Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ivjoe
súgó?
Amse
Én is így gondoltam, de nincs ilyen sehol, hogy Live Trace.

Crem
matting---defringe

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

N1ggA
Azt szeretném kérdezni, hogy a Photoshoppal (7.0) a kardal átszúrt testbõl csorgó élethû vért hogy lehet megcsinálni?

Spread De Love!

Trade
a layer stylon belul hol?

Betöltesz egy bitképet, kiválasztod, majd Live Trace. Most így fejbõl nem tudom melyik legördülõs menüben van, de gondolom ott már megtalálod 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Crem
Rétegeknél állítsd nagyobbra a szegélyek elsimítását.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Trade
egy autora szeretnek ravasalni egy cimket.
Hogy lehetne meg finomabba tenni az egyszeru athuzas utan?

Amse
Leszedtem az Illustrator 11 CS-t, de nem találom amit mondtál.Mondjuk biztos én vagyok <#lama>, de még nem ismerem a progit.Hol van?

Sziasztok!
Photoshop-hoz keresek egy olyan filtert,ami a cross-process effekt-et szoftveresen
hozza létre. Van ötletetek?
Duddits
Ha valaki tud segíteni Régi ké csinálásba kérem vegyen föl MSN-re. FOntos, és sûrgõs lenne. A Tutorial.hu-s alapján próbáltam, de egyszerûen nem sikerült... Ugyan az az MSN címem, ami az emailcímem.

Crem
Megcsinálod az alapképet...
kör- kör vágás- vágott kép rétegmásolás, mozgatás, oda ahova akarod.
ha a kört is látni akarod, akkor ctrl(a) 1-2 pxl-szegélyek elmosása...

valami ilyesmire gondoltál?

magus

Ackro
azok nem látták

Ackro
nyugi én látom, valszleg az nem látta akik nyitották õket 😊

ACKRO!
Itt a PS topic, remélem látszik ....

Crem
Valami kis képet mutass, mert így leírva nekem nem pontos.

Crem
nem szoktam stencil képeket készíteni, mert nem tudom személy szerint mire használni, de ha nekiállnék, akkor kb. úgy kezdeném, hogy megszabadítanám a képet a felesleges részektõl.Utánna a belógó részletgazdak részeket egybeozgatnám (haj,levél,akármi) Színtelenítés,éltelenítés, szegélyek élesítése.

Persze ez csak elmélet, de így kezdeném!😊))

mintha a corelban lenne ilyen funkció.
vagy most csakazért shopban akarod??
magus
Amugy lehet hogy hulyeseg amit kerdezek, de csinalok pl egy kort. Arra ranyomok egy effektet, mondjuk az extrudet, ami piramisokka robbantja szet.
na itt ketfele eset jott elo nekem

1. ha shapeben csinalom akokr az effektet csak a kor teruleten csinalja meg, nem jon ki az effekt a korbol

2. ha csak ugy odarajzolom, akkor meg a hatteren is megcsinalja

meg lehet ezt oldani valahogy, maskkal, vagy psel ilyet ne?

magus
jo marmint az aki csinalta...

magus
na ilyen szintu stencilt hogy lehet csinalni? en probalgattam stencillel szorakozni, de ilyen jol nem sikerult. utana rajzolgattad vagy hogy?

nah, akkor megpróbálom megszerezni😊
köszi
Hmm most próbálgattam az új Illustrator Live Trace funkcióját. Azzal lehet hasonló dolgokat csinálni egyetlen kattintással.

háát jóó...😞
azért köszi mindenkinek, aki válaszolt!
Rajzold át kézzel, erre nincs filter.

Crem
mivel PHOTOSHOP oldalról lévén szó, VÁROM a new logot!!!!!

Ui: fasza a mostani is, csak hát a név kötelez!😊

Crem
😊

Hát sajnos ehhez hülye vagyok!😊

A PhotoImpact Pro ban van valami hasonló filter, de még nem igazán próbálgattam...
Max. ha addig nem kapsz választ utánnanézek.😊

naaah, senki nemtud vmi okosat mondani a kérdésemre??
Crem? 😊

Én ezt még Illustratorban csináltam próba képpen. Azóta sem készült el: még hiányzik az árnyákolás nagyrésze a jobb oldalról.

