Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
tehát egy magazin/újság/könyv/igényes otthoni munkák összeállítására tökkéletes😛
mind a képi világát, mind a szöveg kinézetet, mind az elrendezést be lehet állítani. néhanéha használom, és elég frankó kis progi😉
*hála!😊
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Ha már árnyék, akkor vmerre döljön el.
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Létezik a PhotoShop-hoz egy plug-in, amivel képes lesz psp kiterjesztésû (PaintShopPro) fájlokat is olvasni. Meg is volt, de elkavartam valahova... Ha lenne oly kedves valaki, és elküldené a [email protected], akkor nagyon le lennék szíjazva! Köszönöm elõre is! <#worship>#worship><#worship>#worship>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
😛Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Kicsit fáradt vagyok, de megpróbálom leírni még egyszer. Viszont én magyar PS-t használok, tehát aki tudja angolul az segíthet.
szóval...
,Miután megnyitottál egy képet készítesz róla egy másolatot!
,Ha ez megtörtént a Mozgatóval (V) elhúzod lefelé a képet. Gyakorlatilag itt adod meg a tükörképét.
,A réteg(layer) menüben kell lenni egy olyan fülnek, hogy (vektormasz hozzáadása) azon bellûl (mindent mutat) erre klikk!😊
,Jobb alsó sarokban kell kapnod egy vektormaszk bélyegkép feliratú fehér téglalapot. Erre kell jobb egérgombal klikkelned és Raszteritálnod a képet.
,szinátmenet (G) CSAK a tükörképen fentrõl lefelé húzol egy függöleges irányt az átmenetnek... És kész...
Persze lehet még csiszolgatni az egészet, áttetszõséggel, gauss éltelenítéssel, stb... De ez már saját ötletek..😊
A végeredmény nálam kb. ez Így reggel 6:30 magasságában!😛

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
[...] Te romboló állat! Te sátán!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Bocsi, kicsit késõn vettem észre a válaszodat!
Szal ez a tükrözõdéses dolog mégse megy így 3lépésben leírva!
A vektormaszkos ill. a guass-os részeket el tudnád mondani kicsit részletesebben, ha nem okoz gondot?!
kösssziii
(rendes, angol photoshopom van!)
tényleg, emberek: mivan?😊
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●