Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cicero
<#eljen><#eljen><#eljen> Jó a banner!

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Dichter
Naja, most esett le, hogy nagyjából ugyanazt írtad le, csak magyarul 😄

Crem
Az erdmény ugyan az!😄

Mellesleg a Gradients (g) a magyar PS-ben a szinátment...

(remélem)

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Dichter
Esetleg gradientes maszkkal is csinálhatja alpha channelen, mert ahogy látom, ez lefelé halványul.

Crem
Ezt hülyén írtam le,de te érted mit akartam mondani!😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
az áttetszõség azért nem a legjobb, mert a teljes tükörképre vonatkozik. Itt viszont az alap alsó-tükör felsõ éles.

Crem
1, alap kép rétegmásolása... "v" mozgatás Amerre tükrözni akarod.
2, vektormaszk hozzáadása-raszterizálása
3, szinátmenet "g" esetleg1/3 kép gauss éltelenítése. Ezek már izlés szerint...

áhhh...gut!

azt hittem van esetleg valami egy parancsos verziója ennek. így világos.

kösszi
ivjoe
Tükrözöd, illeszted, áttetszõség!
Cicero
htx!

olyan középhaladó szinten...<#miaz>
írd le egyszerûen, ha nem értem meg, majd úgyis szólok!😊

kössszi
ivjoe
A merge paranccsal lehet! Up és Down: értelemszerûen!
Cicero
Engem az érdekelne hogy kettõ layer hogy lehetne összevonni? Tehát mondjuk van egy kör és egy téglalapom, azt összeakarom tenni és közös Stroke-ot akarok nekik <#help>

Crem
Mennyire értesz a PS-hez?

Mert ez 3 lépés... HA nem szájbarágósan kell leírni.

hey,
hogyan lehet ilyen szexi kis tükrözõdést elõidézni egy képhez??

Crem
ok, de ebbõl a szegényes, választékból melyiket?😊

nem minõségre, hanem mennyiségre gondoltam

ivjoe
De ennek a topicnak még mindig nincs bannere! Valaki szóljon már egy modnak, hogy dobja fel az egyiket.
Crem
köszi!

Crem
Azt is lehetett volna...

Majd meglátom!😊

TS Zolly
Megtörtént.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Dichter
Vagy csak kivágsz egy amúgy is tartalommal teli részt. Alulról fölülrõl is sok a felesleges sallang. Persze valami hátteret illik hagyni.

Harder
Akkor miért nem kicsinyíted le annyira hogy elférjen, majd a széleken egy átmenettel bele mondjuk a fekete háttérbe. 😉

Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu

Crem
Jah! a Terra Maffia szó direkt van elválasztva (ólvasta a fórumot) mivel oda függõlegesen bekerülne az alapítás ideje. Vagy valami hasonló... PL: science,company, stb...

Ui: valaki feldobhatná nekem az oldalra kíváncsiságg képp, mert nem volt idõm regisztrálni...

tHx

Crem
800x550 volt az eredeti méret,de az logonak kicsit nagy.
Eredetileg raktam rá egy fisheye-t de aztán azon meg nagyon látszódott az art foto stílus.
Mivel úgy megvágni a képet nem sikerült, hogy legyen hely a feliratnak ezért döntöttem a torz,kicst fun stílusnál!😊)

ivjoe
Kúúl!, nem értettem félre. Nekem kicsit torznak tûnik a banner. Illletve az emberek. (Ezt nem egy 1024*768-as képbõl vágtad???) <íNem szurkálódik, építõ jellegû gondolat>
Crem

by CreM

Tessék egy humoros családi kép a TerraMaffiáról!😊
Mivel sokat nem tudok a csapatról ez egy "béta" logo !😄

Ui: Ivjoe val ellentétben én inkább a minimal dark-os "dizájnt" részesítem elõnyben!😛

(nem félrérteni joe)

TS Zolly
Ne nevess, pont miattad toltám ki a határídõt! <#nyes><#eljen>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

ivjoe
😄DDD
TS Zolly
Vasárnap este 20h-ig kitolva, a pályázatra beadható banner vagy logo készítésének idõpontja.