Dichter ezt vágom.
A kérdés az, h melyik filter/plugin tud ilyet?!
Dichter
Ha ez segít, akkor szerintem valami filter, vagy plugin. Alap Photoshop 7.0 nem tud ilyet. Vagy ha tud is, akkor nem olyan egyszerûen.

pontosan!
nem akarom ezt a két példa-képet összetenni egy képpé, dehogy!

Az érdekel, h ha van egy képem egy jó csajról, akkor azt hogyan tudnám olyan stílusba átalakítani, mint amilyen a képeké. Tehát, h ezt a "rajzolt" érzést keltse...
Remélem érthetõ...?!
Amse
Szerintem az érdekli, hogy miként lehet ehhez a 2 képhez hasonlóan megcsinálni 1 fotót.

Crem
Lehet, hogy csak nekem nem egyértelmû, de pontosan mit is akarsz?😊

A fekete kép (http://www.hugohoppmann.de/head/hannah.gif) egy stencil képre hasonlít a legjobban... ezt akarod az alsó képen látható sárga háttére rárakni?
kicsit pontosítsunk.

úgytom maszkolni kéne az eredeti képet, de sajna nemtom mit merre hogyan...
Szerzel egy képet és Illustratorban körberajzolod, vagy lehet nyomni fejbõl is.
Szerintem...
itt a másik kép url-je:
http://www.hugohoppmann.de/head/hannah.htm
no, kedves kollegák. azt kérdezném, h hogyan lehet ilyen képeket összeboltozni?

elég egyértelmû, h ezek egy-egy fényképbõl lettek megcsinálva, de nem nagyon vágom, hogyan lehet az ehhez hasonló "rajzokat" elõállítani. Esetleg aki ismer egy ilyet bemutató tutorialt, azt megköszönném!
Crem
kivágtam 5db képet, hogy "vág" az ember brush tool-al. Érdekel? Vagy közben megtaláltad a tutorialt?

ivjoe
Ha találsz valami jót, szójjá!
akkor király... én is keresek ftp-n 😛

ivjoe
Elolvassa? TEle van képanyaggal meg videóval! ÉS ez benne a jó! 8Gb? HA lenne sok idõm, na jó, rengeteg idõm, megnézném. NE a letöltési idõrõl beszélek, bár az se semmi! HAnem azt a 8 Gb-t megnézni! Jah, meg angolul se tudok :CCC Kötsög német!
8 GB-ból? Még szép 😊 Összeset elvolvassa, azt szevasz itt lesz egy profi ps-os 😄

ivjoe
Sokat lehetne belõle tanulni...
Duddits
8GB?? Szép... Szerintem szedd le azt. <#nyes>

ivjoe
Ezeket torrenten találtad?

HA van valakinek hasonló, jó cucca, szólhatna. Htx!
alph4
Én ilyeneket találtam:

TOTAL.TRAINING.FOR.ADOBE.PHOTOSHOP.CS2.DVDR2-AG (2,67G😎
TOTAL.TRAINING.FOR.ADOBE.PHOTOSHOP.CS2.DVDR3-AG (2,84G😎
Adobe Photoshop CS Total Training CD (530M😎
DIGITAL_TUTORS_PRINCIPLES_OF_PHOTOSHOP_CS (170M😎
Total.Training.For.Adobe.Photoshop.CS2 (8GB!!!)

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Crem
DIGITAL TUTORS PRINCIPLES OF PHOTOSHOP CS-AG errõl a tutorialról van szó.

Én úgy kaptam kölcsön. Ha esetleg nem tudod megszerezni, kitalálok valamit, hogy elérd. kb. 200Mb...

Harder
tudsz adni egy linket ahhoz a tutorialhoz?
a brush tool - ha ugyanarról beszélünk akkor - ez pl.: http://www.ephotozine.com/techniques/viewtechnique.cfm?recid=21
de ez rajzeszköz, nem kimondottan kivágásra van.

Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu