Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1: új kijelölés
2: meglévõ kijelöléshez hozzáadás
3: -||- bõl kivonás
4: metszete a két kijelölésnek
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Sry, én voltam pontatlan.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
VAgy SHIFT+ALT így ahol a kurzor van, ott lesz a kör középpontja, ez jól jön, ha a képen látod, pl egy óránal
(\__/) ( X.x) ( } . { )

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Ha az autó mozog, akkor ugye forog a kereke. És ha forog a kereke, akkor annak is elmosódottnak kellene lennie.
NEm kötözködni akarok, csak már én is kísérletezgettem mozgások szemléltetésével PS-ben. Nekem annyi elõnyöm volt, hogy errõl van egy jó kis cikk a DFM(Digitális Fotó Magazin)-ban
ugyanígy csináltam.mindegyik 1 sima állókép volt:

na kábé ilyesmire szeretném a hátteret, magát a kocsit meg úgy hogy nincs igy elmosodottá téve! Az egész kép szép éles tiszta, ezt csak a lászhatóság kevdéért szúrtambe!
ez amagyar verzióba melyik, ill. Filter -> Blur -> Gaussian Blur
a filter az a szûrõ😄
meg az editet is tom, de elég nehéz hogy a tutorial.hu-n az angolhoz írták nekem meg magyar: \ és pl a Gaussian fogalmam sincs micsoda
Nekem is kéne egy kis HELP!😊
új telefonom van ( 😄 ) és nekiálltam ikonokat rajzolni... A gond az, hogy nem ismeri se a .pngt se a .gif-et. A képek .BMP formátumban vannak a telefonon!😞(( Úgy van megoldva, hogy:
1, adott egy bmp alapkép fekete alapon.
2, van egy mask ami szintén bmp de ami nem látszik az fekete amit látni akarok az a rész fehér. halványításképpen a szürke árnyalataival lehet dolgozni.😞
3, ezt a két "képet" kell úgy beállítani, hogy minden pixel azonos helyen legyen!😞 Nincs valakinek erre egy ötlete, hogy tudnám egyszerûbben megoldani? Mert qrva lassan lehet így haladni...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
na de hogy? tiszta szár hogy nem értek hozzá<#szomoru1>#szomoru1>
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Csináltam egy szép, éles, nagy felbontású képet egy állókocsiról. Szép kép így is, de elgondolkoodva sztem ugy lenne a legjobb, ha a háttere ilyen csikós lenne, mintha mozgó autóról lenne szó. Hogyan kezdek bele a Photoshop CS-vel (magyar)???
kicsit kezdõ vagyok és ezt szeretném megcsinálni benne<#vigyor5>#vigyor5>
De javaslom a kersõt a topik alján, sokat tanulhattok belõle.