttek úgy a washingtoni egyetem munkatársai és diákjai, hogy tanulmányaik keretében továbbfejlesztik a képszerkesztõt. A Paint.NET nevû szoftverüknek most csak a béta változata letölthetõ a szájtjukról, de április 30-án elkészül a 2.1-es verzió végleges változata.

A Windows XP és 2000 oprendszereken futtatható Paint.NET számos olyan eszközzel rendelkezik, amelyekkel eddig csak a legfeljettebb, legdrágább képszerkesztõkben voltak, például vannak benne rétegek, varázsvesszõs kijelölés, és visszaléphetünk egy korábbi állapothoz, ha alkotás közben hibázunk.

Bár a Paint.NET a dizánerek által elõszeretettel használt Adobe termékek nyomába sem ér, kisebb módosításokra tökéletesen alkalmas, és a következõ években még bármi is lehet belõle. A fejlesztõk most azzal vannak elfoglalva, hogy a felére csökkentsék a futtatandó kód méretét, kijavítsák a korábbi változatok hibát, és hogy 64 bites proceszorokra optimalizálják a szoftvert. A projekt vezetõje Rick Brewster, aki tanulmányait elvégezve a Microsoftnál kötött ki szoftvertervezõ mérnökként, és vállalati blogja szerint a Paint.NET 64 bites verziója már most nagyszerûen kezeli a két gigabájtos fotókat.

2. CSak linkeltem a képet a hivatalos oldalról.

Amúgy átméretezni eddig is tudtam, csak torzulásmentesen kellett.
ivjoe
JA nem, most tölti a képet, ez nem a windows új grafikus motorja, ami a Longhorban lesz? DEEE! Ezt ismerem, de elég béta, tehát nem tõtöttem le. Szerinted stabil?
ivjoe
Szvsz a Paint.net-re gondol, csak még 2 dolgot nem értek:
1. Miért nagy szám?
2. Múltkor elmondtam, hogy hogy kell képet átméretezni nem? Akkor miért nem használod?
Dichter
Nem tudom mit kéne látnom <#nemtudom>

Breki33
Ezt ismeritek?

Crem
Nah! Ez is megoldódott!<#worship><#taps>

Most már csak egy baráti CS2 update kéne mindenkinek!😄DDDDDD

ivjoe
Nos??
ivjoe
Küldtem a privit!
ivjoe
Ezt fejezd be!
igen köszönöm. kell. kedves IVJOE!
ivjoe
"igen hozzátok írtam, kedves IVJOE!" 😄DDDDDDDDDDDDDDDddd Ez qrva lyó! Sajna rajtam meg Cicerón kívül senki nem tudja, hogy miért...
ezért köszönnék meg minden segítséget. <#integet2>
vagyok annyira pofás kisgyerek ha valamivel pénzt tudok keresni annak én is megfizetem az árát. de ha szépet akarok profit akarok létrehozni csak úgy, akkor kell egy igazán jó program amivel nem kell sz..akodni.
ivjoe
Nem is mondtam, hogy fizetni kell érte...
Kell a CS, vagy nem?
igen hozzátok írtam, kedves IVJOE! sokmindenben igazad van a jó dolgoknak megvan az ára. de nemrég találtam itt olyan linkeket ahonnan hasznos kis progikat szedtem le, még ha az igazán jó dolgok szinte csak demó verzióban is vannak meg. de három négy programmal összehozom azt, amivel a hétvégén el tudom kápráztatni a barátaimat (ingyen). tehát nem üzleti dolgokra kell nekem innen semmi.
ivjoe
HA kell a Creative Suite (CS)(Photoshp, ImageReady, InDesign, Illustrator stb, dobj meg egy privivel...)
ivjoe
Miért ilyen magas az ára? Miért olyan drága egy Ferrari? Vagy egy Shelby Ford Mustang GT500? Hát igen! A PS világelsõ e téren!!! A progiban meg elég sokfejlesztõi munka van!
ivjoe
Az nem Crem?
ivjoe
Tehát még nem töltötted le a PS: CS-t??? Adok mindent hozzá! Tehát otthonra kell? Ez sok mindentõl megkímél!
ivjoe
Már 4! 😄
ivjoe
Eddig az összes üzidet hozzánk írtad??? Ez megható... 😄 ❤️>
"Nem zárnak be csak úgy senkit semmiért"??? Azért nem szeretnél találkozni a BSA-val ugye?
magán az SG-n is van letöltés oldal de az mostanában nem igazán mûködik. itt a corel-ra gondolok. vagy bármi másra. sajnálatos, hogy 120 e Ft kell kiadni azért, hogy az ember professzionálisan rajzolhasson vagy szerkeszhessen otthon magának képeket. Azért köszönöm a jó tanácsokat. Üdv:<#wave>
sziasztok! Ciceró! Screem!
Nem akartam galibát, az otthoni munkámhoz kellett volna. Nem zárnak be csak úgy senkit semmiért, és az oldalt is nagyon sajnálnám. csak már sok hasznos hobbi, hangsúlyozom, hobbi softvert sikerült itt már megkapnom, melyek a hobbi munkámhoz nagy segítséget nyújtottak. egyébként szerintetek miért ilyen magas az ára az eredeti dolgognak!? A fejlõdés útja az ha törekvésre ösztökéljük a fejlesztõket. <#nevetes1>
ivjoe
Bezárni nem fogják, de tényleg nem kéne...