Pályázat

TS Zolly
Ja. Battlefiel2 topicban osztogattak elég rendesen bünti pontokat offért meg a bünti pontok miatti anyázásért. <#vigyor>

Cicero
Tegyük be! Szerintem marhajól néz ki!!!4 <#eljen><#eljen><#eljen>

ivjoe
Itt is?
Az elsõ jogos volt! A másodikat fingom sincs, hogy miért kaptam.
TS Zolly
De látom Mortimer itt is elég bõkezû a figyelmeztetésekkel.<#vigyor>

TS Zolly
TerraMaffia egy warez fórum. Pár éve még csak egyetlen egy warez fórum volt a mi kis Hazánkban, a Discoware. A mostani ,,család tagok,, többsége ott ismerkedet meg. Köztük én is. Aztán egy félre értés miatt egy ottani admin megcsinálta a maga warez fórumát a TerraWare-t. Akkor lettünk mi olyan családiasabbak. Egyszerü poén miatt lett a mi kis csapatunk ott maffiozók. Mert ugyi a warez egy picit illegális. Majd a TW behalás után kezdtük el formálni a terraMaffia fórumot. Nem is nevezzük mi már warez fórumnak, mert mindenhez hozzá lehet szólni, az alkoholtál kezdve a pinán át a különféle más dolgokig. De letöltési helyek megadása is megy elég rendesen. Nem warez már a lényeg, hanem q jó hangulat. Sõt kötelezõ ott a jó hangulat.

Közben már lettek más kissebb nagyobb warez fórumok, amik már kimondottan warez. Lásd: Matuska, Elit stb.

De nem kérdezgetni kell, hanem regelni, szétnézni.

ivjoe
Ha már csináltatok bannerat, akkor rakhatjuk be! Mék legyenö?
úgy látom nem én vagyok az egyetlen akinek semmit sem mond a terramaffia név

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Crem
Gondolkodtam, hogy "összedobok" egy logot , csak a kíváncsiságg kép, de nem kerültem képbe, hogy mit is csináltok.foglalkoztok...

Crem
Nah...

Én is adok egy ötletet a logora!😊

TS Zolly
Discoware és Terraware utodja. Jah ha ezeket sem tod, akkor csak annyi segít, regelj ott és meglátod.

mi az a terramaffia?

TS Zolly
Holnapután lejár a banner pályázat a TerraMaffia warez fórum oldalán.

Részletek a kezdõ oldalon.

Itt egy ötlet:

ivjoe
Ne, befejeztem idõ elött amit akartam!
Megcsinálom a bannert, de most így este ötletem sincs! Vagyis beleteszem a progi iconját.
Ötleteket!
Vagy piil. iconfejlõdés a bannerban! Iconon mondjuk a 3.0-ás verriótól kezdve! Csak ahhoz meg is kéne szerezni az iconokat! Nekem van: 6.0 8.0 9.0 és még tudok szerezni (ha minden igaz) egy 3.0-ás PS-t! Ki fogom otthon állítani!

Tehát ötleteket a bannerhez!
Crem
Nekem mindegy...

Lényeg, hogy mindenkinek megfeleljen!😊

Cicero
Pedig az a jó bannerkészítõ aki kis fájlméretben alkot csodásat <#hehe><#worship>

ivjoe
Igen, láttad a munkáimat? Sosem tudom megállni a fájlméret-korlátozást!
<õ most nem tud bannert csinálni, mert munkája van, igaz nem a bannermûhelybe!>
Cicero
A photoshop cs2-nek a bejelentkezõ képernyõjét, azt odaírni hogy PS kérdések <#wave>

Cicero
Nemakarok flame-t de muszály mindig mindenkit kijavítnod? Nemtök mind1? Banner vagy logo? Így is- úgyis érted <#worship>

PÍSZ

Crem
csak ne legyen 6-7Mb!😄😄😄😄😄

Crem
mindegy!😊