Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Spread De Love!
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Hogy lehetne meg finomabba tenni az egyszeru athuzas utan?
Photoshop-hoz keresek egy olyan filtert,ami a cross-process effekt-et szoftveresen
hozza létre. Van ötletetek?
kör- kör vágás- vágott kép rétegmásolás, mozgatás, oda ahova akarod.
ha a kört is látni akarod, akkor ctrl(a) 1-2 pxl-szegélyek elmosása...
valami ilyesmire gondoltál?
Itt a PS topic, remélem látszik ....
Persze ez csak elmélet, de így kezdeném!😊))
vagy most csakazért shopban akarod??
na itt ketfele eset jott elo nekem
1. ha shapeben csinalom akokr az effektet csak a kor teruleten csinalja meg, nem jon ki az effekt a korbol
2. ha csak ugy odarajzolom, akkor meg a hatteren is megcsinalja
meg lehet ezt oldani valahogy, maskkal, vagy psel ilyet ne?
köszi
azért köszi mindenkinek, aki válaszolt!
Ui: fasza a mostani is, csak hát a név kötelez!😊
Hát sajnos ehhez hülye vagyok!😊
A PhotoImpact Pro ban van valami hasonló filter, de még nem igazán próbálgattam...
Max. ha addig nem kapsz választ utánnanézek.😊
Crem? 😊
Én ezt még Illustratorban csináltam próba képpen. Azóta sem készült el: még hiányzik az árnyákolás nagyrésze a jobb oldalról.
A kérdés az, h melyik filter/plugin tud ilyet?!
nem akarom ezt a két példa-képet összetenni egy képpé, dehogy!
Az érdekel, h ha van egy képem egy jó csajról, akkor azt hogyan tudnám olyan stílusba átalakítani, mint amilyen a képeké. Tehát, h ezt a "rajzolt" érzést keltse...
Remélem érthetõ...?!
A fekete kép (http://www.hugohoppmann.de/head/hannah.gif) egy stencil képre hasonlít a legjobban... ezt akarod az alsó képen látható sárga háttére rárakni?
kicsit pontosítsunk.
Szerintem...
http://www.hugohoppmann.de/head/hannah.htm
elég egyértelmû, h ezek egy-egy fényképbõl lettek megcsinálva, de nem nagyon vágom, hogyan lehet az ehhez hasonló "rajzokat" elõállítani. Esetleg aki ismer egy ilyet bemutató tutorialt, azt megköszönném!
TOTAL.TRAINING.FOR.ADOBE.PHOTOSHOP.CS2.DVDR2-AG (2,67G😎
TOTAL.TRAINING.FOR.ADOBE.PHOTOSHOP.CS2.DVDR3-AG (2,84G😎
Adobe Photoshop CS Total Training CD (530M😎
DIGITAL_TUTORS_PRINCIPLES_OF_PHOTOSHOP_CS (170M😎
Total.Training.For.Adobe.Photoshop.CS2 (8GB!!!)
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Én úgy kaptam kölcsön. Ha esetleg nem tudod megszerezni, kitalálok valamit, hogy elérd. kb. 200Mb...