Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McGrady
áhh thx!

Kuss!-magyarázta.

Dichter
Gradient tool-lal. A Paint bucket alatt van az eszköztárban. Felül meg tudod nyitni a Gradientszerkesztõt, és ott a stop-okon be tudod állítani, hogy az egyik széle fehér, a másik fekete. A színátmenetet megcsinálja a PS.

McGrady
úgyértem h a kép bal oldala fekete, aztán egyere halványul és a végén fehér lesz

Kuss!-magyarázta.

McGrady
nem tudja vki hogyan tudok átmenetet csinálni fekete-fehér szín között?

Kuss!-magyarázta.

McGrady
mostmár megvan!
8 bites képpel enged csak, 16ossal nem

Kuss!-magyarázta.

Dichter
nézd meg, hogy milyen mode-ban van a kép. Image -> modes és tedd át RGB-be, ha esetleg Indexed-ben van. Más nem jut most eszembe, mert még nem találkoztam élõben ezzel a CS-vel.

McGrady
jah ok😊

Kuss!-magyarázta.

ivjoe
Mér lenne gond, hogy kérdezel? Ez nem az a topic, ahol lebasznak, ha kérdezni merészelsz!
McGrady
sry h ieneket kérdezek csak még naon newbie vagyok photoshopba😊

Kuss!-magyarázta.

McGrady
megvan köszi

Kuss!-magyarázta.

ivjoe
Kijelölöd és láthatóvá teszed a layert (rákatt, a szemre is) Majd fogod: Select -->All és alkalmazod a filtert!
McGrady
hogy lehet megcsinálni azt h ha van két layerem: background és xy akkor az xy-ra rátegyek úgy filtert h üresen van? mert ha rá akarok tenni akor azt írja h nincs terület kiválasztva ezért a backgroundra kell rakni...de nekem az xyra kéne...hogy lehet rátenni?

Kuss!-magyarázta.

ivjoe
Aszittem, hogy a PDF-bõl szeretnéd kiszedni a képt, és nem jól nyitja meg!
igen tudom haverom is épp most tájokozatoot azért thanks hogy segítettél 😄

ivjoe
Acrobat Reader! Ennyi!
ivjoe
De a PDF file-t általában Acrobat Readerrel szoktuk olvasni...
.pdf formátumú fájlt és megnyitom photoshoppal akkor a pdf több képet is taratalmazhat hogyan lehet visszalépni a többihez ha már egyet megnéztem
---> http://hentman.atw.hu/1.JPG <-- erre gondolok!!!

.pdf formátumú fájlt és megnyitom photoshoppal akkor hogyan lehet normálisan elmenteni mert nekem átlátszó hátteret tesz be a szöveg mögé és a betûk nagyon össze vannak szorítva (szinte olvashatatlanok)
---> http://hentman.atw.hu/2.JPG <--- erre gondolok!!!

ivjoe
Nekem tökéletesen behozza! A háttér nekem is átlátszó, (ez alapértelmezésben szürke-fehér, ha jól tévedek)
Erre most 2 megoldás jut eszembe:
1. Egyszerûen elmented JPG-be!
2. Átállítod, hogy a transparency színe ne szürke-fehér, hanem fehér legyen (de ha végeztél, ezt állíccsad vissza!)Tehát: Edit --> Preferences --> Transparency & Gamut...
tehát ha megnyitod a pdf fájlt akkor és ott kiad több réteget rámész az egyikr azt betölti és ilyen kis betûk jelennek meg öszzeszorítva és átlátszó háttér nem fehér

McGrady
vki tud segíteni?
mért nem enged be a legtöbb filterhez a photoshop cs?

Kuss!-magyarázta.

ivjoe
PHP!!! 😄DDD
Eléggé zavaros! Több képet? Max több réteget! Window --> Layers!

"hogyan lehet normálisan elmenteni mert nekem átlátszó hátteret tesz be a szöveg mögé és a betûk nagyon össze vannak szorítva (szinte olvashatatlanok)??? Fontos lene!" Ezt kifejtenéd bõvebben?
Sorry az elõbbi üzenetemben .php fájl helyet .pdf fájlra gondoltam

Hali! Azt szeretném megtudni hogy ha letöltök egy .php formátumú fájlt és megnyitom photoshoppal akkor 1, a php több képet is taratalmazhat hogyan lehet visszalépni a többihez ha már egyet megnéztem 2, hogyan lehet normálisan elmenteni mert nekem átlátszó hátteret tesz be a szöveg mögé és a betûk nagyon össze vannak szorítva (szinte olvashatatlanok)??? Fontos lene!

THX

Crem
😊 köszi!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Harder
Csak arra kell figyelni hogy a png-s átlátszóságot az IE nem kezeli le rendesen. 😞

Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu

Dichter
Ha az egész képet átlátszóvá akaord tenni, akkor lejjebveszed az opacity-t a layereknél, és .png-be mentesz.

Dichter
HB a házigazdinak 😊

McGrady
sziasztok!
azt szeretném kérdezni, hogy meg lehet-e csinálni photoshop CS-vel azt h a kép átlátszó legyen? és ha igen, hogyan? köszi

Kuss!-magyarázta.

írjál o betût és szerkesszél rá egy ékezetet, ill 2-t 😊

peteragoston
nekem nem.
nem is használom, inkább a sima CSt

De majd idõvel utánanézek, h egy tényleg tökéletesen mûködõ verziójút beszerezzek, aztán CS2 ezerrel😉
Trade
ez csak "hozzatesz" inkabb a kephez.
Probaltom most vmilyen transformmal is de nem lett jo

peteragoston
nekem nagyon is jol...

a CS2- mindenkinek jol mukodik??
Vagy keress honositott betutipust.
vagy fogd meg a fontografer-t es csinalj rendes ekezetet neki (mondjuk egy "Í" ekezetet masold fole 2x a hullam helyett)
bármit válsztok nem váltotik az ékezet.

Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.

peteragoston
Válassz másik betûstílust és rendben lessz az õ betû...<#awink>

Sziasztok!
Azt hol lehet beállítani, hogy az ékezetes betûket is normálisan kezelje a ps. Fõleg az "õ" betût baszarintja el, csak vmi hullámos vonalat rak a tetejére.ja 6-os verzio.

Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.

peteragoston
leszedtem...

Breki33
már le lehet tölteni a hivatalos öldalról

tryout
peteragoston
na de free plugin?

Crem
Találtam egy német oldalt ahol igen érdekes pluginok lehetnek. Mivel az áruk 200-500€ között mozog. Ha esetleg valakinek ismerõs a felsorolt plugin, írja már le mik is ezek pontosan.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Ez jó kérdés!😊

peteragoston
honnan lehetne letolteni jo plugineket?

igen

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

peteragoston
hasznalja mar valaki a CS2-t????

ivjoe
#1349 😄
Dichter
Keresel egy jó brush-t, a brush tooloknál, és odakanyarítod szabad kézzel. Dobsz rá egy kis blurt, shadow-t, opacity lejjebb, hogy átlátszó legyen. Keresd meg a megfelelõ beállítást.

Most látom, hogy te a 11-est szedted le. A 12-esben (CS2) van benne ez az új funkció...

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

ivjoe
MEg új Illustratorról beszéltetek. Lehet, hogy ezt csak a CS2 tuggya?